236
Miért a 3 puszi
  • Voltan
    Ez eredetileg szláv szokás. Az oroszok adnak hármat mindig. Átgyűrűzött ide is.
  • Breki33
    vagy nagyonis
  • daniferi
    Opsz, úgy látom, kissé félreérthetöen fogalmaztam. Természetesen ha van is pasik között, az maximum kettö puszi :)

Tegnap hugom barátnöje átjött, ök egymásnak 3 puszit adtak, én csak kettöt kaptam. Majd megkérdeztem, hogy a harmadikat hova kapom. A tekintetén látszott, hogy sajnos nem érti a dolgot :D
  • Bucser
    Rokont, vgy tényleg nagyon közeli gyerekkori jóbarátot csakis... De ez asszem ki van emelve...
  • Match
    férfiak puszilkodnak...
    nemtom, én nagyon utálnám.
  • Bucser
    De ilyenkor nem csak puszi van hanm egy ölelés vagy kézfogás is mellé.... Pasinak 3 puszi.... Erghh.........
  • szando
    igen, kinn voltam, és akkor mondták hogy ők nem adnak puszit csak úgy.. de pl. tv-ben láthatsz (pl. oscar-díj átadáson), de ott is csak 1et adnak
  • daniferi
    Tényleg idegesítö ez a három puszi dolog, még úgy is, hogy én csak kettöt szoktam adni :) Ritkán szoktam vadidegenek megpuszilni, próbálom kerülni a dolgot, a hugom (gimis) osztálytársainak adok. Kettöt persze, mégha ök egymásnak hármat is adnak. A fiuk esetében nem értem, mi ez a nagy ellenségeskedés, én is szoktam adni, persze csak olyan esetben, ha nagyon rég ismerem az illetöt és barátok vagyunk.

Szerintem két lány között a trend miatt van puszi, két fiú között pedig akkor, ha testvérnek tekintik egymást. Talán érthetö :)
  • Bucser
    Már bocsi, de honnan vetted, hogy az amerikaiak, nem puszilkodnak??? talán kinnt voltál????
  • szando
    ja és a fiú puszi ellen sem vagyok... én apukámnak is vagy szülinapokon is adok fiúknak puszit, és?? a lányok nyalogathatják is egymást aztán nem szólná meg senki..
  • szando
    én nem utálom a puszilkodást, örülök, hogy nem egy amerikai vagy nyugateurópai társadalomban kell élnem, ahol az emberek teljesen elhidegültek már egymással és a kézfogás is ciki... utálom ezeket, mennyivel barátibb egy megismerkedés puszival, nem?
  • rhymesrip
    az afrikanerek meg szemenkopik egymast, az puszinak szamit?
    es hanynak?
  • Alien
    Lányokkal 3 puszi, fiúkkal KÉZFOGÁS!!!:)))
  • Alien
    ááááááááááááá
  • hen-tes
    aszittem a csávókkal 4 puszi
  • Strahd_
    Eyg szép lánytol én elviselem :) hamár puszilgatni akar:D

