milyen alaplapot AMD-hez ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis gyors segitseg kellene: az ECS 7KS5A alaplapkon az FSB-t lehet 1 hertz-enként állítani?
Ha nem, akkor milyen lépésekben tehetem meg?
Köszike előre is.
KT7 E-vel rendelkezem, elég jónak nézem. 142 MHz-n megy az alapfreki. Igazából mire vagy kiváncsi? A nagyátlag dolgokat a specifikációkban is megleled!
Csövi
Jah az lessz!
Waiting for Hammer...
😊)
Mr.Macho
Van valakinek Abit KT7E alaplapja??????? han igen, akkor íron róla plz, előre is köszi
hát Duronhoz szerintem nem kell ddr de te tod
én MSI k7T turboval nyomom s eléggé jó de már nekem is a második az első elfüstölt
Mr.Macho
Hi mindenkinek! Az MSI K7T PRO alaplapom most halt meg 😞 és új alaplap kéne, amivel esetleg a multiplicatort is át tudom állítani, mert a megboldogultammal nem lehetett. A proci egy Duron 700MHz, mit ajánlotok?
Csövi
Szevasztok!
Nekem 1 kérdésem lenne: szerintetek az epox 8k7a alapba belemennek GOND nélkűl az új XP-k?
Tudom, tudom megvannak a frissítések, pdfek ELVILEG tudja, de nekem GYAKORLATI megerősítés kellenne a műkődéséröl. Amúgy most 1 pure 1400as Tibi pörög a gépben, meg vagyok elégedve vele... De hát a sebesség kedvéért... 😊
Shep
win 98Se van

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evil
hat ha via chip van rajta akkor nem art ,bar az xp op. rendszer mar felrak ,de a frissites nem art.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Shep
Acorp 7KT266A hoz kell a VIA 4in1?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az amd aszt mondta és a via...
de majd én is egy 0,13as XPre újitok maaaajd
pilóta
Köszi az infókat, én is a 13-as XP-re gondoltam.

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Evil
a hammert nem hinnem de en az uj 0.13 as xp procikrol beszelek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Laalee
hat erdekes lesz ha a hammert lekezeli egy kt133a s lap

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

de csak az változik
a hammer még a jobb KT133A-s lapokba is belemegy
Evil
ajanlom az epox 8kha+ t ,bar nemtom hogy fog e benne menni az uj 0.13 as xp.Bar szerintem igen ,mart csak a csikszelesseg valtozik.Vagy nem?

pilóta
Most akarok egy új 1700+ AMD-s konfigot venni, de még nem tudom milyen alaplap legyen bene. Később az új 013-as Hammer procik belemennek-e majd, illetve lehet-e ezt tudni valamelyik alaplapról?

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

ok.kossz a bolcsessegeket segitseg helyett
Szerintem a celeront nem lenne túl okos dolog a Thunderbirdhöz hasonlítani, gondolom nem kell magyaráznom miért.

szal.eddig egy 333cerkam volt 420on vigan ment fesz allitas nelkul.ezert gondoltam h eloszor itt is anelkul ekllene probalni.
az alaplap egy ASUS A7V133-C
XP-nél nem tudom mennyit lök rajta, de hogy thunderbirdnél nem fog sokra menni nélküle az ziher, és neki tb-je van.

Evil
sajat tapasztalataim alapjan az amd xp prociknak nem igazan segit a +feszultseg.Az a 0.1V amit be lehet allitani az meg boven eleg.En megcsinaltam a forrasztast is a +feszultseg es ezaltal a +mhz remenyeben de semmivel se ment tobbet.

anélkül is lehet simán tuningolni nem az a lényeg..
Ha nem akarod a feszültséget csesztetni, akkor hogyan akarsz tuningolni?

Hmm ha kilokkoltad a szorzót mennie kellene de ha nem akkor meg alap 7.5elen kellene kocogni..
milyen alaplap amúgy?
naszoval.a szorzot allitottam a gyeri 7,5rol feljebb,de akarmire allitottam el sem indult a gep...az orajelet meg 1mhz-es kozokkel 140valameddig sikerult felrakni,igy igy lett 1080mhz.de ezzel a win mar nem bootolt.a feszultseget meg nem mertem csesztetni.azert akartam ,mert hallottam,h egy 1ghzest akar 1,3ig is fel lehet huzni...
Evil
epox 8kha+! Lehet tuningolni mint allat ,fsb 200 mhz ig ,beta biossal e folott is ,mert ekkor 3/4 hajtja a memoriat mivel nem nagyon lenne ilyen ddr ami birna.

felesleges ennyivel felrakni ugyanis általában a jobb alaplapok alapból adnak egy kicsit rá...így nállam az 1.6 helyett alapból 1.67et ad így 125ös fsbvel is szépen kocog....
K*rd fel szépen 1,8V-ra, hátha úgy jó lesz, nekem 1200-on stabil volt 1,777V mellett.

marius
Moondjatok jó alaplapokat, ami megbízható, talán még tuningoolni is lehet.

