11588
  • Punker
    ezt miért nekem? :)
  • [NST]Cifu
    TOS (The Original Series): 3 évad (79 rész, ebből kettő pilot)
    TAS (The Animated Series): 1 évad (22 rész)
    TNG (The Next Generation): 7 évad (177 rész)
    DS9 (Deep Space Nine): 7 évad (176 rész)
    VOY (Voyager): 7 évad (172 rész)
    ENT (Enterprise): 4 évad (98 rész)
  • _Vegeta_
    #5847: Valoban nem gyoztel meg, a tenyeket meg keptelen vagyok elfogadni. :D

#5851: Az atlantis 1az1be ugyanaz mint az sg-1 ez igaz. A tobbi nem.

#5852: A tos 3evados.

#5855: Azt ne mond nekem, hogy sosem volt szeszesital a szajuregedben. Ugyanmár. Udv! :D
    #5856: Bukas mert nezettsegmiatt megbukott!? (Sajos) valoban nem koveti a divatos, csinaljunk 1db osszefuggo sztorit, mert azt mindenki csipazza es nekunk is 90%-al kevesebbet kell agyalunk rajta. Kevesebb munka, tobb penz. Hulye aki nem ilyet csinal ugye?
    Kezdtek olyanok lenni, mintha a scifiknek is szappanopera stilusban kellene nyomulniuk. Ehh. Rohognom kell. :D

Kis kitero, de a temahoz kapcsolodik. Mindenki tudja milett a jatekiparral. Nincsennek eredeti 5letek, sablon sablon hatan. Fps klonok, rts klonok stb stb. Ezt akarjatok a scifikkel is? Ugyanmár..
  • [NST]Cifu
    Hát JMS-nek én akkor sem bocsátom meg a B5:Crusade-et. Már bocsánat, de minden téren bukás lett...
  • [NST]Cifu
    #5821: Aki nem iszik az hulye. ;)

Üdv!

Egy hülye.
  • Punker
    rajzfilm? na azt még nem láttam :)
  • akyyy
    tng ds9 voy 7 évadot kibírt:) a tos azt nemtom de tán az is, igaz nem számolva a rajzfilemmek és filmekkel
  • Punker
    amúgy összesen hány rész készülhetett a sorozatokban? vagy hány évad?

TOS?
    TNG?
    DS9?
    VOY?
    ENT az 4 azt most tudom :)
  • Zsolo007
    El... Hetenként SG (és atlantis)= 0 tartalom 100 látvány. Ennyi. a story sablonosak, semmilyenek. Pénzszagú az egész. Hajók eltűnnek feltűnnek, ahogy az íróknak kedve tartja. Semmi érdekes, csak látvány...

Náluk az évadzáró is csak akkor jó ha van egy nagy csata és mindenki megpusztul és úgy mutatják mintha felrobbanna a hajó amin a főszereplők vannak, hogy halálra izguljam magam, persze nem izgulok, mert ők főszereplők és ez nem az a sorozat, ahol képesek főszereplőt is kicsinálni. És úgy van vége, hogy jajj milesz velünk elpusztul a galaxisunk a sabalonos tudomisénhogyírják ancient rossz kiadásban majdnem istenektől. Hát lol. Ez minden csak nem minőség.
    (és az atlantisban is ugyanezt a sablont sütik el az évadzáróban, hát ez mi ha nem pénzszagú, én is már csak megszokásból nézem, vannak napok (azok a nehéz napok :D) amikor bejönnek ezek a nagyon látványos csaták és minden felrobban és csihi-puhi, de ettől még nem jó sorozat)
  • mrzed001
    Valahogy nem bánom, hogy nem láttam. Mellesleg akármilyen szar is volt, a sorozat sem lett egy húdejó, szóval ez sem nyert :P
  • Punker
    dehogynem volt 1 nagy film 90-e sévek végén az HBO-n volt, akkor került oda a nigger társának.
  • mrzed001
    Végülis csak 2 kritériumnak nem felel meg:
    - nem film készült belőle, majd sorozat (tudtommal, én legalábbis nem hallottam róla)
    - jó sorozat?? (azért ahhoz több kell, mint 1-2 körbepörgőrugás :PP)
  • mrzed001
    Hát, ami a scifi-t illeti szar még nem hagyta el a kezüket (már ha hagyták nekik) Meggyőzni persze tuti nem bírlak, szóval lássuk a tényeket
    Manny Coto:
    - Outer Limits 7 szezon (Producer főleg + író, itt tanulta ki a szakmát, és szerény véleményem szerint ennél a zseniális sorozatnál jobb iskola nem létezik)
    - Odyssey 5 (most megy szombat 13 körül) sajna 1 teljes szezont se ért meg, pedig igen ötletes volt (itt dolgozott talán elősször Peter Wellerrel -Robocop- és ezóta minden sorozatába becsempészi -amit nem csodálok, mert jó színész, a régi kemény Clint Eastwoodos fajtából-)
    - Enterprise 2. szezon vége, 3. szezon sztori (felfuttatta a sorozatot, erre az az ütődött Rick Berman és Brannon Braga visszakapta a 4. szériát, és ez lett a Star Trek halála). 4. szezon utolsó 4 (legemlékezetesebb) részek szintén ő írta
    - 24 5. szezon író + Co-executive Producer (legsikeresebb 24 széria címre pályázik !)

