11588
-
#11145 Annyira gyenge volt eddig is az STD, nem hittem hogy van még lejjebb is. De bizony van. Ezt a legutolsó, 7-ik részt már csak ugrásokkal (főleg a szerelmi szálnál) tudtam végignézni. -
#11144 Nekem eddig is tetszett , a 7. résszel sem volt gondom . Persze nagy Trekkie sem vagyok
Az meg kifejezetten jó ötlet volt, hogy nem annak a szemszögéből volt mutatva a timeloop,aki emlékszik is a loop-okra -
Paxton #11143 Én még nem térek magamhoz a sokktól. Eddig tetszett a Star Trek Discovery, de még mindig nem tudom elhinni hogy a 7. részt tényleg leadták.. :( Ez maximum valami nagyon rossz paródia lehet csak. Amit Mudd tett, azért még legtoleránsabb demokráciákba is gyorsított eljárásban végeznék ki az aranyhörcsögét is. Erre meg.. És én még azt hittem, hogy a Star Wars Holiday Special Edition-tól nincs rosszabb. Bármilyen jóérzésű ember, akinek tetszik a Star Trek Discovery, a 7. részt semmiképpen ne nézze meg!!! Ez a rész nem létezik, csak egy rossz álom volt, remélem.. -
#11142 :)
-
Kissssss0 #11141 STD 01x07, már összeszámolni se tudnám hányszor láttam ezt a timeloop ötletet elsülni a csillagkaputól a ST:TNG-én át egészen a voyager-ig így nem is ért túl nagy meglepetésként hogy ismét viszont látom.
ugyanakkor Harry Muddot alakító színész(Rainn Wilson) olyan jól alakította a rossz fiú karaktert hogy egyszerűen nem lehet hibát találni ebben az epizódban, végre megtört a jég és valaki jól seggbe rúgta a nagyképű kapitányt felpofozta a fél legénységet és majdnem túljárt a félisteni státuszhoz közelítő michael agyán is, végre az első epizód amire azt tudom mondani hogy ez bizony jól sikerűt.
remélem miszter Harry Mudd uraságot viszont látjuk a jövőben is, végre valaki aki egy kis színt is vitt a sorozatba.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.30. 17:11:48 -
Renegade #11140 tényleg :D -
#11139 Nem! Fel kel cserélni, a polarizációt!
Ennyit nem tudsz? xD -
Renegade #11138 minek biztosíték, hiszen akkor sincsen baj, ha egy kupac műanyaggá ég, elég csak polarizálni :) -
#11137 Viccelsz? Egy sima biztosítékot se szerelnek fel sehova. Kívülről úgy néznek ki, mintha a XXI. század közepén-végén lennénk, de a mögötte lévő technika a XIX. században ragadt... -
Renegade #11136 bár nem volt rossz az új STD rész, de azért valahol komikus, hogy manapság szinte mindennek van automata vészjel adója, de a jövőben ezt valamiért lefelejtik az űrhajókról :) -
#11135 -
#11134 Ők tudják... -
Renegade #11133 STD 2. évad berendelve -
Renegade #11132 na megnéztem pár Orville vs STD vlogot, eddig nem találtam olyat, ami az STD-t hozta volna ki győztesnek o0
ok, nekem is az Orville adja, de nálam azért mert működik a hülye humor + a moralizálós jelenetek kuszasága.
mondjuk nagyon érdekes, ahogy teljesen más véleményen vannak a kritikusok és a nézők:
STD: 84% / 59%
Orville: 19% / 92%
anak aki régi ST-re vágyik és nem zavarja a fárasztó poénkodás: Orville, a harmadik résztől beindul a köldöknézős moralizálás -
#11131 -
Renegade #11130 na Orville S01E6 és a Nemi betegség S01E05 is rendben volt szerintem, a maguk módján mindegyik jól hozza az ST szellemiségét, azoknak, akik esetleg követték régen a twilight zone-t és társait, na meg persze látták már az új STD részt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a Discoveryre sugárzott kiskatona lesz a Klingon próféta? :)
viszont, mi a fene van Jason Isaacs-al? szörnyű ahogy játszik
ami meglepett: a meleg vonal egyáltalán nem volt zavaró, erőltetett -
#11129 Az a baj, hogy alapból nem is érted az egészet. Már bocs, de nézel kifele a fejedből, csak minek?
