144
Rajzolás
  • Tompabodza
    Hát én biztos, hogy nem tudtam így rajzolni gyerekként, de még most sem.. :D
  • Timyce
    Szerintem mindenkinek vannak ilyen próbálkozásai, én is megpróbáltam, de aztán hamar beláttam, hogy béna vagyok hozzá.. :) De itt tényleg vannak jó kis rajzok, szavaztam is 1-2-re. :)
  • Tompabodza
    Hopsz nem jelent meg jól a link, itt még 1x. :)
    Akit érdekel nézze meg, szerintem nagyon ügyesek:
    Rajz
  • Tompabodza
    Én mindig is szerettem volna megtanulni rajzolni, próbálkoztam is, de sajnos nincs hozzá tehetségem. Gondolkoztam rajta, hogy beiratkozok 1 tanfolyamra, de a felmérőn mondták h felejtsem el.. :D
    Úgyhogy így annyiban maradt a próbálkozásom. Csepelen lakom általában figyelemmel követem az itteni történéseket és a fb oldalán találtam 1 tök jó kis rajzversenyt, nem semmi, hogy ilyen fiatalon milyen ügyesek ezek a gyerekek: https://www.facebook.com/CsepelPlaza/app_333863993333620
  • zsilike
    check it!www.Zsil-works.mlap.hu
  • blackgamer
    Hogyan rajzoljunk autót MS Paint-ben?
  • Kit--Kat
    DR. RanGer ShArPh-ot hallhattuk képzművészeti egyetemi docenst:DD
  • ranGer2
    Jobb oldalon az árnyék megzavarta a formát.. ilyennél érdemesebb lenne először vonalrajzot késziteni, és utána a tónusosat.. az a gáz hogy mi ilyen rajzra 2 est kapunk :( szal nekünk szerkezetileg is meg mindenhogy stimmelnie kell...
  • Loál János #136
    Borcsáé, csak belinkeltem Neki a nagyobbat, htx. :)
  • LSL
    A jobb oldala torz lett egy kicsit a másikhoz képest, nem? De a fény árnyék játék nagyon ott van.
  • Loál János #134
  • hen-tes
    főleg a kezes :O
  • hen-tes
    láttam galériád, szépk
  • Borcsa
    jajj de pici lett.
  • Loál János #130
    Nájsz!

Dzsoneten, loál! :DD
  • Borcsa
  • Aquli
    Valamikor el akarok kezdeni festeni. Csak se ecsetem, se festékem. Egy normális, mondjuk borzszőr ecset mennyibe kerülhet (azt hallottam, hogy szintetikus anyagú ecsetek nem az igaziak)? Úgy gondoltam, veszek négy különböző vastagságú ecsetet, meg egy készlet vízfestéket (akvarell).
    Ja és a pasztellhez/szénhez használatos fixatív drága dolog? mert én hajlakkal szoktam lefújni őket, de az nem az igazi, mert néhol elcseszi a színeket, meg hullámos lesz a papír.
  • Aquli
    Ez is nagyon profi.
    Ezekhez a témákhoz van vmi referenciád, vagy csak elképzeled őket? Mert úgy még nagyobb feladat.
  • hen-tes
    ja hogy így :\
    hmmmmm
  • CalebJoe
    Csak mert én índitottam régebben.
  • LSL
    Izom Pista, a farkasember:)
  • hen-tes
    MÉRT?
    egy okot mondj
  • CalebJoe
    Ebbe a topikba rakjátok már a képeiteket! Thx
  • hen-tes
    ide raktam véletlen :c
  • hen-tes
    MOST RAKTAM BE DDDDDDDD:
  • LSL
    Biztos tanul...
  • Aquli
    Miért nem ír senki? Rakjatok be képeket, írjatok!
    Ennyire punnyadt a magyar rajzoló-közösség? vagy nincs is?
  • Aquli
    Ezt tecsináltad? Nagyon szép, profi, bár a téma nekem kicsit furcsa (?) :/.
    LSL: szép ez a barbár is.

előbb a link kétszer lett benne nem tudom miért...
  • Aquli
    Aha, ált. iskolás rajztankönyvünkben az építészetben volt róla kép, az alapján csináltam, a napfelkeltés képet azt egy fotó alapján ( http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showphoto.php/photo/42966/password//sort/1/cat/all/page/1 ), a világítótornyosat magamtól (látszik, hogy el is lett baszva a perspektíva ;)), a kockásat meg régebben, amikor rá voltam kattanva a Vasarely-féle dolgokra ;).http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showphoto.php/photo/42966/password//sort/1/cat/all/page/1
  • hen-tes
    huá
    du. fényképezek nektek egy párat :)
  • LSL
    Barbár
  • Kit--Kat
    ez a brazil parlament?
  • ranGer2
    Pasztellezel? szépek ;)
  • Aquli
    Két másik rajzomat is lefényképeztem, remélem nem zavar titeket a sok linkelés, meg hogy elég gyengék képek (de legalább vki linkel vmit).

hat ennyi.
  • Aquli
    Na megpróbáltam, de elég rossz eredménnyel, itt van:

Tudom elég gyengék, de gyengít rajtuk a digi fénykép is. scannerrel azért jobb lenne. az első bal oldalán az az árnyék nem tudom mitől van, de a fixálótól a papír is hullámos kicsit, az is bezavart. Ja és az egyes kép élőben nem dől annyira jobbra.
  • LSL
    Saját
  • Aquli
    thx, megpróbálom
  • The Garrett
    az a lényeg hogy szort legyen a fény, egyenletes és ne csillanjon vissza a papírról.
  • Aquli
    digi fényképezőgéppel lehet normális fényképet csinálni egy rajzról?
    kb milyen bevilágítással érdemes? napfény? lámpa?
  • Aquli
    Raknék fel képeket, ha jó lenne a scannerem, de nem.