11588
  • mrzed001
    De mi lehet a másodlagos irányelv?
  • Sir Quno Jedi
    Ütünk, vágunk ! Elsődleges irányelv !
  • Cat #5089
    látom mindenki betárazott kövekből, hátha lehúzza
  • mrzed001
    3x01, akkor még most jön a java :)) Nézegesd serényen, aztán jöhetnek ide a vélemények :)
  • Sir Quno Jedi
    A 3. jó szezon, tartsd nyitva a szemed és figyelj, MC nem hagy lélegzetvételnyi szünetet sem !
  • [NST]Cifu
    Mindenkinek az izlése alapján tetszenek a filmek, nekem a "régi" gárda filmjeiből a IV.-es (The Voyage Home) nem jött be, a csúcs pedig a VI.-os (The Undiscovered Country). A TNG nyitása (Generations) sem volt túl magas színvonalú, sőt, a többi se, egyedül a First Contact nem verte le a lécet.

Egyébként az Ent-nél a 3x01-nél járok.
  • Sir Quno Jedi
    A Végső határ nagyon fáin kis film, csak megfelelő hozzáállással kell nézni ! :D
  • mrzed001
    Sztem a Generations - Insurrection - Nemezis hármas egy jól látható zuhanó ívet produkál színvonalban.
  • mrzed001
    Sztem a Végső határ (The Undiscovered Country) nem a leggyengébb volt az eredeti Star Trek filmek között.
    Személyes vélemény: Khán haragja (The Wrath of Khan) volt a leggyengébb az eredeti szériában, DE még az is jobb volt, mint a Nemesis, Insurrection, vagy Generations.
    A fent említett három iszonyú mélységek felé sodora a Star Treket, csak a Kapcsolatfelvétel (First Contact) volt minőségi a TNG-ből
  • _Vegeta_
    Nekem tetszettek a filmek. A nemesis nagyon gagyi, de a tobbi rendben volt. :)
  • PLaci #5081
    A végső határ neked színvonal volt? lol.... Az volt minden idők legszarabb Star Trek filmje....
  • mrzed001
    Persze csak TNG, mert az eredetiből sztem nagyrésze igencsak színvonalas volt :))
  • Laalee
    már nem azért de a first contactot kivéve nem igazán tudok jo trek filmet, ami mondjuk szinvonalasabb egy duplarészes epizódnál
  • mrzed001
    Ne legyen igazad. A Nemesis is már csak "majdnem B" kategóriásra sikeredett, egy B-C kategóriással már örökre lehúzhatják a rolót.

Most, hol jársz az Enterprise-ban ?
  • [NST]Cifu
    Sose mond, hogy soha. :)

10 éve, amikor még a TNG és a DS9 volt a téma, hitted volna, hogy egy Nemesis szintű Trek filmnek csinálnak?
  • mrzed001
    Hát, ahhoz azért már nagyon kell (nem)tudni, hogy a Nemesisnél is sz.rabbat gyártsanak :)
  • mrzed001
    Hát, az ésszel együtt a nézetség is csökken. Azzzellen sem véd
  • Inquisitor
    Tévednek? A ST sorozatok nézetsége folymatosan csökkent. Az Enterprise sorozatot szépen le is lőtték. A Nemesis meg hatalmas bukta volt, értve úgy, hogy se az "átlag" nézőknek nem tetszett, se a trekkereknek.
    Azért a remény hal meg utoljára ...
  • Sir Quno Jedi
    Nincs már mit temetni sajnos... A jó dolgok lassan maguktól elhalnak egy ilyen trágya társadalomban...
  • ihobpgf
    Én az egyik weblapon már olyanokat olvastam, hogy temetik az egész star treket, remélem tévednek...
  • [NST]Cifu
    Csudijó... Kiváncsi vagyok, alul tudják-e múlni a Nemesist...
  • _Vegeta_
    Majd ennek is eljon az ideje nallam.

cat: Nem nagyon kovetem a tvs dolgokat. Utallom a reklamokat. :)
  • finaltrekker
    Olvastátok az új Star trek híreket? Kész az új Star Trek fílm forgatókönyve! Teljesen más lesz mint a jelenlegi hajó-kapitány felállás és jóval sötétebb hangulata lesz az egésznek.
  • Cat #5068
    ez volt most vasárnap
  • Inquisitor
    Van benne pedig egy jó epizod, mikor kis időre a Voyagernek is "van" saját borgja, csak az 200 évvel fejlettebb és egyedül nekimegy a Kocka flottának. :)
  • _Vegeta_
    Ilyenkor mindig a tng borgos reszei jutnak eszembe. Foleg az elso amikor Q megmutatja nekik a kozelgo veszelyt. :)
    Mennyivel erosebb a borg. Bar voyagert még nem lattam.
  • mrzed001
    Ha láttad a Voyager utolsó részt akkor tudod, hogy a Borg még 20 év múlva is komoly ellenfél lesz
  • finaltrekker
    Ha majd lesz valaha új sorozat vagy fílm, akkor abban előbb-utóbb feltámasztják a borgot és valószínű, hogy az is ellentmondásos lesz. Majd biztos kitalálnak valami fedő sztorit.
  • _Vegeta_
    Ez jo. :DD
  • akyyy
    Az iráni külügyminiszter találkozik amerikai elnökkel.
    - Tudja, minden nagyon szép az Önök országában, csak egy dolgot nem értek. A Star Trek sorozatban van minden színû és fajtájú szereplõ, fekete, sárga, marslakó, de soha egyetlen arabot nem látni.
    - Hát tudja, ez azért van - vigyorodik el Bush -, mert ez a film a JÖVÕBEN játszódik.
  • akyyy
    XD
  • mrzed001
    Nem hiszem. Az se biztos, hogy a sok interferenciától még maradt egyáltalán valami hasznos információ az adásban. Amit biztos meg tudtak állapítani, hogy Borg eredetű, és hogy merről jött.
  • Sir Quno Jedi
    Hi ! I'm BORG ! JAMES BORG !
  • Punkerwork
  • mrzed001
    kirk is találkozott velük

• _Vegeta_
    A multbol. Hulye idoutazas. :)
    Nyilvan nem csak a koordinatakat tovabbitottak. Csak a doki nem hallotta. ;)
  • Cat #5055
    kirk is találkozott velük
  • mrzed001
    Uggyan honnan ismerné a földet ????
  • [NST]Cifu
    Pontosan. De a Borg ismeri a Földet ekkor már!
  • mrzed001
    Ööö nem ismerni Borg ?
    A borg nem lehallgat, kukucskál, betör és letölt adatokat, hanem fogy egy kisebb kolóniát, és asszimilálja. Így mindent megtudnak, ami aktuális, és ami történeti, de fontos