50
dewdew - hardware-oldal
-
yanoo #6 Hali!
Noshat +neztem en is az oldalt. A temakor az eleg jo, az elgondolas is, es ha tenleg jol frissited, akkor sztem jo lesz. A design az nekem spec nem jon be, 1xu akar lenni de megis csicsas vagy ilyesmi. En mast tudnek elkepzelni. Eszrevettem, az osszes oldal statikus html? Es ahoz kepest a nexus kuva lassu is. Inkabb php kellene nem? Azt sokkal konnyebb adminisztralni is meg minden, meg olyan hely ahol nincs idegesito popup ablak. Ha erdekel en szivesen segitek neked tarhely es php ugyben, igaz most van egy hataridos melom, utana meg szabi, de augusztusban visszaterhetunk ra. Gondold at. -
#5 Ja, király :)
Előre dewdew (nekem mindig a pezsgő jut eszembe erről a nickről... most olvastam, hogyan keletkezett:)) -
#4 na megnéztem.az oldal jo,a dizájn kellemes.tessék folytatni:)))
(kritika következik:)
talán jobb lenne a cikkek elején föltüntetni a szerzőt,dátumot,forrást.
a radeon cikkből hiányoznak a képek.
a nexus popupok elég idegesitőek,még szerencse,hogy le tudom tiltani őket:)))
szal tessék folytatni:))
-
#3 megyek ,megnézem:)) -
#2 :) -
#1 www.dewdew.hw.hu
Korabban mar irtam a forumba, hogy inditok egy hardware-oldalt, de aztan megtudtam, hogy megjelent a tomshardware magyarul, ami kicsit visszavetett a lenduletbol. Nehany napja viszont eldontottem, hogy szarok a tomshardware-re, es igenis megcsinalom azt, amit annyira szeretnek. A mai napon megvaltozott design-al (egyenlore keves cikkel) ujra felraktam az anyagot a netre, hogy mindenki elerhesse.
Uj cikk a 27 videokartya tesztje, ami jo hosszura sikeredett.
Az oldalt folyamatosan frissiteni fogom, amit itt a Supergamez forumban mindig jelzek, ha van ra igeny. Ha tetszik, amit csinalok, es szeretned a folytatast, akkor jelezd ide, vagy mailbe, vagy a vendegkonyvbe (ami meg nincsen kesz, de par nap mulva OK lesz), akkor legalabb tudom, hogy nincsen hiaba a rengeteg munka, amit belefektetek.
Ha uj cikket szeretnel kerni, akkor csak megadod a linket, es sietek vele, hogy mielobb felkerulhessen az oldalra.
dewdew