Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok

Punkerwork
na jó elég volt az OFF-ból majd Tuvok eldönti hogy oldja meg a dolgot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

2XP

Tuvok

2XP
1.: #3770 - miért nem mondtad már az elején, h egyszerûen nem érdekel?

2.: ha nem érdekel, akkor miért az idõre hivatkozol?

3.: "most azt várod, h nyilvánosan is beírjam, h aztán bannoljanak, meg még talán a szervert is leállítsák?!"

Érdekes, engem 2 év alatt - mióta dc-m van - egyszer sem hackeltek meg, sõt, rajtad kívül senkitõl sem hallottam ilyet...

Nem csak te unod a témát, hanem mások is, de ha egyszer nincs igazad, akkor azt illene elismerni...

Tuvok
#3722 😉

Punkerwork
az uccsót láttad már, vagy azt még nem tudtad elkérni?

Tuvok
Örülök neki, csak maradjon meg az eredeti vonalon !

Punkerwork
mi a véleményed hogy lehet lesz új nagy Trek film? 😊

Tuvok
1. nekem nincs, mert nem is akarok, így érthetõ ?
2. ígyvan, nincs se idõm se hangulatom FTP-k után kutatni, nem olyan egyszerû ilyeneket szerezni, nem hirdetik úton-útfélen, és már elmondtam, hogy nem érdekelnek, mivel van, aki már csinálja, tõlük be tudom szerezni ami kell
3. egy olyat mondj .. vagyis ne, mert ha kerestem volna, lehet találtam volna

DC: #3788 Szal a tûzfaladdal kitörölheted ...

Még valami ? Én már nagyon unom a témát ...

2XP
1. De van, ezt magyarázom neked már egy jó ideje, de most azt várod, h nyilvánosan is beírjam, h aztán bannoljanak, meg még talán a szervert is leállítsák?!

2. Érdekes, h van idõd fórumozni, de 10 perced nincs, amit a keresésre szánnál.

3. INGYENES

Ez a DC-s dolog pedig hülyeség, legalább 2 éve dc-zek, egyszer sem töltöttek olyan dolgot, amit én nem osztottam meg, ha te - mint azt korábban leírtad - letöltöttél egy hackelt klienst - gondolom nem csak tisztességes célokra, mert arra elég a dc++ -, akkor az a te bajod. És mint már a többiek is írták, egy normális dc klienssel és egy tûzfallal sem nagyobb az esélye annak, h meghackeljenek, mint egy sima netre kötött géppel.

nekem is kéne ilyen haver 😄

Punker
nekem is borban szoktak a haverok fizetni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
és siránkozzon apja f*sza pár ent részért, úgyis hülyeség

Tuvok
és szted ha hozzá tudnék jutni, nem tettem volna meg ? gondolkozzál már

Sir Quno Jedi
Tehát hozzá tudsz jutni egy-két pohár borért VALAMENNYI Enterprise részhez, csak éppen 1xûbb, és bizonyára élvezetesebb siránkozni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
*töltetni

Tuvok
Hát igen, ehhez már csak 1 második gép kéne ...
De mivel van DC-zõ, meg FTP-zõ ismerõsöm is, így ha nem is mindent, de sokmindent 1-2 pohár borért le tudok tölteni, legyen ez a 4. ok .

Sir Quno Jedi
Most nem kukacoskodásképpen, de épeszû ember NEM a mainPC-jén tõtöget, hanem van erre egy külön elbrikádozott kis net-es gépe (mingyá másik szobában is ha kell), ugye ! Az mehet éjjel-nappal és csakis ellenõrzött körülmények között kerülhetnek onnan anyagok a main gépedre ! UGYE ! Szal. ha elbasszák KI NEM SZ@RJA LE !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
1. nincs 😊
2. idõ sincs
3. pénz sincs

Tuvok
Hát amíg utol nem értek én is ezt hittem ...