Ha nem vágod, mit jelképez BÁRMELYIK filmben egy ilyen "bulizós" kezdő jelenet, ott már gond van. Amúgy, nekem sem az a kedvenc ST filmem.
A másik. Már megint HOL tartunk, könyörgöm? pont azt magyarázom, hogy ugyan vannak hibák, de még korai temetni ST "fan" szemmel is, akár... Apám, MELLETTED érveltem, nagyjából... xD
Az új filmek kapcsán meg a haveroddal értek egyet. jó filmek, de kicsit sem ST filmek. Sima látványscifik. Amikkel egyébként nincsen bajom, amíg
a; nem a névvel akarják eladni,
b; ha már a névvel adják el, akkor tartsuk már tiszteletben az alapokat.
Ennyi.
Fénykard vs lézerkard; Látom, a lényeget fogtad meg, nem a "vicceskedő" kitérőt... -
DantesHUN #11128 Na ügye hogy megint ott tartunk ,hogy de bizony a régi trek fanok fanyalognak. Hisz már kezded a kioktatást, hogy de hát nem is ismeri a régi star trek blablablabla.
Például megnéztem az z egyik korábbi star trek filmet, amiben a régi Kirk meg Patrick Stewart volt. És mi volt benne? Holofedélzet, mert mi mást csinálnának egy komoly fegyverekkel ellátott hajón aminek nagyon sok komoly feladata van, felderítés, felfedezés, harc, kutatás, stb, hogy a holofedélzeten beöltözős bulit tartanak!
Komolyanmiezahülyeség?
És mellé az egész film halál unalmas volt.
Az új trilógiából az első kettő viszont tetszett. A harmadik is jó lett volna ha nem lett volna két rettentő hülye jelenet benne. A rock-al gyilkoló űrhajónál és motoros Kirk kapitánynál ledobtam az ékszíjat. -
DantesHUN #11127 Jajistenemaki azon fennakad hogy nem lézerkard... -
#11126 Látszik, hogy nem csak nem szereted, nem is ismered a Star Trek univerzumot. Minden sorozat EGÉSZEN más. Persze, néhány alapmomentum megvan, de azok sincsenek kőbe vésve. Egész más, még a hangulata is, egy TNG-nek, mint egy DS9-nak, vagy VOY-nak. Egy közös pont van bennük. Hogy egy reményteli jövőt mutatnak be, kissé sterilen, (Ezen a sterilségen változtatott a DS9)
Abban viszont igazad van, hogy a Chris Pine féle filmek, már csak nevükben startrekek... Ettől még nem rossz filmek. De koránt sem hozzák, még a hangulatát sem a TOS-nak. Sajnos, csak puffogtatós, robbanós látványfilmek, semmi több.
-
Nagydög #11125 "A készítők haladtak valamelyest a korral, és rájöttek, hogy ami még fogyasztható volt 1966-1969 között, az már 2017-ben nem állja meg a helyét."
Bocsi, gyerekek, de ez igy a tetszik-nem tetsziktol fuggetlenul, marhasag. Tucatjaval tud barmelyikunk mondani olyan regebbi filmeket, amik kib...tt jok, mikozben technikailag lassan amator youtube videok is lenyomjak oket. Egy Transformers XVI-be meg hiaba teszi bele a lelket 50 grafikus manus, attol se lesz tobb, mint masfeloras videoklipp.
A Discoveryt elso reszet elkezdtem nezni. A masodik resz kozepere jottem ra, hogy mi a baj. Egyaltalan nem erdekelt, mi fog tortenni. Unatkoztam.
