260
Final Fantasy 7
-
Lendorien #100 Nem tudja vki megmondani, hogy miért vágja ki nekem a final VII-ben ott ahol a chocoboo versenynek kéne lennie? (Miután Barettel kiütöttem Dyne-t) -
#99 Final Fantasy VII PC torrent
Windows XP patch -
#98 help ,valaki,kéne az FF7 PC-re... -
#97 a 7-eshez meg kell az xp patch.
a neten csak keress rá és megtalálod. -
#96 írd ki cd-re és megy! ez a 8-as -
#95 Stiasztok lehet h már nem akutális a téma de azért próba szerencse
A letöltött verz megy müxik???? Mert tegnap lejött a FF8 és nem fogadta el az eggyes cd-t aztán sokan mondták h a hetes jobb most töltöm éppen.
Vmi crack kell hozzá vagy vmi? -
#94 Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children előzetesének az elejéből levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:
www.uniweb.hu/ff7
Szerintem nagyon ütősre sikeredett!
maChina -
pappl #93 Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children előzetesének az elejéből levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:
www.uniweb.hu/ff7
maChina -
pappl #92 Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children előzetesének az elejéből levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:
www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
maChina -
pappl #91 Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children előzetesének az elejéből levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:
www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
maChina -
#90 nallam is ugyan ezek a hibak...random fagyasok vannak benne...pedig felraktam az XP patchet is....egyebkent ha egy helyen folyamatosan fagy akkor nallam a reinstall segitett...
mar fejeznem be de idegesito hogy nemtudom mikorra jon a fagyas mert ugye ott nincs save pont csak save chrystal... -
#89 thx a helpet, win98 alatt meglett oldva a probléma, de most meg az a gáz, h akármit csinálok, cosmo canyonban beáll a játék, amikor felmegyek a csillagvizsgálóba a csapatommal. lehet ez meg a feltört verzió hibája? :D
na mind1. akkor úgy tűnik mégcsak le kell szenvednem mind a 4 CD-t :) -
maxius #88 Az FF8 könnyű???? Jéézusom, mijen lehet a többi....a Tonberry king-et elég sokáig kell gyakni!!! -
#87 torrentről tölthető egy platinum kiadás 1gb!xp kompatibilis és nem kell lemezt cserélgetni !szuper!
www.suprnova.org itt megtalálod! -
#86 Nekem ő volt az ELSŐ!!! Mikor az intróban a kamera ráfordul Rinoára...Huh még most is kiráz a hideg:)) -
#85 Ha' en soha meg csak hallani sem akkrok a 8-asrol. Az egyik legkonnyebb FF volt amitvel valaha is jacottam. -
#84 A 8 nekem jobban tetszett egy picivel! Jobb benne a harci rendszer,sokkal szebbek a videok. VII-nek lényegesen jobb a története,sokkal-sokkal több benne a titok. szebb a világtérkép. Nagyjából egál a két game! Mindkettőt négyszer toltam végig,és azóta sem találtam ilyen jó játékokat!!! -
#83 Bit torrent. -
maxius #82 Üdv, honnan tudnám az FF7et megszerezni? a 8at ismerem és teccet, de azt mondják a7es jobb -
#81 Jaja! Nekem ott volt gondom es a vegen amikor a sark fele megyek a vegso csatara.
De a patch megoldotta oket! -
Ersiman #80 Pont a chocobo problémára van a patch. Próbáld meg felrakni. -
#79 hi all!
sorry ha hülye kérdéssel fordulok felétek, de nem tudja valaki, h miért fagy be az ff 7 xp alatt? tudom vannak xp patch-ek ff7-re, de nekem feltört verzióm van. a játék megy, csak 1 résznél befagy. (chocobo race előtt)
sőt, az is megtenné ha pont a chocobo race utáni mentést tudna adni, ami teljesen cheat mentes és megvan Yuffie is. :)
thx a segítséget előre is -
St@n #78 Köszi Sephi! -
#77 Nezzel be a konzolosok forumaba a FFVII2!!! topikba ott tuti tudnak segiteni :) -
St@n #76 Akár Ps-re is, de pc-re jobb lenne -
St@n #75 Hi!
