Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
én komásan felkelek 11kor, belenézek, 3sec alatt konstatálom melyik rész és visszafekszek
Valakinek nincsenek meg dvd-n a sorozatok összes része?
Nagyon szeretném megszerezni mindet.
Feliratos is megteszi!
Na meg az összes mozifilm is kellene!
REAL MADRID
az elötte levõ részben meg valamelyik lénynek sisko hangja volt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyszo mint szaz nagyon bejon, viszont a szinkron megoli az egesz atmoszferat. Data beszolasai nagyon kafák. :>>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#szomoru2>#szomoru2> <#levele>#levele>
A SuperSubtitels fórumon még ezt isírták, bár nem tudom a forrását: "A viasat 3 bejelentette, hogy az Enterprise sorozat törlése miatt, valamint az USA nézettségi adatok tekintetében, nem veszi meg a többi évadot!"
Tuvok: Az uccso film nem a nemesis ? Mert azt lattam sott meg is van, ugynezki ennyire nememlexem mivolt benne. :|
szász marcira hasonlit, az okoskodik ennyit
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az 1x06 az "ahol meg senkisem jart" resz felverekedte magat nallam a legjobb scifi resznek. <#eljen>#eljen>
Na megyek is vissza folytatom a mozizast.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"