Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spagetti-western meg kell minden amerikai sorozatba

a másik, hogy a harmadik sorozat szép lineárisan indul, féltucat részen keresztül szinte oráról órára követhetjük az eseményeket, aztán hirtelen váltás, és 4-5 olyan rész aminek SEMMI, DE SEMMI köze az elõzményekhez, csak ugy hirtelen berakták. Még zavaróbb, hogy éppen követnének egy xindi urhajót, és egy darab szó nem esik arról hogy hova mennek, mit csinálnak, meg miért kommandóztak eddig 6-7 részen át - jó indulás után a szokásos következetlen összecsapott valami lett belõle, nem zavarna ennyire ha ehhez szoktam volna (mint az eddigiekben)
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
1. ezekszerint NAGYON RITKÁN használják igy
2. vajh miért? nem lennének ellenfelek a borgok se?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Gondolom RelakS ezzel keverhette.
izé, te biztos nem kevered a stargateben lévõ fegyverrel? én star trekben a fézer dezintegrációs képességérõl még nem hallottam, ellenben tudom hogy a csillagkapuban ilyen is van

de az elsõ három ENT sorozatban a fogdában nincs pajzs, szóval nemtudom mire gondol
Akkor hogy megértsed:
NCC1701-D
NCC1701-E
ekkor még csak kezdetleges pajzsok vannak, az elsõ sorozatban volt látható, de azóta se láttam használatban

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezt a logikát követve nem lennének fotontorpedók sem a hajón, pedig az alapfegyverek közé tartoznak, olyannyira, hogy kezdetben az ENTen még nem is volt más, a lézert csak késõbb rakták össze
A fegyverek témájához meg szerintem annyit, hogy már nem használnak töltényeket abban az idõben, gondolj bele, elavult, a lõszert raktározni kell stb stb.
Bár ezen már én is gondolkoztam, csak engem nem zavar

mi az hogy már nemcsak a borgok, hanem holmi hüllõfaj is simán lerezisztálja? mért nem használnak brutális csöves fegyvereket, pl EZT. Ha most ilyen rombolópuskák vannak (2 kilométerrõl hatékony páncélozott célpontok ellen) akkor 150 év mulva iszonyat szintre lehetne fejleszteni, és a fézerpuskák közelébe se érnének - no meg ez eltalálva egy embert kettétépi, hasonlót mûvelne a borggal/hûllõkkel is.
Tudom, nagyok az elvárásaim, de ilyenek akkoris idegesítenek
SPOILER (jelöld ki)
A részben egy raijin nevü csaj bioszkenelést végez a legénység tagjain, hogy utána biofegyvert lehessen gyártani az emberek ellen. Ha igazán kemény lenne archer, akkor amint ezt megtudta, egybõl kinyirná a csajt, de akkor biztosan, amikor betörnek a hajóra az elfogott kémért, hogy elvigyék az információit. ÉS ITT A MARHANAGY BAKI: ha ilyen simán be tudnak törni a hajóra elrabolni egy adott személyt, semeddig se tartott volna akár 4-5 sima embert is elrabolni (pl. nem kell utat törni a fogdába), vagy, még két hajóval akár az egész enterprise legénységet lenyomhatnák, és akkor annyi információt szereznek mütétekkel, boncolással stb. amennyit csak akarnak.
Szal ezt a nyakatekert megoldást egyszerüen nem értem.
akkor ott kéne megkérdezni talán
ha látom rákérdek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
olvastam pár vitatkozást de kétlem hogy amiatt ment el
nemlehet hogy nyaral?
de hogyhogy eltunt??