Mit töltsek le??????(cs)
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hm azért jöttem ide mert gondoltam megkérdezem kinek mi kel feltenném ftp be..de mostmár hogy tudom hogy ilyen sutyo tirpák buzik vannak itt arra a döntésre jutottam hogy segítsen nektek a jobüdös anyátok az!!
Kegyetlen! LOL! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Bakker, elolvastam mégegyszer....
"© CSOCSO 2001. jún. 30. 17:11 | Válasz erre | #2
Csáo!!mielött anyáznátok direkt irtam ts el a cs-t!!de ott van mögötte zárojelben!!szal mit tötsünk a netrõl?? "
JUJJ DE DURVA!!! HIHETETLEN!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"© CSOCSO 2001. jún. 30. 17:11 | Válasz erre | #2
Csáo!!mielött anyáznátok direkt irtam ts el a cs-t!!de ott van mögötte zárojelben!!szal mit tötsünk a netrõl?? "
JUJJ DE DURVA!!! HIHETETLEN!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Thank Ya!
Dikkma, hadd kérdezzem meg hány éves vagy? (csak kíváncsiság)
CSOCSO: bearanyoztad a napomat.
Majd egy év múlva: és emlékeztek, amikor a CSOCSO...
😊
Majd egy év múlva: és emlékeztek, amikor a CSOCSO...
😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
en amikor lattam a topic cimet valahogy arra gondoltam hogy kántör özni akar es ahhoz kellenek programok neki aztan ahogy beneztem ide arra asszocialtam hogy jelzi a cs vel hogy csocso nyitotta a topicot de a #2 re nemgondoltam volna... 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mégegyszer elolvastam a #2-est és nem térek magamhoz.
Banyek!
Banyek!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
egy értelmezö szotarat egykis inteligenciat
ha van meg kapacitasod jomodort talan +agyat ha ezeket letöltöd tudni fogod mikell még. 😊
ha van meg kapacitasod jomodort talan +agyat ha ezeket letöltöd tudni fogod mikell még. 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a mosoly tárgy az,hogy a töltseket ts-el kell irni mivel a töve a tölt.tehát valamit véletlenül helyesen irtál,de gondosan kijavitottad nehogy szégyenben maradj😊)
😉)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
← ElőzőOldal 5 / 5