236
Miért a 3 puszi
  • Crazygirl
    jaj ne legyen mar ennyire puszi undorod, bazze!!!! A baratnodet is csak nezni fogod, puszini nem???
  • aeris
    elég nekem ünnepekkor végigmenni mindenki...:)

ennyitől ne is legyen:D
  • krisztike
    egyébként mindenkinek jogában áll eldönteni ,hogy puszikat ad-e vagy csak hellózik :D

semmi bajom sincs veled
  • krisztike
    magyarul ?
  • echinacea #152
    belelép az aurájába nem birgya*(aeris)
  • krisztike
    sok dolognak nem az értelmét kell keresni ... (pl.:bizonyos krémeknek sincs értelme mert nem fogsz fiatalabb és szebb és éretebb ,reálisabban gondolkozó és gazdagabb lenni tőle - csak az ún. nép hülyítés miatt veszed meg és azért mert az a menő ... )
    ez pedig egyszerűen jóindulat vagy tisztelet vagy baráti ill. haveri kapcsolatot jelenthet ...
    ez nem azt jelenti ,hogy minden idegent le kell smárolni :DDD
  • aeris
    nem is mondtam, hogy van benne valami, csak szimplán semmi értelmét nem látom...
  • krisztike
    enyhén képmutató vagy ... :D
    üdvözlési jelleggel adott pusziban még nincs semmi ...
  • krisztike
    bravóóó !!! :DDD
  • Rage47
    van egy oroszországbol jött ismerösünk.ö mindig 3 puszit ad..azt mondta igy szokás náluk
  • Crazygirl
    ejnye-bejnye...
  • aeris
    értem én, de asszem inkább szenvedek:D:
  • Crazygirl
    csak azert irtam, mert az mondtad, hogy nehezen viseled a puszis dolgot... En meg mondtam akkor valtoztass rajta, hogy ne keljen ilyen nehezen venned? Erti kerem?
  • Cabrio
    ne csókolj meg! partedlit mindenkinek!
  • aeris
    merthogy?
  • Crazygirl
    akkor ezen valtoztatnod kell...
  • aeris
    még mindig nehezen viselem ezt a puszis dolgot:p
  • akyyy
    na én vmelyik nap attam neki egy rakást:D
  • Phat Smoker
    "..a maszturbalo johet.." próbáltad már ?
  • Crazygirl
    a leszbi reszet... a maszturbalo johet...
  • Phat Smoker
    mármint melyik részét nem próbálnád ki a látottaknak ? :)
  • Crazygirl
    en megnezem oket egy szo nelkul, de ki nem probalom... azt kihagynam...
  • Phat Smoker
    "..leszbi-maszturbalo csirkek tomkelege.." nem olyan rossz az
    hogy tetszettek az ilyen videók ? (csak őszintén!)
  • sweech
    a belgák is :)
  • Crazygirl
    az biztos hogy divatleszbik, mivel nekem 10 napig kellett a nemet csajjal egy hazban laknom, mivel a sulival kimentunk abba a retek orszagba es pont ugy voltunk elszallasolva, hogy mindenki csak egyedul lehetett... magyarul nem lehetett 2 magyar csaj egy csaladnal... nekem meg kijart az a resz, hoyg latnom kellett 11 csajt egymas karjai kozott...

(mondjuk ez titeket lazba hoz, engem nem... Ahogy ismerem a ferfiakat (pl.baratom) szereti nezni a leszbi-maszturbalo csirkek tomkelget... !!!

[par ilyen videot en is lattam... ]
  • Phat Smoker
    "..nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit.."
    divatleszbik
  • SpecTator
    engem nem érdekel! :D
  • akyyy
    a sima puszi két pasi között, az gáz! Cigányok között szoktam látni! néha suliból megyek haza, buszvégen nagy 12 tagú cigánybanda, és egymásnak adogatják a puszikat :\ undorító!

csajoknka meg lehet akármenyi is :P

• jihad
    csajok között nem gáz :D
  • Jhon Balu
  • SpecTator
    de az nem olyan nyálas puszi hanem más mind amire ti gondoltok! mind1 én nem csinálom! ....:D
  • akyyy
    a két paasi puszizik, hát az fuuuuuj.

az rendben van ha roon, de ha csak barát, még ha közeli is, fuuj......

esetleg alkalombol elmegy barátnak is, ha születésnap, gratuláció, de amugy ,
  • Crazygirl
    nalam csak a csladtagok kozott es a baratommal szokas puszilkodni, nekem nem mennek ezek a baratnos pusziadasok... Hulyeseg. Ez meg haggyan, amikor a nemet csajok (15-25) meg egymas szajara adnak puszit... En csak pillaztam...
  • SpecTator
    nem nem nem azok!
    hát hawerjaim és ez másnél is szokás...csak azért mert jó hawerok (gondolom) :D
  • jihad
    Sose tudhatod. ~~
  • SpecTator
    sőt van egy 2 hawerom akik egymásnak is adnak! :DDDD (de nem buzik)
  • SpecTator
    A mi körünkben ez igen elterjedt szokás a "3 puszi" az összes barátnőmnél!
    Én meg ezt szoktam meg és majdnem a rokonoknak is 3-at adok bazzeg! :DDDD
    mivel én naponta minimum 18 puszit adok! :D
  • hungarorum
    3puszi... úgy tom a görögkatholikusok és ortodoxok szokása. Másoktól ez csak buzis, "más vagyok!" divatmajmolás, mint az orosz börtönfrizkóból átvett punk hajviselet...
  • cSuwwi
    Nekem az egyik barátom csaja szó szerint követeli(!) a 3 pussz-pusszt, ha találkozunk.
    Én megszoktam a kettőt, neki mindig 3 kell. Általában elfelejtem, amit természetesen szóvá is szokott tenni...
  • bandia
    Hát én is mondok néhány okosságot. Nekem speckó nem szokásom nőknek puszit adni, ha bemutatnak stb stb. Egyszerűen csak azért nem, mert felületesnek tartom. A a nőnemű barátaimnak természetesen jár, de amögött barátság áll, és valamilyen érzelem. A himnemű barátaimnál én tartom a kézfogást, kivéve a tűzönvizen együtt átment barátokkal, akikért bármelyikünk bármikor bármit megtenne. Na ilyen nincs sok:) De aki van, azzal kézfogás, egy ölelés, és két puszi.

Ami nem tetszik, mikor egy lánynak bemutatnak, és tartja az arcát, hogy kapjon puszit, persze ez nem az ő hibája, hiszen az ő környezetében ezt szokta meg. Meg is szoktak lepődni, hogy miért nem akarok potyázni

Na nekem ez a szerény véleményem:)