11588
-
#5091 De mi lehet a másodlagos irányelv? -
#5090 Ütünk, vágunk ! Elsődleges irányelv ! -
Cat #5089 látom mindenki betárazott kövekből, hátha lehúzza -
#5088 3x01, akkor még most jön a java :)) Nézegesd serényen, aztán jöhetnek ide a vélemények :) -
#5087 A 3. jó szezon, tartsd nyitva a szemed és figyelj, MC nem hagy lélegzetvételnyi szünetet sem ! -
#5086 Mindenkinek az izlése alapján tetszenek a filmek, nekem a "régi" gárda filmjeiből a IV.-es (The Voyage Home) nem jött be, a csúcs pedig a VI.-os (The Undiscovered Country). A TNG nyitása (Generations) sem volt túl magas színvonalú, sőt, a többi se, egyedül a First Contact nem verte le a lécet.
Egyébként az Ent-nél a 3x01-nél járok. -
#5085 A Végső határ nagyon fáin kis film, csak megfelelő hozzáállással kell nézni ! :D -
#5084 Sztem a Generations - Insurrection - Nemezis hármas egy jól látható zuhanó ívet produkál színvonalban.
-
#5083 Sztem a Végső határ (The Undiscovered Country) nem a leggyengébb volt az eredeti Star Trek filmek között.
Személyes vélemény: Khán haragja (The Wrath of Khan) volt a leggyengébb az eredeti szériában, DE még az is jobb volt, mint a Nemesis, Insurrection, vagy Generations.
A fent említett három iszonyú mélységek felé sodora a Star Treket, csak a Kapcsolatfelvétel (First Contact) volt minőségi a TNG-ből -
_Vegeta_ #5082 Nekem tetszettek a filmek. A nemesis nagyon gagyi, de a tobbi rendben volt. :) -
#5081 A végső határ neked színvonal volt? lol.... Az volt minden idők legszarabb Star Trek filmje.... -
#5080 Persze csak TNG, mert az eredetiből sztem nagyrésze igencsak színvonalas volt :)) -
#5079 már nem azért de a first contactot kivéve nem igazán tudok jo trek filmet, ami mondjuk szinvonalasabb egy duplarészes epizódnál -
#5078 Ne legyen igazad. A Nemesis is már csak "majdnem B" kategóriásra sikeredett, egy B-C kategóriással már örökre lehúzhatják a rolót.
Most, hol jársz az Enterprise-ban ? -
#5077 Sose mond, hogy soha. :)
10 éve, amikor még a TNG és a DS9 volt a téma, hitted volna, hogy egy Nemesis szintű Trek filmnek csinálnak? -
#5076 Hát, ahhoz azért már nagyon kell (nem)tudni, hogy a Nemesisnél is sz.rabbat gyártsanak :) -
#5075 Hát, az ésszel együtt a nézetség is csökken. Azzzellen sem véd -
Inquisitor #5074 Tévednek? A ST sorozatok nézetsége folymatosan csökkent. Az Enterprise sorozatot szépen le is lőtték. A Nemesis meg hatalmas bukta volt, értve úgy, hogy se az "átlag" nézőknek nem tetszett, se a trekkereknek.
Azért a remény hal meg utoljára ... -
#5073 Nincs már mit temetni sajnos... A jó dolgok lassan maguktól elhalnak egy ilyen trágya társadalomban... -
ihobpgf #5072 Én az egyik weblapon már olyanokat olvastam, hogy temetik az egész star treket, remélem tévednek... -
#5071 Csudijó... Kiváncsi vagyok, alul tudják-e múlni a Nemesist... -
_Vegeta_ #5070 Majd ennek is eljon az ideje nallam.
cat: Nem nagyon kovetem a tvs dolgokat. Utallom a reklamokat. :) -
#5069 Olvastátok az új Star trek híreket? Kész az új Star Trek fílm forgatókönyve! Teljesen más lesz mint a jelenlegi hajó-kapitány felállás és jóval sötétebb hangulata lesz az egésznek. -
Cat #5068 ez volt most vasárnap -
Inquisitor #5067 Van benne pedig egy jó epizod, mikor kis időre a Voyagernek is "van" saját borgja, csak az 200 évvel fejlettebb és egyedül nekimegy a Kocka flottának. :) -
_Vegeta_ #5066 Ilyenkor mindig a tng borgos reszei jutnak eszembe. Foleg az elso amikor Q megmutatja nekik a kozelgo veszelyt. :)
Mennyivel erosebb a borg. Bar voyagert még nem lattam. -
#5065 Ha láttad a Voyager utolsó részt akkor tudod, hogy a Borg még 20 év múlva is komoly ellenfél lesz -
#5064 Ha majd lesz valaha új sorozat vagy fílm, akkor abban előbb-utóbb feltámasztják a borgot és valószínű, hogy az is ellentmondásos lesz. Majd biztos kitalálnak valami fedő sztorit. -
_Vegeta_ #5063 Ez jo. :DD -
#5062 Az iráni külügyminiszter találkozik amerikai elnökkel.
- Tudja, minden nagyon szép az Önök országában, csak egy dolgot nem értek. A Star Trek sorozatban van minden színû és fajtájú szereplõ, fekete, sárga, marslakó, de soha egyetlen arabot nem látni.
- Hát tudja, ez azért van - vigyorodik el Bush -, mert ez a film a JÖVÕBEN játszódik. -
#5061 XD -
#5060 Nem hiszem. Az se biztos, hogy a sok interferenciától még maradt egyáltalán valami hasznos információ az adásban. Amit biztos meg tudtak állapítani, hogy Borg eredetű, és hogy merről jött. -
#5059 Hi ! I'm BORG ! JAMES BORG ! -
#5058 -
#5057 kirk is találkozott velük
-
_Vegeta_ #5056 A multbol. Hulye idoutazas. :)
Nyilvan nem csak a koordinatakat tovabbitottak. Csak a doki nem hallotta. ;) -
Cat #5055 kirk is találkozott velük -
#5054 Uggyan honnan ismerné a földet ???? -
#5053 Pontosan. De a Borg ismeri a Földet ekkor már! -
#5052 Ööö nem ismerni Borg ?
A borg nem lehallgat, kukucskál, betör és letölt adatokat, hanem fogy egy kisebb kolóniát, és asszimilálja. Így mindent megtudnak, ami aktuális, és ami történeti, de fontos