11588
-
Monoton #6179 Archer mert ő nincs közöttük :DDDDDDDDDDD -
#6178 jó volt az kellett a ferengi kölök mellé :) -
#6177 amigy a tngbe lévő kissráccal együtt sisko fiát is rüheltem -
Cat #6176 ilyen alapon szintén janeway, mert nő :) -
#6175 a fekete -
Cat #6174 janeway, mert bolygó van mögötte, közben a semmiben kapar? :) -
#6173 melyik a kakukk tojás ?:)
-
#6172 ha van reged majomparádéra, akkor feltölthetem oda vmelyik részt, ha nincs küldhetek meghívót:D
igaz, ez a magyar válrtozat, de ha nem teccik, egy kattintással átteszi angol sávra, szal...szerintem megéri...nekem nő az arányom..... meg minden..:P igaz a feltöltésem 30k csak:S -
#6171 A hát :)
-
#6170 ilyen nincs a mesében se kb tegnap ilyenkor kezdtem leszedni a 22. részt és még mindig hátra van 46 mega (igaz éjszaka kb 6 órára leállítottam) -
_Vegeta_ #6169 BH mi? :D -
#6168 Cowboydiplomácia :)))
Mekkora poén is volt ez a TOS-ban :))
Lejött első szezon, szóval lassan elkezdem nézegetni a nagy öregeket -
_Vegeta_ #6167 Az nagy bunyos. -
#6166 azért durva hogy a parancsnokot minden 2. új faj összeveri :) -
Cat #6165 ilyenkor felmerül bennem hogy az encyklopedia britannica vs. wikipedia pontossági vitában mekkora érv volt már az, hogy ugyan az előbbit tudományos szakértők szerkesztik, szóval biztosa(bba)n hiteles, de utóbbiban sokkal több információ van a warp hajtóműről és a térváltásról :) -
#6164 22. részt szedem eddig ez jön a leglassabban :( -
#6163 Nagyban segítene egy közvetlen link, főleg mivel most azt sem tudom, hogy a Memory-Alpha vagy a Wikipedia oldalán kell keresni őket. ;) -
KnightRider #6162
Kedves Trekkie kollégák!
A magyar Wikipédián lekzedtem szócikkeket szerkeszteni Trek ügyben, a második nagyfilmről, a 8472-es fajról és a Warp hajtóműről. Lécci, nézzétek meg és ha valami bődületes baromságot írtam, javítsatok ki.
Üdv,
KnightRider -
#6161 nah mingyá mek, és elviszem enterprise első két évadot dvdn ottto barátunknak beeeeeeee -
#6160 Mellesleg olvastam hogy a ds9 ban jóval tobb a magyar dolog mint hinnénk. a bajoriak szinte egy az egymbe megegyseznek a magyarokkal ( kardassziai nyomás = oroszok)
valamint abajori nevek is ugy vannak mint a magyaroké: először család utánna keresznév. -
#6159 ha jól emlékszem a voyban is keményen modnogatnak magyar vonatkoztatású dolgokat.
valamit az entben is van egy rész, amikor Lugosi Béláról beszélnek:) és a fekete macskájáról.
még ha csak magyar származású is...:) -
#6158 Nem mondják. A First Contactban látható az USS Budapest, amely egy Norway-osztályú hajó (amúgy a hajó annyira nem is feltünő, a felirat kisilabizálásához is keményen kockázni kell, meg mereszteni a szemed...). -
#6157 -
#6156 Bekerülhetne a nagy utolsó mondatok listába (pölö az "Ugyanmár, ez csak egy vizisikló, nem veszélyes" után):
Melyik hajó? USS Bukarest. Akkor barát pajzsokat le ... hívjááááá ... lllleee ... vvvvee ... grrrr :D -
#6155 Meg a légkör, mert azt is kisugaraznák! :DDD -
#6154 Mondjuk jobb, hogy nincs pölö egy USS Bukarest.
Milyen szar lenne egy lerobbant öreg teknőt bámulni, aztán ha egy pillanatra leengedik a DS9 pajzsait, már el is transzportálódott a hajóról minden ami mozgatható
Sikso hanyattvágódik: hé, hova lett a kedvenc baseball labdám ... meg a székem -
_Vegeta_ #6153 Igen emlexem, azt nemtudom mondjak-e. Meg egy hajonev? Budapest ha jol remlik. Ez akkoris keves. :) -
Cat #6152 van egy magyar űrhajó is, nemrég volt róla szó az ST wikipedia kapcsán. -
_Vegeta_ #6151 Hat halljatok nekem ez marhara teccik. http://www.startrek.com/startrek/view/library/food/article/71974.html
Eddig azt utaltam, hogy sose tesznek emlitest a scifikben magyarokrol. SG1ben is csak az a hulye cseh van. Erre tessek. Mik vannak.. :D -
_Vegeta_ #6150 szoval megy az angol. :> -
#6149 -Sikerült elintézned, hogy a Föderációs nagykövet végre elindulhasson a perdinetiekhez.
-Ezt meg miből gondolod?
-A vak is látja, hiszen paprikést főzöl...
-Paprikást.
-Csak akkor főzöl magyar ételeket,ha jó a kedved.
-
#6148 LOL! -
_Vegeta_ #6147 Wakatta!/Aye Sir! :D
paprikass -
#6146 vágd ki! -
_Vegeta_ #6145 Angolul most nezem eloszor, eleg durva hallani Sisco szajabol a Paprikáss csirket. :D -
#6144 nem tudtad??? :D nekem ez alap tudásomba vót:D bár azt eddig nem tdutam hogy melyik rész, mostmár igyis tudom:) -
_Vegeta_ #6143 Aztamindenit.
ds9 3x23 eleje. Sisco paprikas csirket foz. Basszus erre nem emlekeztem. Es tenyleg mondja h paprikás chicken. :D Ejj még egy hungarian szo is elhangzik. -
_Vegeta_ #6142 Lesz majd nekemis. :P -
#6141 jahjah:P ( koronám lenne amugy:P ) -
_Vegeta_ #6140 Es meg rangban is folottem vagy. grr