260
Final Fantasy 7
-
#54 ja,vannak ojan cuccok amiket ha használsz,akkor nem fejlődsz...ennek nézz utána. -
#53 nem hallottál még fejlesztős cuccokról?nézd át a tulajdonságaikat. -
#52 Mekkora gyoker vagyok bazz. Ma egesz nap tapoltam, 3 nap alatt 58-rol felmentem 75 korulre. De Cid elhuzott a tobbiektol, o mar 84-edik szint korul van. Nem tudtam hogy miert? Most jottem ra hogy az exp plus materia CSAK EGY emberre hat! Mekkora faszsag :). Nincs gp-m hogy vegyek meg 2-t. Azert is vagy 15 percet szaladgaltam ki be a gold sauceres kapun, hogy 2000-ret osszegyujtsek az egy exp plusra. Es amiga az exp plus master lesz, hogy kapok meg egyet, az meg rohadt sok ido (60k ap).
A gond az, hogy a lezuhant Shinra repulon kivul meg mindig nem talalok jobb tapolos helyet. Megkerhetnek valakit hogy a vilagterkepen rajzolja be, hogy hol tapoljak? Mert ahogy leirtatok, hogy hova menjek, egyik alapjan se talaltam meg a keresett helyet.
mas: Dzsini: hol szerezzem meg a Contain materiat? mert vmi olyat olvastam, hogy mimett greent kell adni a feher chocobonak, es megvakarni a fule tovet. ???
A Cosmo canyonban az obszervatoriumban nincs ott a kek huge materia. Mi lehet ennek az oka?
Van jo ff-el (nem csak a 7, 1-9 ig az osszessel) foglalkozo magyar oldal?
Na egy idore ki is kerdezgettem magam ( miutan a Mehet! gombra kattintok, csak ugy tornyosodni fognak a fejemben a kerdesek ;))
Aquli -
#51 hát csak azt,hogy a pc-s botrányosan szarul szól,réadásul átirat.nem az eredeti soundtrack ennyi. -
#50 dzsini,nekem a psx-es kombinácio kellene,a négy jellel.ha tudod.. -
#49 "ott az ember óhatatlanul beleolvas oda is ahova nem kellene "
Csak peldat .:)
-
#48 az orchestral soundtrack 4 cd persze... 4X70perc zene... a játékban a midi formátum meglehetősen kevés helyet foglal :o)
lehet a gamefaqsról mazsolázni, de ott az ember óhatatlanul beleolvas oda is ahova nem kellene :) (a tippsort onnan szedtem még nagyonanno), a többi nekem legnagyobb részt saját gyűjtés :o) -
#47 http://www.gamefaqs.com/console/psx/game/20052.html
Itt MINDEN le van írva az FF7-ről -
Zoidberg #46 Ahhoz mit szóltok, hogy a 3 CD-s játéknak /PSX-en/,4 CD a soundtrack-ja ?? -
#45 Mime materia az egyik rejtett barlangban... Wutai déli csücskén van egy ilyen, a térkép jobb felső sarkában a KOTR(ez aranychocobos csak), North Corel-nél van még egy... itt vannak a HP-MP materia, a Mime, és asszem a Quadra Magic van Mideel-nél a hegyeknél (ide talán csak kék vagy zöld kell) - a szöveg szerint ezek 'természetesen kialakult' materiák... Quadra magic rul :o)
Nibelheim Safe:
Jobb-36, Bal-10, Jobb-59, Jobb-97
Rocket Huge Materia:
OK ,SWITCH, CANCEL, CANCEL
pár tipp azoknak akik már túl sokat játszottak:
1. No Materia
- Yep, that's right, use no materia whatsoever during the entire ame, not even when you think you have to (eg: Chocobo Lure, as you can make it over the marsh without using a Chocobo).
- teljesen Materia nélkül... anno így próbálkoztam, ez isssszonyat nehéz.
2. Complete the game with only initial weapons and armour on all characters.
- csak a kezdeti fegyverek és felszerelés mindenkin... au :)
3. No Save!
- Not saving once throughout the whole game; not sure if it's actually been done, as you'd need to play about 20 or so hours straight (and that's without the side quests) and not dying once (as to continue the game is loaded from last save).
