Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tettem egy kijelentést amibe te megpróbálsz belelátni mindenfélét, de ha már itt tartunk akkor szerinted miféle hátrányok származnának abból ha végre megszabadulna az emberiség az örökletes betegségektől? mert szerintem például a vérzékenységet senki nem sírná vissza...
a kérdésedre tett válaszom miszerint a történelem és a vallás nagyban hozzájárult ennek a tudománynak az eltörléséhez pedig nagyon is idetatozik mivel ezek együttes hatása miatt mind a mai napig szeretik a szőnyeg alá söpörni ezt a témát.
sajnos ez a téma még mindig a múlt század hatvanas hetvenes éveiben van leragadva ahol nekiálltak sterilizálni az alkoholistákat bűnözőket gyilkosokat mert úgy gondolták akkoriban hogy ez örökölhető, de ezt ma már tudjuk hogy a kettőnek a deviáns viselkedésnek és a genetikának köze nincs egymáshoz, ennek ellenére még sincsen tudományos kutatás és párbeszéd ezzel kapcsolatban.
(csak nem tán dronkzerohoz van szerencsém?)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.30. 23:25:44
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Továbbá a mondandóm legkevésbé lényeges elemét sikerült megragadnod, az csak a célja a génmódosításnak, nem a módja. Tökmindegy, hogy mire használod az eugenizált populációdat, a problémák ugyanazok.
De ha csak feldobtad, és mégsem akarsz róla beszélgetni, nekem úgy is jó.
S01E16ban amikor bejön Bones a siklóba, és _fordítva fogja a fézert_ azon elég rendesen felröhögtem... 😛
Ennek tetejébe amit nyersz a kedvező tulajdonságokra való hajlamon, annyit vesztesz a genetikai diverzitás csökkenésén. Az nem valami fasza, ha a szuperember hadsereged két generáció múlva belterjessé válik, vagy ha elviszi az egész bagázst valami kórság, amire éppen érzékenyek mind.
Etikailag meg teljesen védhetetlen a dolog.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(már csak data miatt is megéri nézni a TNG-t )
a TOS nekem is kimaradt... eddig,
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.20. 00:10:40
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Abban igazad van, hogy a bemutató nagyon sokszor nem a film színvonalát tükrözi. De ebben az a szomorú, hogy általában a trailer felfele csal ilyen esetben, tehát a jól megvágott trailer alapján beülő néző csalódik a filmben.
Ha már a trailer sem csigázza fel a rajongókat, akkor ott már valami probléma van.
Anno a reboot-nál rengeteg volt a negatív felhang, de még a kukacoskodók is az olyan dolgokba kötöttek bele, mint az Abrams-féle USS Enterprise desingja milyen lett már...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szánalmasnak tartom, ha valaki bemutatója alapján ítéli meg a filmet. Pont olyan mint borító alapján a könyvet.
Ha a rendezőt nézzük, nem túl vidám a felállás (Justin Lin túl sok komoly filmet nem tud felmutatni)...
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.12.27. 11:41:25
Hát, ez így eléggé érdekes. nekem olyannak tűnik, mint a 9. film, csak 2015-ös stílusban. De azért mindenképpen meglessük moziban.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.11.02. 20:26:22
Bár annyira nem lepődök meg, komolyan mondom egy rossz viccnél aligha tekinthető többnek... És ha ezt pilotnak szánták, hát azt hiszem minden esély elröppent, hogy új ST sorozatot indítson bárki is. Egy laikus csatorna-runner megnézi, és utána élből átlapoz mindent, ami Star Trek-el kezdődik...
a fekete hajú meg Belana 😄