Es nagyjabol egyebkent ez van a Star Warssal is. Az Ebredo eroben az egyetlen Falconos uldozes volt, amikor el tudott kapni. A kovetkezo resznek kotelessegtudoan megneztem a traileret valamelyik nap, aztan iktattam az "egyszer majd ha nagyon unatkozom" kategoriaba. -
#11124 Én szerettem és szeretem és nézem ezt is. Már marhára unom a régieket, 10 év múlva is még azokat nézzük? nane... itt van az új, friss, ropogós, minőségi, nagy költségből. Végre, remélem sok sok éven át fog menni és lesz belőle min. 100 rész. -
Paxton #11123 Elöljáróban: Nem szeretem a Star Trek-et, nagyon nem. De mivel az ínséges régi időkben nem volt más Sci-Fi sorozat és film, ezért unaloműzés jelleggel végignéztem az eredeti sorozatot (1966-1969) és az első 6 mozifilmet, amit még William Shatner, Leonard Nimoy és a többiek csináltak. Kicsit félve mentem el barátaimmal a remake Star Trek mozifilmre, amiben Chris Pine játszotta Kirk kapitányt. És meglepő módon tetszett. Sőt, az Into the Darkness és a Beyond filmek is. Mikor ezt szóvá tettem barátaimnak, azt felelték, azért tetszik nekem az új trilógia, mert az már nem Star Trek.. :) Nos, ugyanez a helyzet a Discovery-vel is. Nekem tetszik, de azért mert már nem olyan mint az eredeti Star Trek. A készítők haladtak valamelyest a korral, és rájöttek, hogy ami még fogyasztható volt 1966-1969 között, az már 2017-ben nem állja meg a helyét. Összefoglalva, aki szerette a régi sorozatot és filmeket, az ne nézze a Discovery-t. Aki pedig nem, annak megér egy próbát. :) -
#11122 Nem vagyok treki. Nincsen a szekrényemben egyetlen egyenruha sem, bár... ha őszinte akarok lenni, egy TNG-s, piros, díszegyenruhán már agyaltam. (Farsangra)
Itt nem az a baj, hogy Neked jó, mert nem zavar az, ami az "eredetibennemúgyvan" hanem az, hogy semmibe sem kerülne, ha engem se zavarna, mert úgy lenne, ahogy az a kánon része, Ugyanis Te, nem látnád a különbséget, én viszont látom...
Persze, a Star Trek, azért sosem volt az az aprólékosan a részletekre ügyelő sorozat, sokszor egy-egy sorozaton belül sem, nem hogy az önnáló sorozatokon "kívül", azaz egyik sorozatban könnyen lehetett így, ami a másikban úgy volt. (Időutazás az egyik kedvenc példa erre. de a sorozaton belül pl Sisko apja is egy ilyen, Sori elején sír, hogy ott volt az ágya mellet, mikor elment, aztán a vége felé, meg a drága papa éttermet vezet, de ha jól rémlik Bashir szüleivel is volt valami hasonló bibi)
Ezeken én már átlendülök, de egy valódi trekinek ez sértés.
Lézerkard? Olyan sorozatról, filmről nem tudok. Fénykard van, esetleg sugárpallos, (a'la Aranyosi)
Tudományos alap nélkül pedig a dolgokat nem Sci-Fi-nek hívjuk, (Science-fiction, azaz tudományos-fantasztikus) hanem fantasynek...
Amúgy, én nézem. Nálam ez még belefér, bár, már koránt sincsen bennem az a láz, ami TNG, VOY, DS9, ENT előtt, vagy épp az "első" új film előtt volt... Persze, ebben lehet az is szerepet játszik, hogy az idő telik, én meg öregszem. -
DantesHUN #11121 Ahogy észrevettem, a legtöbb probléma, ezzel a sorozattal ,hogy : ,,ez nem is így volt egy másik Star Trek sorozatban tehát szar. "
Mivel azokat nem láttam/nem érdekeltek, így ez nekem nem jelent semmit. Jó tudom, majd megkapom a magyarázatot, hogydeakkornemúgyvanmertszar és kot-kot-kot-kotkodács.
