milyen alaplapot AMD-hez ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem, akkor milyen lépésekben tehetem meg?
Köszike előre is.
én MSI k7T turboval nyomom s eléggé jó de már nekem is a második az első elfüstölt
Nekem 1 kérdésem lenne: szerintetek az epox 8k7a alapba belemennek GOND nélkűl az új XP-k?
Tudom, tudom megvannak a frissítések, pdfek ELVILEG tudja, de nekem GYAKORLATI megerősítés kellenne a műkődéséröl. Amúgy most 1 pure 1400as Tibi pörög a gépben, meg vagyok elégedve vele... De hát a sebesség kedvéért... 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de majd én is egy 0,13as XPre újitok maaaajd
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a hammer még a jobb KT133A-s lapokba is belemegy
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

az alaplap egy ASUS A7V133-C
milyen alaplap amúgy?
2 hogy alapból stabilabb legyen

...ok 😊
többen is mondták má hogy menne cak 100%-ra biztos akartam lenni
dr