3 Puszi??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simogatod ... így helyesebb a kifejezés ...😄DD
õ csak egyszer símogat téged és egyszer fog meg és te ,haver ... hmmm... csak annyit mondasz " még !!! Istenem ! " <#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
õ csak egyszer símogat téged és egyszer fog meg és te ,haver ... hmmm... csak annyit mondasz " még !!! Istenem ! " <#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
:-)
nem rontok én bele...
"..szóval tapogatod a dolgod..?" tapogassam ? :-)
olyan helyre ,ha odakapnád bizti meleged lenne ... és lekellenne vetkõznöd ill. a hölgyet is vetköztetned ...hmm ... már teljesen belezavarodok ,hogy ki mi hova...szóval tapogatod a dolgod ? <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes>
szoros együttmûködésedre továbbra is számítok a pontos hely feltérképezésében! :-)
légyszi ne ronts bele eme csevejbe! már közel vagyok a megoldáshoz! 😊
ezek a csalfa nõi megérzések! :-)
sejtésem sincs melyik részre gondoltál! 😊
írd körûl!
sejtésem sincs melyik részre gondoltál! 😊
írd körûl!
rakjatok már össze 1 kockát...nyílván nem arra gondoltam h mindenki tudja h nõi megérzés hanem h hova gondoltad a puszit...
ezt mindenki tudja 😉)
nõi megérzés ...
viszonylag 1 hullámhosszon futunk és nem tartom magam annyira hülyének ... na jó ,mindenkinek megvan a saját dilije ... 😄DD
a lényeg ,hogy tudod te ,hogy én milyen részre gondoltam a #170-es válaszban . :-)
viszonylag 1 hullámhosszon futunk és nem tartom magam annyira hülyének ... na jó ,mindenkinek megvan a saját dilije ... 😄DD
a lényeg ,hogy tudod te ,hogy én milyen részre gondoltam a #170-es válaszban . :-)
hmm..mibõl gondolod, hogy okos fiú volnék ? :-)
fejtsd ki bõvebben!
fejtsd ki bõvebben!
hááát ... okos fiú vagy TE , jól tudod ... 😄 <#wink>#wink><#wow1>#wow1><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
ühüm..feltételezem, hogy számít ilyenkor!
mely részek számítanak számodra ?
mely részek számítanak számodra ?
tudod az is számít ilyenkor ,hogy hova is kapod azt a puszikát ...<#awink>#awink> <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
hmm..tehát a puszi után úgy fogom érezni mintha egy pisztolygolyó sebességével leterítene valami, amitõl nagyokat fogok ásítani ?
kérek egy puszikát! <#nevetes1>#nevetes1>
nalam ez azonos mertekben van, de inkabb adni... 😄
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
adni szeretsz jobban vagy kapni ?
"pedig a puszi jó, a puszi finom, a puszi különleges!"
valahoyg en is igy vagyok vele... 😄 Amugy nalam nincs olyan nap, amikor ne kapnek puszi. Anelkul nem igazan jo elni, mert az a bizalom es szerelem/szeretet jele.😄
valahoyg en is igy vagyok vele... 😄 Amugy nalam nincs olyan nap, amikor ne kapnek puszi. Anelkul nem igazan jo elni, mert az a bizalom es szerelem/szeretet jele.😄
hmm..nemértem ezeket a pusziellenes lányokat! <#confused>#confused>
pedig a puszi jó, a puszi finom, a puszi különleges! <#nevetes1>#nevetes1><#puszis>#puszis>
pedig a puszi jó, a puszi finom, a puszi különleges! <#nevetes1>#nevetes1><#puszis>#puszis>
sorry azt nem neztem hogy csaj vagy. Amugy en sem osztok mas-mas embernek millio puszit naponta, de mondjuk a baratomnak illik es meg ertelme is... Ennyit errol. Akkor te olyan csaj vagy, akit inkabb ne is puszijanak a sracok.Ertem en...<#levele>#levele><#hehe>#hehe>
nincs undorom, a napi rendszerességgel leosztott 10-15 darab puszi nem tetszik. ennyi. te csináld, én nem fogom.
amúgy csaj vagyok, de lényegtelen.
amúgy csaj vagyok, de lényegtelen.
jaj ne legyen mar ennyire puszi undorod, bazze!!!! A baratnodet is csak nezni fogod, puszini nem??? <#levele>#levele>
egyébként mindenkinek jogában áll eldönteni ,hogy puszikat ad-e vagy csak hellózik 😄
semmi bajom sincs veled <#dumcsi>#dumcsi>
semmi bajom sincs veled <#dumcsi>#dumcsi>
sok dolognak nem az értelmét kell keresni ... (pl.:bizonyos krémeknek sincs értelme mert nem fogsz fiatalabb és szebb és éretebb ,reálisabban gondolkozó és gazdagabb lenni tõle - csak az ún. nép hülyítés miatt veszed meg és azért mert az a menõ ... )
ez pedig egyszerûen jóindulat vagy tisztelet vagy baráti ill. haveri kapcsolatot jelenthet ...
ez nem azt jelenti ,hogy minden idegent le kell smárolni 😄DD
ez pedig egyszerûen jóindulat vagy tisztelet vagy baráti ill. haveri kapcsolatot jelenthet ...
ez nem azt jelenti ,hogy minden idegent le kell smárolni 😄DD
csak azert irtam, mert az mondtad, hogy nehezen viseled a puszis dolgot... En meg mondtam akkor valtoztass rajta, hogy ne keljen ilyen nehezen venned? Erti kerem?<#vigyor>#vigyor>
ne csókolj meg! partedlit mindenkinek!
Az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt.
na én vmelyik nap attam neki egy rakást😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"..a maszturbalo johet.." próbáltad már ? <#nevetes1>#nevetes1>