376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
  • csaptelep
    Köszi, de nincs sima NF7 rev 2.0?
    És hol van feltüntetve (mondjuk a dobozon) hogy rev2.0?
  • Emery
    Abit NF7-S rev 2.0
  • fm
    soundstorm?
  • csaptelep
    Nem tudjátok mi a külömbség
    asus a7n8x és az a7n8x-x változat között?
    És nem tudjátok véletlenül, hogy abitnak melyik az ultra400-as alaplapja?
  • Borg
    És mégis miért?
    SATA-nak semmi előnye sincsen, amiért megérné a plusz pénzt.
  • Mike at home
    inkabb NF7S
  • zero_cool51
    nekem Epox 8K9A2+ van egy 2500-as XP-vel, és sztem elég jo
  • Gerry
    Jó választás, tökéletes ahhoz a procihoz, ma AMD-hez az nForce2-es chipset a legjobb, viszont ha van kicsit több pénzed, akkor én ajánlanám az ASUS A7N8x Deluxe-ot, vagy a Chaintach "Zenith" 7NJS-t (nekem ez van), vagy a 7NJL1-et...
  • Csabino
    Köszike szépen!!
  • dewdew
    100, 112, 124, 133, 150 és 166 MHz
    itt olvashatsz rola
  • Csabino
    Kis gyors segitseg kellene: az ECS 7KS5A alaplapkon az FSB-t lehet 1 hertz-enként állítani?
    Ha nem, akkor milyen lépésekben tehetem meg?
    Köszike előre is.
  • Csabino
    KT7 E-vel rendelkezem, elég jónak nézem. 142 MHz-n megy az alapfreki. Igazából mire vagy kiváncsi? A nagyátlag dolgokat a specifikációkban is megleled!
  • Csövi
    Jah az lessz!
    Waiting for Hammer...
    :))
  • Mr.Macho
    Van valakinek Abit KT7E alaplapja??????? han igen, akkor íron róla plz, előre is köszi
  • Anee
    hát Duronhoz szerintem nem kell ddr de te tod
    én MSI k7T turboval nyomom s eléggé jó de már nekem is a második az első elfüstölt
  • Mr.Macho
    Hi mindenkinek! Az MSI K7T PRO alaplapom most halt meg :( és új alaplap kéne, amivel esetleg a multiplicatort is át tudom állítani, mert a megboldogultammal nem lehetett. A proci egy Duron 700MHz, mit ajánlotok?
  • Csövi
    Szevasztok!
    Nekem 1 kérdésem lenne: szerintetek az epox 8k7a alapba belemennek GOND nélkűl az új XP-k?
    Tudom, tudom megvannak a frissítések, pdfek ELVILEG tudja, de nekem GYAKORLATI megerősítés kellenne a műkődéséröl. Amúgy most 1 pure 1400as Tibi pörög a gépben, meg vagyok elégedve vele... De hát a sebesség kedvéért... :)
  • Shep
    win 98Se van
  • Evil
    hat ha via chip van rajta akkor nem art ,bar az xp op. rendszer mar felrak ,de a frissites nem art.
  • Shep
    Acorp 7KT266A hoz kell a VIA 4in1?
  • Anee
    az amd aszt mondta és a via...
    de majd én is egy 0,13as XPre újitok maaaajd
  • pilóta
    Köszi az infókat, én is a 13-as XP-re gondoltam.
  • Evil
    a hammert nem hinnem de en az uj 0.13 as xp procikrol beszelek.
  • Laalee
    hat erdekes lesz ha a hammert lekezeli egy kt133a s lap
  • Anee
    de csak az változik
    a hammer még a jobb KT133A-s lapokba is belemegy
  • Evil
    ajanlom az epox 8kha+ t ,bar nemtom hogy fog e benne menni az uj 0.13 as xp.Bar szerintem igen ,mart csak a csikszelesseg valtozik.Vagy nem?
  • pilóta
    Most akarok egy új 1700+ AMD-s konfigot venni, de még nem tudom milyen alaplap legyen bene. Később az új 013-as Hammer procik belemennek-e majd, illetve lehet-e ezt tudni valamelyik alaplapról?
  • dr
    ok.kossz a bolcsessegeket segitseg helyett
  • segment
    Szerintem a celeront nem lenne túl okos dolog a Thunderbirdhöz hasonlítani, gondolom nem kell magyaráznom miért.
  • dr
    szal.eddig egy 333cerkam volt 420on vigan ment fesz allitas nelkul.ezert gondoltam h eloszor itt is anelkul ekllene probalni.
    az alaplap egy ASUS A7V133-C
  • segment
    XP-nél nem tudom mennyit lök rajta, de hogy thunderbirdnél nem fog sokra menni nélküle az ziher, és neki tb-je van.
  • Evil
    sajat tapasztalataim alapjan az amd xp prociknak nem igazan segit a +feszultseg.Az a 0.1V amit be lehet allitani az meg boven eleg.En megcsinaltam a forrasztast is a +feszultseg es ezaltal a +mhz remenyeben de semmivel se ment tobbet.
  • Anee
    anélkül is lehet simán tuningolni nem az a lényeg..
  • segment
    Ha nem akarod a feszültséget csesztetni, akkor hogyan akarsz tuningolni?
  • Anee
    Hmm ha kilokkoltad a szorzót mennie kellene de ha nem akkor meg alap 7.5elen kellene kocogni..
    milyen alaplap amúgy?
  • dr
    naszoval.a szorzot allitottam a gyeri 7,5rol feljebb,de akarmire allitottam el sem indult a gep...az orajelet meg 1mhz-es kozokkel 140valameddig sikerult felrakni,igy igy lett 1080mhz.de ezzel a win mar nem bootolt.a feszultseget meg nem mertem csesztetni.azert akartam ,mert hallottam,h egy 1ghzest akar 1,3ig is fel lehet huzni...
  • Evil
    epox 8kha+! Lehet tuningolni mint allat ,fsb 200 mhz ig ,beta biossal e folott is ,mert ekkor 3/4 hajtja a memoriat mivel nem nagyon lenne ilyen ddr ami birna.
  • Anee
    felesleges ennyivel felrakni ugyanis általában a jobb alaplapok alapból adnak egy kicsit rá...így nállam az 1.6 helyett alapból 1.67et ad így 125ös fsbvel is szépen kocog....
  • segment
    K*rd fel szépen 1,8V-ra, hátha úgy jó lesz, nekem 1200-on stabil volt 1,777V mellett.
  • marius
    Moondjatok jó alaplapokat, ami megbízható, talán még tuningoolni is lehet.