- mentés nélkül... ehez nem kell 20 óra, nekem a legrövidebb alig 10 óra volt, és bár mentettem, visszatölteni nem kellett de halál nem volt... szóval ez finished :o)
4. Beat Ruby and Emerald WEAPON's with no materia except Counter.
- csak Counter materiaval a 2 weapon...hátöö... ruby elverhető yuffieval és így... iszonyúsok gyógylötyi kell hozzá... emeraldnál meg drukk, hogy az Aire Tan Storm nem üt túl nagyot (vagyis alig van bepakolva materia - ami viszont a 30perces limitet elég sürgőssé teszi... ha már csak counter lehet... egy underwaterral párosítva már _annyira_ nem gond :o) )
5. Defeat the Midgar Zolom first time round
- First time you reach Chocobo Farm fight the Midgar Zolom and win.
Midgar Zolom első találkozáskor leverve. been there, done that, annyira nem ellenfél :o) (egy közel 40+ szintű partinak...)
6. No running
- Holding X makes you run, so go through the game without running, just using the Directional Pad. Exceptions are on the World Map, where you can only run.
futás nélkül... ez csak fárasztó de nem fun :o)
7. Not using Limit Breaks
- Even if you've learned the Limit Break, don't use it, attack with magic instead and when not in battle, reset level to empty the gauge.
Limit Break nélkül... éééérdekes ötlet. kb mint a materia-mentes játék :) rohadtsok előretápolás kell hozzá, de ez kevésbé tragédia mint az..
8. Use no accesories
minden accessory nélkül :) - peeeersze, és a kedvenc Ribbon-jaim? :)))))
spell materia:
ICE, LIGHTNING, RESTORE, FIRE, POISON, EARTH, HEAL, REVIVE, SEAL, TRANSFORM, MYSTIFY, TIME, GRAVITY, DESTRUCT, BARRIER, EXIT, COMET, FULLCURE, CONTAIN, ULTIMA, SHIELD
summon materia:
CHOCOMOG, SHIVA, IFRIT(yaaaa!!!! :o) ), RAMUH, TITAN, ODIN, KUJATA, BAHAMUT, ALEXANDER, NEO BAHAMUT, LEVIATHAN, PHOENIX, HADES, BAHAMUT ZERO, TYPHOON, KIGHTS OF THE ROUND
command materia:
STEAL, SENSE, ENEMY SKILL, THROW, MANIPULATE, DEATHBLOW, MORPH, DOUBLE CUT, W-SUMMON, SLASH ALL, MIME, W-MAGIC, W-ITEM
support materia:
ALL, ELEMENTAL, ADDED EFFECT, HP ABSORB, MP ABSORB, ADDED CUT, MP TURBO, STEAL AS WELL, MAGIC COUNTER, FINAL ATTACK(link a Phoenix-hez, és megvan az életbiztosítás ;) ), QUADRA MAGIC, SNEAK ATTACK, COUNTER
other materia:
COVER, CHOCOBO LURE, LONG RANGE ATTACK, COUNTER, ENEMY LURE, SPEED PLUS, MP PLUS, HP PLUS, LUCK PLUS, MAGIC PLUS, GIL PLUS, PRE-EMP, EXP PLUS, ENEMY AWAY, HP-MP, MEGA ALL, UNDERWATER
meg persze a zöld-piros-sárga összerakott materiák a huge-okból -
#44 a széf kombinációját kérem dzsini..ird le azt a négy karaktert...tudod,a rakétéban. -
#43 -
#42 Dzsini: Megegy Mime-ot honnan szerezzek? errol nem is hallottam. -
#41 FF7ben nincs olyan dolog amit nem csináltam meg 1-2-sokszor :o) -
#40 .. ugyhogy sui off. FF7 ON....:)))
Meg jo hogy van valasztek.:P -
#39 naggyon vagod ezt az FF7 temat...:)
-
#38 akkora felhajtas volt, mindenki kitalalt valami okosat... :) volt meg 1 csomo, de mar nem jutnak eszembe :) jaigen, a feher chocoboval (asszem 2 S kategorias arany kell hozza plusz valami nem letezo Nut) le lehet merulni a Midgar Zolom-fele mocsar 'ala' mint egy tengeralattjaroval, es ott van 1 csomo cucc ;) -
#36 NINCS feltamaszthato Aeris. sot, feher chocobo sincs, meg jatszhato sephiroth sem... -
#34 fordítva :) ruby ellen kell Yuffie egyedül :) sebaj, majd rájöttök amikor Ruby bereagálja a KOTR-t :o)))) -
#33 tápolni a Gelinka nemjó, mert alig van AP-s ellen... déli szigetsoron vannak a jó bunyók, ahol a piramis volt ott a mezőn... kell pár 2X meg 3X AP-s cucc, azzal ki kell pörgetni az összes materiát, megcsinálni a huge-oknál a megfelelő cuccost, és utána rendesen felszerelkezve felszeletelni a 2 1millióHP-s weapont :) (Yuffie rulz, az emerald weapont egyedül feldarabolja 8 kipörgetett counterattack materiával :o) ) hozzá se kell érni a géphez, ledarálja egyedül :o) a Ruby ellen meg W-Summon KOTR+HADES, és 2 Mime.... -
#32 emlékeim szerint a 4 huge materia (uhh de rég volt már)
North Corel - a vonat megállításáért időben
Fort Condor - a csaták után
Junon - a tengeralattjárós kergetőzés asszem :)
Rocket Town - a rakétán a széfből
Exp Plus materia asszem wonder square-en vásárolható... (vagy nyerhető chocobo race-en?) -
#31 most talaltam egy eleg jo helyet, meghozza a lezuhant shinra tengeralattjaron. itt lehet tapolni.
