144
Rajzolás
  • Kit--Kat
    holnap jön még 2 WWII rajzom:)
  • ranGer2
  • Kit--Kat
    Áhh ezt nem suliban rajzoltam, 1 unalmas órámban nagyszüleimnél 1 WWIIes könyvből, nem volt ott rendes papír:))
  • ranGer2
    százö. tékö enyémö.. :DDD
  • ranGer2
    Ja.. vázlat... skicc,ha jobban tetszik.
  • I.C.ram
    Kicsit torzult.
  • ranGer2
    SZépek a tónusok.. jó a kontraszt, kompozició nem a legjobb de elmegy... jó rajz!
  • ranGer2
    Jóaz! :P nekem tetszik? milyen óra?
  • ranGer2
    Lesz! :) hamarosan.. valszeg a jobb munkáim felkerülnek majd.. ;)
  • Kit--Kat

Ez már jó régi:DD
    És no OFF a kockás papír miatt:P
  • CalebJoe
    Hé ranGer2 van valami weboldalad megnézném a rajzaidat, mert ha játékfejlesztő csapatnak dolgoztál akkor biztos tudsz valamit. Bocsi ha kompromitáló képért ha zavarna valakit.

• Kit--Kat
    Aha, aha vágom melyik játék ez!
    Na várjcsak berakok én is 1 régebbit.
  • ranGer2
    de... nah kutattam és találtam egy szánalmas kis vázlatot amit még egy játékfejlesztő csapatnak rajzoltam anno... nagyonnem a legjobb salz..
    nah mind1 ez van:
  • Kit--Kat
    ezt most remélem nem nekem mondtad:DDD
  • ranGer2
    havernál..-> :P
  • ranGer2
    nyomassak? gyere és nézd meg... nincs scannerem se digim de ha nagyon akarod bescannelek majd valamit.. de nem vitázom hülyegyerekekkel akik NEMTUDJÁK HOGY MI A MŰVÉSZET és azt mondják hogy kééépregééény húú de szép.. pedig gőzük nincs az egészről.. csak okoskodnak.. :P
  • hen-tes
    szépek
  • Kit--Kat
    NEM!
  • hen-tes
    spam topik ?
  • Kit--Kat
    Na Ranger nyomassá képet 1 rajzodról, ok?:)
  • Kit--Kat
    Hát jópofa rajzok, bár én nem vagyok oda annyira ezekért a mangásdolgokért, de ha nem másolta, akkor télleg tud a gyerek.
  • ranGer2
    Igen azért van portré hogy ne egész alakos rajz legyen és azért csak a fejet vagy arcot rajzolunk.. :)
  • ranGer2
    hujujj it egy pro emberke aki nagyon ért a rajzoláshoz... hmm..
  • CalebJoe
    Baromság akinek nincs tehetsége azt az életbe nem lehet megtanítani jól rajzolni én már csak tudom, kb. 12 éves korom óta foglalkozom a rajzolással és nem sok rajz volt aminél ne találtam volna hibát.
    Ja meg hadjuk ezeket a portré rajzoló, másoló embereket ezek hülyék a test (főleg a női) rajzolásához, egy karakter nem csak egy fejből áll. Ezért szeretem mai napig a képregényeket, nem nagyon érdekel a történet mindig a rajzot nézem.
  • lee86
    h ki tud jól rajzolni? ő: (mármint Csaszi) Irány a Galéria! :) (minden, ami ezen az oldalon dizájn, az tőle származik!!! kötelező megnézni! :D kurva poén mind1ik rajza!
  • ranGer2
    ÚÚÚ ... :P
  • Kit--Kat
    én tehetséges vagyok, és ezért már profi rajzoló vagyok:))
  • tomsolo
    piros x!!!!!!!!4

[ÉSZREVETTE]
  • ranGer2
    Izé és akkor itt a photo ... :)

• ranGer2
    Szeretnél te ott tanulni... :P még a legbénábbakat is megtanitják rajzolni.. :) aki meg tud egy kicsit meg van tehetsége... nahát abból olyan profi lesz hogy.. :D
  • ranGer2
    annyira azért ne tulozzunk 1xü szénrajz ráadásul photoról és mégcsak nem is szinesről hanem fekete fehér fotóról van... ami nem mozog.. nem eredeti élő modellről.. Velünk állandóan az élőmodell rajzolást gyakoroltatják..
  • CSOCSO
    ez ecsem ultrabrutal!!!!!!! nagyon meredek!! mintha eredeto liv tyler foto lenne PS ezve:) nagyon bruuutaaal:)
  • hen-tes
    hi
  • CalebJoe
    Köcsög Medgyessy mi a fasznak érettségi nálam ott az erő.
  • Kit--Kat
    OOOKKK akkor számolok 3ig és ha nem raksz be rajzot tőled akkor ÉÉNNN:D
  • ranGer2
    :DD nembaj ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN is .. :D
  • Kit--Kat
    honnan a gyászból tudjam, azt se tudom, hogy hol van ez?:)
    Engem felvettek, képzőművészetibe félig, de mégse, hoszzútörténet:D
    Na mind1 szóval ÉÉÉNNN:DD
  • ranGer2
    khm
  • ranGer2
    nah jó nem csak az de én képző szakon vatyok aza lényeg..
  • ranGer2
    MIért szerinted a Medgyessy Ferenc Gimnázium az nemképzőművészeti suli?