Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A Judgement-ben (Ent 2x19) Hoshi sehol sincs, az eljárás alatt az összes klingon angolul beszél, csak Archer kérdi meg 1x Kolos-tól, hogy mit ordibálnak a fent lévõ klingonok. Sõt, még a Phlox-ot Archerhez bekisérõ börtönõr is érti az angolt... :)

Szóval ezt egy kicsikét elszúrták. Viszont tetszett a Klingon D-5 hadihajó - azonban az már kevésbé, hogy ilyen lazán lenyomta az Enterprise. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mágyárázni mindent lehet. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Azért nem olyan simán, Hoshi erõsen kellett oda

egyébként az ilyeneket ugy magyarázzák, hogy "másik dialektusban beszélnek" vagy "másik klingon kaszt tagjai"

[NST]Cifu
LoL, most nézem a "Judgement"-et, érdekes, hogy száz évvel késõbb Kirk-éknek kellet egy speciális fordító a Klingon nyelvhez, de Archer furcsa mód minden további nélkül beszélget a klingonokkal.

finaltrekker
Nekem megvan a Faith of the heart, meg még pár zene, bemutatók és hamarosan egy enterprise epizód is. Mindet lelehet tölteni a honlapomról: startrekworld.atw.hu

www..KALOZOK.com

Guest
A soundtracken a "Where My Heart Will Take Me"-bõl van egy TV version és egy Album version, ezek között annyi a különbség, hogy a tv-verzió csak másfél perc (ez a szorosan vett fõcímzene), az album verzió meg több, mint 4 perc. Utóbbinak van egy Rod Stewart-os verziója is, az "Faith Of The Heart" címen fut.
[NST]Cifu
A realworld.de elég királyos hely. ;)

mrzed001
nézz szét
Torrent: a piratebay-en, vagy a mininova.org-on
emule-eDonkey: the-realworld.de

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Argon
Nem nem töltöttem le részeket, nem tudom hol lehet, régen ismertem pár lapot, de azok már nem élnek, LimeWare-n próbáltam még, de ott meg egyik se akar lejönni valami oknál fogva. Tudsz ajánlani olyan lapot, ahonnan lelehet szedni részeket?

mrzed001
Ha jól emlékszem a 3. szériánál gyorsítottak egy kicsit a tempón, megy egy kicsit erõsebb ütem, és talán egy kicsit jobb lett

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Ez az elsõ 2 szériának a kezdése
Gondolom töltöttél le belõle részeket, Virtualdub-bal kiszeded belõle és kész :)

Argon
Megvan, ez a videó kéne, amit az odlalon megehet tekinteni, csak sehogy se tudom leszedni.
A videó linkje

[NST]Cifu
Az a felvezetõ zene (Where My Heart Will Take Me), de ez tényleg valami alternatív változat (talán ez lenne az album változat?)...

Argon
Nem, én arra gondolok, amikor mutatnak hajósokat, aztán a mars szondákat úrhajósokat, nemzetközi ûrállomás és stbg végén pedig az nx01 eltûnik a szubtérben.

Csak ebbõl is két fajta van, az alternatív és az amit a viasat adott, nekem az kell.
Ez a zene volt hozzá: Entmain zene

mrzed001
A felvezetõ zenére gondolsz:
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me .mp3
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me .mp3

?

Argon
Szevasztok!

Valakinek megvan az új Enterprise sorozat intrója amiben russel watson énekel? Elõre is köszönöm!

Kösz a gyors válaszért.

Nekem bõven elég ennyi. Honnan sikerült megszerezni?
A felirat sztem nem akkora probléma, fel lehet venni a kapcsolatot azokkal akik a sorozat feliratát csinálták.
nincs még

lásd #4701-es bejegyzésem

nekem megvan, de nem nagy extra
párperces kis interjuk a szereplõkkel, és egy két diszlet bemutatása van benne
semmi lényeges
egyébként van már hozzá magyar felirat?

