236
Miért a 3 puszi
-
#156 jaj ne legyen mar ennyire puszi undorod, bazze!!!! A baratnodet is csak nezni fogod, puszini nem??? -
#155 elég nekem ünnepekkor végigmenni mindenki...:)
ennyitől ne is legyen:D -
#154 egyébként mindenkinek jogában áll eldönteni ,hogy puszikat ad-e vagy csak hellózik :D
semmi bajom sincs veled -
#153 magyarul ? -
#152 belelép az aurájába nem birgya*(aeris) -
#151 sok dolognak nem az értelmét kell keresni ... (pl.:bizonyos krémeknek sincs értelme mert nem fogsz fiatalabb és szebb és éretebb ,reálisabban gondolkozó és gazdagabb lenni tőle - csak az ún. nép hülyítés miatt veszed meg és azért mert az a menő ... )
ez pedig egyszerűen jóindulat vagy tisztelet vagy baráti ill. haveri kapcsolatot jelenthet ...
ez nem azt jelenti ,hogy minden idegent le kell smárolni :DDD -
#150 nem is mondtam, hogy van benne valami, csak szimplán semmi értelmét nem látom... -
#149 enyhén képmutató vagy ... :D
üdvözlési jelleggel adott pusziban még nincs semmi ... -
#148 bravóóó !!! :DDD -
#147 van egy oroszországbol jött ismerösünk.ö mindig 3 puszit ad..azt mondta igy szokás náluk -
#146 ejnye-bejnye... -
#145 értem én, de asszem inkább szenvedek:D: -
#144 csak azert irtam, mert az mondtad, hogy nehezen viseled a puszis dolgot... En meg mondtam akkor valtoztass rajta, hogy ne keljen ilyen nehezen venned? Erti kerem? -
#143 ne csókolj meg! partedlit mindenkinek! -
#142 merthogy? -
#141 akkor ezen valtoztatnod kell... -
#140 még mindig nehezen viselem ezt a puszis dolgot:p -
#139 na én vmelyik nap attam neki egy rakást:D -
Phat Smoker #138 "..a maszturbalo johet.." próbáltad már ? -
#137 a leszbi reszet... a maszturbalo johet... -
Phat Smoker #136 mármint melyik részét nem próbálnád ki a látottaknak ? :) -
#135 en megnezem oket egy szo nelkul, de ki nem probalom... azt kihagynam... -
Phat Smoker #134 "..leszbi-maszturbalo csirkek tomkelege.." nem olyan rossz az
hogy tetszettek az ilyen videók ? (csak őszintén!) -
#133 a belgák is :) -
#132 az biztos hogy divatleszbik, mivel nekem 10 napig kellett a nemet csajjal egy hazban laknom, mivel a sulival kimentunk abba a retek orszagba es pont ugy voltunk elszallasolva, hogy mindenki csak egyedul lehetett... magyarul nem lehetett 2 magyar csaj egy csaladnal... nekem meg kijart az a resz, hoyg latnom kellett 11 csajt egymas karjai kozott...
(mondjuk ez titeket lazba hoz, engem nem... Ahogy ismerem a ferfiakat (pl.baratom) szereti nezni a leszbi-maszturbalo csirkek tomkelget... !!!
[par ilyen videot en is lattam... ] -
Phat Smoker #131 "..nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit.."
divatleszbik -
#130 engem nem érdekel! :D -
#129 a sima puszi két pasi között, az gáz! Cigányok között szoktam látni! néha suliból megyek haza, buszvégen nagy 12 tagú cigánybanda, és egymásnak adogatják a puszikat :\ undorító!
csajoknka meg lehet akármenyi is :P
-
jihad #128 csajok között nem gáz :D -
Jhon Balu #127 -
#126 de az nem olyan nyálas puszi hanem más mind amire ti gondoltok! mind1 én nem csinálom! ....:D -
#125 a két paasi puszizik, hát az fuuuuuj.
az rendben van ha roon, de ha csak barát, még ha közeli is, fuuj......
esetleg alkalombol elmegy barátnak is, ha születésnap, gratuláció, de amugy , -
#124 nalam csak a csladtagok kozott es a baratommal szokas puszilkodni, nekem nem mennek ezek a baratnos pusziadasok... Hulyeseg. Ez meg haggyan, amikor a nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit... En csak pillaztam... -
#123 nem nem nem azok!
hát hawerjaim és ez másnél is szokás...csak azért mert jó hawerok (gondolom) :D -
jihad #122 Sose tudhatod. ~~ -
#121 sőt van egy 2 hawerom akik egymásnak is adnak! :DDDD (de nem buzik) -
#120 A mi körünkben ez igen elterjedt szokás a "3 puszi" az összes barátnőmnél!
Én meg ezt szoktam meg és majdnem a rokonoknak is 3-at adok bazzeg! :DDDD
mivel én naponta minimum 18 puszit adok! :D
-
hungarorum #119 3puszi... úgy tom a görögkatholikusok és ortodoxok szokása. Másoktól ez csak buzis, "más vagyok!" divatmajmolás, mint az orosz börtönfrizkóból átvett punk hajviselet... -
#118 Nekem az egyik barátom csaja szó szerint követeli(!) a 3 pussz-pusszt, ha találkozunk.
Én megszoktam a kettőt, neki mindig 3 kell. Általában elfelejtem, amit természetesen szóvá is szokott tenni... -
bandia #117 Hát én is mondok néhány okosságot. Nekem speckó nem szokásom nőknek puszit adni, ha bemutatnak stb stb. Egyszerűen csak azért nem, mert felületesnek tartom. A a nőnemű barátaimnak természetesen jár, de amögött barátság áll, és valamilyen érzelem. A himnemű barátaimnál én tartom a kézfogást, kivéve a tűzönvizen együtt átment barátokkal, akikért bármelyikünk bármikor bármit megtenne. Na ilyen nincs sok:) De aki van, azzal kézfogás, egy ölelés, és két puszi.
Ami nem tetszik, mikor egy lánynak bemutatnak, és tartja az arcát, hogy kapjon puszit, persze ez nem az ő hibája, hiszen az ő környezetében ezt szokta meg. Meg is szoktak lepődni, hogy miért nem akarok potyázni
Na nekem ez a szerény véleményem:)