11588
  • mrzed001
    Az rivalkodó (fokozása a dexter féle üvegkoponyafedő), hiszen a nagyobb IQ csak nagyobb fejben fér el, az meg furi látvány, ahogy lüktet valakinek a koponyája :P
  • Punker
    kopasz? :)
  • mrzed001
    Nem logikus a lobogó bozont, mert zavar a látásban meg belóghat a szemed elé is (hippi, rokker kilőve).
    A punk megintcsak nem logikus, mert túl feltűnő és rivalkodó (taraj kilőve)
    A vad megintcsak nem logikus, mert hát éppen hogy az érzelemmentes a cél(tépett kilőve)
    Szóval marad az angolos bilifrizura :)
  • akyyy
    és tuvok?
  • [NST]Cifu
    Uhh... ezen isten tudja mikor vitatkoztam még valakivel. A vita tárgya az volt, hogy mi is igazán a Vulkáni hajviselet. Lévén az esetek 99%-ban "bili a fejre és körbevágni" desing látható, olykor viszont ennél azért kreatívabb is feltünik, mint Saavik hadnagy frizurája az ST. II. és III. mozifilmben.
  • mrzed001
    Hát igen, van pár fake klienses őrült, aki nyomatni szokta a szemetet (volt, hogy E-n egy 3 GB-os anyag letöltése közben 6 GB szemét jött le. Sajna csak a végére vettem észre, és addigra eltűnt a kis köcsög)
    Egyébként tesztelj, aki "furának" tűnik a kapcsolati listában FW-on, vagy peerguardian-ban blokkold az IP-jét. Ha nem nő tovább a hibás csomag szám (/10 perc), akkor megvan (Killbankick neki :)).
  • Punker
    hát kapják be 2 résszel előre lennék ha nem szed le fél giga szemetet pluszba :(

bár lehet jobb így napi 1-2 részt nézek meg B5-ből volt olyan nap hogy 10-et néztem meg gyorsan vége is lett.
  • mrzed001
    Hát, ilyen a torrent. Időben kell leszedni (azaz a megjelenés után 2-3 napon belül).
  • Punker
    a 18. rész csorog lefelé (első évad) kemény 9k-val ne szivassatok már :)
  • mrzed001
    Azaz talán mégse :P
    Ha jól emlékszem 4. szezon legutolsó része (amit igazi ST fan csak lehány, és lényegében nem tekinti az ENT részének) volt a Brannon Braga által írt (csak ennek a résznek az írására visszatért -sajnos-): These Are the Voyages .... (ST lezárás, azaz ennyi nyista, nincs tovább, vége rész)
    Előtte volt 2 Manny Coto által írt összefüggő rész (de ezt nem spoilerezem, lényeg, hogy ha ilyen lett volna a 4. szezon, akkor készült volna még 6. is) Demons + Terra Prime
    És még ez előtt volt a szintúgy Manny Coto (+Mike Sussman) által írt zseniális: In a Mirror, Darkly (na ebből voltak a képek)
  • Sir Quno Jedi
    Éééés zöld a vére bakker, mint minden rendes vulkáni szukinak! :DDD
  • Cat #6048
    OFF

http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006_May_sorozatjunkie.htm#1552392

Ez talán érdekes sci-fi sorozat lesz majd.
  • _Vegeta_
    Áá egy vulicaninak pocsék rovid haja van ellenben egy elfnek szep hosszuu. ;)
  • Punker
    #6041: Elfnek jobban néz ki Blalock mint vulcaninak. :P

ugyanaz bakker :)
  • _Vegeta_
    #6033: Igyunk egy kis vérbort vagy andoriai sört. Azert vannak ott ütő piák. :D
    Egyebbkent asszem whiskey-t ittak nem? (nem emlexem pontosan) Azert ketten beverni 1üveggel nem kis mennyiseg. :)

#6034: Hurrá

#6041: Elfnek jobban néz ki Blalock mint vulcaninak. :P
  • akyyy
    cöh:(
  • Punker
    abban bíztam 2. szezon, akkor erre még várhatok :(
  • Cat #6042
    ez cifu kedvence, 4ik szezon utolsó előtti része.
  • Punker
    ez mikor lesz? :)
  • Punker
    nem tetszett a szinkron.
  • akyyy
    nekem sincs, de bízom benne hogy feltöltik torrentoldalra tvripbe, nekem ugyis tökéletesen megfelel:P

azt majd a jövőbe megcsinálják ujra dvdrippelve, hogy a dvdminőségű avira ráteszik a magyar hangot és tölthető. így van meg az első és második évad is, és majd ha le lehet szedni azt fogom archiválni. meg mivel most ruháztam be egy 160 gigás vinyóra, vígan maradhat addig a gépen a tvrip is:D
  • Punker
    ja
  • Punker
    tudtommal itt nincs AXN, mindegy angolul úgyis jobb.
  • akyyy
    ez tán az ürkompos rész volt, ugye?:D
  • Punker
    mikor régészkedik az öreg a vulcan-i cuccok után.
  • akyyy
    Star Trek - Enterprise

Vetítik:!!!!!harmadik évad, szinkronosan, juhéééj
    AXN: május 20. Szombat, 00:10
    május 21. Vasárnap, 13:25
    május 27. Szombat, 20:10
    május 27. Szombat, 00:35
    május 28. Vasárnap, 07:35
    május 28. Vasárnap, 13:25
    SAT.1: május 21. Vasárnap, 13:00
    május 28. Vasárnap, 13:00
  • Punker
    rere

16. rész a két barom eléggé kikészült attól a gagyi piától, a jövőben vagy a piák lesznek ütősebbek vagy a fejlődött emberiség nem bírja, remélem az utóbbi :)
  • akyyy
    melyik rész volt az?
  • akyyy
    RE
  • Punker
    azért nincs szombaton? ma van vasárnap :)
  • Punker
    ez most végre jó rész
  • Cat #6028
    értelmetlen 4et egyszerre leadni vasárnap.
  • _Vegeta_
    mert tudjak a viasatnal hogy alszom reggelente. :))
  • Punker
    miért nincs most reggel Trek a tv-ben? :(
  • Punker
    jaja a 2 legjobb sorozat :)
  • _Vegeta_
    Es szerencsere nem csak azt a ket reszt csinaltak meg 720p be. :) Huha asszem ds9 utan entet fogok nezni. Csak az a franya 3. szezon ne lenne benne!
  • Punker
    banyek B5 ftp-hez szoktam :)

eddig összesen 5 giga jött le átlag 10k-val azért kicsit gyorsulhatna :)
  • [NST]Cifu
    Túl jó dolgod volt, és eltunyultál. :)
    Én anno 3-4 hónap alatt néztem meg az ENT-et, Shareazával szedve őket. A két kedvenc részemet, az "In a Mirror, Darkly I.-II."-őt leszedtem HD-ben is (1.3 giga darabja). Azok olyan egy hónap alatt jöttek le... :D
  • Punker
    csak az idegeimre megy hogy ilyen lassan jön le :(
  • Cat #6020
    irigyellek, egy csomó star trek rész ujdonság számodra :)