11588
-
Petko #7299 Hát Patrick Stewart azért van szerintem ott, mert angol színész. Az amcsi (illetve Monteráli származású) Shatnert lehet annyira nem szeretik a brittek. -
Cat #7298 a viaszbábuk tökéletesen hasonlóak, sokszáz fotó és mérés alapján készítik mindegyiket.
Lehet hogy az Xmen első része után került be a tárlatba, hisz pl. Shatner nincs ott. -
#7297 Nem Picard ugyanolyan magas mint te, hanem a Picard-ot alakító színészről készített viaszbábú! :DDD
Ja és miért hord sálat?! Tán elromlottak az Enterprise D környezetszabályzói a kettes fedélzeten (vagy ez még a Stargazer-en van)?! Esetleg a holoszobában kommandózik megint?! Vagy mi a szösz?! -
Cat #7296 btw. most hétvégén voltam londonban, madame tussaudban lefényképeztem magam Picard mellett :) Ugyanolyan magas mint én (178 cm).
TUSSAUD - PICARD -
Cat #7295 data szerintem jófej. A karaktere, a robot lét rengeteg meglepő fordulatra, látványos dologra ad lehetőséget a forgatókönyvíróknak, ő a "jolly joker", aki hihetően és életszerűen ki tudja húzni a történetet a legmélyebb szarból is (lásd simán átugrik nemezisben a másik hajóra - látványos és ötletes!). Emellett jelképezi a Föderáció intelligenciáját és technikai fölényét is, simán rájöhetnek bármire. Emellett gyorsítja is a történet menetét, hisz ha nem tudnak valamit, megkérdezik tőle, aki elmagyarázza szépen a nézőknek, hogy mi történt. Szóval nagyon hasznos karakter, és mellesleg jó színész is. -
_Vegeta_ #7294 En mondjuk TNG fanatikus vagyok de az egyertelmu hogy a TNG szereploi mar kioregedtek a szerepukbol sajna. :(
Azert jobb lett volna ha egy jobb filmmel bucsuzik a TNG stabja. :\
Egy Ent filmnek viszont orulnek, birom Archert.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak Tripet is birtam nagyon, nagy hulyeseg volt amit csinaltak vele a vegen. :\ -
Cat #7293 kapitány. 7 év folyamatos, 0-24 szolgálat után minimum hogy kinevezzék admirálisnak, a többit is 2-3 ranggal felfelé kell buktatni. Annyi tapasztalatot szereztek, annyi új, idegen dologgal találkoztak, hogy bátran mondhatjuk, őket már semmi sem lepi meg a jövőben. Szét kell őket szórni a flottában, hogy átadják másoknak is az ismereteiket. -
#7292 nos igen, tng-be is nagyon zavart ez az empátia, de hát ez van, ezt kell szeretni. data-n én is szeressem.
janewayal sincs smmi gondom, de csak mer sok dolga volt a borgal, meg hetes:P
de amúgy gondolj bele, egy kapitény, aki egy elveszettnek hitt vadiúj intrepid osztályú hajót hazahoz az ismeretlen delta kvadránsból, jóhogy kinevezik admirálisnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár nem kis készültséget kellet okoznia, hisz a földiek csak egy borg gömböt láttak közeledni.
csak monjduk aki még nem nézte végig voy-t, anak jó nagy spoiler:D
tudtom szerint a 11-ik film kirk és spock találkozása és első küldetésük, és azt csiripelték a madarak, hogy data bár nem mint robot, hanem feltaláló, szerepelni fog a filmbe. és én ezt díjazom, mert kevés ember, vagyis szinész van aki ennyire hű a sorozathoz. bár data jobb lenne, de már kiöregedett ebből a karakterből, a tng első részéhez képest, és a nemezishez képest azért elég szembeötlő a különbség.
és egy android csak ne öregedjen:D -
Nuki #7291 fú ebbe beletrafáltam :)
Data karaktere nekem is rokonszenves.
