Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
Hát igen, a cliffhanger régi sorozatos trükk 😊
buffyt nyomatják most, 4 sorozatot megvettek egybe
én direkt nem nézem meg a 3mas ENT utolso részeit, mert október 9 még messze van, és mindenki aztmondja hogy nagyon gecin fejezik be, pont félbevágják

Tuvok
nagyon remélem, hátha megvennének pár szezont még

Punkerwork
jó majd törlöm 😊

lesznek Viasaton új Enterprise részek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tuvok
mármint itt a következményt, az ok ott van az azóta lesüllyedt topikban

de nem beszélhetnénk végre a Trekrõl, mert most én töröltetem az offolást

Tuvok
az már csak következmény, nem az ok, valamelyik nyúlseggû kitöröltette

Punkerwork
#3688-95?

Guest
Hmmm?
Tuvok
semmirõl se, csak valszeg elsiklottál fölötte egy másik topikban

Punkerwork
na most már érdekel mirõl maradtam le

Tuvok
nekem mondod ?

...

Sir Quno Jedi
Moderátorok ellen acsarkodni felettébb mihaszna vállalkozás.... :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakS
? Kicsoda?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
tehát ezért nem írt új üzenetet
gondolom az a féreg kitöröltette, mert sérti a beképzelt fajtáját a negatív kritika

Punker
nem tom nem én voltam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2XP
3688 <..?..> 3695

Hát ti meg mit csináltatok?

RelakSfromhome
Mivan? ST rajongói klub?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punkerwork
WWIIOnline-ért kb 13$-árt fizetek havonta, annyit adnék ezért is.

Tuvok
tetszik, online ST közösség, egy világ, ahol kiélhetjük a rajongást

mennyibe fog kerülni ?

hagyjuk ...

Sir Quno Jedi
Addigra ST sem lesz, nem mind1...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Guest
#3684: Ezért tettem bele a "hosszútávon" szót. Mert hogy eleinte "elviszi" az ST név, az egy dolog, de ha nem lesz mögötte tartalom, nos, akkor...
Sir Quno Jedi
Akkor lehet máris túlélte, pedig el sem kezdõdött ! :-(((

Punkerwork
2006 elött nem lesz ez a game aszem.

Sir Quno Jedi
Ennél szarabb dolgokat is leadnak egy nagy névvel. Beesik sok elõfizetõ, kiesik csalódottan, de õk máris döglöttre keresték magukat vele !

Röhögnék, ha túlélné a sorozatot ! De ez most sajnos aktuális... :-(((

Guest
Hmmm...

Látatlanban azt mondom, hogy attól függ, hogy milyen rendszert írnak alá, mert csak a Star Trek imho nem fogja tudni eladni hosszútávon...
Punkerwork

Sir Quno Jedi
Nem használnak projectile weapon-okat ûrhajókon, ezt már többször is megmondták, mivel mind a berendezés megsérülhet, mind a burkolat, átjárók stb. (amik az ûrben kellemetlen dolgok ám) A Phaser csak az emberekre veszélyes egy bizonyos fokozatig és ez elég is.

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy 20 rész után az Odyssey 5-ot is beszüntették, pedig irtó pofás kis sci-fi (ajánlom mindenkinek). AZ pedig a saját babája. De a mester mindig tud remekelni, fõleg azok a részek brillíroznak az ST-ben, amiket saját maga írt a kicsi praclijával ! 😄DD

lehet h mar kerdezte vki de nem erek ra visszaolvasni 3600 hozzaszolast, szoval vki tud MUKODO helyet ahonan le le7 szedni az enterprise 3. szeriajat? minden megoldas erdekel dcc is mukodo hubbal ahonnan le is le7ne szedni ill ftp lenne a legjobb 😊

Rage47
Aha, szerintem is igy van:/
Szerintem tucker hugicahalálos sztoriját erõsen eltúlozták. Nem tudom elképzelni, hogy napi 16 óra munka mellett, miközben áll a bál az egész hajón, féltucat ember meghal, és õ akkor is azon siránkozik hogy KILENC HÓNAPPAL AZELÕTT meghalt a húga, akit egyébként amúgy sem látott elõtte legalább 2 éve (az elsõ és a második sorozat ideje - de talán van 3 év is)
eddig hihetõ volt, de kicsit elvetették a sulykot

Guest
RelakSfromhome
és melyik topik? Na?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Guest
Hogyhogy melyik? Hát az SG!
RelakSfromhome
Nemmondod

Melyik fórum??

Punker
ide SG-re

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Hova???

Punker
Tuvok visszatért!!! 😄DD

RelakSfromhome
ezt a szart! A gyermekundorban szenvedõ kapitány a legalkalmasabb a gyerek idomítására 😄

RelakSfromhome
-A Borg áttörte a Mars védelmivonalát
-A Borg közeledik a Naprendszerhez

😄😄😄 És a Mars hol van? a Naprendszeren kívül? 😄

3x15 ismét kopi, a voyagerben már láthattunk egy olyan részt amikor egy az emberekre káros hatásu sugárzást kibocsátó felhõ miatt mindenki sztázisba kerül, és csak 7/9-ed és a doktor marad ébren a hajón. Igaz, ott asszem 7-es fokozattal egy hónapig tart az ut, itt meg impulzussal 4 napig, de a sztori teljesen ugyanaz (hallucinációk stb.)
bár a végén a csavar határozottan tetszett 😊

Hát az télleg elég gáz volt 😊

ez akkor jutott eszembe amikor az andoriai azért, mert ilyen nagy veszteség érte a Földet, és Tuckert (könnyes a szeme a huga miatt), odaadja neki a plazmasûrítõt

Pff hát passz,megmondom õszintén az egész szezon alatt egyszer sem fordult meg a fejemben ilyesmi,ugylátszik nem csak az amcsiknak nem nyilvánvaló 😊
Szvsz nem kell állandóan párhuzamot vonni az ilyen sci-fik és a valóság között,meg keresni hogy vajon mely valós esemény inspirálhatta a történetirokat,egyszerûen csak élvezd a mûsört és kész mint ahogy én is tettem 😄

Guest
Passz, én Ent-bõl csak annyit láttam, amennyit a Viasat leadott. 😊

Amúgy nem lehetetlen.
ööö, külföldi star trek fórumokban, vagy hivatalos nyilatozatokban még nem hozták összefüggésbe a harmadik sorozat alaptémáját, a föld elleni támadást az ikertornyok lerombolásával? mert ahogy nézem, az utalások, a kishug halála, "mindannyiunk vesztesége", könnyes szemek stb. nagyon erõsen erre hajaz, analógiaként használják az ikertornyok 4 ezer emberét ezzel a 7 millió emberrel. Másnak ez nem jutott eszébe? vagy ez csak egy európainak nyilvánvaló, az amerikaiaknak nem?

Aramir
Ja, ok, már azt hittem mazó vagy, hogy kinzod magad 😄

vannak részek amik tetszenek, és szeretem a scifit 😊 meg ugye az ember ritkábban irja le azt ami jó, mer minek? 😊
de pl. a 2x23ra irtam hogy kurvajó