11588
-
#5619 Én mek teknap néztem azt a borgos ikerrészt (5/15-16), amiben 7-est megfújja a Borg Queen JW-tól! :DDD -
#5618 Ejnye! -
#5617 most fogom nézni az enterprisos kyborgot, az elejét megnéztem, északisark, föld, hmmmmmmmmmmmmm:D -
#5616 azt eddigis tudtam. szvsz nem sok köze lehet a két dolognak egymáshoz ( max az h mindkettő hajózás) -
Cat #5615 USS = United States Ship
Az Egyesült Államok Hajója -
_Vegeta_ #5614 Jo-jo oké oké, de akkoris. :)
akyyy: Az, de az amcsi hajoknak is ez a felsegjele. :) -
#5613 az USS a csillagflotta rövidítése.... -
#5612 A jövőben lehet hogy mi is az USA egyik állama leszünk, nem?! Ahogy most alakulnak a dolgok... :DDD -
#5611 Hát igen, a hatvanas években hogy adtál volna el egy sorozatot az USA-ban úgy, hogy a felségjele ... mondjuk szovjet :D -
_Vegeta_ #5610 öööö nem, de p2p halozatokon fenvannak. :)
USS Budapest, jol hangzik. :)
Egyebkent miert USS? Nem az amcsi hajokat hivjak USS xyznek? Mindig furcsalottam, a dolgot. :) -
#5609 hehe, sok érdekes dolgot megtudtam a budapestről:) nem csak a hajó neve magyar származású, hanem elég sok magyar van rajta... -
#5608 meg is leltem, hm érdekes, borg találkzást fűzik hozzá:P
-
#5607 Enterprise NX- 01
Columbia NX 02
San'rath NX 03
Zefram Cochrane NX 04
Saratoga NX 05
Challenger NX 06
Endeavour NX 07 -
Monoton #5606 jahh de csak futolag olvastam valahol rola régen -
#5605 az USS Budapest-ről halottatok már amúgy?:) -
Monoton #5604 http://www.startrek.com/startrek/view/library/ships/ENT/article/123454.html -
ehhe az első Föderációs hajó:DDDDDDD -
#5602 nx class lesz -
Monoton #5601 Phonix -
Cat #5600 nx? (övék az nx-01) -
#5599 itt csak enterprise van, archerer:D jut eszembe az ő hajójuk milyne osztályú?:D -
Monoton #5598 no ha tudsz vmit! a postaládám mindig nyitva van! /privát üzenet :DDD/ -
#5597 ööööööö........ -
Monoton #5596 esetleg tudsz vmi jo kis ftp t ahonnan letölthetném a részeket :DDDDDDD ? -
_Vegeta_ #5595 Nem kell allandoan a viasat3 elott ulni. Ugy beszelsz mitha kotelezo lenne nezni. :D -
#5594 Én most Voyager-ezek családdal. Így az Enterprise után tök más feeling. Már az 5. széria közepénél vagyok, nem kell sok a 7. végéhez. (csak 2-esével nézzük már) -
Monoton #5593 énis :( -
#5592 DS-9-t! mert TNG-től már undorodok...... -
#5591 Már az sem, az "emberiség" született feleségeket akar, meg áll az alkut vazeg... -
Prof William #5590 Haláli! Én pont őket szeretem, de sztem haláli jó! A 2063 még reális is. :) Tényleg a föderációban van válastási kampány? Kíváncsi lennék arra.
Rosszabbul élünk mint Csillagidő 258752.4257-ban. :)
Asszimiláljuk az emberiség 96.32%-át!
Igen megcsináltuk! -
Monoton #5589 :DDDDDDDDDDDDD -
#5588 Azért tart ott ahol, mert az átlagember egy sorozatban vérfűrdőt akar, ahol az akcióhős az ólmot pumálja az ellenségbe. -
Monoton #5587 nahh ezért tart ott a star trek ahol most van! -
#5586 ne csináljátok már! ha legalább viccesek lennének, + DS-9-t akarok! -
#5585 -
#5584 UP! -
#5583 nah ma láttam a ferengis enterprise részt:) elég fura -
#5582 cikk -
Cat #5581 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17520
-
Cat #5580 A nagy múltú Encyclopaedia Britannica és a hamvas frissességű Wikipedia közötti verseny
Vajon az utóbbi fejlesztési modelljével lehet ugyanolyan színvonalat produkálni, mint a Nobel-díjasokat is szép számmal foglalkoztató, történetét 1768-ig visszavezető, szobadísznek sem utolsó enciklopédiáé?
A versenybe nemrég egy harmadik fél is beleszólt, méghozzá a legendás Nature természettudományos folyóirat, minden kutató és Ph.D hallgató publikációs álma. A Nature emberei megvizsgáltak egy sor bejegyzést mindkét enciklopédiában, és megállapították, hogy hibák mindkettőben akadnak, méghozzá a Wikipédiában nem sokkal több, mint a Britannicában. Az eredményeket cikkben is nyilvánosságra hozták, amire a Britannica azonnal visszalőtt, és azóta folyik a vita újságokban és honlapokon, ami némi betekintést enged a tudományos közállapotokba is. (Némi kritika és tisztulás valószínűleg mindenkinek jót tesz.)
A hírek szerint Jimmy Wales, a Wikipedia alapítója örömmel fogadta a Nature tanulmányát, de azért szerényen nyilatkozik. "Aligha vagyunk olyan jók, mint a Britannica" - mondja. "Természettudományos kérdésekben még álljunk a versenyt - folytatja - de történelemben és társadalomtudományokban jóval gyengébbek vagyunk náluk. Viszont számítástechnikában és a Star Trek történetében megelőzzük a Britannicát." Az se semmi.
:)