3 Puszi??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
hogy tetszettek az ilyen videók ? (csak õszintén!) <#wink>#wink>
(mondjuk ez titeket lazba hoz, engem nem... <#vigyor>#vigyor>Ahogy ismerem a ferfiakat (pl.baratom) szereti nezni a leszbi-maszturbalo csirkek tomkelget... !!! <#smile>#smile>
[par ilyen videot en is lattam... <#idiota>#idiota>]
divatleszbik <#nevetes1>#nevetes1>
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
csajoknka meg lehet akármenyi is 😛
<#vigyor4>#vigyor4>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
az rendben van ha roon, de ha csak barát, még ha közeli is, fuuj......
esetleg alkalombol elmegy barátnak is, ha születésnap, gratuláció, de amugy , <#pias>#pias><#vomit>#vomit>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hát hawerjaim és ez másnél is szokás...csak azért mert jó hawerok (gondolom) 😄
Én meg ezt szoktam meg és majdnem a rokonoknak is 3-at adok bazzeg! 😄DDD
mivel én naponta minimum 18 puszit adok! 😄
Én megszoktam a kettõt, neki mindig 3 kell. Általában elfelejtem, amit természetesen szóvá is szokott tenni...
shit happens
Ami nem tetszik, mikor egy lánynak bemutatnak, és tartja az arcát, hogy kapjon puszit, persze ez nem az õ hibája, hiszen az õ környezetében ezt szokta meg. Meg is szoktak lepõdni, hogy miért nem akarok potyázni <#circling>#circling>
Na nekem ez a szerény véleményem😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Amúgy a puszik száma sztem környezetfüggõ leginkább náluk hölgyeknek két puszi jár a férfiaknak meg "csak" kézfogás de vannak olyan hímnemû ismerõseim akikkel puszival köszönünk ami egy régi poénból "fajult" idáig mostanra már inkább azt jelképezi h milyen régóta milyen jó barátok vagyunk
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
http://gaborszantai.co.uk/

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
anti hero

Ez már megszokás, vagy mondhatnánk hagyománynak is.
Nem utolsó szempont az sem, hogy csinos lányoknál lehet potyázni

http://kutyuszoba.blog.hu/
-the invisible-
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
tessék ezen elgondolkozni! 😄DD
-the invisible-
jól konstatálom hogy a 3 puszi kezd lecsengeni? örülnék neki...
-the invisible-
Vagy manapsag ez mar nem meno?😛PPPPPPPPPPPPPP
-the invisible-
-the invisible-

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
DJ Ronesz jut az eszembe tõle

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Három puszi: haverság, bebaszott emberkék hülye szokása!
Két puszi: barátság!
Egy puszi = CSÓK!
Üdv mindenkinek!