Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
ÁÁÁÁÁÁÁ Q !!!!

Tuvok

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok

nem inkább "játszok" ?

Punker
közben game-zok is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
nem egy nagy rész ...

Punker
hm, ezt a részt még nem láttam

elég béna

Eye-scream
ROHAATAK!!! D😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
pfff lol 😊))

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sir Quno Jedi
Na gyerekek !

Tudjátok-e miért is annyira Babylon 5 szerû és bazi jó az Enterprise 3. szezonja ?!! Nem ? Na elárulom, azt az úriembert kérték fel, hogy megírja, akinek a Bab5-öt is köszönhetjük ! Igen, igen, kitaláltátok õ JMS személyesen !

Olá !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A jó édes anyukájukat ! Végre kezd izgi lenni az Ep. aztán meg meghalasszák ! Grrrr....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
hmm

UPN is holding back a couple of weeks on "Star Trek: Enterprise," which is moving to Fridays as the network tries to establish a ratings base there. It's scheduled to begin its fourth season Oct. 8. Repeats of "Top Model" will fill the 8 p.m. Friday spot until then, then move back to 9 p.m.

Robert Picardo (A Doctor) szerepet vállalt a Gemini címû új musicalben, amit Philadelphiaban fognak bemutatni Októberben - adta hírül a weboldala.

Az utóbbi idõben jónéhány alkalommal hallhattatok/olvashattatok Berman-interjúkat, melyekben a következõ Trek produkciókról beszélt. Nos megjelent egy újabb, melyszerint a The Next Generation legénységét bár nagy valószínûséggel nem láthatjuk majd újra együtt Trek produkciókban, lehetséges, hogy egyikük mégis szerepelni fog a következõ mozifilmben - adta hírül a Trektoday.com. Rick Berman a Sci-Fi Wire-nek azt nyilatkozta, hogy tárgyal Jonathan Frakes-szel (William T. Riker), de még korai lenne részleteket elárulnia a XI. mozifilmrõl, mivel még nagyon az elején vannak a tárgyalásoknak (Ezt viszont elég gyakran bejelenti... - Szerk.). Berman azt is elmondta, hogy az új filmet Kerry McCluggage-el és Jordan Kerner-rel készítík majd, és teljesen új karaktereket szeretnének majd felvonultatni. A produkció valószínüleg a Romulán háborúról szól majd.

Ha már Jonathan Frakes-rõl esett szó,a napokban mutatják be legújabb filmjét Los Angelesben, melynek címe: Thunderbirds.

A UPN közzétette új mûsorrendjét, melyrõl levették az ENTERPRISE-t, így nagyon úgy tûnik, hogy a rajongóknak várniuk kell õszig, egészen pontosan Október 8.-ig. Ez az évad 22 epizódot tartalmaz majd, ezzel a Star Trek produkciók legrövidebb évadjai közé került.. A UPN mûsorrendjérõl bõvebben a Zap2it oldalon olvashattok.

Sir Quno Jedi
Talán kicsit túl populáris Trek nevet választottál. Kis fantáziával elérhetõ, hogy senki ne "bitorolja" a nicked. De a "Tuvok" az túlságosan is plágium. Látod pl. SQJ-bõl csak egy van... 😄DD

Tuvok
én szétnéztem volna, lehet õket oktatni, de amikor megláttam, hogy abból a 4 rohatt regelt tagból az egyik az én nevem, akkor lett elegem ...

RelakSfromhome
Meg tiszta idióta sorrendben vannak a témák 😄

Mellesleg ez a phpbb skin nekem is megvan 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

én elsõ pillantásra láttam hogy van vagy 20 hozzászólás, szóval felejtõs :>

Tuvok
na bazmeg, erre a fórumra se kell mennem, 4. regelt tag Tuvok

Hali!

A masodik es a harmadik szezonja az Enterpris-nak letoltheto valahonnan? 😊 Ha igen, please a linket. 😊
Elore is koszi!!!!

El Fuego

The New StarTrek forum

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Sir Quno Jedi
Ez kiváló lehetõség. Mindent angolul nézel (pl StarGate 1-8 season stb.) és máris ragad rád, mint a csiríz !

