11590
-
jahjah:P ( koronám lenne amugy:P ) -
_Vegeta_ #6140 Es meg rangban is folottem vagy. grr
-
mivel most lesz axnen urja ent, most star treklázban égek...ilyne logó kellet:D -
_Vegeta_ #6138 A te uj lógód is jáu. -
Monoton #6137 az de lesz újabb :DDDDDDDDDD -
új logó?
-
http://thepiratebay.org/search.php?q=star+trek+enterprise&video=on -
Monoton #6134 honnan szeded? -
OFF már csak 6 részt kell leszednem az első évadból :) -
"ez tökéletesen kijön pl. a sisakok belső megvilágításában, aminek egyetlen célja hogy látszodjon a színészek arca."
én mindig azt hittem azért van hogy zavarja a viselőket és így több esélye legyen a támadónak, a Trek már csak ilyen korrekt :)
-
A fézert azt ott hordták az oldalukon/elől. -
Cat #6130 szerintem kicsit eltájoltátok magatokat: az egyenruha sohasem volt a praktikum része, de nem csak a star trekben, hanem máshol sem. Egyébként mint már korábban felemlítettem, ez tökéletesen kijön pl. a sisakok belső megvilágításában, aminek egyetlen célja hogy látszodjon a színészek arca.
Szerintem kezdjük el sorolni hogy hány sci-fiben vannak feszülős bőrruciban a szereplők... estig biztos nem fejeznénk be. -
Annak nem volt hely a feszülő cuciba.
De minek is? Képzeld már el Picard-ot, ahogy az überelegáns díszruha zsebeiben turkálva keresgél valamit :)
Valami kell, akkor a minden sarkon lévő replikátortól kér egyet, vagy odatranszportáltatja a kompjúúterrel a tenyerébe -
Nemtudom, eleht az én memóriám csal, de nekem úgy rémlik, hogy TNG/VOY/DS9-ban volt oldalzseb a trikordernek, meg a fézernek... -
_Vegeta_ #6127 Hat jah, az entes uniformis inkabb a hasznalhatosagot helyezi elobbre mig a tobbi inkabb azt fejezne ki szerintem, hogy nekik mar nincs szukseguk zsebre meg hasonlo vackokra mert olyan fejlettek. :D
Egy kommunikator azt kesz, trikorder meg egy phaser siman elfer tenyerbe. :D
Enis utalom az ilyen "kezeslabas" overalokat, de ez nagyon mutatos. Olyan igazi urkutatos feeling. :) -
Meg hátitáskák, pl. Ezri Daxnál. De egy trikorderhez elég lenne egy mellényzseb... -
Voltak cuki formatervezett (és tényleg formatervezett volt olyannyira, hogy überkényelmes testheztapadó legyen) válltáskák, pölö a dokinak -
Ááááá, te még nagyon messze vagy az 3-4XL mérettől :)) -
Azt el kell ismerni, hogy az ENT-ben voltak először olyanok az egyenruhák, amik már valóban használhatónak, viselhetőnek tűnik egy űrhajó személyzetének. Kicsit vicces, amikor a TNG/DS9/VOY egyenruhákhoz mindenféle övek kellenek, hogy lehessen valamit magaddal vinni. Emlékszem mindig kézben cipelték az űrhajón belül a trikordert, mert nem tudták zsebrevágni... :)
Oké, hogy eszétikus a testhezálló ruci, de cseppett sem funkcionális... :) -
Probléma egy szál se, dettó mint én, a különbség csak -15 év, nomeg +20 cm és kg -
Cat #6121 http://www.sg.hu/galeria/10301132561147869536.jpg
vizesen még durvább :) -
DE ez a csóka alcsony, te meg nem. Inkább medvésebben néznél ki. -
_Vegeta_ #6119 Egy egyeniseg. Mi vele a problema? :D -
És, mennyire volt szűk az a szűk (azaz mennyivel voltál nagyobb, mint a legnagyobb XXXL-es ruha :)) ) -
Ja, hetesen egy zsák is szexi lenne, de rajtunk... -
Cat #6116 OFF
nemrég voltam raftingozni, szóval van friss "szűk egyenruha" élményem :) -
Cat #6115 egyetértek, VOY egyértelműen kiválóra sikeredett, annyi jó karakter van benne. De én azért meg nem tudnám mondani hogy TNG vagy VOY a jobb... mindegyik sorozat más, hülyeség rangsorolni. -
jómunkás ruha:) -
Mint a Hyperdrive kapitánya, azaz kb mint a középső ipse
Szóval rajtam elég hülyén állnának ezek a jó kis szerkók :( -
_Vegeta_ #6112 Nekem nagyon bejott az entnek dizájnja. Az marhajo lett. (pl tft monitorok mindenhol..) :D. Es az egyenruha is tiszta NASA. :)
Kar hogy ebayrol nem rendelek. :(
-
Emlékszel milyen poénok voltak a trekkies-ben (nomeg a végén) a ST ruhákra vonatkozóan ...
Egyébként nekem tetszik, bár nem vagyok oda a kezeslábasért, meg eléggé úgy néznék ki benne, mint a Hyperdrive kapitánya :)
Mondjuk egy admirális díszegyenruha szebb, vagy egy Kentauri "ünneplő", és még talán egy B5 parancsnoki egyenruha is tetszik (a régi sem rossz, node az új, az már jobb) -
jobb mint a TOS-os pizsama stb :) -
_Vegeta_ #6109 ÁÁá ez kell nekem! :D
Tudom tudom hulyevagyok. :D
[center]
-
Ugyanmár! Az én gondolataimba nyugodtan belenézhet akármikor! Csak a szokásos dolgokat fogja ott találni... Nyammm! -
ő legalább jól előadja az első alkalommal agyonütni való anyóst :) -
Troi esetén valószinüleg a fantázia okán kerülhetett be Lwaxana Troi is a képbe. Lehet a megtestesült álom a választottad, de az anyós úgyis pokollá teszi az életed... :D -
jáj ez valami vicc :) -
Szerintem összetehetjük még így is a kezünket. Gondolj bele, ha az eredeti színész marad Janeway kapitány:
Geneviève Bujold mint Nicole Janeway kapitány...
Szerencsnénkre három napnyi forgatás után rikoltozva elmenekült. A készítőstábnak sietve kellett találnia valakit a pótlására, és így került képbe Kate Mulgrew. -
Troy fiatalkorom (egyik) fantáziamozgatója.
Egyes pont jól passzolt Picard-hoz a maga pökhendi-balfasz, összefekvős stílusával.
A dokinő tipikus dokinő akivel bármikor találkozhatsz az SZTK-ban is.
Na jó, a fiát én is kék jaunt-oltattam volna az ismeretlenbe... -
Frászt, akkor szökik a zokszigén.
Tehertranszporterrel a napba (utazási iroda) :PPP