11588
  • Cat #5371
    a star treknek messze nem a realitás a lényege, nem is törekszik rá, a történetek szempontjából ez totálisan lényegtelen

Szóval pls. ne is állj neki ezt fejtegetni, értelmetlen.
  • Massive Attack
    valaki már felvetette a gravitáció problémáját?:)
    Ami nem csak a különböző hajótipusok esetén fura...
    De érdekes hogy minden egyes bolygon amire le transportálnak pontosan ugyanolyan gravitáció van mint a földön..:)))

Bár ezt a problémát is sokféleképpen meglehet közeliteni...például , hogy a szénalapu életformák kialakulása sokkal nagyobb eséllyel alakul ki föld nagyságú bolygo esetében , mert ez az ideális minden szempontbol...

majd folytatom..:)
  • finaltrekker
    StarTrekWorld

Remélem senkit nem zavar a szerény reklám.
  • Monoton
    Lesz még a Star Trek nek sok szép napja! /éve/
  • _Vegeta_
    Nem csodallkozom. :)
  • [NST]Cifu
    A BBC felmérése szerint a TV-nézők közül legtöbben a Star Treket hiányolják a képernyőről.

A lista:

1. Star Trek
    2. Buffy the Vampire Slayer (Buffy a vámpírok réme)
    3. Friends (Jóbarátok)
    4. Fawlty Towers (Waczak szálló)
    5. Blake's 7 (egy 1970-es évek végi angol Sci-fi sorozat)
    6. The X-Files (X-Akták)
    7. Babylon 5
    8. Stargate* (Csillagkapu)
    9. Seinfeld (egy 1990-es komédia TV-sorozat)
    10. The A-Team (a Szupercsapat)

*: a Stargate még most is gyártásban lévő sorozat.
  • Bubbencs
    a
  • Sir Quno Jedi
    Kitudja :D

De biztos lesz idő, mikor érdemes lesz folytatni. A TOS most is üt, nézem, ha kapom.
  • [NST]Cifu
    Azért szerintem alapjaiban eltér egy felújítás (mint a BSG 2003) és egy új sorozat. Mert azért erősen kétlem, hogy kijönnek majd egy TOS 2020-al pl. :)))
  • Sir Quno Jedi
    Izé BSG.
  • Sir Quno Jedi
    A BGS-t is fel tudták újítani hosszú évtizedekkel a vége után, majd 1x klasszikusan halott őskövület lesz az ST is és felújítják, csak addigra nekünk hosszú szakállunk-e nő!
  • [NST]Cifu
    Úgy tünik tisztázódni látszik a helyzet, legalábbis a jelek szerint lesz StarTrek.com 2006-ban is.
  • PLaci #5359
    Nem tudja valaki, hogy hol tudnám beszerezni a Starfleet Command III-at eredetiben?
  • Zsolo007
    Köszi az infót!
  • Monoton
    Köszi hogy elmondtad!így legalább "felvilágosult" lettem.

De azért annyiban biztos vok hogy ha ez az oldal megszűnik később lesz ey újabb startrek.com.

A Star Trek örökké élni fog!!!
  • [NST]Cifu
    Tehát nem tudod elolvasni, mit írnak, de azért véleményed van.

Kicsit megvilágítom a dolgot: A Paramount Digital Entertainment megszűnik 2005.12.31.-én. Ez a cég felelt eddig a StarTrek.com üzemeltetéséért. Amennyire ki lehet venni, senki sem tudja mi lesz a StarTrek.commal, egyelőre annyi biztos, hogy valami változni fog, és az, hogy úgy néz ki az eddigi gárda talpa alá utilaput kötnek. Ők is csak annyit tudnak írni a fórumba, hogy remélik hamarosan lesz valami hivatalos bejelentés az oldal jövőjével kapcsolatban.
  • [NST]Cifu
    A "canon" annyit tesz, hogy hiteles. Általában a Star Trekkel kapcsolatban úgy szokott felmerülni, hogy az adott könyv/játék/akármi mennyire kapcsolódik a sorozatokhoz vagy mozifilmekhez. Canon az, ami mondjuk TNG, DS9 vagy VOY, de non-canon az, ami nem szerepelt egyik sorozatban/filmben sem, és semmi közük hozzájuk.
  • Monoton
    Na most én nem tok vmi jól angolul ugyhogy el sem olvastam! de sztem ez hülyeség!
    A hivatalos oldalon sem találtam erről semmit!!!
    Biztos vok benne hogy nem fog megszünni!!!
  • Zsolo007
    Lehet most nagyon butának fogtok nézni...Mi az a canon? Emlegetik fan oldalakon, meg egy csomó Star Trekkel kapcsoltaos helyen, de nekem fingom sincs mi az. Valaki mondja el pls..
  • _Vegeta_
    Miert kellene bezarni a startrek hivatalos oldalat? A b5se megy már, megis van weboldala. Tiszta hulyek. :D
  • [NST]Cifu
    Upsz, csak most látom, hogy van STO topic, úgyhogy sorry az offtopicért.
  • [NST]Cifu
    A XI. ST film per pillanat ugyan ott tart, ahol tartott ezelött másfél évvel: pre-production. Vagyis nincs kész forgatókönyv, nincs rendező, nincsenek lekötött színészek, nincs hivatalos bejelentés. Először még 2004-ben egy Pre-TOS filmben gondolkodtak, aminek a munkacíme az IMDb szerint "The Beginning" lett volna, és a Föderáció megalakulása idejében játszódott volna, mellőzve az össze korábbi ST film illetve sorozat gárdáját. Ebből nem lett semmi, ugyan annyit kisajtoltak a Paramountból a rajongók, hogy nem függesztették fel a filmet, csak nem tetszett nekik a történet, ezért egy teljesen új forgatókönyvet kértek (ez azért jelentős, mert eddig a Paramount hivatalosan nem is erősítette meg, hogy egy újabb ST film van előkészületben). A szóbeszédek szerint (a'la Ain't It Cool News) ez a tükörunivezumban játszódna, és szerepelne benne Scott Bakula, William Shatner és Patrick Stewart is. Most itt tartunk. A gond az, hogy ebből lehet bármi. Lehet, hogy lesz belőle film (de biztos, hogy nem elöbb, mint 2008), de ugyanígy lehetséges, hogy egyszerűen a kukába kerül az egész.

