11590
  • akyyy
    jahjah:P ( koronám lenne amugy:P )
  • _Vegeta_
    Es meg rangban is folottem vagy. grr
  • akyyy
    mivel most lesz axnen urja ent, most star treklázban égek...ilyne logó kellet:D
  • _Vegeta_
    A te uj lógód is jáu.
  • Monoton
    az de lesz újabb :DDDDDDDDDD
  • akyyy
    új logó?
  • Punker
    http://thepiratebay.org/search.php?q=star+trek+enterprise&video=on
  • Monoton
    honnan szeded?
  • Punker
    OFF már csak 6 részt kell leszednem az első évadból :)
  • Punker
    "ez tökéletesen kijön pl. a sisakok belső megvilágításában, aminek egyetlen célja hogy látszodjon a színészek arca."

én mindig azt hittem azért van hogy zavarja a viselőket és így több esélye legyen a támadónak, a Trek már csak ilyen korrekt :)
  • Sir Quno Jedi
    A fézert azt ott hordták az oldalukon/elől.
  • Cat #6130
    szerintem kicsit eltájoltátok magatokat: az egyenruha sohasem volt a praktikum része, de nem csak a star trekben, hanem máshol sem. Egyébként mint már korábban felemlítettem, ez tökéletesen kijön pl. a sisakok belső megvilágításában, aminek egyetlen célja hogy látszodjon a színészek arca.

Szerintem kezdjük el sorolni hogy hány sci-fiben vannak feszülős bőrruciban a szereplők... estig biztos nem fejeznénk be.
  • mrzed001
    Annak nem volt hely a feszülő cuciba.
    De minek is? Képzeld már el Picard-ot, ahogy az überelegáns díszruha zsebeiben turkálva keresgél valamit :)
    Valami kell, akkor a minden sarkon lévő replikátortól kér egyet, vagy odatranszportáltatja a kompjúúterrel a tenyerébe
  • Zsolo007
    Nemtudom, eleht az én memóriám csal, de nekem úgy rémlik, hogy TNG/VOY/DS9-ban volt oldalzseb a trikordernek, meg a fézernek...
  • _Vegeta_
    Hat jah, az entes uniformis inkabb a hasznalhatosagot helyezi elobbre mig a tobbi inkabb azt fejezne ki szerintem, hogy nekik mar nincs szukseguk zsebre meg hasonlo vackokra mert olyan fejlettek. :D
    Egy kommunikator azt kesz, trikorder meg egy phaser siman elfer tenyerbe. :D

Enis utalom az ilyen "kezeslabas" overalokat, de ez nagyon mutatos. Olyan igazi urkutatos feeling. :)
  • [NST]Cifu
    Meg hátitáskák, pl. Ezri Daxnál. De egy trikorderhez elég lenne egy mellényzseb...
  • mrzed001
    Voltak cuki formatervezett (és tényleg formatervezett volt olyannyira, hogy überkényelmes testheztapadó legyen) válltáskák, pölö a dokinak
  • mrzed001
    Ááááá, te még nagyon messze vagy az 3-4XL mérettől :))
  • [NST]Cifu
    Azt el kell ismerni, hogy az ENT-ben voltak először olyanok az egyenruhák, amik már valóban használhatónak, viselhetőnek tűnik egy űrhajó személyzetének. Kicsit vicces, amikor a TNG/DS9/VOY egyenruhákhoz mindenféle övek kellenek, hogy lehessen valamit magaddal vinni. Emlékszem mindig kézben cipelték az űrhajón belül a trikordert, mert nem tudták zsebrevágni... :)

Oké, hogy eszétikus a testhezálló ruci, de cseppett sem funkcionális... :)
  • mrzed001
    Probléma egy szál se, dettó mint én, a különbség csak -15 év, nomeg +20 cm és kg
  • Cat #6121
    http://www.sg.hu/galeria/10301132561147869536.jpg

vizesen még durvább :)
  • Sir Quno Jedi
    DE ez a csóka alcsony, te meg nem. Inkább medvésebben néznél ki.
  • _Vegeta_
    Egy egyeniseg. Mi vele a problema? :D
  • mrzed001
    És, mennyire volt szűk az a szűk (azaz mennyivel voltál nagyobb, mint a legnagyobb XXXL-es ruha :)) )
  • Sir Quno Jedi
    Ja, hetesen egy zsák is szexi lenne, de rajtunk...
  • Cat #6116
    OFF

nemrég voltam raftingozni, szóval van friss "szűk egyenruha" élményem :)
  • Cat #6115
    egyetértek, VOY egyértelműen kiválóra sikeredett, annyi jó karakter van benne. De én azért meg nem tudnám mondani hogy TNG vagy VOY a jobb... mindegyik sorozat más, hülyeség rangsorolni.
  • akyyy
    jómunkás ruha:)
  • mrzed001
    Mint a Hyperdrive kapitánya, azaz kb mint a középső ipse

Szóval rajtam elég hülyén állnának ezek a jó kis szerkók :(
  • _Vegeta_
    Nekem nagyon bejott az entnek dizájnja. Az marhajo lett. (pl tft monitorok mindenhol..) :D. Es az egyenruha is tiszta NASA. :)
    Kar hogy ebayrol nem rendelek. :(

• mrzed001
    Emlékszel milyen poénok voltak a trekkies-ben (nomeg a végén) a ST ruhákra vonatkozóan ...
    Egyébként nekem tetszik, bár nem vagyok oda a kezeslábasért, meg eléggé úgy néznék ki benne, mint a Hyperdrive kapitánya :)
    Mondjuk egy admirális díszegyenruha szebb, vagy egy Kentauri "ünneplő", és még talán egy B5 parancsnoki egyenruha is tetszik (a régi sem rossz, node az új, az már jobb)
  • Punker
    jobb mint a TOS-os pizsama stb :)
  • _Vegeta_
    ÁÁá ez kell nekem! :D
    Tudom tudom hulyevagyok. :D

[center]

• Sir Quno Jedi
    Ugyanmár! Az én gondolataimba nyugodtan belenézhet akármikor! Csak a szokásos dolgokat fogja ott találni... Nyammm!
  • Punker
    ő legalább jól előadja az első alkalommal agyonütni való anyóst :)
  • [NST]Cifu
    Troi esetén valószinüleg a fantázia okán kerülhetett be Lwaxana Troi is a képbe. Lehet a megtestesült álom a választottad, de az anyós úgyis pokollá teszi az életed... :D
  • Punker
    jáj ez valami vicc :)
  • [NST]Cifu
    Szerintem összetehetjük még így is a kezünket. Gondolj bele, ha az eredeti színész marad Janeway kapitány:

Geneviève Bujold mint Nicole Janeway kapitány...

Szerencsnénkre három napnyi forgatás után rikoltozva elmenekült. A készítőstábnak sietve kellett találnia valakit a pótlására, és így került képbe Kate Mulgrew.
  • Sir Quno Jedi
    Troy fiatalkorom (egyik) fantáziamozgatója.
    Egyes pont jól passzolt Picard-hoz a maga pökhendi-balfasz, összefekvős stílusával.
    A dokinő tipikus dokinő akivel bármikor találkozhatsz az SZTK-ban is.
    Na jó, a fiát én is kék jaunt-oltattam volna az ismeretlenbe...
  • mrzed001
    Frászt, akkor szökik a zokszigén.
    Tehertranszporterrel a napba (utazási iroda) :PPP