De azt meg mindig nem tuom, hogy az obszervatoriumban a Cosmo Canyonban miert nincsen ott a kek huge materia??? Ja es honnan tudok Exp. Plus materiat szerezni? -
#30 jujj ne is mondd!! -
#29 Tudod milyen ideges vagyok?:) Az első két CD-t már 6szor vittem át az elmúlt egy hónapban:)))És nincs tovább:D -
#28 Ize a VII ben a legjobb bunyos hely az a Nyugati reszen a szigeteknek vannak kisebb szigetek ott kell repulni es maszkalni. -
#27 nem,ezek olyan csuszómászó félék... -
#26 csoooriiiii:DD
-
#25 sztem te a kaktusz emberekre gondolsz de azok a 8. részben adnak sok AP-t. -
#24 hehe nekem a PC-s verzió kell:)))) ennyit a zsarolásról:P -
#23 Juuj en mar nem tudom... de aszt is meg lehet tudni valahogy bentrol! -
#22 nagyon hamar letunik a topic:( -
#21 aki tudja az ürhajóban a négyjegyü kódot please irja le.vagy egy órát kinlódtam vele,és semmi...az idő meg állandóan lejár... -
#20 tápolás..nem emléxem.egyik szigeten kis szarok támadnak négyen vagy öten nem tul erősek de ló pontot kapsz értük.csak ugy ér valamit,ha dupla fejlesztős fegyver van nálad. -
#19 jesszusom!hogy itt mik vannak!imádom a ff7-et.3xnyomtam végig,nyolccal együtt...most tolom a kilencet,elég későn mi? -
#18 nekem van egy felesleges harmadik eredeti ff7cdm.... mit accc?:DD
Na zsaroljunk akkor:PP -
#17 Húúú de kéne nekem a 3.CD:))))))) BASZKI ELVESZETT:)))) Faxért kellett felhozni a témát?:)))most megint anyázok ,hogy nincs meg a CD!:) -
#12 ez hujeseg egyebkent 22-es csapdaja. Hat a knights of the round nelkul szinte lehetetlen legyozni a rubyt. Akkor meg minek kapunk erte arany chocobocot??? -
#11 Haah:) En nekem 3 honap veres kellet amig legyoztem a Rubyt aki a 3 madik CD en a Gold Saucer kozeleben van de nekem akkor mar volt Gold Chocobom:) -
#8 Ha igen... ugy van! -
#7 4 CD (3 a game+1 install)
GETTING VINCENT VALENTINE
The second 'optional' (or hidden) character in the game, Vincent can also join your party during any disc. You'll need the gold key from the
safe in Nivelheim's Shin-Ra Mansion (see below if you don't know how to open it). Go down to the pink cavern leading to Sephiroth's library
(it's in the Shin-Ra Mansion, the entrance is in the stone wall in the eastern wing).
Remember the door to the crypt you couldn't get through? You can now enter it. Stand at the foot of the purple coffin and hit O. The lid
will fly off and Vincent will talk to you. hoose the bottom reply when he asks you a question. When the coffin closes, press O again. Choose the second (bottom) reply when Vincent poses another question, and you
can name him. Then, try to leave the cavern and he'll join you. Vincent can join you from the first time you reach Nivelheim onwards (but not
during Cloud's flashback).
THE SAFE IN NIBELHEIM
What most people forget when trying to open the safe is that it's just like a real combination lock...so you have to go in more than one
direction when inputting the numbers. Furthermore, unless you're fast enough, you'll run out of time if you try any other combination.
The code is:
RIGHT TO 36, LEFT TO 10, RIGHT TO 59, RIGHT TO 97
This means that you hold right and scroll through the numbers, then hold left until you reach 10, then hold right for the last two numbers. Don't forget to press O to verify each entry. When the safe opens, a Summon Materia (Odin) pops out, and you are assaulted by a big goon (how'd he fit into that little safe?)
remélem segít :)