236
Miért a 3 puszi
-
#196 ezt mire gondoltad ? -
#195 miért írtad ezt ?
-
kisördög #194 -
fatallerror #193 barátnőd majd segít ;)) -
Phat Smoker #192 részletesebb körülírást szeretnék! :D -
#191 -
#190 ez csak 1 puszi -
fatallerror #189 mit nem értesz?! megfogja az egyszeműd és jól elbánik vele -
#188 egyszer megsímogatja azt a testrészedet és megfogja - közben TE kéjesen felnyögsz -majd puszit ad rá ... nyelves puszit ...
és te ennyit érzel :
eléggé körül írtam ? -
Phat Smoker #187 "..ő csak egyszer símogat téged és egyszer fog meg és te ,haver ... hmmm... csak annyit mondasz " még !!! Istenem ! " .."
lefordítanád nekem magyarra ? -
#186 nem rontottál bele ... sőőőt -
#185 simogatod ... így helyesebb a kifejezés ...:DDD
ő csak egyszer símogat téged és egyszer fog meg és te ,haver ... hmmm... csak annyit mondasz " még !!! Istenem ! " -
Phat Smoker #184 :-) -
fatallerror #183 nem rontok én bele... -
Phat Smoker #182 "..szóval tapogatod a dolgod..?" tapogassam ? :-) -
#181 olyan helyre ,ha odakapnád bizti meleged lenne ... és lekellenne vetkőznöd ill. a hölgyet is vetköztetned ...hmm ... már teljesen belezavarodok ,hogy ki mi hova...szóval tapogatod a dolgod ? -
Phat Smoker #180 szoros együttműködésedre továbbra is számítok a pontos hely feltérképezésében! :-)
-
#179 hurrá !!! -
Phat Smoker #178 légyszi ne ronts bele eme csevejbe! már közel vagyok a megoldáshoz! :) -
Phat Smoker #177 ezek a csalfa női megérzések! :-)
sejtésem sincs melyik részre gondoltál! :)
írd körűl!
-
fatallerror #176 rakjatok már össze 1 kockát...nyílván nem arra gondoltam h mindenki tudja h női megérzés hanem h hova gondoltad a puszit... -
#175 mit tud mindenki ? -
fatallerror #174 ezt mindenki tudja ;)) -
#173 női megérzés ...
viszonylag 1 hullámhosszon futunk és nem tartom magam annyira hülyének ... na jó ,mindenkinek megvan a saját dilije ... :DDD
a lényeg ,hogy tudod te ,hogy én milyen részre gondoltam a #170-es válaszban . :-) -
Phat Smoker #172 hmm..miből gondolod, hogy okos fiú volnék ? :-)
fejtsd ki bővebben!
-
#171 hááát ... okos fiú vagy TE , jól tudod ... :D -
Phat Smoker #170 ühüm..feltételezem, hogy számít ilyenkor!
mely részek számítanak számodra ?
-
#169 tudod az is számít ilyenkor ,hogy hova is kapod azt a puszikát ... -
Phat Smoker #168 hmm..tehát a puszi után úgy fogom érezni mintha egy pisztolygolyó sebességével leterítene valami, amitől nagyokat fogok ásítani ? -
#167 és utána jön a -
#166 de ember ...ne ilyen hangosan ... -
#165 jó a dumád és a meglátásod ... :DDD -
Phat Smoker #164 kérek egy puszikát! -
#163 nalam ez azonos mertekben van, de inkabb adni... :D -
Phat Smoker #162 adni szeretsz jobban vagy kapni ? -
#161 "pedig a puszi jó, a puszi finom, a puszi különleges!"
valahoyg en is igy vagyok vele... :D Amugy nalam nincs olyan nap, amikor ne kapnek puszi. Anelkul nem igazan jo elni, mert az a bizalom es szerelem/szeretet jele.:D -
#160 akkor jó -
Phat Smoker #159 hmm..nemértem ezeket a pusziellenes lányokat!
pedig a puszi jó, a puszi finom, a puszi különleges! -
#158 sorry azt nem neztem hogy csaj vagy. Amugy en sem osztok mas-mas embernek millio puszit naponta, de mondjuk a baratomnak illik es meg ertelme is... Ennyit errol. Akkor te olyan csaj vagy, akit inkabb ne is puszijanak a sracok.Ertem en... -
#157 nincs undorom, a napi rendszerességgel leosztott 10-15 darab puszi nem tetszik. ennyi. te csináld, én nem fogom.
amúgy csaj vagyok, de lényegtelen.