Szerintem , pedig nem rossz sorozat ez. Igaz, nem is mondom azt hogy kedvenc lesz, vagy hogy annyira lenyűgözően jó lenne.
De.
Például a negyedik résznél járunk, és meghal egy majdnnemfőszereplő. Ez pozitívum, hogy nem az volt, transzportsugár, utolsó pillanatban megmentjük és mindenki happy.
Igaz, az ahogy meghalt jó nagy hülyeség, hogy ennyire hülye legyen valaki? Ilyen ostoba módon ?
Az mondjuk már inkább baj, hogy a főhősnő, valahogy nem tud megfogni. Nem ellenszenves, de nem is szimpatikus. A többi szereplő elmegy, az idegen és a vörös szobatársnő, pedig jó karakter.
Ja igen a kapitány, hát...nagyon ,,okos" kapitány, olyan döntéseket hoz ami tiszta hazárdjáték. Szar helyzetben lehet a flotta ha ilyenek alá hajót raknak. Felelősség? Átgondolni a helyzetet? Csak úgy durrbele lesz ami lesz? Egy méregdrága hajó parancsokként? Komolyan?
Azt gondoltam majd a klingon szál nem lesz érdekes, de ezzel fordulattal hát még kiváncsi is lettem mi lesz.
Jól is néz ki.
Lehet, nincs tudományos alapja, például az új meghajtásnak és...és leszarom. Nem vagyok fizikus. Kicsi kukacok sincsenek amik belemásznak az ember fejébe miután fényes lesz a szeme és hülye hangon beszél, majd át megy egy kör alakú pocsolyán. Mégis néztem azt a sorozatot is.
Sőt, tudtommal lézerkard sincs.
Ja tudom ,tudom de a régi stratrek az ne ilyen volt hanem igenis a tudományos megalapozottság...mint mondtam nem láttam a régieket, és nem érdekel hohy mi megalapozott mi nem.
Szórakoztató műsort akarok nézni. Ha tudományt akarok, leveszek a könyvespolcról egy Hawking könyvet.
A sorozat pedig úgy-ahogy szórakoztat, bár volt a negyedik részben is pár jó nagy hülyeség, és valahogy nem tudok izgulni hogy mi lesz az egész vége, nem várom körömrégva a következő részt, de ha meg lesz, azért érdekel. -
#11120 Mary Wiseman.. ehh. Őt honnan vették ? Egy brit ST convention-ről mint "legszebb" női ST fan ?
Nekem Kes (Jennifer Lien) ugrott be róla a VOY-ból. Ilyen "átlagos" kinézetű háttér női karakter. Miután eyecandy női karakter nincs, viszont meleg van, nem tudom eldönteni, hogy nem is akarnak eyecandy női karaktert, vagy most Paul Stamets-et szánják az új 7of9-nak. Ha így van, akkor haladnak a korral, de még eggyel kevesebb ok, hogy DISC-et nézzek.
Vissza Philippát meg a Shenzhou-t :(
Yepp, sokkal jobbak voltak, mint a Discovery és Lorce... :\ -
#11119 Az 'away team' oltárán beáldozott vörösingesek számával csak a Kirk által lesmárolt nők száma vetekedett. :D
Vajon Elon Musk mit vétett, hogy meg kellett említeni ? A Hawking sugárzást még megértem, legalább tényleg haladnak a korral.
Apró pozitívum, a klingonok Okrand-Doohan klingont beszélnek, nem random hablaty. Sok szó felismerhető, köztük a 'kak' kérdőszó, amit az idősebbek nyilván tudják honnan ered és miért. :D
"Executive producer Eugene Roddenberry"
Vajon miért nem Rod néven futtatják ? Tán inkognitóban van a sok kritika miatt, amiért úgy tapsikolt a 2009-es filmért ? Valahogy rossz szájízem lett őt olyan nevek közt látni, mint Bryan Fuller, Nicholas Meyer vagy Joe Menosky.
