260
Final Fantasy 7
-
#140 A Film tényleg nagyon odabasz.
Én majd úgy fogom hogy végignyomom megint a gamát aztána megnézem a Final Fantasy Last Older-t utána meg az AC-t. -
#139 A filmet én is meg akarom nézni! -
Darth981 #138 hát ja régen megvolt a game csak asszem a masodik cd nel lefagyott valahol es nem tudtam végigtolni aztan elhagytam a cédeszeket valahol. es most szedem rapidshare rol a 8 at hátha lejon valahogy.
most szedtem le az advent chieldrent es gondolkoztam ki kene akasztani :D
odabasz a film amugy!!!!!!4 -
#137 Whehheeee!!!!
El se hiszem hogy vannak még olyan emberek akik még szeretik ezt a nagyon de nagyon jó gamát!!
Ezt örömmel látom:)
Nekem csak annyira teccett hogy 25X akasztottam ki:)
-
Darth981 #136 Valaki irja mar le pls hogy honnan tudnam leszedni es orulnek ha nem csak annyit irnatok hogy torrent meg dc hanem pontos leirast nagyon megkoszonnem pl igy :
www.innenszedhetedle.com
vagy torrent cim ahol megtalalom stb
THX nagyon megkoszonnem -
#135 Na az nekem is kéne, mert már egy csomó dolgot elfelejtettem. :) -
szpjenci #134 pls nagyon kéne egy oldal ahol le van irva a 7. rész története mert el akarom olvasni még a film megnézése előtt -
Darth981 #133 gyorsan lejönne?És ezt hol tudom elérni ? :D -
#132 torrent -
Darth981 #131 ? <- kimaradt :) -
Darth981 #130 Csá all Figyu ezt a final fantasy 7 et vagy bármelyik jobb részt Le tudnám tölteni ingyenesen valahonnan mert ezeket sehonnan sem lehet megszerezni.. nagyon megkoszonnem :) -
#129 Helló,ott akradtam el,h egy ingázó vezetékre kellene felugrani.Egyszerűen nem tudom mikor kell ,mit nyomni....Plz help:S -
#128 gnóm, nem góm -
#127 A 8 szerintem akkor is jobb!
Sokkal élethűbb az emberek testaránya. Én nem gómmokkal szeretnék játszani, hanem emberekkel.:P
Bár a 7-es kinézeténél a 9 100x jobb. :D -
#126 A Final Fantasy részek közül mejik jelent meg PC-re?
Azt tom, hogy a 8, meg a 7 igen, de a többiről nemtok.
De szerintem, a 8 a legjobb, bár nem ismerem az összeset, de a 8 a legélethűbb! -
#125 E-eeee. A 9. rész renderelt hátterei eszméletlen szépek(24 bitesek,nemsok játék használta ezt ki), simán odaver a 8-nak. Mondjuk erősen más stílusú a kettő. Míg a 8 inkább cyberpunkosabb, addíg a 9 fantasy -
#124 PSX 1-en a legszebb asszem a VIII. rész. -
#123 ps-en jáccotam 8-al nem pc-n ha véletlen hue fogalmaztam volna -
#122 a 8-al már jáccottam és az eléggé jó kis game, talán a legjobb mind közül, de a 9-et sajna nem tom milyen még képeket sem láttam róla. szerinted melyik a jobb?? És grafikai szempontból is melyik az ütősebb? tudom h nem a grafika a lényeg de kivánsiságbol kérdem. -
#121 a képeket elnézegetve a háttér meg a halyszíneknek egész kellemes a grafikája. -
#120 Final Fantasy 8 szintén kijött pc-re, a 9. részt meg emulátoron remekül tudod játszani. 11. rész multis szerepjáték, szintén kijött pc-re,de havidíjas. A X rész ps2-re jöt csak ki, nemnagyon fogod tudni pc-n emulálni egyelőre -
#119 végülis én imádom az ilyen stilusú játékokat. szinte mindenem az rpg csak sajna nincs sok pc-n belőle. Amugy van másik ff amit tudnék pc-játszani? -
#118 nos a grafika...hmmm. Mai szemmel nézve nem nagy cucc , sőt sokaknak gagyi. A karakterek ugyanis SD (superdeformed-azaz mintha egy kulcstartófigura,baba lenne) stílusban készültek (már amikor a terepen mászkálsz). Nekem még mindíg tetszik akárki akármit mond , ilyen stílusos és szép helyszíneket pc-n nem látsz, de nem is a graf a lényeg ennél a játéknál, hanem a hangulat, a történet, a szereplők egyénisége. Ha nem vagy képes túltenni magad a grafika és hanghatások nem éppen mai színvonalán, akkor ez nem a te játékod.
ITT van pár kép -
#117 ez van, pl én mondjuk a grafikára gondoltam.. -
#116 Az a demo a játék harci részét mutatja be. A játék maga egy rpg, egy szerepjáték. Nemárt egy kis angoltudás sem. -
#115 jaa és még vmi segitség kép a demoval kapcs. innen van
http://www.gportal.hu/portal/ffcenter/ -
#114 sajna ne mtudom mert még soha nem láttam játék közben a gamet -
#113 teljes verzióra gondolok pl a mininovan -
#112 amugy a demo most töltöttem le, vmi 8-9mb körül van, ilyen lenne az is amit mondjuk letöltenék??? -
#111 Az NTSC feliratból rájöhettél volna, plussz a pc-s változat 4 lemezes.De ha nincs kedved azt keresni, akkor az EPSXE nevű emulátorral szuperül tudsz vele játszani pc-n is (van még más ps emu is de ez a legjobb) -
#110 Éppenséggel emulátorral tudsz játszani a ps-es verzióval is :) -
#109 nem tudom h csinálhattam , eddig még soha nem fordult elő iylesmi velem -
#108 thx a gyors választ erre soha nem jöttem volna rá -
#107 ^o^ Te a Playstation verziót szedted le, nem a pc-st. -
#106 amikor dt4-vel megnyitom az 1-2-3cd bármelyikjét akkor vmi rejtett mappa meg fájlok jönnek elő meg vmi system ikon is. ha esetleg segít. pls help nagyon fontos lenne -
#105 ha még vki benéz errefele az mondja már meg hogyan kell elinditani a ff7-et,mivel letöltöttem és igy még nem találkoztam warezos gémmel. ha talán segit(Final Fantasy VII [NTSC-US] 3CDs -~mininova.org~-) ELŐRE is KÖCCE -
#104 lehet, h. videokartya gondok...? Rééégi gém; sztem mar hardvergondja van... -
#103 Felraktam az xp patchot, de ugyan ugy semmi. Nagy sötétség és csak annyi jön be hogy New game vagy Continue... rámegyek és nagy sötétség ismét. 5let? -
windly #102 sziasztok!
Nekem akkor fagy ki a játék amikor Cid-el elmenekülök a Tiny Bronco-n még az első cd-n.
És tökmindegy hogy van e patch vagy nincs, kipróbáltam mindkét módon.
Nem tudna véletlenül egy mentést kűldeni valaki a földetérés utánra?
Előre is köszi a segítséget. -
Dant0r #101 engem is kivágott..
a két exe (eredeti-winxp patch) közül az egyikkel műxik a chocobo race, a másikkal nem. szóval cseréld ki, játszd le a futamot, majd vissza. nekem így működött, asszem:)