Mit töltsek le??????(cs)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit akarsz!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Nyugi, TSoTSó .. :-))))))
LOOOOOOOOOL
Szeretünk ám! Én legalábbis tényleg! Nem ellened vagyunk, hanem melletted.
Rince totál nem feltöltésről volt elején szó.
Ezt a scollos rollovert nem értettem de nem baj. Volt már ilyen (pl. TSoTSó írásainál 😄)
LOOOOOOOOOL
Szeretünk ám! Én legalábbis tényleg! Nem ellened vagyunk, hanem melletted.
Rince totál nem feltöltésről volt elején szó.
Ezt a scollos rollovert nem értettem de nem baj. Volt már ilyen (pl. TSoTSó írásainál 😄)
nyahazérténismegértemhaigybeszélsznekemvaneszemahhozhogykiguozzakpármondatotakárhogyisvanleírva!!!nacsá...azénekezdjünkelittversenyeznikibircsunyábbanirni!!!!!!!
1) fogjátok fel hogy jó a helyesírásom!!!
Itt a gépen nem fogok nektek hosszú í vel és hosszű vel irni csak ü vel a ts a cs helyett a saját flashem nem helyesírás hiba!!! van hogy a gy-t igy irom: yg.. szerintetetk ezt papiron is igy irom??
szal egy szo mint száz nem fogok nektek itt baszakodni hogy egy két szot ugy irjak ahogy benne van a helyesirási könyvben... pl hosszu vagy mittom én... persze akor nálatok az is h.hiba hogy mittom én a mit tudom én helyett igaz? amugy ott a cs zeárojelben az ilyen pöcsöknek akik kötözködnek állandóan!!!hiszitek vagy nem jo vagyok helyesirásban!!!
ha netán egy szót elütök vagy kihagyok az nem azé van mert nemtok..mindegy , remélem értitk... csá
Itt a gépen nem fogok nektek hosszú í vel és hosszű vel irni csak ü vel a ts a cs helyett a saját flashem nem helyesírás hiba!!! van hogy a gy-t igy irom: yg.. szerintetetk ezt papiron is igy irom??
szal egy szo mint száz nem fogok nektek itt baszakodni hogy egy két szot ugy irjak ahogy benne van a helyesirási könyvben... pl hosszu vagy mittom én... persze akor nálatok az is h.hiba hogy mittom én a mit tudom én helyett igaz? amugy ott a cs zeárojelben az ilyen pöcsöknek akik kötözködnek állandóan!!!hiszitek vagy nem jo vagyok helyesirásban!!!
ha netán egy szót elütök vagy kihagyok az nem azé van mert nemtok..mindegy , remélem értitk... csá
Hát csak hogy véletlen e vagy csak mázli?..
Ez Jó e nekünk vagy rossz?
Ez milyen mértékben befolyásolja az oldal látogatottságát?
Az emberek e miatt töben kattintanak a fölső (Rollover image-el ellátott) menü rendszerre vagy ugyan olyan mértékben figyelembe veszik e az alsó diszkrétebb menüsort is?
Így hogy a szkroll megáll a rollover menü előtt nagyobb hangsúly fektetődik a fehéres-kék Designba?
Háttérbe szorul a reklámok léte?
A logót kevesebben láttyák?
Értem?
Ez Jó e nekünk vagy rossz?
Ez milyen mértékben befolyásolja az oldal látogatottságát?
Az emberek e miatt töben kattintanak a fölső (Rollover image-el ellátott) menü rendszerre vagy ugyan olyan mértékben figyelembe veszik e az alsó diszkrétebb menüsort is?
Így hogy a szkroll megáll a rollover menü előtt nagyobb hangsúly fektetődik a fehéres-kék Designba?
Háttérbe szorul a reklámok léte?
A logót kevesebben láttyák?
Értem?
De ezt csak az egészet csak egy ember veszi komolyan: akin csattan az ostor! Vajon ugyanezt mondtad volna akkor is, ha rajtad nevetne mindenki??? Nem hiszem... :/
madj hehe ftp be hogy tolt? esetleg -re... és különben is letoltesrol beszel a topicban, ezt csak utolag irta oda...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
😞( húú... rosszkisfiú voltam. megyek mirelitkukoricára térdepelni... megszaggatom csuhámat (ld. viccek), hamut szórok a fejemre, és elmegyek barátnak.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
''azért jöttem ide mert gondoltam megkérdezem kinek mi kel feltenném ftp be..''
Ez van! ezt senki nem veszi észre, de a röhögés a másikon, az nagyon megy! Hányinger egy társaság... 😞(((((((((((
Ez van! ezt senki nem veszi észre, de a röhögés a másikon, az nagyon megy! Hányinger egy társaság... 😞(((((((((((
Azért mondjuk érdekes, hogy valaki segíteni próbál néhány suttyón és mindenki leugatja, de a jószándékot senki nem veszi észre! Azért ez engem jobban elszomorít, mint CSOCSO botrányos helyesírása! 😞
Csáo!!mielött anyáznátok direkt irtam ts el a cs-t!!de ott van mögötte zárojelben!!szal mit tötsünk a netrõl?? ami kötelezõ mindenkinek!!!elöször is ajánlanám ezt

na ha mar tsotso napot tartunk itt a kedvenc topicom 😊
Most vettem csak észre, hogy fölhoztátok a kedvenc topikom 😄DD Jól jön egy kis vidámság ilyen borús reggelen 😊)
hehe, Dömper kegyetlen volt, szvsz az az 1. helyezett 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Egyértelmű!
De hogy a "Supergamez fennállásának legjobb topic-címe" díjat is megérdemli, hát szerintem az is biztos (bár a Dömper nagyon megy utána).
De hogy a "Supergamez fennállásának legjobb topic-címe" díjat is megérdemli, hát szerintem az is biztos (bár a Dömper nagyon megy utána).
"© CSOCSO 2001. jún. 30. 17:11 | Válasz erre | #2
Csáo!!mielött anyáznátok direkt irtam ts el a cs-t!!de ott van mögötte zárojelben!!"
----====^^^^^^ ! ! ! D E N A G Y O N D U R V A ! ! ! ^^^^^^====----
Csáo!!mielött anyáznátok direkt irtam ts el a cs-t!!de ott van mögötte zárojelben!!"