JMS: Nos, ő egy igazi öreg motoros. Képregények készítésével kezdte, főleg a Marvelnek
    - He-man rajzfilm írója (na erre is csak a nagy öregek emlékeznek :)))
    - Power Kapitány írója (nem röhögni, akkoriban nagy szám volt :P)
    - Twilight Zone-ba írt részeket
    - The Real Ghost Busters rajzfilm írója (wazzzzeee, hogy azt mennyire szerettem :)) Sok poén és tartalom ... volt azóta valami új GhostBusters rajzfilm, de megközelíteni sem tudta az eredetit)
    - Murder, She Wrote (Gyilkos Sorok most Viasaton megy nyomozós) író + producer
    - Minden ami B5 és az bizony iszonyat sok
    - Jeremiah (nem volt egy nagy durranás sztem, bár sokaknak nagyon tetszett)
    - Enterprise 2-3 szériájába segítgetett be story ötletek szinten
    És mindezek után/közben még:
    - írója a Amazing Spider-Man, Supreme Power, Doctor Strange, The Fantastic Four, The Book of Lost Souls, Squadron Supreme és Bullet Points Marvel képregényeknek
  • PayaVP
    Pl.: Walker a texasi kopó :D Chuck Norrissal!
  • _Vegeta_
    #5833: Oké, de en meg mindig nem vagyok meggyozodve, hogyha ok irnak valamit az tuttibiztosezerszazalek csak jo lehet.

#5842: Hova ment? Szerintem perpill a legjobb/legizgibb scifi lett.
  • Punker
    he? milyen frankó csúzlival nyírta ki szegény kligont a csóka az elején :)
  • Punker
    még 100 mega kell az első 2 részhez
  • Zsolo007
    Szerintem jó volt a film, a sorozat is eleinte, csak aztán elment....
  • akyyy
    nekem annyira nem tetszett:D bár asorozat se....:D
  • Cat #5840
    sztm a film se volt szar.
  • mrzed001
    Túlnőtte, igaz, DE maga az film is egy alapmű volt (vagy inkább remekmű?)
    Szóval olyan példát kérek, ahol a film szar volt, és a sorozat ütősen jó
  • Punker
    ja ott a sorozat túl nőtte a filmet :)
  • akyyy
    csillagkapu
  • mrzed001
    Úgyvan. Bár mint már említettem, ha az EU-sokra (+Japán?) alapoznának sokkal minőségibb filmeket készíthetnének, mert itt még igény van rá. Az amcsik meg azt se tudják, hogy hol van Európa :P

#5834 :
    Szar filmből jó sorozat? Volt már ilyen?? Példát kérek :)
  • Punker
    és tényleg ahoz hogy kint sikeres legyen sz@r filmet kell csinálniuk :)
  • akyyy
    hátha a film, még ha sokaknak nem is tetszik itt, nagy sikere lesz amcsiban, és újra elkezdik ontani a jobbnál jobb sorozatokat:)
  • mrzed001
    Talám azért írtam, mert már bizonyítottak külön-külön és együtt is (ráadásul még az Ent-ben is!)
    Ha jól csal a memóriám a 2 vége + 3 sorozat nagyrészt JMS érdeme (Tanácsadó Coto) és a rajongók (meg B5 fanok, merthogy sikerült a B5 egyes erényeit ide is becsempésznie) tapsikoltak, hogy frankó lett a ST. Aztán JMS megunta hogy minden szarság miatt megkötötték a kezét és kilépett, Braga-ék csinálták a 4 nagy részét (hatalmas bukás), majd a végére Coto szabad kezet kapott, az utolsó 4 rész k. jó lett (és pont ekkor hagyták abba a barmok )
  • _Vegeta_
    #5830: Végletek, végletek. :))