Punkerwork
de rendben legyen igazad, akkor azt mond meg FTP-vel mi bajod van?

Punkerwork
lol, nincs az még 0,0005% se 😊

Tuvok
Pont 50 %

Punkerwork
ezt értem, de szerinted mennyi annak az esélye hogy engem betámad valaki és szétszedi a gépem amíg trek részeket töltök?

Tuvok
De fájlcserélõn pl . mp3 címszó alatt saját magad tölthetsz le minden szart ...
És mivel a fájlcserélõk (sajnos) megkövetelik a kétirányú kommunikációt, aki elkezd tõled tölteni, az tölthet le hozzád is . Szted a hackerek már miért tesznek a portscannerekre meg hasonlókra ? Mert ki a fene akar portokat keresni, amikor a DC (és társai) szép tágasra nyit egyet ...

Sir Quno Jedi
Pontosan, ha neted van nincs 100%-os védelem ! Mondom ezt mint fejlesztõ ! 😄DD

Punkerwork
szerintem meg nem lehet félelemben élni, nem árt az óvatosság, de túlzásokba se kell esni, átlag unatkozó kölköt a tûzfal megfogja ha meg valami durva figura be akar jönni akkor az úgyis bejön.

Tuvok
Az okát is elmondtam sztem .
Nagyanyádnak meg igaza van, fõ a megelõzés .

Punkerwork
ok nem siránkozás, de neked semmi nem jó amit a többiek ajánlottak, kb oylan vagy mint anno nagyanyám aki mindig 50 kiló sót tartalékolt mondván bármikor visszajöhetnek az oroszok.

Tuvok
1. nem 1x
2. milyen siránkozás ?

Punkerwork
igen tudjuk egyszer megszívtad DC-vel már mondtad párszor, de ez még nem ok szerintem arra hogy itt siránkozz 😊

Tuvok
Ja, és persze téged tiltanak ki a gyógyszertárból, mikor bosszúból lenyeletsz 3 hashajtót a gyógyszertárosnénivel 😄

Tuvok
Na nekem pont DC-vel volt afférom, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor algopyrin helyett hashajtót kapsz a gyógyszertárban ...

Sir Quno Jedi
PeerGuardian-ról persze nem hallottunk ?!! 😄DD

Punkerwork
igen kazaa-n azóta nem használom, sõt volt olyan is hogy 3 napon keresztül átlag 5 percenként jelzett a tûzfal hogy próbálkoznak miután elküldtem pár figurát a p*csába, de ettõl függetlenül szinte naponta DC-zek probléma nélkül 😊

Tuvok
Volt már olyan élményed fájlcserélõn, hogy közel sem azt töltötted le, ami szerettél volna ?

Punkerwork
ja azt hiszed hogy a világ összes netet használója a te gépedre vadászik 😊

Tuvok
Figyu csak, az üldözési mánia nem az, mikor az ember CSAK HISZ ezt-azt ?

Tuvok
Birkaszellem leplezi az egyéni hülyeséget ... grat .

Punkerwork
Tuvok menj el dokihoz, mert az üldözési mániád kezd kórossá válni, és nem is méltó egy hegyesfülûhöz.

Sir Quno Jedi

Tuvok
pffff
no comment

az elején nem ezt mondtad - de nembaj, legalább sajnáltathattad magad, ez is valami...

Tuvok
Ah, még mindig nem világos ? A dolog nem ott kezdõdik, hogy szeretném, de nem tudom, hanem nem akarom, mert nem érdekel . Simple .

2XP
De Tuvoknak még ingyen ftp sem jó 😊 Nem tudom, mit akarhatsz még :p

Tuvok
Nalátod, akkor kuss ...

ott van a .torrent, azért még fizetned se kell

Sir Quno Jedi
Ja, majd ha papás-mamásban te leszel a mama talán, de mivel ez nem fog összejönni, mert nem vagy az esetem, így...

Tuvok
Esetleg te fizeted ?