Nem tudja valaki, hogy hol tudnám felhajtani ezt:

Star.Trek.Enterprise.S01.Subpack.And.Extras.DVDRip.XviD-MEDiEVAL

Itt láttam meg a fórumban, de sehol sem tudtam felhajtani. Ha valaki tud torrent címet, vagy bármi mást ahonnan megszerezhetném, az kérem jelezze.

A válaszokat elõre is köszönöm!
Mert arrafelé még nem építették ki a 3G-s mobilhálózatot? <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Massive Attack
Sápadt börû barátunk mindig a kutató/felfedezõ csapattal megy..

Punker
kicsit furcsa, 1 kutató/felfedezõ csapatnak illene dokumentálnia :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

szerintem ezzel is érzékeltetik, hogy a lent lévõ csapat el van vágva az ûrhajótól, teljesen magukra vannak utalva

Mer tudjak h veszik oket. ;D
Amugy jo kerdes.

Punker
a csapat amit le/fel/át sugároznak, soha nem vesznek fel semmit, csak a sz@r rádión üzengetnek :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kik? :]

Punkerwork
gondolkoztatok már azon hogy miért nem visznek magukkal kamerát? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

AnuluWork
"Meghalt a Magyarországon is igen népszerû Ûrszekerek (Star Trek) science fiction TV-sorozat egyik fõszereplõje, James Doohan. A színész "Scotty-t,” az Enterprise ûrhajó fõgépészét játszotta az eredeti Ûrszekerek sorozatban, melyet szerte a világon még most is játszanak a kereskedelmi televíziók. Az általa játszott karakter olyannyira népszerû volt Amerikában, hogy egy szállóige is hozzá kapcsolódik: a „Beam me up, Scotty”, mely magyarul annyit tesz, hogy „Sugározz fel, Scotty!” és a hétköznapokban a kellemetlen helyzetekben használják az amerikaiak – azaz amikor legszívesebben eltûnnének valahonnan."

Washington Post, MNO

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Guest
Pedig volt régóta, ment is anno a vita, mert "szinkonos DVD-rip" néven forgott közkézen, márpedig a DVD-n nincs magyar szinkron :)
Sztem magaval a filmmel volt problema. Szutyok egy film sajna. :(

2XP
Lehet, én nem találtam.

Persze, jó a feliratos is, de én szeretem ha megvan magyarul is.

Laalee
szerintem fent van mar regota mindenhol szinkronosan is.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
szerintem semmi gond nem volt a feliratos verzióval.

Punker
Resistance Is Futile.
You Will Be Assimilated!

2XP
Csak nagyon örültem, h végre találtam magyar szinkronos nemesist, gondoltam megmutatom nektek is, de csak miután elküldtem az üzenetet, akkor jutott eszembe, h nem lehet :/ De dc-n is biztos fent lesz nemsokára.

torrent fájl, nem szeretik ha külsõ helyen publikálnak ilyet

RelakSfromhome
Mi volt ott?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

2XP
Jah, miután elküldtem nekem is eszembe jutott, csak ma vhogy nem megy a gondolkodás, úgyhogy ha erre jár egy mod, kitörölhetné...

ugye tudod hogy ilyesmiért minimum büntipont jár bithumenen?

Guest
Gondolom fordítási hiba :)
Punker
hadihajó?????

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
DS-9 jobb lenne, bár a ferengis rész jó volt :)

Massive Attack
Kicsi én is off leszek.

Láttam hogy utaltok arra hogy innen meg onnan töltitek le a külömbözö részeket.
Tudnátok adni eléréseket...hol érdemes mazsolázgatni meg sorozat részeit letölteni?

A

2eve betoltottem kedves kollega. Es attol h te/ti annyira el vagytok eresztve anyagilag az még nem azt jelent h az egesz orszag hasonlo helyzetben van..

mrzed: LOL :DDD

mrzed001
Hát öregem, tudjuk, neked 40 felett minden nap egy ajándék :))

Laalee
jo lehet kell meg 2-3 év hogy betöltsétek a 18 at :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mrzed001
Net mellett egyébre költeni ???
Valaki milliomosnak néz minket :))

En ugyan nem...