30
 • ixyon
  #30
  naja. es spec lnuxrol nyomulok tthon, csak itt ahol most vagyok, itt spec vindoz van, de hat ez van.
  es akkor most ideirnek 1 nagyon nagyon fontos dolgot!
  en a HP pavilon elott uok 633as PIII CPUval, meg 64 rammal, meg a hoza adott W98al, meg a HP kulon CDjerol feltett cuccokkal, es a gep nem tud a standbybol visszajonni, kekkepernyo gyakran befigyel, meg neha csak ugy bezarja az ablakokat...ez a vindoz 1 KIBASZOTTMARKAS GEPEN, amit nem otthon tervezett 1 ember a penztarcajahoz merten, hanm 1 egesz halom mernok, es anyagi korlat nelkul. meg ezen sem stabil a vindoz. ha csak ennyi!
  es a kedvenc mondasom, amit minden linux-fan nak csak ajanlok:
  eloszor semmibeveszik
  aztan nevetnek raja
  majd harcolnak ellene
  es a linux megis gyozni fog!

  LINUX 4EVER!
  GPL Rulz
 • Bith
  #28
  Én úgy tudom, hogy akkor még lopnia kellett. Aztán lehet, hogy később már nyitottá tette, de akkor már el volt lopva (lehet, hogy pont emiatt lett nyílt).
  Egyébként asszem az egeret is a Xerox csinálta, vagy mi.
 • Lez
  #27
  A microsofttal az a baj, hogy programozás helyett a marketingre költenek (sajnos amíg ez működik nekik addig így is marad). Az egyes elemek meg szerintem igenis jók a Winben, csak aztán amikor a darabokat összerakják...
  A per bizonyos dolgaival meg nem értek egyet. Engem rohadtul nem zavar, hogy benne van az Explorer a Winben, és nem kell külön leszerválnom valahonnan. A linux distibekben is benne van a Netscape. És az is úgy jó ahogy.
  Na de megyek, mer' kezd fagyni a gépem. :))
 • Pali
  #23
  Vao. A Microsoft a leggenyább genya vállalat a planétán. A sikerének titka az időben kapcsolás, a jó marketing, és a totális gátlástalanság. Sokkal jobb világ lesz, ahol nem lesz Microsoft. Legalábbis nekünk, informatikusoknak, mert vagy 5-ször annyi kell majd belőlünk ha kihal a Windows.
  De sajnos már elkéstek ezzel a darabolással. Már túl nagy falat.
 • Maverick
  #19
  Na és nem beszélve arról, hogy vannak olyanok (nem sokan) :) , akik "freeware" windowst használnak!
 • ixyon
  #17
  ja
 • ixyon
  #16
  bocsi. a xeroxtol nem kellett lopni, mert a xerox azt megnyitotta. azert hasznalja ma is az osszes unx a window systemet
 • Frank
  #13
  Meg azt se felejtsetek el, hogy sorban veszi meg a jatekfejleszto cegeket es rakenyszeriti oket, hogy csak es kizarolag X-BOX-ra fejlesszenek.
  Vagy mint pl. Molyneux legujabb jatekanal a Project Ego-nal (ami pedig baromi jonak igerkezik) olyan szerzodest kotnek veluk, hogy csak arra keszitsek el a gamekat.
 • Bith
  #12
  Nem egészen jól mondod. A GEOS-hoz nem sok köze van.
  A Windows-t (persze nem ez volt a neve még akkor), azt az Apple lopta el a Xerox-tól. Aztán az Apple-től lopta el a M$.
 • ixyon
  #11
  hat igen. engem mar az MS maggyozott arrol, hogymennyit er... mar ha kiadnanak 1 jo prprogramot, mar engem az sem hatna meg, mert ezek 1*uen galadok. ez a mostani linux elleni kampanyuk szerintem undorito... meg hulyenek neznek mindenkit(mint ugye nekunk az governmentunk) mert a nyilt forraskod az ugye hatraltatja a fejlodest, mert ha valaki kitalal valamit, akkor azt mindenkivel kozli. mg ugye a nyilt forras sem egeszen szar, mert ottvan a FreeBSD licensze, amiek a kodjat fel lhet hasznalni kereskedelmi programokban. a hwswn azt olvastam, hogy a windozok egesz TCP/IP kezelese a FreeBSD atalakitott kodjabol van... mind1. a BSDt nem szidjak, mert az nakik jo, mert ami ott megvan, azzal nem kell dolgozniuk.
  es azzal meg szerintem semmi baj sincs, hogy egyre lassab kodokat csinalnak, mert kepzeld el, most mi van? pangas! es ha nem jon valami olyan cucc, ami uj gep vasarlasara kenyszeriti a kedves vasarlot, akkor meg qrvanagybaj lesz. mivel a jatekirok nem csinaljak ezt, mert ott van verseny, vagy az uzleti szfera vagy az oprendszerek marad. nos, az elobbinek mar nagyonregen egy 300as celeron is eleg, csak kell mell sok sok ram, mert az eleg mindenfele szovegszerkeszteshez, meg photoophoeg tablazatkezelohoz, meg emilhez, meg mindenhez. a 3Ds alkalmazasok piaca meg elhanyagolhato.(az elobbihez kepest). igy csak az oprenszernek kell valamit csinalni...
 • AnarchoiD
  #9
  Neha olyan erzesem van, hogy MS-nel a "fejleszto cspatok" azon versengenek, ki tud lassabb, eroforrasigenyesebb kodot csinalni... ehez tenleg ertenek ;) (bar szart akarki tud csinalni;)
 • AnarchoiD
  #8
  nem neveznem fejlodesnek azt ha lopunk valakitol... vagy nalad ez a fejlodes ? nem kar az MS-ert
 • [Red]
  #7
  kár hogy amit nekik köszönhetünk azt sem ők találták ki, hanem csak megvették
 • MuERTe
  #5
  :)
 • Lacc
  #1
  Szerintem azért nem lenne túl jó, ha gyengülne, vagy befuccsolna a MS. Sok fejlődést nekik köszönhetünk, bármennyire is utálják egyesek.