Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Szerintem is. Csak a filmben Borg-ról volt szó, nem vezli kráser-rõl :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

:D

ez gondolom az a rész, amikor szakadás történik a téridõben, és megjelenik ezer darab enterprise :D

Data hûvös hangon: "Számításaim szerint a szektor 48 órán belül megtellik Enterpriseokkal"

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Igen? Akkor majd Masaka elvisz téged <#vigyor1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ez sz@r rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tuvok
Ha két rész egyben van, és közötte lennie kéne egynek, akkor biztos a reklám volt az

RelakSfromhome
nemtom. Egy biztos: A mostani vetítések során lementek.

Tuvok
az egyiket nem is vehettem volna, mert a két mellette levõ 1 napon volt
a következõket is ugyanarra a kazettára vettem, mégis kimaradt egy, mondom, biztos idõanomália, és a jövõhetit vette fel

RelakSfromhome
ezért mondtam, hogy beleszámoltad-e? Most megnéztem, következményt lásd lent

RelakSfromhome
Inkább olyan, mintha azt a két részt fel sem vetted volna...

Tuvok
az késõbb volt, a 7 . szezonban

RelakSfromhome
Beleszámoltad az egyik háromrészes hétvégét is?

RelakSfromhome
nemtom, lehet. Miért is?

Tuvok
Nem, mert a Suspicions egyben van a Second Chanses-szel

Tuvok
Akkor idõanomália van a videómban, mert a jövõbõl vesz fel részeket

RelakSfromhome
Az nem lehet, hogy megnézted a Suspicions-t, majd a Rightful Heir-t felülírtad a Second Chances-sel?

RelakSfromhome
Nem tudom. De abban speciel biztos vagyok, hogy láttam mindkét részt. A Megfagyott idõt meg vártam is :)

Tuvok
De akkor hol van a kazettámról, ami kimaradt ??

RelakSfromhome
Láttam nemrég! Vagy szerinted csak halucináltam?

Esetleg a sorrendet összebarmolták, de biztos vagyok benne, hogy mindkét részt vetítették

Tuvok
Pedig de, mivel a kazettámon a Second Chances után a Descent Part I jön, márpedig sorban vettem fel

RelakSfromhome
Nem igaz, egyiket sem hagyták ki!

Tuvok
Jaja, az elõzõ szezonban többet is, pl . a Rightful Heir-t meg a Timescape-t

RelakSfromhome
kihagytak?!

Tuvok
Igen .
De már jópár részt kihagytak, valszeg ezért van .

RelakSfromhome
jól számolok, hogy pont az utolsó két rész nem lesz egy napon?!

Laalee
van torrent van dc minek ftp?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

sajna nem.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Tudtok mondani 1 jo kis ftp ahonnan lehet ölteni ST részeket?
thx
Laalee
3. volt a xindi

Sir Quno Jedi
Nohát a 3. szezonban mennek az Delphic Expanse-ba Xindi keresésre !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

második...

Sir Quno Jedi
Meg a Star Trek Enterprise 3. szezonja !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tenyleg potold, mert a ds9 az egyetlen st ami valamennyire osszefuggo tortenet. ;)

Laalee
ds9 böl 10 részt látni olyan mit starwars 6 részéböl összesen 30 percet és ezalapján véleményt nyilvánítani.

Punker
akkor rossz részletetet csíptél el, mert szerintem a DS-9 a legjobb :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

én ds9bõl láttam kb. 10-15 részt (szóval van mire alapozni a véleményemet) de egyáltalán nem tartom jónak - attól hogy egy történet a star trek világában van, nem feltétlenül megnézésre érdemes.

Celszeru Enti-tos-tng-ds9-voy.
vagy tos-tng-ds9-voy-enti. :D

Jomagam is ds9et kezdem el nezni folyamatosan. :)

Ugy igazabol igazadvan, teljesen m1, de szvsz sokkal jobb ha elozoleg mar ismeri Q-t pl. a tng-bol. ;)

teljesen mind1 mivel kezdi...

Tuvok
Legjobb választás <#eljen>
Fájlcserélõk, FTP, oder megveszed dvd-n .

Mellefox, kezdjded TNGvel. ;)

Hi. Mostanában kezdtem rákattani a Star Trek sorozatokra. Légyszi segítsetek honnan lehet valahonna tölteni pár rész. Legfõképpen a Voyager érdekelne. Köszi elõre is .
basszus ma lemaradtam rola. :(

Tuvok
ja :)

Punker
ez jó rész :)

Laalee
amugy ha valahol látjátok a ST: new voyage-t le ne szedjétek :D

valami full amatör baromság, azt sejtettem hogy szar lesz, de tulszárnyalt minden várakozásomat :D

Laalee
én már felzárkoztattam az st gyüjteményem az inségesebb idõkre...

Nezd meg, de egyes enterprise fanoknak nemtetszett. :)
Nekem viszont nagyon. :)))

én már letöltöttem, csak feliratra várok

Sir Quno Jedi
Nekem haverom mondá, NE nézzem meg az utsó két epizódot, mert kinyúlok ! DEhát meg fogom nézni, mert az is st...

Enis ilyesfajta kovetkeztetest vontam le. :)