Tuvok
hmmmmmmmmmm

Guest
#3418: A fekete az üres ("fél"), az arany a teli ("egész") bogyó.

link neve
2XP
Csak én meg németet tanultam eddig, így az angol még nem megy filmnézési szinten 😉

Sir Quno Jedi
Õõõõ én elõtte senem használtam, szal. ez nem indok mifelénk.

2XP
Egyetértek! Csak kár, h a 10. rész után még nem nagyon van felirat 😞

Sir Quno Jedi
A rang tökmind1 a Trek-ben mer mindenki beleugathat a parancsnoki döntésekbe és mindenki ellent is mondhat kedvére !

Tuvok
De van vagy négyféle rankbadge, a parancsnokhelyettes 1 fekete + két arany pl .

Tuvok
Igen .

repro
Na most mán elég lesz!!! 😄

Ensign(jg) üresbogyó
Ensign 1 bogyó
Lieutenant (jg) üresbogyó + 1 bogyó
Lieutenant 2 bogyó
Lieutenant Commander üresbogyó + 2 bogyó
Commander 3 bogyó
Captain 4 bogyó
Commodore keretben 1 bogyó
Rear Admiral keretben 2 bogyó
Vice Admiral keretben 3 bogyó
Admiral keretben 4 bogyó
Fleet Admiral keretben 5 bogyó

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Itt vannak Lvileg a ST rangok angolul:
jg: Junior Grade

Ensign(jg)
Ensign
Lieutenant (jg)
Lieutenant
Lieutenant Commander
Commander
Captain
Commodore
Rear Admiral
Vice Admiral
Admiral
Fleet Admiral

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sir Quno Jedi
Emberek ! Iszonyú jó az Enterprise a 3 szezonban ! Végre egy nagy összefüggõ sztori á la BAB5 ! A 2. szezon vége persze kell hozzá.

SZó szerint izgalmas már a sorozat és érdekes is !

RelakS
Jah, és hogy vannak a bogyók? 0 - 1 - 2 - 2,5 - 3 - 4 - admirálisiizé?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
alprancsnok alatt a parancsnokhelyettest érted? (Data Parancsonkhelyettes)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
De a Trekben nem, ott nem a rangtól függ, hogy fõtiszt vagy sem .
És a ranglétra összesen a matróz, zászlós, hadnagy, alparancsnok, parancsnok, kapitány és admirális rangból áll .

repro
mármint nem tiszt és nem fõtiszt, hanem zászlós a tengerészetnél is így van.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
de a zászlós soha az életben nem lesz tiszt, fõtiszt fõleg nem 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tuvok
Na várj .
Itt egy kicsit másféle ranglétra van, ami a tengerészetinek egy leegyszerûsített változata .

repro
Na aki még nem volt katona:
A zászlós nem tiszt, fõtiszt, stb, hanem, milyen meglepõ: zászlós.

tássék itt a többi:

tisztes: õrvezetõ, tizedes, szakaszvezetõ
tiszthelyettes: õrmester, törzsõrmester, fõtörzsõrmester
zászlós: zászlós, törzszászlós, fõtörzszászlós
tiszt: hadnagy, fõhadnagy, százados
fõtiszt: õrnagy, alezredes, ezredes
tábornok: dandártábornok, vezérõrnagy, altábornagy, vezérezredes.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tuvok
Õ Christopher Plummer . Kit játszott a Trekben ?

Tuvok
Hmm, milyen érdekes . Hogy hívták a tervezõ csajt ? Lea Brahms .
És mit játszott a prímás Geordi randiján ? Brahms - V. magyar tánc .
Véletlen ?

Tuvok
Láttam 😊)

RelakSfromhome
Chakotey a Lois és Clarc-ban a V3-mon 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Mert akkor a fél hajó fõtiszt lehetne . Inkább beosztástól függ sztem .

RelakSfromhome
Nem? Mert?

Tuvok
sztem nem a rangtól függ, hogy fõtiszt, vagy sem

RelakSfromhome
a zászlós az már fõtiszt elvileg, pl kim zászlós

Tuvok
Van egy rakás zászlós, akik nem fõtisztek (Vorik, Ro, Wildman /Naomi anyja/, stb ...