Mary Wiseman.. ehh. Őt honnan vették ? Egy brit ST convention-ről mint "legszebb" női ST fan ? Agyamra megy a bugyuta monológjaival.
A romulán sör illegális, a spore drive nem.. rendben.
Vissza Philippát meg a Shenzhou-t :( -
Renegade #11118 Orvile S1E5: Charlize Theron o0
Úgy néz ki jóban maradtak a westernes agymenés után -
#11117 Ez természetes. Én is "rengeteget rinyáltam" Tomb Raider, vagy TDU2 fórumokban... Igazság szerint, én sem tudom, tetszik-e, vagy sem, de ST, úgyhogy nézem. phalanx-nak meg a főcím semmitmondóságában nagyon igaza van. A klasszik ST főcím, és már nem is tudom melyik főcímzene (Nem jut eszembe a sori címe) olyan keresztezése, ami pont sikeresen kioltja egymást...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rinyálást, meg csak MAGAMRA értem, természetesen, és korántsem rád. Amit leírsz, tökéletesen érthető, még ha én másként is látom kicsit. -
#11116 Szerintem eddig rettentő gyenge az STD, Cifu összes pontjával egyetértek és még kiegészíteném azzal, hogy a főcím is semmitmondó, továbbá a lens flaretől kifolyik a szemem. Persze ettől még nézni fogom hiszen muszáj..... mégiscsak Star Trek. -
#11115 Abban egyetértünk, hogy nem lehet 3 részből megítélni a sorozatot. Meg arra is, hogy mindig az újdonság a fájó (erre céloztam a VOY és ENT indulásakori flame-hadjáratra, amit a rajongók fanyalgása tüzelt).
De egy VOY vagy ENT indulásakor láttam szimpatikus karaktereket. Tudtam azonosulni a kvázi főhőssel. Itt ez (nekem) nagyon hiányzik.
Nem kívánok senkit befolyásolni, akinek tetszik a DISC, megértem, hogy miért érez így. Én csak a saját kis nézetemet kívántam leírni az új sorozat kapcsán... -
#11114 "Idézném magam, hajdan Kirk magával vitt szinte mindig pár random piros ruhást. Például. "
Igen. És mindig meghaltak, (szinte?) kivétel nélkül. Erre a problémára szerintem jó megoldás nem született, és nem is fog születni. (ezért érzem én ezt a "kifogást" inkább kötekvésnek, már elnézést érte)
"Szvsz a Dokinak a kezdetektől fogva voltak jó beszólásai,"
Voltak, de pár részt leszámítva, engem inkább idegesített.
"Especiel Garak szerintem eredeti karakter volt. Korábban és azóta se volt hasonló hátterű szereplő."
ST-ben lehet, de, az irodalomban akár csak a sci-fi irodalomban sem eredeti ötlet, a száműzött kém.
Nem arra akartam kilukadni, hogy butaság amit írsz, vagy nincs igazad, mert a magad szempontjából biztosan az van. Csak annyit akartam kifejteni, hogy gyakorlatilag, az első 3 részben, sőt, legtöbbször az első 1-2 évadban sem lehet megítélni egy ST sorozatot. Többnyire valamiféle kanyart vesz, (pl; DS9 Dominium háborúja, ENT legalább 2x vett hasonló fordulatot, (előbb a Xindi háború, aztán annak a vége) Voy a kötött történet miatt, csak a kazonokat tudta lerázni egy trükkel, akik amúgy a legbénább ellenségek voltak az egész ST univerzumban, a KIRK féle Gorn-t is beleszámítva, vagy behozták a Borgokat, és Pickardék is vettek néhány kanyart, bár nem olyan éleseket, mint a többi modern sorozat, a szériában.