Janeway karaktere azért kell hogy legyen női kapitány is :P
Ami egyedül nem tetszett a filmben, az az empaták közötti csata volt, végülis megoldásnak nem rossz hogy hogy találjanak meg egy álcázott hajót, ötletes, de ez az én hibám, nem vagyok oda a spiritualitásért :) -
_Vegeta_ #7290 Szerintem is.
Film: Mar ha lesz egyaltalan. :( -
#7289 A sorozatban még kapitány, a Nemezisben már admirális.
Punkerrel ellntétben nekem Data bejön, szerintem Picard után a legjobb szinész/szereplő a sorozatban.
Egyébként úgy tudom a következő film nem a TNG stábjával készül.
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_XI -
#7288 mert az egyik leg iritállóbb karakter, janeway-el osztoznak a dobogón. -
Nuki #7287 az miért lenne baj? :)
rá fog ismerni előd (vagy ki:) hogy ő valójában data az adat-áttöltés miatt, és minden a régi lesz :D
Nem láttam a Voyager elejét, Janeway admirálisként, vagy kapitányként 'indul el'? Mert kicsit meglepődtem mikor láttam őt a filmben :) Bár természetesen nem szokatlanok vendégszereplők így... -
#7286 ja, remélhetőleg a köv részben nem akarják a robotot visszahozzni. -
Nuki #7285 pedig a főcímben olyan nagynak tűnt :) habár így belegondolva néha voltak olyan hajók mellette, amiket láttam borg kocka mellett is, és belegondolva a méretekre háát....
most hétfőn néztétek filmet? Nemezist? -
#7284 A Borg kocka 3km-es. A DS9 1459 méter átmérőjű és 969 méter magas. -
Nuki #7283 fú ez rohatt jó! :D
vagy össze vannak keverve egy oldalon, vagy egy borg kocek legalább 4x nagyobb mint a Deep Space nine? :o -
#7282 Nem csak ST, de SW és B5... és még sok minden más: Starship dimension.
Érdekes. :) -
#7281 Nemá :D Satou zászlós valójában Cukor zászlós? :D -
Nuki #7280 igen ilyenkor nemárt tudni a szövegkörnyezetet :)
[ezzel jól lehet takarózni ha fordítás gyanánt feladnak 1-1 szót:D ] -
#7279 Az earpiece az valszeg a headset (jó magyarosan ), vagy vezeték nélküli egy oldalas fejhalgató lesz.
A viewer pedig nézőke szerintem... nézőke, kijelző, valami ilyesmi... -
#7278 Én nem tudom. CSak az. -
#7277 miért? -
#7276 Jó szar is az... -
Nuki #7275 mm köszi:) -
#7274 nemezis 27-én tv2-őn!késő este -
#7273 felirat fórumon kérdezik, bemásolom ide, hátha valaki tudja:
"Mi az "earpiece" (amit Uhura és Hoshi) hordott, valamint a "viewer" (Spock és T'Pol kedvenc műszere) magyar neve? (Feltéve, ha van nekik.) " -
Cat #7272 http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/11/18/Negy_labam_van_megis/#comments -
#7271 én fordítva vagyok így. -
_Vegeta_ #7270 Ejnye ákyyy pedig az eredeti potolhatatlan. :)
árcser parasztos hangja fantasztikus. :D -
#7269 nekme jobban teccik szinkronosan mint az eredeti hang, pedig anno az első 3 részt feliratosan néztem! -
Nuki #7268 akkor emlékezzetek meg azokról is, akiknek letöltéslimitjük van. -
#7267 iszonyat sz@r a szinkron...... -
#7266 annak torrentoldal, és letölti a most kitett fuull harmadik évadot szinkronosan:)
nekem sinc saxn-em mégis megoldom:P -
Nuki #7265 és gondoljatok szegény embertársaitokra akiknek nincsen axn-jük.. -
#7264 de úgy semmi értelme:) én is letölthetném, de megvárom mert igy ott van az igazi feeling:) persze majd letöltöm a magyart:) -
_Vegeta_ #7263 Vagy letoltod. :) -
#7262 Ent 3x24. része eléggé ehhbazmeg-re sikerült O_O
Most várhatom, amíg folytatja az axn :D -
#7261 3x24 -
#7260 melyik?