Mit töltsek le??????(cs)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom CSOCSO barátunkat már itt is piszkáljátok😊))Ti tényleg állatok vagytok😊Egyébként tényleg bebizonyította a srác ,hogy megtörtént... 😊)
Kinyilt. Nem igaz. Ma nagyon Bobós hangulatban vagyok...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
tsak azt akartam mondani hogy
ez a kedvenc topikom 😄
ez a kedvenc topikom 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
tsotso, most miért tsinálod ezt? fogd a kis hurkás pötsödet, és tötsköld vele a betsitsentett kistsajokat, de ne kötsögözz le másokat, ha õszintén felnéznek rád, és a te extrém életviteledre......

Riszpekk
Dikkma, ne tsokkkenjen az onbetsulesed. Nekem tetszett. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
nemá
1. nekem nincsenek impo haverjaim
2. nálunk hasonló esetben mindenki a fürdõszobába nyomult volna
3. én nem vagyok ennyire macsó, hogy - idézem - "megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam"...... 😊)))))))
4. nálunk nem szokás sírni, ha valakit kefélnek 😊
5. ilyen jó bulira a nõmet is magammal viszem, ugyanis én nem egy picsával járok, aki jobb ha otthon alszik 😄D
szal ennyi lenne 5 pontban, hogy ez miért nem eshetett meg velem 😄
1. nekem nincsenek impo haverjaim
2. nálunk hasonló esetben mindenki a fürdõszobába nyomult volna
3. én nem vagyok ennyire macsó, hogy - idézem - "megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam"...... 😊)))))))
4. nálunk nem szokás sírni, ha valakit kefélnek 😊
5. ilyen jó bulira a nõmet is magammal viszem, ugyanis én nem egy picsával járok, aki jobb ha otthon alszik 😄D
szal ennyi lenne 5 pontban, hogy ez miért nem eshetett meg velem 😄
Riszpekk
ja, asszittem veled esett meg, de télleg ott az idézõjel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ahelyett, hogy kint is vmi hasonlót csináltatok volna, röhögés helyett 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akkor legyen ez mától a tsotso fanclub topik
legújabb headline :
ÍGY KELL ÉLNI EMBEREK
"Hello all😊)))))))) mekkora bulee volt ez a ma esti?😊 pff😊)) hheheeh volt kát lány , meztelenre vetköztetük öket nyaltuk ahol értk aztán már egymást is nylaták!!pf😊 megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam mert a többiek is csinálták..nekem azután már nem volt gusztusom hogy megcsokoljam.. nah mindegy aztéán elment vmi fiuval meg a lánnyal fürödni😊 ful lehetett hallani mit beszélgettek:
Dugd belém
-Jó de nem áll fel!!! ÁLLÍTSÁTOK MÁR FEL!!
hehe és egyébb haosnloságok mi kint sikitoztunk a röhögéstõl..aztán egy kiscsaj full elsírta magát mikor mondtam hogy meglátta õt a bent lévõ csaj és ezt mondta?:hjaj itt a juli, ne nyisd ki az ajtót.. a csaj sírva fakadt,és kiderült hoyg az egyik csaj huga volt akit odabenn tosznak... szép.. azért jo kis bulee volt.. és ha most ott let volna a barátnõm akkor ilyen kalandokban nem lett volna részem😞 jesszus remélem a picsa otthon alszik és nem fetreng vmi másik nõvel😊))
eheeh "
ha valakinek megvan a mûvész úr képe, legyen szíves mellékelni a teljes hatás kedvéért 😊)
legújabb headline :
ÍGY KELL ÉLNI EMBEREK
"Hello all😊)))))))) mekkora bulee volt ez a ma esti?😊 pff😊)) hheheeh volt kát lány , meztelenre vetköztetük öket nyaltuk ahol értk aztán már egymást is nylaták!!pf😊 megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam mert a többiek is csinálták..nekem azután már nem volt gusztusom hogy megcsokoljam.. nah mindegy aztéán elment vmi fiuval meg a lánnyal fürödni😊 ful lehetett hallani mit beszélgettek:
Dugd belém
-Jó de nem áll fel!!! ÁLLÍTSÁTOK MÁR FEL!!