és ez a 1.77 ez most lóóó??Még lóó lesz akkkor is ha felrakom 266 fsb-re??????
és ez a 1.77 ez most lóóó??Még lóó lesz akkkor is ha felrakom 266 fsb-re??????
1 hogy lehessen tuningolni..
2 hogy alapból stabilabb legyen
A bioszba nem nyultam bele (egyenlőre..)de a könyvéből azt veszem ki hogy lehet a feszültséget bioszból állítani.....A feszültség most: 1.750 vagy 1.77 (mindkét helyen mást mutat) lehet hogy kiröhögsz de a feszültséget miért kell állítani?????
A te alaplapodnál szerintem nem tudod se bisoból se jumperrel, de ez nem biztos, arról következtettem erre, hogy nekem asus a7v-e, van mondjuk ez régebbi lap, de azért van hozzá köze. Nézd meg a leírását a lapnak...keress olyat hogy Vcore..és ha nem találod meg, akkor még mindig ott van a grafitozás lehetősége, én is így nyomtam fel, mivel nem volt lehetőségem se biosból, se jumperrel. Fogsz egy B-s grafitcerkát, és az L7-nél megvariálod a dolgokat. Szerintem kb 1,775 Voltra tedd, ha 1,775 Voltra akarod tenni, akkor az elős háromnak össze kell lennie kötve, és az utolsó kettőt pedig el kell vágni. Most hány volton megy?

feszültséget hogy kell állítani??????Biosz???
Dr: az a7v-c egy jumperfree lapka, mit állítottál fsb-t vagy szorzót? Amúgy, ha ki akarsz hozni vmit a tb-dből, muszály lesz emelned a feszültséget is, különben fagyni fog. Írd le, hogy mit mennyire állítottál.

figy,nekem senki nem bir segiteni?akkor legalabb annyit nyomassatok h nemtudjuk! #254
np

Köszi a helpet...
ehh ...ok 😊

Köszi, mert azért kérdeztem mert ha nem megy akkor nem veszem meg a ramot de most hogy montad hogy megy akkor most má megveszem belenyomom és happy vantöbben is mondták má hogy menne cak 100%-ra biztos akartam lenni
Mér ne menne?

Figyuszatok, most 1,3 tb -m van meg 200 mb 100mhz-es ram...100fsb-n megy a kicsike és azt akarom kérdezni hogy ha veszek egy 133mhz-es ramot akkor ha felhuzom 1330mhz-re akkor elvileg menne 266 fsb-n nem???Az alaplap bírja...
Úgyértem, hogy az amit rátettél az kell rá...csak amivel eddig próbálkoztál azt hajítsd el a fenébe.

wicck: naugye hogy megy az, nem kell rátenni mindenféle bóvli cu-spacert.

Csabino a processzor terhelés mellett 42 fok volt 1200Mhz-en és 1,777V-on, most 1430-on és 1,89V-on 51 fok terhelés mellett.

Azt megkérdezném, hogy mennyire játszott "radiátort" a proci az 1,89V mellett, azaz hány fokon dogzik?
Evil
az uj beta epox bios sal most 1750 en ketyeg az xp.Ez jobb mint egy 2100+ os xp. 😊)) Igaz 1.85V kellett neki ,sot lehet forrasztok a magasabb core fesz erdekeben.Nem bantam meg hogy nem 94 et vettem az egyszer szent ,pedig egy honapja meg en is intel es zaszlot lobogtattam.

szasztok.bitte helpeljetek.volt eg yepox lapom tb200 1gh-el de fagyott uh kicsereltettem:9 most asus a7v-c van 266-os 1ghz Tb vel,de sehogy nem sikerul huzni egy poppet sem.1080ig engedi de akkor win nem bootol.700 mega ram van bennt meg fop68 huto...mondjatok mar mitcsinaljak!😊
dr