Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapcsolatfelvétel - Enterprise - Next Gen egy tökéletes kört alkot
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A borgos resz nagyon jo volt, porgott a sztory rendesen, csak ugyanaz a hiba mint a ferengis reszbe h emberek meg nem talalkoztak veluk. Viszont nekem a borgos resz mégis pirospontos, mivel a tngbe tulajdonkeppen Q figyelmezti pikadekat a kozelgo veszelyrol, de akkor viszont archereknak meg kellett volna halniuk h ne tudjak jelenteni a kozelgo borg veszelyt. 😊
#5027: Nemtom, engem speciel qrvara az erdekel h trekkhu legyen. 😊 Az SGA-t is nezem pedig abban a szineszi munka rettento gyatra.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De hozzátenném, hogy a forgatókönyvírók és rendezõk legalább annyira felelõsek, mint a színészek (tudom, harmadik évad, de még nem tartok ott... 😊). Én eredetileg azt vártam, hogy a csillagflotta és az EBSz (UFP) megalakulásáról, és az ST beli utópisztikus világ létrejöttérõl fog szólni. Kár, hogy a készítõk másként gondolták...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szerintem az emberek többségét rohadtul nem érdekli ha esetleg egy 25 évvel ezelõtt vetített másik résszel inkonzisztens egy mostani epizod
inkább a szinészek bénasága játszott közre, illetve az, hogy ez nem igazán star trek (azaz nem a szép steril utópia világ ahol nincs pénz és bünözés, és az emberek célja hogy fejlesszék önmagukat - picard szokta ezt mondogatni, bármit is jelentsen ez)
fel se figyeltem erre - abban beszél az öreg klingonnal, és az mondja neki hogy régen még más világ volt, csak most a harcos kaszt jutott hatalomra náluk
Egyébként kilátta a borgos részt mert én csak az elejét láttam. Velük elvileg csak a TNG idejében találkozhattak volna.
www..KALOZOK.com
Szóval ezt egy kicsikét elszúrták. Viszont tetszett a Klingon D-5 hadihajó - azonban az már kevésbé, hogy ilyen lazán lenyomta az Enterprise. 😊
egyébként az ilyeneket ugy magyarázzák, hogy "másik dialektusban beszélnek" vagy "másik klingon kaszt tagjai"
www..KALOZOK.com
Torrent: a piratebay-en, vagy a mininova.org-on
emule-eDonkey: the-realworld.de
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Gondolom töltöttél le belõle részeket, Virtualdub-bal kiszeded belõle és kész 😊
A videó linkje
Csak ebbõl is két fajta van, az alternatív és az amit a viasat adott, nekem az kell.
Ez a zene volt hozzá: Entmain zene
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me
Enterprise - Dennis Mccarthy - Where My Heart Will Take Me
?
Valakinek megvan az új Enterprise sorozat intrója amiben russel watson énekel? Elõre is köszönöm!
Nekem bõven elég ennyi. Honnan sikerült megszerezni?
A felirat sztem nem akkora probléma, fel lehet venni a kapcsolatot azokkal akik a sorozat feliratát csinálták.
nekem megvan, de nem nagy extra
párperces kis interjuk a szereplõkkel, és egy két diszlet bemutatása van benne
semmi lényeges
egyébként van már hozzá magyar felirat?
Star.Trek.Enterprise.S01.Subpack.And.Extras.DVDRip.XviD-MEDiEVAL
Itt láttam meg a fórumban, de sehol sem tudtam felhajtani. Ha valaki tud torrent címet, vagy bármi mást ahonnan megszerezhetném, az kérem jelezze.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amugy jo kerdes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Washington Post, MNO
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
You Will Be Assimilated!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)