3 Puszi??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Úgy, hogy nem szeret minden jött mentel puszilkodni...
Én kajak megértem...
Amúgy a levegõnek mi köze a bõrhöz?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bandew
Ez csak a hülye tisztítószer reklámok hatása. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nemcsakfeel
Amúgy is érzékeny a bõröm
lol.
akkor hogy mersz levegõt venni egyáltalán??

*hihi ** *

fiúkkal puszilkodni? broáááfff... kb. ez a véleményem róla.
ez a 3 puszi meg nyálas divat, nekem is van pár csaj ismerõsöm, akiknél most ez jött divatba, de megmondtam neki, hogy a sokat idegesítenek vele, akkor csókot kapnak piszi-puszi helyett... 2 puszi bõven elég, nem kell túlzásokba esni...

4 puszi??? vaze, áááá...bazz, odamennék, lesmárolnám, hogy köpni-nyelni nem tudna a meglepõdéstõl, aztán legyen boldog... 4 puszi, meg a lófaxt, jóhogy nem 40-et kér

Voltan
No problemo.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Adi
Bocs, most láttom, hogy te is leírtad.... 😊
most olvastam el a hozzászolásod!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
LOL!
Én nekem van két barátom azokkal csak lazán pacsizunk, vagy kézfogás 2 mp-re.... érdekes.
Azt amikor találkozunk haverokkal azok mindig "lecsokólnak" mindeket!😊
Amúgy szokták mondani, hogy a fiúk között milyen undorító a puszilkodás.. pff ez szerintem faszság de mindegy. Ez a fiúk közötti puszi asszem az oroszoktól terjedt át.
3 puszinak szerintem meg az lehetett az alapja, hogy két arcra puszi aztán egy szájra... csak aztán mindenkinek szájra puszi nem vmi kosser így lett bal-bal-jobb v. jobb-jobb-bal!😊

The Hedgehog
Nem jártatok KRESZ-re? Jobbra, balra, jobbra!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

igen nagyonis
Voltan
Ez eredetileg szláv szokás. Az oroszok adnak hármat mindig. Átgyûrûzött ide is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Breki33
vagy nagyonis
Opsz, úgy látom, kissé félreérthetöen fogalmaztam. Természetesen ha van is pasik között, az maximum kettö puszi 😊

Tegnap hugom barátnöje átjött, ök egymásnak 3 puszit adtak, én csak kettöt kaptam. Majd megkérdeztem, hogy a harmadikat hova kapom. A tekintetén látszott, hogy sajnos nem érti a dolgot 😄

Bucser
Rokont, vgy tényleg nagyon közeli gyerekkori jóbarátot csakis... De ez asszem ki van emelve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Match
férfiak puszilkodnak...
nemtom, én nagyon utálnám.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bucser
De ilyenkor nem csak puszi van hanm egy ölelés vagy kézfogás is mellé.... Pasinak 3 puszi.... Erghh.........

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

igen, kinn voltam, és akkor mondták hogy õk nem adnak puszit csak úgy.. de pl. tv-ben láthatsz (pl. oscar-díj átadáson), de ott is csak 1et adnak

-the invisible-

Tényleg idegesítö ez a három puszi dolog, még úgy is, hogy én csak kettöt szoktam adni 😊 Ritkán szoktam vadidegenek megpuszilni, próbálom kerülni a dolgot, a hugom (gimis) osztálytársainak adok. Kettöt persze, mégha ök egymásnak hármat is adnak. A fiuk esetében nem értem, mi ez a nagy ellenségeskedés, én is szoktam adni, persze csak olyan esetben, ha nagyon rég ismerem az illetöt és barátok vagyunk.

Szerintem két lány között a trend miatt van puszi, két fiú között pedig akkor, ha testvérnek tekintik egymást. Talán érthetö 😊

Bucser
Már bocsi, de honnan vetted, hogy az amerikaiak, nem puszilkodnak??? talán kinnt voltál????

ja és a fiú puszi ellen sem vagyok... én apukámnak is vagy szülinapokon is adok fiúknak puszit, és?? a lányok nyalogathatják is egymást aztán nem szólná meg senki..

-the invisible-

én nem utálom a puszilkodást, örülök, hogy nem egy amerikai vagy nyugateurópai társadalomban kell élnem, ahol az emberek teljesen elhidegültek már egymással és a kézfogás is ciki... utálom ezeket, mennyivel barátibb egy megismerkedés puszival, nem?

-the invisible-

az afrikanerek meg szemenkopik egymast, az puszinak szamit?
es hanynak?

Szarok a konfigodra.

Alien
Lányokkal 3 puszi, fiúkkal KÉZFOGÁS!!!😊))

Alien
ááááááááááááá

hen-tes
aszittem a csávókkal 4 puszi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Strahd_
Eyg szép lánytol én elviselem 😊 hamár puszilgatni akar😄

De ez az uj style hogy fiuk pusz pusz taszítonak találom.