Tehát, ez még bőven beérhet, ha kap esélyt 2-3 évadra. Amiben én azért reménykedem, bár nem bízok. -
#11113 Ha 2-3 random pirosruhás menne a küldire, akkor az lenne a baj, hogyhátdemostmiértmikornemisazaföszerplő?
Idézném magam, hajdan Kirk magával vitt szinte mindig pár random piros ruhást. Például.
Az ENT egyes epizódjaiban tök jó volt, hogy Reed és tengerészgyalogosok mentek a rizikós helyzetekre. Mert erre voltak tartva.
Azt azért megjegyezném, a doki a VOY első 3 részében inkább idegesített, sőt, sokáig még. Egy komputerizált rinyagép... Kim-Tom barátság az első három részben, vagy 7of9?
Szvsz a Dokinak a kezdetektől fogva voltak jó beszólásai, de lehet, hogy már csak az emlékek szépültek meg.
És így kivesézve, mint ahogy tetted, annak a szereplői, egyenként nézve elég gázok... A szabónak állt kém, de eredeti... Ja, nem. stb...
Especiel Garak szerintem eredeti karakter volt. Korábban és azóta se volt hasonló hátterű szereplő.
Ellenben Michael karaktere egy Spock redux, és hogy valami kötődés legyen a régi sorozatokhoz, hát véletlenül pont Spock apja a mentora...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.10.08. 07:59:00 -
#11112 Megszólítva érzem magam...
Elnézést. BÁRMELYIK sorozatban a főszereplő a főszereplő. Azért az, mert Ő kerül az adott helyzetbe. Ha 2-3 random pirosruhás menne a küldire, akkor az lenne a baj, hogyhátdemostmiértmikornemisazaföszerplő?
Azt azért megjegyezném, a doki a VOY első 3 részében inkább idegesített, sőt, sokáig még. Egy komputerizált rinyagép... Kim-Tom barátság az első három részben, vagy 7of9?
Mondjuk, ez az újfajta meghajtás, lévén a később játszódó részekben én nem emlékszem rá, még említés szintjén sem, mint mondjuk hatalmas kudarc, vagy betiltott technológia, engem is zavart. De, ugyan úgy megadom neki a lehetőséget, mint a többinek. Most épp a DS9 2 évadát nézem. Eddig, semmi nincs az igazi hangulatából, amit ugye a dominium háború hoz majd el... És így kivesézve, mint ahogy tetted, annak a szereplői, egyenként nézve elég gázok... A szabónak állt kém, de eredeti... Ja, nem. stb... -
#11111 Google Pixel Buds néven friss vezetékmentes füles érkezett. A jobb oldali eleme érintésérzékelős, azzal kezelhetők a zeneszámok, nyomva tartva pedig azonnal figyel és válaszol a Google Segéd.
Az Instant fordítás a legpofásabb képessége: 40 nyelven ért és fordít hangosan azonnal,a magyart is beleértve,
Hoppá. Tessék mondani, csillagflotta jelvény alakú van?
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.10.08. 02:40:29 -
#11110 Na én csak most jutottam el a DISC első három részének megnézéséig.
-Sajnos a főhősnőt picit sem tudtam megszeretni. Egyszerűen nem szimpatikus.
-Egy Vulkáni, sőt, maga Sarek, Spock apja nevel fel egy embert... de eredeti... Ja, nem.
-Nincs más módja, hogy 2000km-re kimenjen valaki, mint űrruhában oda csalinkázni. Igaz később szóba kerül, hogy dehát nekünk vannak "worker bee" járműveink, amiket emberek vezethenek... Kuss, nem jutott előbb eszünkbe.
-Az első tiszt és a kapitány különböző nézeten vannak, sőt, az első tiszt kvázi lázadást szít, de eredeti... Ja, nem.
-A hajó legénységéből már több tucatnyian, ha nem százan vesztek oda. De a tudományos tiszt és a kapitány a börtönben lévő, leváltott első tiszt miatt aggódik...
