11588
  • akyyy

itt egy csomó kép a régebbi szereplőkről. beszarás, egyesek hogy megöregedtek, de már még az ENT-ből is

[meg én is :CCC]
    Utoljára szerkesztette: akyyy, 2017.09.20. 19:41:07
  • Renegade
    én csalni fogok amikor megnézem majd az STD pilotját (2 kupica pálinka), nagyon nem szeretném, hogy csalódást okozzon :)
  • [NST]Cifu
    Az IMDB-n is csupa jót írnak róla. Lehet megér egy próbát. Az lesz a csúnya baleset, ha az ST paródia jobb lesz, mint a nagy dirrel-durral beharangozott új ST sorozat... :)
  • Renegade
    naaa, ugye nemsokára startol a nemi betegség, de addig is van nekünk The Orville. Ideje visszaköltözni a topikba. :)

Gondolom ti is olvastátok a kritikákat (Rotten: 17% mellé egy 90%-os audience score), ezek után jó ötletnek tűnt megnéni a pilotot.

Na az ilyen sorozatok miatt találhatták ki a guilty pleasure kifejezést. Seth MacFarlane megkapta a maga kis homokozóját és rohadtul élvezi, színészkedni még mindig nem tud, de annyi baj legyen. :)

Egyetértek a kritikusokkal, ennek nem kéne működnie, de valahogy mégis jól adagolja azt a pár viccesnek szánt jelenetet, a díszlet jó, egész jól gúnyolja a ST-t, de legalább a pizsamákat már elhagyták, szórakoztató volt, de egészen biztos vagyok benne, hogy lesz olyan ember aki dühösen követeli vissza azt a negyvenpár percet az életéből. :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.13. 11:18:59
  • Micsu
    köszi a válaszokat
  • Tuvok #11060
    Érdekes. Mondjuk az külön öröm, hogy a hegyesfülűeket meg a klingonokat anno egy patch-el gyárilag beletették. :))
  • Renegade
    nem tudom, elhagyatott projektnek tűnik, állítólag csinálja a srác, csak nagyon-nagyon-nagyon lassan

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=732055137

• Tuvok #11058
    A hajóikat is lemodellezték ? :]
  • Renegade
    jópofa, hogy mindenki emlékezett arra a részre, na igen, az egyik (ha nem) legjobb sci-fi :)

• Tuvok #11056
    TNG-ben az utolsó évadban a Lower Decks foglalkozik alacsony rangú emberkékkel, de ők nem karbantartók, ahogy a Voyagerben a Good Shepherd-ben sem.
    A DS9-ban az Empok Nor ugrott be először, ahol O'Brien pár karbantartó jellegű, beáldozható mukival elmegy a DS9 testvérállomására, és a bedrogozott kardik halomra ölik őket.
    A szerelős az B5 lesz, és valóban jó rész amúgy. :)
  • [NST]Cifu
    Yepp, talán a B5 5. évadjának legjobb epizódja. :)

Nekem is az ugrott be először, de hát az B5, mondom biztos nem az. Nem vagyok akkora TNG fan, hogy a TNG részekre ennyi idő távlatából emlékezzek.
  • Cowie
    Az nem a Babylon 5-ben volt? ("A View from the Gallery" c. rész)
  • Micsu
    asszem a tngben volt az a rész hogy 2 karbantartó körül forgott az egész, tudja valaki a címét?
  • Renegade
    új jelenetek

• EnxTheOne
    Arról van valami infó hogy a ferengieket hogy érintette a replicator elterjedése?
  • [NST]Cifu
    Jaaa. 1:15-nél. Az már fel sem tűnt... :P
  • Renegade
    engem a hero landing bosszantott fel :)
  • [NST]Cifu
    Anyám borogass. JJ Abrams féle Klingonok és Klingon hajók?!? Miérttttt?????
  • Renegade
  • Tuvok #11046
  • Renegade
    Castle: The Final Frontier epizód megrendezése miatt kíváncsi vagyok mit tud villantani.
  • akyyy
    :O Star Trek: Discovery scoop: Jonathan Frakes joins as director
    Utoljára szerkesztette: akyyy, 2017.06.27. 23:51:52
  • [NST]Cifu
    Akkor is asszisztált hozzá...
  • Renegade
    ne feledd, hogy a legutóbbi hírek szerint Cruise a hunyó, Variety cikk
  • [NST]Cifu
    Bryan Fuller, Alex Kurtzman sem rossz páros.

Az az Alex Kurtzman, aki pont most állt bele a földbe a mozikban a 'The Mummy' c. förmedvénnyel (megj.: producer, író és még rendező is a szentem)?
    Bryan Fuller még talán-talán...
  • Renegade
    na de itt van a dög a föld alatt, mi a rendes sorozat?

Vessetek vérmókusok elé, de ne a rajongóknak akarjanak sorozatot csinálni (a kemény mag treki elég parás meg nyűgős jószág szerintem, na meg úgy se lesz jó nekik, ha nem szolgalelkű ráncfelvarrás), legyen egy korrekt dialógusokkal/storyval operáló jó scifi, ST köntösben. A Scifi épp az új aranykorát éli, engem az sem zavarna (sőt), ha a CBS valamiféle nyomóz Scifit faragna belő (azt legalább kisujjból kirázná), Bryan Fuller, Alex Kurtzman sem rossz páros.