Breki33
majd ha párduc lesz többet is akarsz neki adni
Én is utálom.Van olyan nyávogós csaj ismerõsöm, aki 4-et is szokott kérni...

GregSB
A Hollandoknál mindenki 3 puszit ad, a középkorú és idõsebb emberek is, náluk ez így alakult ki. Úgyhogy az õ esetükben nem idegesít 😊 Az itthon divat3puszizós embereket viszont én sem kedvelem ...

én el nem tudom képzelni hogy én fiukkal puszilkodjak
van a keresztapám, de tõle évtizedek alatt megszoktam, de kurvára bizarr egy vadidegentõl...

Pyx
max kettö... -.-

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Falabu
A három puszit az ruszkik adnak egymásnak még mindig, vagyis lehet arra következtetni -nem biztos-, hogy még a vörös idõszakból maradt ránk!😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

[Walaki]D`Lair
Helyes!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

K.András
Nálam a puszi már nagy szo,tehát vagy közeli barát,vagy rokon.De hármat soha.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CSOCSO
3 puszit eddig csak lanynak adtam..de tenyleg inkabb a lanyok koreben alakult ez ki... no de mindegy...
Alien

Marcell
Ez hulyesegnek tunik, a lanyoknal alakul ez ki, hogy hanyat puszilkodnak egymassal. Aztan mi mar csak ugyanazt a szokast kovetjuk. Nem hiszem, hogy ket faszi 3 puszival koszonti egymast, illetve, ha igen, akkor tenyleg valoszinusitheto, hogy hommerek. 😊

[Walaki]D`Lair
Persze, csak már kezd elfelejteni magyarul...😛PPPPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bucser
Úgy érted annál kevesebb nem????

CSOCSO
nem akarok senkit megremiszteni de vhonnan ugy hallottam hogy a 3 puszi a buziknal szokas...ppff. vagy valam ilyesmi.. amugy ugy is lehet gondolkodni hogy haverismerosnek 3.. baratoknak 2.. es a parodnak 1. (csok)
tehat minnel jobban szereted annal tobb puszika😊) muhaha.. persze az ellensegedet nem kell agyonpuszilgatni
Tikal
ennyi erõval ha már tetszem neki elsõre, akkor le is obizhatná a bránert, hagyjuk a felesleges puszilkodást 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez nyálas faszság, divat majmolás hogy kettõ vagy három... meg amugy is, vadidegenek minek puszilkoznak... nagyon mû dolog... kis lányoknak gimiben biztos tetszik, majd elmulik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

3puszi...
Annó az általánosban, még 7-8 tájékán amikor már azt hittük, hogy nagyok vagyunk ott jött divatba a három puszi, asszem. Aztán mindenki 3-szor nyalta körbe a másikat, és úgy gondoltuk hülyeség ez a trend. Rámentünk az egy puszira. Azzal a bandával azóta is így vagyunk.
Vicces kicsit, hogy akit tök régóta ismersz annak csak egy smaci, ismeretlen embernek aki egybõl jön és nyálaz annak pedig kettõt adunk. 😊

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

LittleL
Ilyet én is tapasztaltam már.

Meg amikor a csajok-csajokat puszilnak 3 szor. Elõtte ugyan nem látta, de mind a 10 csaj végigpuszilja egymást.
Utána meg kibeszélik egymást, a másik háta mögött.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[HUN]PAStheLoD
igen ezt már énis tapasztaltam

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[Walaki]D`Lair
JUJJ...😄DDD

Kata
Én nem vagyok a puszizkodás híve. Egyenesen utálom, ha minden vadidegent meg kell "csócsálni" brrrr... Maradok mindig a kézfogásnál. Amúgy is érzékeny a bõröm, úgyhogy nem illdomos mindenkiéhez odaérinteni...

[/cserf][/fülünyúl]

Alien
Nálunk is 3 puszi van a suliban a csajokkal, srácokkal meg kézfogás

Blasta
Fujj de utálom az ilyen 3 puszis hülye picsákat.
PFEJJJ.
Bemutatkozol, életedben elõször látod, puszi puszi, erre még áll ott feléd hajolva és várja a harmadikat.
Te meg érezd magad szarul. Idiótaság, semmi értelme. Hányok tõle

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Marcell
A gimiben tenyleg 3 puszi volt a trendi.

Anglaiaban csak 1 puszi a szokas, neztek is NAGYOT a csajok, amikor kettot adtam. 😊

Amugy az elso talalkozasnal mindig ugy van, hogy ha tetszel a csajnak, akkor puszival/pusziKKal indit, ha meg nem akkor csak a kezedet fogja meg (vagy csak koszon, hogy szia).