De ez az uj style hogy fiuk pusz pusz taszítonak találom.
  • Breki33
    majd ha párduc lesz többet is akarsz neki adni
  • davos80
    Én is utálom.Van olyan nyávogós csaj ismerősöm, aki 4-et is szokott kérni...
  • GregSB
    A Hollandoknál mindenki 3 puszit ad, a középkorú és idősebb emberek is, náluk ez így alakult ki. Úgyhogy az ő esetükben nem idegesít :) Az itthon divat3puszizós embereket viszont én sem kedvelem ...
  • Cat #57
    én el nem tudom képzelni hogy én fiukkal puszilkodjak
    van a keresztapám, de tőle évtizedek alatt megszoktam, de kurvára bizarr egy vadidegentől...
  • Pyx #56
    max kettö... -.-
  • Falabu #55
    A három puszit az ruszkik adnak egymásnak még mindig, vagyis lehet arra következtetni -nem biztos-, hogy még a vörös időszakból maradt ránk!:)
  • [Walaki]D`Lair
    Helyes!
  • K.András
    Nálam a puszi már nagy szo,tehát vagy közeli barát,vagy rokon.De hármat soha.
  • CSOCSO
    3 puszit eddig csak lanynak adtam..de tenyleg inkabb a lanyok koreben alakult ez ki... no de mindegy...
  • Alien
  • Marcell
    Ez hulyesegnek tunik, a lanyoknal alakul ez ki, hogy hanyat puszilkodnak egymassal. Aztan mi mar csak ugyanazt a szokast kovetjuk. Nem hiszem, hogy ket faszi 3 puszival koszonti egymast, illetve, ha igen, akkor tenyleg valoszinusitheto, hogy hommerek. :)
  • [Walaki]D`Lair
    Persze, csak már kezd elfelejteni magyarul...:PPPPPP
  • Bucser
    Úgy érted annál kevesebb nem????
  • CSOCSO
    nem akarok senkit megremiszteni de vhonnan ugy hallottam hogy a 3 puszi a buziknal szokas...ppff. vagy valam ilyesmi.. amugy ugy is lehet gondolkodni hogy haverismerosnek 3.. baratoknak 2.. es a parodnak 1. (csok)
    tehat minnel jobban szereted annal tobb puszika:)) muhaha.. persze az ellensegedet nem kell agyonpuszilgatni
  • Tikal #46
    ennyi erőval ha már tetszem neki elsőre, akkor le is obizhatná a bránert, hagyjuk a felesleges puszilkodást :D
  • Tikal #45
    ez nyálas faszság, divat majmolás hogy kettő vagy három... meg amugy is, vadidegenek minek puszilkoznak... nagyon mű dolog... kis lányoknak gimiben biztos tetszik, majd elmulik :)
  • TTomi
    3puszi...
    Annó az általánosban, még 7-8 tájékán amikor már azt hittük, hogy nagyok vagyunk ott jött divatba a három puszi, asszem. Aztán mindenki 3-szor nyalta körbe a másikat, és úgy gondoltuk hülyeség ez a trend. Rámentünk az egy puszira. Azzal a bandával azóta is így vagyunk.
    Vicces kicsit, hogy akit tök régóta ismersz annak csak egy smaci, ismeretlen embernek aki egyből jön és nyálaz annak pedig kettőt adunk. :)
  • LittleL
    Ilyet én is tapasztaltam már.

Meg amikor a csajok-csajokat puszilnak 3 szor. Előtte ugyan nem látta, de mind a 10 csaj végigpuszilja egymást.
    Utána meg kibeszélik egymást, a másik háta mögött.
  • [HUN]PAStheLoD
    igen ezt már énis tapasztaltam
  • [Walaki]D`Lair
    JUJJ...:DDDD
  • Kata
    Én nem vagyok a puszizkodás híve. Egyenesen utálom, ha minden vadidegent meg kell "csócsálni" brrrr... Maradok mindig a kézfogásnál. Amúgy is érzékeny a bőröm, úgyhogy nem illdomos mindenkiéhez odaérinteni...
  • Alien
    Nálunk is 3 puszi van a suliban a csajokkal, srácokkal meg kézfogás
  • Blasta
    Fujj de utálom az ilyen 3 puszis hülye picsákat.
    PFEJJJ.
    Bemutatkozol, életedben először látod, puszi puszi, erre még áll ott feléd hajolva és várja a harmadikat.
    Te meg érezd magad szarul. Idiótaság, semmi értelme. Hányok tőle
  • Marcell
    A gimiben tenyleg 3 puszi volt a trendi.

Anglaiaban csak 1 puszi a szokas, neztek is NAGYOT a csajok, amikor kettot adtam. :)

Amugy az elso talalkozasnal mindig ugy van, hogy ha tetszel a csajnak, akkor puszival/pusziKKal indit, ha meg nem akkor csak a kezedet fogja meg (vagy csak koszon, hogy szia).