#5831: Mert ha JMS meg Ménes Kotta irja akkor mar jo is lesz? Ugyanmár. S. Kingnek se jo minden iromanya. ;)
    Egy szar sztori is lehet jol megcsinalva, es egy jo sztorit is el lehet kurni vacak stabbal. :)
  • mrzed001
    Nekem is a régiek a kedvenceim, sőt a legrégebbiek :P

Ami a másik felét illeti emlékszem, hogy neked nem tetszett a 2-3 szezon az Ent-ből (bár mindenki másnak éppen az volt a csúcs :P ).
    Ha ezt folytathatták volna megkötések nélkül, akkor ismét tündökölhetett volna a Star Trek.

Csak azért mert noname írók valami noname szereplőkkel elhülyéskednek valami pizsamás filmet, no azért az még nem lesz se Star Trek, se scifi. Biza a profikra kellene bízni a felnőtteknek való feladatokat :PP
  • Punker
    na jó bakker de amíg mi 1-2 felest zavarunk le, addig ők 1-2 üveg tiszta lsd csöpögtettek a nyelvükre, naná hogy jöttek a képek hogy ő a hosszúfülű zseni :)
  • _Vegeta_
    #5816: Szinte biztosra veszem hogy P. Stewart elvallna "szinte" barmien jelkepes osszegert. Viszont ok mar kioregedtek, es mindenki ujat szeretne. Kivetel talan en. :D

#5819: Errol az egesz hozzaszolasrol eszembejutott donnie darko. Kis taknyos srac a rendezo/iro. Es kultuszfilmmé valt. (Na nem amerikai pite szeru kultussza. :D)
    Szeritnem teljesen oktalanul aggodsz. Visszaterve a trekkre. Nekem a velemenyem az entrol, hogy J. Billingsley mellett eppenhogy S. Bakula volt aki hozta a szineszi "minoseget". Raadasul az iroi munkat ahogy dicsered, nekem pont a 2-3. evad tunt eleggé "gyér"-nek a kezdethez és a "véghez" kepest.

Tuti volna viszont, ha ezt a mozit egy olyan bevezetofilmfelere csinalnak, es kapnank egy "regi ujabb trekket" uj stabbal. Es az enterprise 4szezonja nem szegyen lenne, hanem kuriozum, mint a tos 3szezonja. :))

#5821: Aki nem iszik az hulye. ;)

• mrzed001
    Dettó Ep4-6 50-60x , de Ep1-3 csak 2x
  • Punker
    hát ja SW nőttem fel erre a 3. epizódot 1x láttam fél év alatt nem néztem meg a DVD-t
  • Cat #5826
    na igen, itt a lényeg. Tudnának az amcsi szinészek is, csak egyszerüen nem mi vagyunk a célcsoport :(
    (lásd star warst hogy elbaszták - a 12 éves gyerekek bedőlnek a franchisenak, mert manapság nem a jeggyel lehet igazán kaszálni, hanem a bögrével, polóval, lézerkarddal)
  • mrzed001
    És miért ne nekik írnák, hiszen ők a nagy Háj(p)tömeg.
    Mellesleg 12 éves magyar ~ 18 éves amcsi gyerek
  • Punker
    szal szerintem lehet belőle jó filmet csinálni h anem a 12 éves kis pöcs amcsiknak írják :)
  • mrzed001
    Hát, azért elég nagyot változott a világ az elmúlt 42 évben :)
  • Punker
    ember ott már 100 éve se találtál tiszta arcokat, kínaiak vitték az ópiumot stb, 60-70-es évek a LSD-ről és társairól szóltak, sztal ettől nem kell aggódni
  • mrzed001
    Mármint Nimoy? Ivott, ja, de narkórol nem hallottam soha. Mellesleg valódiból sem hülye az ipse, szóval nem volt nehéz eljátszania a vulkáni agyat.
    Node szted manapság hány nemszétnarkózott agyú tényleges zseni futkos Hájlewood utcáin?
  • Punker
    "vagy egy agyonnarkózottagyú hippi, hogy ő a zseniális logikakirály Spock ifjabb változata." mert szerinted akkoriban nem voltak feszt elszállva mi? :)