Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ott megy még a CSI New York is, szóval ha nem tudnám leszedni bizony elõkeresném a sörétespuskám
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ez erõs ellentétben áll a sebességábrával, melyen exponenciálisan nõ a 10es fokozat felé haladva a megtett út
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Na de a 2-3 szezonról írtad, hogy nem láttad. Abból van HDTV Rip, azt szedesd le
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nincs hdtv elso szezonbol csak pdtv. Dvd szebb.
😉
Ott is kicsinálták Dax-et, na az megint egy szar húzás volt. Miért baj az, ha a kivétel kedvéért van egy boldog pár a Star Trekben?? Nem ez lenne a követendõ példa, ha már amúgy az emberi jellemben és a fejlõdés irányában is példát próbálnak állítani az emberek elé
Amúgy inkább a HDTV Rip-eket nézd szerintem, sokkal szebb, mint a DVD Rip-ek (TFT-n meg pláne látszik a külömbség)
Aztan a 4.szezont el keztem szedni/nezni.
A 2-3. szezont akkor nezem meg ha megjelenik a dvd. 😊
Ds9rol azt mondani h gyenge sor?? Ejnye-bejnye! 😄
Nem erzed at a star trek filinget. 😄D 😛
mekkora baromság
igy is necces volt
Ejnyebejnye, átugrottad és a végét megnézted, rosszfiú !!
Hát hogy lehet ilyet tenni egy sorozattal?
😊)
Na akkor komolyan:
A DS9 egy gyenge sar volt. Volt 1-2 jó rész az egész sorozatban, és ennyi. A tüköruniverzumos részt úgy-ahogy megcsinálták, és pont abba illett bele tökéletesen az Enterprise-os rész (pl: császárnõ).
A Trip-T'pol rész nem volt amerikaias (Nem egymásnak ugrottak és ----- egymást éjjel nappal), épp ellenkezõleg. Talán ezért is volt olyan üdítõ a Star Trek eddigi "kapcsolataihoz" képest. Talán csak Worf-Jadzia volt még kivétel, a többi amerikais szenvedés.
A tukoruniverzumos reszekrol mar itt kifejtettem nemtetszesemet. A ds9 nem ilyen vilagot tart fel elenk.
T'pol-Trip szal full amerikaias ahogy a lezarasa is. nem? 😊
Persze volt sok szar rész is tölteléknek közötte, de azt gondolom megkövetelték tõlük (vagy spórolni kellett)
A T'pol románcot meg ugyan minek kellett lezárni ? Végre valami érdekes is volt, nem csak ez a Star Trek-es, hormonmentes, angolos csak semmi szex szarakodás, ami ugyebár tudjuk, hogy meddig mûködne a valóságban
Tripre meg csak annyit h kellett vmi drama az uccso reszbe meg a T'pol romacot is kellett zarni. 😊
És ha már kvázi lezárást akartak csinálni, mért nem egy tényleg történelmi esemény köré felépítve, vagy Picar egy megemlékezése a régi hõsökrõl, vagy valami. Ez így totál nulla lett, eddig te vagy az elsõ, akitõl azt hallom, hogy tetszett neki. Van aki egyszerûen törölte, hogy ez nem az Enterprise része.
Mellesleg, ahogy Trip-et megölték benne, az nevetséges <#confused>#confused>
Amikor eloszor vannak a csillagbarba nemtom eszrevettetek-e vmi erdekessegeket? 😉
cat: Hat megnezem te hogy fox kinezni 53evesen. 😊
rikeren figyeltétek hogy 2 tonna smink volt, meg tuti a haja is be volt festve, hogy ne látszodjon hogy megöregedett? A szeme alatt lehetett a legjobban észrevenni hogy sokat dolgoztak az arcán hogy így nézzen ki
De ha már a föderáció születésérõl beszélünk, hát, pont az maradt ki :p
Nem mondom, ha elkezdte volna a híres beszédét "These are the voyages", tehát ha legalább mond pár mondatot, aztán sandán kamera félre (hogy is hívták jövõbeli barátját), vagy valami. Ez, hogy csak kiment taps, oszt kész, ez csimbum. Ráadásul mintha a helyszín sem egyezne meg azzal, amit a jövõben mutatott neki, szóval nagyon gyenge volt.
Ja, és Riker nagy problémája, és az egész story pont egy ilyen aprócska TNG rész elé képzelve, hát, a fan-okon kívül csoda, ha valaki egyáltalán emlékszik arra a részre (se nem "történelmi", se semmi, szóval egy buta normál rész)
A foderacio szuletesenek benne kell lennie a sorozatban. Te hogy mashogy fejezted volna be ilyen korulmenyek kozott?
Ha lapos reszekrol beszelsz nezd meg ujra a 4x10et. Persze csak ha lesz hozza turelmed. 😛PP
Mind történetileg, mind az Enterprise befelyezéseként szar volt (mindegy mikor is adták volna le, lapos)
Viszont, mint a teljes Star Trek lezárása, na így már valahogy elment.
Ha le se adták volna, akkor az utolsó elõtti tökéletes Enterprise befelyezés lett volna.
Szar? Attol h ez a sorozat vege még nem kene rosszmájunak lenni. Nagyon is otletes resz volt, es ver joneheny 4. szezon beli reszt.
Kivancsi vagyok akkor is "szar"nak nevezted volna ezt a reszt ha 7szezonig ment volna az enti es ez lett volna a vege. 😊
Nyugodjék békeben <#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#rinya>#rinya>
várhatunk ismét évekig egy új sorozatra
Szombat: Utolsó rész - Így készült
Vasárnap: 1.-2. rész
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
de ami az érdekes. hogy jövõ szombaton és jövõ vasárnap is két star trek részt ir port.hu
akkor most mi lesz? lenyomják az utolsót meg a legelsõt? 😄
Kibaszás