11588
  • akyyy
    nah öcsém ez a rész nem kicsit dúrva volt:D:D:Da végén azt is kinéztem volna hogy archer nélkül folytatják....
  • akyyy
    megvan az előbbi kettő is vhol, de azok nem lettek anynira jók:( ( második szezon bár nekem teccik:)
  • akyyy
    ez a harmadik.
    csak az a baj h avi, de rájöttem h a két részt egy cd-re írok duplatokos dvd-be simán belefér :) cska majd az egyik papírzacskóba kerül
  • Sir Quno Jedi
    Ez csak az első szezon, nemdebár.
  • akyyy
    nemtom kell e majd valakinek:)

• PLaci #7254
    A hely: Wolf 359
    Az epizód: TNG S03E26
  • akyyy
    Help. Mikor Sisko felesége meghal a borg támadásnál (ds9 első része), akkor az a tng-be melyik rész? mikor Locotus születik?
  • _Vegeta_
    No problem, csak gondoltam kijavitalak. :P
  • akyyy
    sorry
  • _Vegeta_
    E
  • akyyy
    Azért így a díszletek mögött is elég dúrván néz ki az enterprise d hídja:O

(asszem D van a nemezisbe)
  • Nuki
    ezért lenne jó ide átültetni Star Trekes dolgokat :)
  • Zsolo007
    Az a baj a 3d-vel hogy olyan szép hogy eltereli az ember figyelmét a lényegről :))
  • Nuki
    még úgyis izgi :P énis végig úgy játszottam, csak mert 3D-ben macerás volt játszani :)
  • Zsolo007
    Én végigtoltam párszor.... Először még Gef2MX200-on. Akkor csak a térképnézetet bírta, egyébként hihetetlenül akadt! :D
  • Nuki
    jó játék, ráadásul magyar :)
    csak ajánlom^^
  • akyyy
    én ismerek de még nem vittem végig, egyik imperiumg-át se, fel kéne tenni a kettőt... csak kurvarég jácottam vele:(
  • Nuki
    Haegemoniázok(-tam) :)
    ugyan nem túl életszerü néha, de hihetetlen fílinges :)

tényleg valamelyikőtök ismeri a Haegemoniát? és tud hozzá Star Trek mod-ról vagy hasonlóról? :)
  • _Vegeta_
    Valoban egyes modellek naggyon szepre sikeredtek, csak a hatulutoje ennek hogy a fejlesztese naggyon lassan folyik.. dehat penzt sem kernek erte. :)

akyyy: Annyira nem lassu foleg asszem a legujabb valtozatba meg gyorsitottak is rajta, persze gep az kell hozza ha az ember level 5-10es texturakat akar belenyomni, bar texturatomoritessel ez sem gaz. ;)
  • Punker
    töltöm :)
  • akyyy
    Jaja, már eccer kipróbáltam, jó progi:) csak lassú!
  • Petko
    Engem érdekel minden látványos érdekesség ami a csillagászattal kapcsolatos, ezért múlkoriban elkezdtem keresni valami olyan csillagászati program után ami nem az ezrével található csillagászati starchartokat mutatja (amit az obszervatóriumok, illetve az amatőr csillagászok használnak az égbolt feltérképezésére), hanem egy olyat amin végre 3D-s térben láthatom a naprendszerünket és a kornyező rendszereket, hogy hogy helyezkedünk el.
    És megtaláltam a Celestia nevű remek kis ingyenes űrszimulációt ami pont az amit kerestem azaz látványosan lehet bebarangolni a minket körülvevő űrt.
    Na és amiért ezt ide beraktam az, hogy van hozzá egy hatalmas addon oldal ahol csomó hi res texturák és modellek vannak a valós tudományos szimulációhoz illetve vannak sci-fi packok is a fiction rész alatt star trek témában is. (de van b5, star wars stb. is)
    Ezzel akár szép animációkat és shotokat is lehet készíteni bármilyen űr témához. Nekem nagyon bejön.
  • akyyy
    nah mindenkinek ugyanaz ahangja ami a sorozatban:)
    még janeway admirálisnak is

egyedul troi-nak más ahangja a TNG-hez képest, de később rájötem hogy ez a hang volt a voyagerben. :) két tűz között úgylátszik a frisebb sorozatnak ahangját tették hozzá:)
  • _Vegeta_
    Bittos lattatok mar de en ezen behaltam. :D

Dallas: The Next Generation
  • akyyy
    ha jól emléxem, volt HBO-n is, és lehet ők szinkronizálták le... kiváncsi vok Janeway hangjára.:D Jó volt hallani az elite force után anno:)
  • akyyy
    bitgate. utorrentel szedem, fele lejött, mediaplayerbe bele ugy hogy leállítottam egy kicsit, és igy elindult:)
  • Nuki
    honnan töltöd hogy így bele tudsz nézni úgy hogy nem jött le teljresen? :D
  • akyyy
    és tényleg magyar:D fantasztikus. picardnak meg datanak a sorozatbeli a hangja, tán Rikernek is( ha jól írom a nevét).
    Még nem jött le teljesen csak belenéztem és eléggé csúszkált igy. az ének az elejéen zsír:D
  • akyyy
    Nemezis van magyarul? dúrva:D csak feliratosan láttam:D de igy, hűha:D
  • Nuki
    Picard hangja télleg ugyanaz volt, Data-é egy picit máshogy hangzott, bár lehet hogy ugyanaz a személy szinkronizálta. Mégis, más volt a hangulata az egész filmnek mint a sorozatnak...persze pár évvel később játszódik az igaz, de mégis valami...

apropó, észrevettétek hogy a melleitek keményebbek lettek? :D
  • Cat #7229
    sztm nem ugyanaz volt, de mind1, a poénok meg enyhén erőltetettek voltak.
  • akyyy
    data, meg picard hangja jó volt...ugyanez volt a sorozatban is. a többi pocsék:(

kicsit fura volt, hogy mikor a hajón voltak ablaknál a fejük szélén lehetett látni a kék hátteret:D
    enterpriseban kevesebb azé a baki

de a poénok itt is nagyon voltak ám... worf pattanása:D meg androidpopsis arcbőr:P
  • Nuki
    most jövök rá hogy már ezt is láttam :D
    azért kár a szinkronhangokért, amúgy jó volt (Y)
  • Cat #7226
    ja most volt reklámja, egy óra mulva lesz.
  • Nuki
    hétfőn este star trek a tévékettőn!! Űrlázadás a címe...
  • akyyy
    ahgoy trükköztek...hehe:D

csak a cime elég fura volt E 2

azt hittem hogy a jeleni enterprise is megcsinálja azt, hogy visszamegy a múltba, :D
  • Trucker39
    Tetszett a ma esti rész. Ki látta?
    Két Enterprise egymás mellett, szaporodni, vagy nem szaporodni ez itt a kérdés, stb.
  • Nuki
    barkóbázzunk szerintem jópár egyértelmü:
    maszkok, díszletek, animációk.. :)
  • akyyy
    axn honlapján a videó azt mondja h az enterprise 16 emy díjat kapott!

Nem tudja valaki melyek ezek a díjak???
  • Tomalak
    Nekem az Insurrection és a Undiscovered Country jön be legjobban meg mé a Generations csak ne halna meg benne Kirk :(