3 Puszi??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint melyik részét nem próbálnád ki a látottaknak ? 😊

Crazygirl
en megnezem oket egy szo nelkul, de ki nem probalom... azt kihagynam...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

"..leszbi-maszturbalo csirkek tomkelege.." nem olyan rossz az <#nevetes1>
hogy tetszettek az ilyen videók ? (csak õszintén!) <#wink>

sweech
a belgák is 😊

Crazygirl
az biztos hogy divatleszbik, mivel nekem 10 napig kellett a nemet csajjal egy hazban laknom, mivel a sulival kimentunk abba a retek orszagba es pont ugy voltunk elszallasolva, hogy mindenki csak egyedul lehetett... magyarul nem lehetett 2 magyar csaj egy csaladnal... nekem meg kijart az a resz, hoyg latnom kellett 11 csajt egymas karjai kozott...

(mondjuk ez titeket lazba hoz, engem nem... <#vigyor>Ahogy ismerem a ferfiakat (pl.baratom) szereti nezni a leszbi-maszturbalo csirkek tomkelget... !!! <#smile>

[par ilyen videot en is lattam... <#idiota>]

"..nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit.."
divatleszbik <#nevetes1>

SpecTator
engem nem érdekel! 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

akyyy
a sima puszi két pasi között, az gáz! Cigányok között szoktam látni! néha suliból megyek haza, buszvégen nagy 12 tagú cigánybanda, és egymásnak adogatják a puszikat :\ undorító!

csajoknka meg lehet akármenyi is 😛

<#vigyor4>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csajok között nem gáz 😄

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

SpecTator
de az nem olyan nyálas puszi hanem más mind amire ti gondoltok! mind1 én nem csinálom! ....😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

akyyy
a két paasi puszizik, hát az fuuuuuj.

az rendben van ha roon, de ha csak barát, még ha közeli is, fuuj......

esetleg alkalombol elmegy barátnak is, ha születésnap, gratuláció, de amugy , <#pias><#vomit>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Crazygirl
nalam csak a csladtagok kozott es a baratommal szokas puszilkodni, nekem nem mennek ezek a baratnos pusziadasok... Hulyeseg. Ez meg haggyan, amikor a nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit... En csak pillaztam... <#wilting>

SpecTator
nem nem nem azok!
hát hawerjaim és ez másnél is szokás...csak azért mert jó hawerok (gondolom) 😄

Sose tudhatod. ~~
SpecTator
sõt van egy 2 hawerom akik egymásnak is adnak! 😄DDD (de nem buzik)

SpecTator
A mi körünkben ez igen elterjedt szokás a "3 puszi" az összes barátnõmnél!
Én meg ezt szoktam meg és majdnem a rokonoknak is 3-at adok bazzeg! 😄DDD
mivel én naponta minimum 18 puszit adok! 😄

3puszi... úgy tom a görögkatholikusok és ortodoxok szokása. Másoktól ez csak buzis, "más vagyok!" divatmajmolás, mint az orosz börtönfrizkóból átvett punk hajviselet...
cSuwwi
Nekem az egyik barátom csaja szó szerint követeli(!) a 3 pussz-pusszt, ha találkozunk.
Én megszoktam a kettõt, neki mindig 3 kell. Általában elfelejtem, amit természetesen szóvá is szokott tenni...

shit happens

Hát én is mondok néhány okosságot. Nekem speckó nem szokásom nõknek puszit adni, ha bemutatnak stb stb. Egyszerûen csak azért nem, mert felületesnek tartom. A a nõnemû barátaimnak természetesen jár, de amögött barátság áll, és valamilyen érzelem. A himnemû barátaimnál én tartom a kézfogást, kivéve a tûzönvizen együtt átment barátokkal, akikért bármelyikünk bármikor bármit megtenne. Na ilyen nincs sok😊 De aki van, azzal kézfogás, egy ölelés, és két puszi.

Ami nem tetszik, mikor egy lánynak bemutatnak, és tartja az arcát, hogy kapjon puszit, persze ez nem az õ hibája, hiszen az õ környezetében ezt szokta meg. Meg is szoktak lepõdni, hogy miért nem akarok potyázni <#circling>

Na nekem ez a szerény véleményem😊

aeris
Nálunk nem szokás. Annyira röhejes😄

Rafaelo
mé nem 4 puszi vagy 5 puszi heeee?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

bld
van egy üveg blue label-öm, azért mi jár?
Amúgy a puszik száma sztem környezetfüggõ leginkább náluk hölgyeknek két puszi jár a férfiaknak meg "csak" kézfogás de vannak olyan hímnemû ismerõseim akikkel puszival köszönünk ami egy régi poénból "fajult" idáig mostanra már inkább azt jelképezi h milyen régóta milyen jó barátok vagyunk

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

én Black labeled J.Walker-ért már szájra is adtam 😄DDDDDDDDDDD

http://gaborszantai.co.uk/

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

CSOCSO
fiuk vezessuk be az egy puszit .. csak baratok kozott😊 mar aki ad puszit a baratainak...
hulyet kapok a '3 puszitol' :>

anti hero

PsyhoApu
Én nem kérdezem, egyszerûen csak adom

http://kutyuszoba.blog.hu/

Olyan lesz a puszi is, mint a kávéban a cukor, mindenkitõl meg kelll kérdezni, hogy hánnyal kéri...

Azért a 3 puszi, mert izé, passz. Van, akinek kettõt kell adni vagy négyet... Mondjuk én inkább egyet adok, mert az gyors. Ha meg még puszit akarok Tõle, akkor azt megoldom.

PsyhoApu
Ciki volna? Nem tudom... A baráti körömbe a lányoknak mi még mindíg 3 puszit adunk. Ne kérdezzétek meg miért, erre szoktattak rá minket sok-sok éve Ez már megszokás, vagy mondhatnánk hagyománynak is.
Nem utolsó szempont az sem, hogy csinos lányoknál lehet potyázni

http://kutyuszoba.blog.hu/

semmi baj ifjú padawan 😊)

-the invisible-

bocsanat gazdam😛P

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

enisenis😊

nem ez manapság ciki!
tessék ezen elgondolkozni! 😄DD

-the invisible-

gyors vaty béjbe

jól konstatálom hogy a 3 puszi kezd lecsengeni? örülnék neki...

-the invisible-

Heteroszexualis vagyok, nincsenek lesbian hajlamaim.
Vagy manapsag ez mar nem meno?😛PPPPPPPPPPPPPP

Meeeeeeee tsak😛PPPPPPPPPPPP

mééé? 😄D

-the invisible-

Egy picit meglepodtem mikor amerikai baratnom szajoncsokolt.Meg szerencse hogy a nyelvet nem dugta at😄

az Usa ban van nehany olyan hely ahol szajra adnak puszit ( mindenki)

kifaszom az a dj ronesz?? 😄D

-the invisible-

Danny
Kb 2 napja én is beszipkáztam egy ilyen csajjal. Lenyaltam 2x majd tovább beszélgettem, õ meg ott ált és tartotta az okos buksiját a 3.-ra.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

3 puszi?
DJ Ronesz jut az eszembe tõle

4 puszi? ;-d

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Sziasztok!

Három puszi: haverság, bebaszott emberkék hülye szokása!
Két puszi: barátság!
Egy puszi = CSÓK!

Üdv mindenkinek!
magus755

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Scholes18
ugy hogy az is érintkezik a bõröddel, okos.

Glory Glory Man United!!

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01