144
Rajzolás
-
#64 ja... jól hitted -
#63 há azt hittem azé mondod, hogy 4. évvégére így fogsz te is mert képzőbe jársz -
#62 mi akkó meg? :) -
#61 Pfff akkó meg?:D -
#60 Kálvinon? :DDDD nem Medgyessy Ferenc Gimnázium :P
-
#59 na válaszolj már és ne más képeivel ékeskedj:) -
#58 Vanám ilyenem is :P
-
#57 képzőművészeti a kálvinon? -
#56 Nesztek.. :P ÉNÖCSINÁLTAM :DDDD
nahjó neménvoltam.. majd 4. évvégére talán fog igy menni..
mivel ilyen suliba járok :P SALZ ÉÉÉN vatyok a müfészlélek -
#55 nem is mert éééén -
#54 ÉNÖ -
#53 Hello!
Tudtok rajzolással foglalkozó, mondjuk cgtalk.com-hoz hasonlatos nagy portált? Az se baj ha nem magyar. Olyan kéne, ahova bárki tölthet fel képet, aztán meg lehet dumálni.
Hasonlóan mint az artistpub, vagy fotoarena. -
blackgamer #52
Tetveséknek kéne jól rajzoló ember -
#51 szerintem elmehetnel egy grafikai studioba is dolgozni... -
#49 :DDDD -
#47 Ezt én rajzoltam.
Bizony :D. -
#46 bocs még nincs...mert nem tudk fellépni rá...de nemsokára fentlesznek -
#45 hey raktam föl a supergamez FTP-re 2 képet!!akit érdekel nézze meg!az egyiknek fennt van a számítógéppel kiszínezett változata is!!!! -
#43 És ezt látjátok?
? -
#42 _/\/\/\/\/\/\ő <-kukac (C)Efreet -
#41 Hja, mer EZ origonal by Lacc! -
#39 Na mi van, nem tetszik? rotfl -
#38 Na, bevallom, hogy ÉN jól tudok rajzolni!
=) -
#37 Várjá', még egy!
-
#36 =) -
#35 Rajzoltam valamit, remélem be tudom rakni...
-
#33 Nekem az egyik oszt.társam írni szokott a padra GRAFFITI-ket!!!Szépeket!!!Csak mindíg letörölte a takarítónő!!!Majd megmutatom milyeneket...csak csinálok egy FTP szervert!!!Ecce meglesz...oszt ott láthatjátok majd a képeimet is!!! -
#32 Lehet azt fényképezni is webkamerával... -
ROFL #31 Kérünk szép képeket, scannelésre fel :) -
#30 ___@_V csiga
@---)------ rózsa
-
Laci #29 én! -
#28 nem tud valaki kölcsönadni 1 scannert? lenne mit ide bedobálni -
#26 hey.....én igen jól tudok rajzolni!!!!!csak az a baj, hogy egyik képem sinsc meg amit meg tudnék mutatni neketek...sajna....pedig azok aztán gyönyörűek voltak!!!!!na mind1 majd rajzolok nektek egy olyat hogy csak na....csak győzzétek kivárni(ha meglesz felteszem egy honlapra mert ide nem tudom bescanner-ni) -
#25 midnegyik kép grafit az tuti a felsőnél az árnyék az vizfestékes szerintem amugy nemtudom valahonnan egy alien vs predator oldalrol szedtem le... én régebben manga fejeket rajzoltam szakadt meltartoban meg tangában:)))))))) nem sok sikerrel de midnig megdicsértek!!!! -
#24 CSOCSO, királyok a képek :) -
#23 Pedig szerintem a 2. kép grafit. Láttam már ilyet a suliban, de én a pácikaembernél megrekedtem a fejlődésben =). -
#22 Rajzos vagyok! Miskolcon tanulok. Engem leginkább a CSOCSO 2. képe (ami a #3 hozzászólás) fogott me, bár ha megvan a kocepció, amit le akarsz rajzolni, magyarul összeállt a fejedben a cucc, akkor egy ilyet nem túl nehéz kirjzolni a kezedből. Egyébbként nagyon fasza pic..
Ja, CSOCSO: ezeket valójában ki rajzolta, bár első ránézésre a fent említett kép inkább festett...??? -
#21 Michelangelo:
-You want what on the fucking ceiling?! -
#20 Akkor neked a festőkéssel kell alkotni,vmi monumentálisat. -
#19 Ami azt illeti, lehet, hogy rajzolásban is penge vagyok, csak nem tudok róla.