Most egy kicsit bizakodok, nekem már az nagy piros pont, hogy kidobták a pizsamákat, ha meg az első leszállóegységben nem a főni meg két kedvenc főtisztje fog rohangálni egy teljesen idegen bolygón, hanem egy rendesen felszerelt kutató csapat, + képzett bokorugrók, akkor már megvettek az első évadra. :)
  • [NST]Cifu
    Nem kéne hypetrain. Rendes sorozat legyen. Ha megint felcsigázzák a rajongókat, oszt lesz belőle egy nagy zakó, az nagyon nem kéne az IP-nek.
  • Renegade
    három hónap, hmmm, remélem kap egy rendes hypetrain marketinget, esetleg első rész mehetne a netre hamarabb, nagyon kíváncsi vagyok az irányra, bízom abban, hogy az ST:E lesz az ihlet forrás, persze ízlések és pofonok. :)

Rohadt nagyot kell szólni az első pár résznek, remélem tényleg odatették magukat.
  • akyyy
    amugy mindenhol azt ireják itthon a netflix adja , hű de jó. de vajon elérhető lesz itthon valaha szinkronosan? hátha az AXN vagy valamelyik adó lecsap rá :\

néha sirba lágyad a szemem, mikro sikerül el csipni reggel a viasat6-on egy voyager részt.
    öröm hallgatni mikor a gyengélkedőn hallani amit beszélnek. anno mikor adták, a régi tv-nken olyankor meghülyült a hang azoktól a függőleges sárga csikoktól a falon :DDDD
  • Totti5
    Star Trek: Discovery will launch in the U.S. on Sunday, September 24
  • Angelus1991ster
    Hát nekem se tetszik ez így a trailer alapján. De esélyt adok neki mivel Star Trek "fan" vagyok.

Csak könyörgöm ne legyen benne annyi nyáladzás, kúrás és akció közbeni hűdekirályvagyokoskodás (közbe belassítva) mer' attól agybajt kapok. Mert a trailer alapján csak ezt látni, hogy: save meg save, meg azt save-ezni. De azt se, hogy túl erőlködve technobablázzák az egész játékidőt.

Star Trek Voyager, de főleg a TNG-féle szellemiséget szeretném újra látni. És nem a "régen minden jobb volt" baromság miatt, hanem azok tényleg erős sorozatok, és helyt állnak.
  • Dante73
    Nekem tetszik, talán a klingonokat leszámítva. Szereplőkről sokat még nem tudunk, ennyiből én nem tudom megítélni őket, a hajó meg begyere. Remélem, jó lesz.
  • [NST]Cifu
    Az ENT igazából nem lett félbevágva. Gyakorlatilag haladt előre, aztán elkaszálták. Nem lett látványosan megszakadva egyik történetszál sem.

A nézőszám meg olyan dolog, hogy jó sorozatot kell csinálni, és akkor jönnek (maradnak) a nézők. Ha a SyFy le tudta tenni a The Expanse-t az asztalra, akkor az NBC-nek illene megemberelnie magát, mert van konkurencia (ahogy az ENT-nek is volt a BSG a végén, vagy a DS9-nak a Babylon 5).

Nem kibontakozni kell, hanem alapból egy jó sorozatot lerakni az asztalra. Szerintem...
  • Totti5
    Várós, de megvárom meddig megy el, és mikor cancelezik a fika miatt, mert félbevágott sorozatnál rosszabb nincs.

Én már unom hogy a régieket kell nézni ( ugye Enterprise is cancel volt ). Itt az új, de már mindenki odavan tőle... így esélye sem lesz kibontakozni, ha a nézőszám is ilyen lesz mint a tréler alapján az előítéletek.
  • Kissssss0 #11031
    az orkokat... khm... akarom mondani a klingonokat leszámítva nem néz ki annyira szörnyűen, én inkább megvárom az első epizódot.
    (TNG klingonok szerintem még mindig jobban néznek ki, még így 20+ év után is)
  • [NST]Cifu
    Nekem sem. A klingonok mintha a JJAbrams-félék lennének. A fő karakter nem meggyőző (és itt nem azzal van bajom, hogy Sonequa Martin-Green fekete, hanem azzal, hogy nincs kisugárzása, egy Avery Brooks-ot mellé téve halovány gyertyaláng), a support karakterek közül csak Michelle Yeoh tűnik (valamennyire) elviselhetőnek. Az egyenruhák gyatrák, a szkafander giccses. Talán csak az űrhajó beltere az, amire azt mondom, hogy az tetszik...

De ez így nagyon nemgyerebe... :(
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.05.18. 09:21:07
  • Ainz
    Ez nem tetszik...
  • Ainz

• [NST]Cifu
    Lassan át kellene nevezni Star Trek: Vaporware, esetleg Whenitsdone-ra.
  • Renegade
    újabb csúszás