Nem tudja vki, honnan tudnám beszerezni a Final 7-et? Kéne mint állat!
Plz help me!!! -
#74 Vagy jo a psx verzio is mac nyomom emuval:) -
#73 Elkövettem azt a bűnt hogy még nem nyomtam vele:) -
#72 Hú bazz ha már előkerült a topic... Valaki nem tud FF7 PC verziohoz linket?:) -
#70 Blaster: Ha kell a FF7, dobj meg egy maillal. -
#68 kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#67 psx-est nézzél.abban eredeti a zene. -
#65 PSX-en még talán beszerezhető, PC-s verzió anno is iggggencsak ritkaság volt. -
#63 letöltést pedig tessék elfelejteni, egyrészt sokéves játék másrészt 4 cd, és nem létezik rip belőle. -
#62 aljasság 1: a maxra tápolt (max speed, max intelligencia, Skategóriamax-os 2 arany szülő gyermeke szintén maximumig pörgetve) chocobomnál átlagban 10%-al jobb a kis fekete dög :)
hát igen, vannak ilyen egyszeri alkalmak ahol vagy megszerzed vagynem... elsőre nekem se volt meg minden... sőt volt össz 2 huge materiám :) aztán másodikra meg azóta megvolt mind a 4 :o)
final attack asszem Battle Square 'speciális' bunyójában... Cloud Ultimate Weapon megszerzése után ajánlja fel assz'm, és a végén egy feltupírozott Proud Clod az ellen... előtte is csupa boss-méretű dög. -
#60 természetesen a legfelső kategóriában...a fekete jól megy mi? -
#59 hé!kicsúszunk az ablakból... -
#57 Ma meg tapoltam, mindenkinek megvan a 9999/999 (mindekinek 2 master hp plus, meg egy master mp plus) Ma Battle Squareztem Clouddal, meg van az Omnislash, holnap (remelem) meglesz a W-Summon is. Final attack is battle squaren van ugye? de hol? Mert nem lehet megvenni ott mint a tobbi cuccot.
lifestreames varos: Mideel? Ott mar nekem csak egy krater van, nincs bolt. Akkor Containom se lesz. Meg Bahamut Zerom se, mivel ujratolteni se fogok. Na mindegy, esetleg ha ujra vegignyomom majd akkor.
BYe all
Aquli -
#56 contain a lifestream-es városban levő boltban rohangáló kischocobotól lehet, és a green-fülemögött stratégia...
az ok, switch cancel-re jöjj rá egyedül hogy melyik melyik, én pc-n játszottam. (menüben csak rállehet találni, vagy a doksiban le van írva)
Gelinkánál veszélyesebb (és nagyobb AP-s) tápolóhely nincs, szóval marad az. amúgy GP-t szerintem egyszerűbb játékokkal nyerni mint a cserés fickót vadászni...
kék huge meg azért nincs, mert nem szerezted meg. az a negyedik, és ha egyet is elrontasz a 4 lehetőségből már nem lesz meg. reload egy előtte levő save-et vagy restart. minden huge materia egyszeri lehetőség, vagy sikerül vagy nem. nincs újrapróba csak a save-load varázslattal.
60K AP nemsok, Cloudnak van egy 3X AP-s cucca, azzal meg egy kis tornával a KoTR-t is ki lehet (és érdemes) master-elni.
csak a chocobo lure hat 'csapatra' mint materia. -
#55 ugyerted hogy a materiak nem kapnak ap-t? az olyan fegyvereknel van, amelyiknel a growth nothing. A gond az volt csak, hogy nem vettem eszre, hogy az exp plus csak egy emberre hat. Egyebkent ertem a dolgokat. De meg mindig nem tom hogy hol tapoljak.
Ja es koszi hogy ilyen keso este is valaszoltal ! ;)
Aquli