11588
-
Monoton #5331 tudtok nekem mondani linkeket ahonnan star trek sorozatokat tudok letölteni?
Torrenttel próbálkozok de nagyon lassan jön!
Privátba is küldhettek! -
#5330 van ennek topicja is :) tessék fellendíteni :) -
#5329 Izé, ezt már próbáltam, de nix képhang. -
Cat #5328 http://urszekerek.excelsiorweb.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=438&mode=thread&order=0&thold=0 -
#5327 Nékem nem jönik itten HTTP proxy mögül, de majd... -
Monoton #5326 :)
Amugy most töltöm remélem nem okoz csalódást! -
#5325 Bexarás, hogy van hozzá már klingon felirat is ! -
Cat #5324 [nagy]http://www.sg.hu/cikkek/40946 -
Cat #5323 a kommunikáció feromonokkal és más illatanyagokkal történik, azaz pl. ha a vöröshangyák betörnek, nagyon gyorsan megtudja az egész kolónia
tudom hogy nem irányit a királynő, és nem vagyok hülye, tudom hogy nem telepaták a méhek, csupán annyit közöltem, hogy a bolyban/kaptárban élő állatokról másolták a borgokat. -
#5322 És nem is kollektív a tudat, csak jó az információátadás -
#5321 Ez az, ami szerintem kicsit fals dolog. A rovarkolóniák esetén a királynő a bolyban kikelő utódok létrehozásáért felel. Nem irányít elvileg semmit, csak az utódok létrehozásáért felel. -
Cat #5320 a méheknél/termeszeknél stb. simán mondhatjuk hogy ilyen kollektív tudat van, és ott is van királynő
ezt másolták szerintem -
#5319 Vajon miért?
Mert rájöttek, hogy szép dolog az egyenlőség, de akkor is kell lennie egy felső vezetésnek, aki megadja az irányt. Nem lehet még egy ilyen überdigitális világban sem megoldani, hogy minden egyes döntést megszavaztassanak az összes egyénnel (pláne, ha pölö fel nem is ért hozzá). A kollektív tudat csak olyan szinten műköthet, mint egy ötletláda, ahova mindenki dobálja be tapasztalatai alapján az ötleteit, és egy központ válogat belőle -
#5318 Bucser írta:
Melllesleg a Boprgokról a mai napig nem derült k hogy kicsodák micsodák és kifia borja mi a céljuk mit akarnak.. betettek egy közös tudtaot aki hódít és aszsimilál és kalap kabát.. se céljük se értelmük... Mellesleg azt sem tudni ki az overmind köztük...
Szvsz a Borg eredeti koncepciója nagyon jó volt, hogy miért jött létre, arról lehetne vitatkozni, szerintem úgy alkották őket. Hogy mi a céljuk? A fejlődés az asszimiláció által. Az, hogy azután már jöttek mindenféle Borg Queen meg egyébb hülyeségekkel, az már mást tészta... :\ -
#5317 Lehet, hogy szentimentális vagyok, mert még az átkosban lestem németen (újra, meg újra), de nekem valahogy jobban bejön, mint a Voyager-DS9 :))
És ezt követően kell megnézni a 6 mozifilmet, azok a csúcs -
#5316 Én a TOS sorozatot nem tudom nézni. Egyszerűen túl... izé... olyan, mint Pirx kapitány kalandjai. Hiába lenne érdekes a történet, az előadás és a díszletek a mai sorozatokhoz szokott szemem egyszerűen nem veszi be... -
_Vegeta_ #5315 Nekem még van némi kimaradásom. :(
Tos s2-3
ds9 osszevissza nehany resz, mivel nem mindig tudtam nezni a tvbe. :(
es voy s2e5-vegéig. + regebbi mozik. Szoval van még potolnivalóm, de amit eddig lattam a tng messze vezeti az elso helyet, a voyagerbe kellemeset csalodtam.
-
#5314 Mivel láttam már minden sorozat minden részét sokszor (kb TOS 6-7, TNG 10-12, DS9 4-5, Voyager 3-4, Ent-2), szóval nekem mindegy, hogy mit adnak.
Bár az Ent-nek természetesebben jobban örülnék :)) -
_Vegeta_ #5313 Nekem mindegy csak startrek legyen, amugymeg amugyis gepennezem. :D -
#5312 én meg a TNG-t szeretem -
Monoton #5311 :) én + voyager-t -
#5310 mikor lesz már vége a TNG-nek? DS-9-t akarok :) -
#5309 Nem rossz...bár én speciel semmit nem tudttam letőlteni..:)
-
#5308 feliratok.hu... -
Jozs23 #5307 Véletlenül nincs valakinek a star trek - nemesis 1 cd-s avi változathoz felirat?
-
#5306 Star Trek World -
#5305 Végre elkészült: www.startrekworld.atw.hu . Itt csütörtöktől lesz minden féle letöltés + ami régen volt. -
_Vegeta_ #5304 En szivesen felteleszem webre ha nem lenne jo a torrent, de nekem csak 7megas verzio van. :| -
#5303 Én innen szedtem:
http://www.mininova.org/tor/111886 -
#5302 Én nem találtam sehol....Valaki megdobna egy linkkel? :D -
_Vegeta_ #5301 Igen meg is van. Az entinek a reklamja volt. Nagyonnagy. :D -
#5300 De ők nagyon :))
Láttad már azt a reklámot, hogy "No more Star Trek.mpg"
Talán minimováról szedtem, nézd meg, hülyére fogod röhögni magad rajta :))) -
_Vegeta_ #5299 Ezt a viccet is csak a startrekesek ertik. :DD -
#5298 De, ott a pont :) -
#5297 Nem "has gone" ? -
_Vegeta_ #5296 hja -
#5295 Mit mond a Star Trek fan, mielőtt meghág egy szüzet: hogy eljusson oda ahol ember még nem járt azelőtt (where no man was before) :)) -
#5294 :)) -
#5293 Jó, tényleg nagy hülyeség, nadehát nagy a zuniverzum, telsteli furacsodákkal és csudifurcsaságokkal-e ! -
#5292 Mondtam én olyat, hogy rossz lenne az a rész? Kétlem, sőt 9/10-et adtam rá lent, és a 3. évad egyik legjobb részének tartom... :)
Egyszerűen csak nem jön be nekem ez a temporális parazita dolog, ennyi.