-A kapitány és az első tiszt egyedül megy át az ellenséges hajóra. Alant szó volt róla, hogy de hát hülyén venné ki magát, ha random team menne át, és a főtisztek drukkolnának. Hát az is hülyén veszi ki magát, hogy a két főtiszt átmegy, és a legénység többi tagja addig drukkol.
-Az Abrams-Klingonok továbbra is iszonyatosan hülyén néznek ki. Ezt még tetőzték most a még hülyébb ruháikkal.
-A TOS, TNG, DS9, de még az ENT is összhangban volt olyan téren, hogy a Klingon hajók badass kinézetet kaptak (D7, Bird-of-Prey, stb.). Itt konkrétan bénábbnál bénább kinézetű hajók láthatóak.
-A Föderáció hajói már legalább tetszetősek... kivéve az U.S.S. Dicovery-t, ami eszméletlenül béna bármelyik másik föderációs hajóhoz képest. De komolyan, még a ShenZou is sokkal jobban néz ki nála...
-Az új (régi) egyenruhák nekem nagyon nem tetszenek.
-A történet eddig nem túl magával ragadó...
Szumma szummárium... Nálam nem nézős jelenleg. Igen, tudom, ez minden új sorozatnál általános, fanyalogtunk a VOY esetén Action Jane blődségein, meg Neelix-en, de legalább ott volt a Doktor, aki zseniális jeleneteket hozott össze, vagy a Tom-Kim testvér-barátság szintű dologgal, meg ott volt 7of9 eyecandy-nak.
Az ENT-nél is viszolyogtunk Scott Bakulától, mert mindenkinek a Quantum Leap jutott eszébe róla, de ott volt végül is Tucker, Reed és Dr. Phlox, akik a maguk módján mégis hozzáadtak a hangulathoz, T'Pol meg ott volt eyecandy-nak...
Itt mit kapunk? Viszolygunk... viszolygok Sonequa Martin-Green-től, mert lehet, hogy jó színész, hisz eladja a tenyérbe mászó, folyton igazam van stílusú karakterét, de valahogy még kevésbé tudok azonosulni vele, mint Kirk-el vagy akár Janeway-el, itt viszont szinte folyamatosan képernyőn van. Kellett (?!?!) egy meleg karakter, mert ma a nélkül nincs se film, se sorozat, hát raktak bele egyet (de MIÉRT?!?!). Lorca kapitány kellően árnyalt, róla és Tilly-ről még se pozitív, se negatív a véleményem. Talán a legpozitívabb karakter Saru, jól hozza a karaktert Doug Jones színész. Philippa Georgiou szvsz jobb lett volna folyamatos karakternek, de gondolom Michelle Yeoh nem akarta lekötni magát évekre. Így végig gondolva egy support karakter (Saru) az, akire azt mondanám, hogy pozitív benyomást tett rám. Ennyi.
Csak hogy ott van még a történet is... A pilot után abban bíztam, hogy na, a 3. epizód már talán egy fokkal értelmesebb lesz. Nem lett. Megint újabb világmegváltó meghajtás (nem volt elég a Transwarp-al való folyamatos marhulás...). Ami roppant fontos a háborúban... Miért is? Csakmertazért. Brrr...
I'm not impressed...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.10.07. 09:55:27 -
Renegade #11109 :)
-
Inquisitor #11108 "Még soha nem láttam fekete jelvényt ..."
És innentől kezdve kész. -
Micsu #11107 Nahat a regi st reszekben minden reszre jut ennyi logikai bukfenc Aki ezeken nem tudja tultenni magat ne nezzem filmet/sorozatot ;(
Egyebjent mit tudnal nekunk ajanlani, melyik scifi sorozat az ami meguti a szintet? -
Renegade #11106 Orville S1E04 meg volt már?
ez egy igen jópofa rész volt, ennyire még sosem hozták jól az ST kikacsintást.