Mint említettem, jelenleg az egyetlen valóban valamire való ST franchise dolog a Star Trek Online lesz, de az is leghamarabb csak 2007-ben indul csak. Én ugyan nagyon reménykedem, hogy nem szúrják el, az eddigiek alapján akár egész jól is elsülhet a dolog. Ha már az SWG végleg partravetett hal módjára döglődik, leglább az ST megérdemelne egy normális MMORPG-t...

Az STO-ról eddig csak két koncepciórajz és egy Shockwave bemutató van a tervezett új LCARS2-ről.

[center]

• Cat #5349
    Status Updated: 25 April 2004
  • Zsolo007
    Akkor ez mi???
  • mrzed001
    Nekik is szar, mert ahogy ül és felejtődik, úgy csökken a folytatás lehetséges sikere és bevétele.
    És minél tovább húzzák annál rosszabb lesz nekünk, mert annál kevesebb bevétellel számolva annál gyengébb valamit csapnak össze (ha egyáltalán belekezdenek).
    Hogy miért nem adják el, az már egy jobb kérdés.
    Végülis hogy nevet szerezzen valami, arra megy el egy nagycsomó pénz, ennek meg ugyebár ott a közismert neve és a jelentős rajongótábora, szóval érthetetlen
    Tényleg haldoklik Hollywood
  • [NST]Cifu
    Hát ez az, de úgy tünik a Paramountnak most nincs semmi terve az ST franchise-al. Ez csak nekünk, rajongóknak sz@r... :(
  • Cat #5345
    ez azért hülyeség, mert a licenc kurvasokat ér, miért nem adják el másnak? Most nem azt mondom mintha erre vágynék, de egy olcsó b kategoriás filmet/sorozatot/játékot is ha ugy adnak el, hogy "star trek", akkor kapásbol sokszázezres nézettségre számíthat, és ehhez semmit nem kell letennie az asztalra.
  • PLaci #5344
    Eredeti:
    0
    00:00:13,800 --> 00:00:17,759
    Az "ENERGIA" bemutatja

1
    00:00:27,880 --> 00:00:31,839
    SAMULI TORSSONEN produkci+-j+íban

2
    00:00:42,800 --> 00:00:46,190
    TIMO VUORENSOLA filmj+êt

:)
  • [NST]Cifu
    2005.12.31.-én bezárja kapuit a StarTrek.com.

Na ez nagyon durva... Gyakorlatilag a Star Trek Online-on kívűl nincs nagyobb ST project a látóhatáron, se mozifilm, se sorozat. A Paramount pedig bezárja a hivatalos oldalt. Good bye Star Trek?
  • _Vegeta_
    Voyager Technical Manual egy reszlete, de kosz h emlekeztettel mekkeresem aztis.
  • Cat #5341
    régi, sokkal látványosabb és áttekinthetőbb formában már volt a topicban
  • _Vegeta_
    Most igy tuzetesebben atnezve, nagyon durva adatokat tartalmaz ez a tablazat. :)
  • _Vegeta_
    Nagyon megfogott ez a tablazat! :)
    De jo lenne ha igy lenne. :)
    Bocsi a nagy meretert, eredetileg Imageshack.us-ra tettem, de az nem fain.

http://www.sg.hu/galeria/10399395101134855150.jpg
  • nocadlee
    Miért? Az eredeti felirat rossz volt? :-))
  • Massive Attack
    Rengeteg idióta megkattant ST funnal jó lett volna élöben találkozni..:)

Persze én se vagyok 100 igy 28 évesen..:)
  • Massive Attack
    Kár , hogy nem elöbb írtál Pecsa rendezvényről...én is elmentem volna..:(
  • nocadlee
    Star Trek - Design Center "LIVE" :-)))
    Mekkora marhaságokat tudnak elkövetni Star Trek-rajongók a neten?
  • Cat #5334
    star wrecket, láttam, enterprise összes részét láttam - ujdonság? :)
  • nocadlee
    "A Magyar Star Trek Klub 2005. december 11-én 10.00 órától 15.00 óráig – ebben az évben utoljára – ismét találkozót tart a Petőfi Csarnokban. Érdekes műsorral és vetítésekkel készülünk a rendezvényre, amelyet – tekintettel a közelgő ünnepekre – szeretnénk vidám hangulatban eltölteni. Csak bizalmasan súgjuk meg, de titkon reménykedünk, hogy ebben netán még egy klingon angyalkának álcázott Mikulás is a segítségünkre lesz.... A tervek szerint levetítjük a Star Wreck című népszerű rajongói sorozat legfrissebb darabját, valamint az Enterprise sorozat egyik epizódját, újabb ízelítőt adunk a Design Center berkeiből, továbbá szeretnénk közösen játszani egy kicsit – de ez még nem minden… Szeretettel várunk mindenkit, hiszen jó nap lesz ez az ünnepi mókára!

*

Ezúton is békés, boldog karácsonyi ünnepeket, valamint eredményes (és hosszú?) új esztendőt (meg persze életet) kívánunk valamennyi trekkernek! "
  • PLaci #5332
    Uram atyám, ez nagyon komoly film, nagyon tetszett, pláne a kijavított urszekerek.hu -s felírattall :)