11588
-
#5011 Az a felvezető zene (Where My Heart Will Take Me), de ez tényleg valami alternatív változat (talán ez lenne az album változat?)... -
#5010 Nem, én arra gondolok, amikor mutatnak hajósokat, aztán a mars szondákat úrhajósokat, nemzetközi űrállomás és stbg végén pedig az nx01 eltűnik a szubtérben.
Csak ebből is két fajta van, az alternatív és az amit a viasat adott, nekem az kell.
Ez a zene volt hozzá: Entmain zene -
#5009 A felvezető zenére gondolsz:
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me [Album Version].mp3
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me [Tv Version].mp3
? -
#5008 Szevasztok!
Valakinek megvan az új Enterprise sorozat intrója amiben russel watson énekel? Előre is köszönöm! -
SYB #5007 Kösz a gyors válaszért.
Nekem bőven elég ennyi. Honnan sikerült megszerezni?
A felirat sztem nem akkora probléma, fel lehet venni a kapcsolatot azokkal akik a sorozat feliratát csinálták. -
_Vegeta_ #5006 nincs még -
Cat #5005 lásd #4701-es bejegyzésem
nekem megvan, de nem nagy extra
párperces kis interjuk a szereplőkkel, és egy két diszlet bemutatása van benne
semmi lényeges
egyébként van már hozzá magyar felirat? -
SYB #5004 Nem tudja valaki, hogy hol tudnám felhajtani ezt:
Star.Trek.Enterprise.S01.Subpack.And.Extras.DVDRip.XviD-MEDiEVAL
Itt láttam meg a fórumban, de sehol sem tudtam felhajtani. Ha valaki tud torrent címet, vagy bármi mást ahonnan megszerezhetném, az kérem jelezze.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Garfield #5003 Mert arrafelé még nem építették ki a 3G-s mobilhálózatot? -
#5002 Sápadt börű barátunk mindig a kutató/felfedező csapattal megy..
-
#5001 kicsit furcsa, 1 kutató/felfedező csapatnak illene dokumentálnia :) -
Cat #5000 szerintem ezzel is érzékeltetik, hogy a lent lévő csapat el van vágva az űrhajótól, teljesen magukra vannak utalva -
_Vegeta_ #4999 Mer tudjak h veszik oket. ;D
Amugy jo kerdes. -
#4998 a csapat amit le/fel/át sugároznak, soha nem vesznek fel semmit, csak a sz@r rádión üzengetnek :) -
_Vegeta_ #4997 Kik? :] -
#4996 gondolkoztatok már azon hogy miért nem visznek magukkal kamerát? :) -
#4995 "Meghalt a Magyarországon is igen népszerű Űrszekerek (Star Trek) science fiction TV-sorozat egyik főszereplője, James Doohan. A színész "Scotty-t,” az Enterprise űrhajó főgépészét játszotta az eredeti Űrszekerek sorozatban, melyet szerte a világon még most is játszanak a kereskedelmi televíziók. Az általa játszott karakter olyannyira népszerű volt Amerikában, hogy egy szállóige is hozzá kapcsolódik: a „Beam me up, Scotty”, mely magyarul annyit tesz, hogy „Sugározz fel, Scotty!” és a hétköznapokban a kellemetlen helyzetekben használják az amerikaiak – azaz amikor legszívesebben eltűnnének valahonnan."
Washington Post, MNO -
#4994 Pedig volt régóta, ment is anno a vita, mert "szinkonos DVD-rip" néven forgott közkézen, márpedig a DVD-n nincs magyar szinkron :) -
_Vegeta_ #4993 Sztem magaval a filmmel volt problema. Szutyok egy film sajna. :( -
#4992 Lehet, én nem találtam.
Persze, jó a feliratos is, de én szeretem ha megvan magyarul is. -
#4991 szerintem fent van mar regota mindenhol szinkronosan is. -
#4990 szerintem semmi gond nem volt a feliratos verzióval. -
#4989 Resistance Is Futile.
You Will Be Assimilated! -
#4988 Csak nagyon örültem, h végre találtam magyar szinkronos nemesist, gondoltam megmutatom nektek is, de csak miután elküldtem az üzenetet, akkor jutott eszembe, h nem lehet :/ De dc-n is biztos fent lesz nemsokára. -
Cat #4987 torrent fájl, nem szeretik ha külső helyen publikálnak ilyet -
#4986 Mi volt ott? -
#4985 Jah, miután elküldtem nekem is eszembe jutott, csak ma vhogy nem megy a gondolkodás, úgyhogy ha erre jár egy mod, kitörölhetné... -
Cat #4984 ugye tudod hogy ilyesmiért minimum büntipont jár bithumenen? -
#4982 Gondolom fordítási hiba :) -
#4981 hadihajó????? -
#4980 A Star Trek kozmikus rekordjai -
#4979 DS-9 jobb lenne, bár a ferengis rész jó volt :) -
#4978 Kicsi én is off leszek.
Láttam hogy utaltok arra hogy innen meg onnan töltitek le a külömbözö részeket.
Tudnátok adni eléréseket...hol érdemes mazsolázgatni meg sorozat részeit letölteni?
A
-
_Vegeta_ #4977 2eve betoltottem kedves kollega. Es attol h te/ti annyira el vagytok eresztve anyagilag az még nem azt jelent h az egesz orszag hasonlo helyzetben van..
mrzed: LOL :DDD -
#4976 Hát öregem, tudjuk, neked 40 felett minden nap egy ajándék :))
-
#4975 jo lehet kell meg 2-3 év hogy betöltsétek a 18 at :D -
#4974 Net mellett egyébre költeni ???
Valaki milliomosnak néz minket :)) -
_Vegeta_ #4973 En ugyan nem... -
#4972 szorakozásra 10*ennyit elköltesz 1 évben -
#4971 havonta 1 dvd nem a vilag