Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm? azthittem amerikai adó mint a UPN 😄

elvégre azt is nézzük

Laalee
esetleg az ország 99%ában nem foghato...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

RelakSfromhome
vagy csak elfelejtettük 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

KG21
én rögtön szóltam, mikor elkezdték ott adni, de úgylátszik nem vette észre senki #4321

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

RelakSfromhome
Basszus, AXN-t kell nézni?! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
rég volt, tán igaz sem volt...

én ugy emlékszem, hogy azt egy sérült borg felderítõ gömbre áttranszportálva lopták el, és jópárévvel elõrébb jöttek
a transztértekercsek kiégtek, elhasználódtak, és a föderáció semmit nem tud a transztértechnológiáról - csupán az eszközt használták, de hogy az mibõl van azt nem tudják

RelakSfromhome
Biztos. Nem vettem rendesen annak a résznek a tartalmát, mert a végéig meg voltam gyõzõdve, hogy csak valaki álmodozik...

RelakSfromhome
ez annyira szar, hogy már jó 😄

Sir Quno Jedi
Mer nekik az technológialiag olyan magas volt, mint kacsának az eperfa. Úgy jártak mint a szõke nõ, meg az otto motor... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakSfromhome
Én azt nem értem, hogy egyszer volt egy egyszer használatos alagútnyitó gépük. Miután kijöttek a másik oldalon, miért nem cserélték ki a tönkrement cuccokat, és jöttek tovább?

p://www.enterpriseflashed.com/
ez kurvajo 😊 fõleg a reed lett kiváló

The Voyager is equipped with a Borg Transwarp drive. The drive system is located on the top of the battlesection with the transwarp core in the upper decks of the engine room.

haha

http://vv8.jetc.org/vvs8/archive.html

érdemes elolvasni a virtuális 8ik és 9ik sorozat címeit, illetve a képeken lévõ pársoros tartalmat
magukat a tartalmakat kicsit hosszu lenne, abba nem vágok bele

Sir Quno Jedi
Bárkli valóban azért vicces, mert az alapvetõ pszichológiai szûrõ teszteken sem menne, már azkadémiai felvételen (ahol a legjobbak legjobbjai sem juthatnak be olykor), akkor meg hogy a rákba kerül egy ilyen csóka a flottába ?! Az ilyet bedugják egy ingerszegény laborba, magányosan dolgozni, azt haller ! (mindamellet, hogy én kedvelem Bárklit, mint karaktert) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Még a dimenzió sem biztos, hogy korrekt !

RelakSfromhome
sajna :/

Tuvok
ilyen igényekkel rossz országba születtél 😉

nokomment

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
Én meg szeretném, ha MINDEN Startreket levetítenének, EGYMÁS UTÁN, ÉS AZ ÖSSZES RÉSZT, KIHAGYOGATÁSOK, KAVARÁSOK, nélkül 😄

azt énis néznék párat

Tuvok
én egy TOS-t néznék meg, jópár éve nem láttam belõle, akkor is a SAT1-en németkínaiul 😊)

H4lÁl0SZTÓ
Kérem vissza a Voyagert, ezek szar részek, már láttamis õket

Laalee
jó hülye rész volt mindkettö 😄

Tuvok
2 fõgépésszel ..? 😊)

RelakSfromhome
ehh... Most az egyszer lehetett pajzson keresztül is transzportálni?!

RelakSfromhome
De 😄😄😄

Tuvok
ez hülyeség volt, Scotty azt kérdezte, hogy maga Kirk szedte-e elõ a hajót, de Kirk meghalt az Enterprise-B elsõ útján és Scotty is ott volt akkor, nem ?????

RelakSfromhome
Hehe, ittvan Skotty 😊

RelakSfromhome
hmm... ték

RelakSfromhome
Hehe, dzsénvéj zászlós 😄😄😄

RelakSfromhome
Mondtam én, hogy nem? <#idiota>

attol még idióta ;>

RelakSfromhome
Azért a vojádzsert egész jól felderítette, hogy hol van, vagy mi 😊

bárkli nemtom mit keres a sorozatban, egy ilyen hebegõ habogo faszitol agybajt kapnék
mi van ha épp lõnek, õ meg bármilyen jó szakértõ, nem képes elmondani mit akar, vagy mit kell csinálni? egyszerüen nem oda való

Már leesett kosz. 😊

RelakSfromhome
micsodamicsoda?

Ezimiez? jaaa
Faszom.. ma szombat van váááá, lemaradtam a tngrol. basszus hogylehetekilyenhulye.

RelakSfromhome
Data meg az 500 évvel azelõtti elpusztulása az energiát csapoló lényekkel.

Utána egy hajóhoz mennek, amivel megszakadt a kapcsolat két nap között áramló plazmában. Aztán Bárkli hadnagy transzporter frásza segítségével megtalálnak négy embert az eltûnt hajó legénységébõl

Tuvok
meló 😞

Punkerwork
na mi volt ma?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakSfromhome
hagytak ki évadot?

Sir Quno Jedi
Mondám, hogy elbaszott részek, elbaszott forgatókönyvében írt elbaszott szereppel még klintísztvúd sem menne semmire vazeg ! 😄DD

igen, a triók jok voltak, és abban is van valami hogy a szerep van kissé elbaszva
archernek kell megtalálnia a kir'sharat, neki kell legyõznie a gyerekkora óta párbajozó kékbõrût, neki kell kitermelnie az antivirust a klingonok betegségére... és erre azt mondja a rendszer hangja, hogy nem szuperhõs

idegesítõ az is, hogy ha van valami szuperhalálos, szuperveszélyes feladat, mindenki ugrál hogy elvállalja, és még kis áthuzodó probléma sincs belõle

Maga a sztori tényleg jó, csak Archer viselkedése a kissé idegesítõ.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Laalee
nekem nagyon bejöttek az utobbi részek, vulkanis 3rész romulanos 3rész meg ez a klingonos sem volt rossz.

persze igy egybe megnézve a részeket, mert a folytatjuk nagyon tud idegesiteni 😄

én is 4 nap alatt néztem meg 4x7tõl 4x16ig

Nem feltétlen a szerep a rossz.

Én egyben nyomtam le a a 4 season-t a 4x04-05 környékén és egyertélmûen változtattak a kapitány jellemén a 4. sorozatban. Addig végig a jófej parancsnok volt, aki csak a legvégsõ esetben torkollja le a beosztottjait, a 4. sorozatban viszont kemény, konok, önfejû embert csináltak belõle. Ez szerintem is sokat rontott a 4. sorozat színvonalán.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."