hehe és egyébb haosnloságok mi kint sikitoztunk a röhögéstõl..aztán egy kiscsaj full elsírta magát mikor mondtam hogy meglátta õt a bent lévõ csaj és ezt mondta?:hjaj itt a juli, ne nyisd ki az ajtót.. a csaj sírva fakadt,és kiderült hoyg az egyik csaj huga volt akit odabenn tosznak... szép.. azért jo kis bulee volt.. és ha most ott let volna a barátnõm akkor ilyen kalandokban nem lett volna részem😞 jesszus remélem a picsa otthon alszik és nem fetreng vmi másik nõvel😊))
eheeh "
ha valakinek megvan a mûvész úr képe, legyen szíves mellékelni a teljes hatás kedvéért 😊)
Riszpekk
De mivel én online őrült vagyok ezért ez a veszély szerencsére nem fenyeget
Egyébként téma lezárva, tovább nem érdekel!
Egyébként téma lezárva, tovább nem érdekel!
te voltál odáig hogy hú az xbox igy meg ugy....
gamek érdekelnek?? nah vegyé (KOnzolt) xboxot és lesznek olyan gamezeid mert jopár gamez xlkisive lesz..álj bve te is a konzolosok sorába...
majd amikor elsözör ûlsz le egy konzol elé ugy hogy nem a hányinger kerülget azé mert csak konzol és nem pc..majd amikor több honapot gamezol vele össze vissza majd megtudod mi az a konzol feeling.. a pc nek csak online feelingje van mig konzolon rendesen gyúrnak az offlinera...
gamek érdekelnek?? nah vegyé (KOnzolt) xboxot és lesznek olyan gamezeid mert jopár gamez xlkisive lesz..álj bve te is a konzolosok sorába...
majd amikor elsözör ûlsz le egy konzol elé ugy hogy nem a hányinger kerülget azé mert csak konzol és nem pc..majd amikor több honapot gamezol vele össze vissza majd megtudod mi az a konzol feeling.. a pc nek csak online feelingje van mig konzolon rendesen gyúrnak az offlinera...
Mondta ezt tsotso(cs), aki bejárta az egész világot saját szemével győződött meg róla, hogy az x-boxot leszarját! Elég szánalmas vagy...
u.i.:Egyébként meg engem hol érdekel, hogy mi van az x-boxal? Nekem Pc-m van az x-boxról csak a gamék érdekelnek!
u.i.:Egyébként meg engem hol érdekel, hogy mi van az x-boxal? Nekem Pc-m van az x-boxról csak a gamék érdekelnek!
lol
De ez elég nevetséges, mert ugye amíg a GC topicban 3 ember ''beszélget'', addig az X-ben 23. Szóval én úgy látom, hogy mindenki nagyívben leszarja azt a fos GC-t és neked ez fáj! Azért vagy ilyen! lol 

Mi az az X-box??? Ki faszt izgatja az X-box, nekem PC-m van! Nehogymá egy ilyen visszamaradott korcs mondja meg, mit csináljak.
tévedsz az életben rohadtul nem baszogatnak..azt hogy ti milyenek vagytok hát az egy dolog ahogy ti viszonyultok hozzám ugy én is hozzátok...
Rincewind azért mert az xbox nem kell senkinek ne rajtam töltsd ki mérgedet..menj a wc be vagy máshova valami eldugott hejre és sirj jo sokat!
Rincewind azért mert az xbox nem kell senkinek ne rajtam töltsd ki mérgedet..menj a wc be vagy máshova valami eldugott hejre és sirj jo sokat!
Egyébként lehet, hogy TsoTso értelmi fogyatékos...
De most komolyan, nem poénból írtam! Szerintem nem teljesen százas egy csóka 😄
De most komolyan, nem poénból írtam! Szerintem nem teljesen százas egy csóka 😄
en hagyom nincs semmi bajom vele, de azert jot mulatok 😊
Amúgy a ''tölcsek'' meg a ''töltsek'' között is van difi...
Szegény csocso most pont jól írta aztán egy zárójelben mégis magára talált😊
Szegény csocso most pont jól írta aztán egy zárójelben mégis magára talált😊
? amugy ott a cs zeárojelben az ilyen pöcsöknek akik kötözködnek állandóan!!!hiszitek vagy nem jo vagyok helyesirásban!!!
es meg miondig bizongatja hogy a toltsek et cs vel kell irni 😊))
es meg miondig bizongatja hogy a toltsek et cs vel kell irni 😊))