Mit töltsek le??????(cs)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak porig alazva kerulhetsz ki. Esetleg egy-ket butordarabbal megrovidulve. Tancoslabu. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ahoy mutsatsos! Ez kegyetlen topic!!! Nagyon lyó, most olvastam elõször az elelyétõl...hát széllyel röhögtem magam. Kéne még ilyen, mert ez jobb, mint a tsöngetett milord?!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Fiokos Frik, ne pofazz, mert legyaluljuk a kis szentelyedet. 😄DD
áljj
mit floodolt be a játékosok topiocba hogy ilyen hirtelen basztatni kezdte mindenki. lemaradtam pliz világositsatok fel
mit floodolt be a játékosok topiocba hogy ilyen hirtelen basztatni kezdte mindenki. lemaradtam pliz világositsatok fel
bázzz hol a "Csocso" topic ????
lemaradtam, csak 23:40-ig bírtam tegnap a drámár 😄
most akkor le lett tiltva 1 ideig v. mi van ?
lemaradtam, csak 23:40-ig bírtam tegnap a drámár 😄
most akkor le lett tiltva 1 ideig v. mi van ?
a helyzet az, hogy senki nem basztatná dodót, ha nem lenne ilyen kihívóan hülye, és kicsit visszavenne magából
nem akkora ember õ, mint amekkorát domborít, de a baj az, hogy még csak át sem tudja verni a népet, szóval magát teszi nevetségessé
az ember csak reagál, amit nem tenne senki, ha nem lenne mire
nem akkora ember õ, mint amekkorát domborít, de a baj az, hogy még csak át sem tudja verni a népet, szóval magát teszi nevetségessé
az ember csak reagál, amit nem tenne senki, ha nem lenne mire
Riszpekk
ha elöröl kezdi, majd megint le lesz teremtve rendesen. de a folyamatos szurkálással csak azt éritek el, hogy nem fog esetleg lenyugodni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
azt hittem, addig kell ütni a vasat amíg meleg
ha megnyugszik, visszajön, és kezdi elölrõl 😄D
ha megnyugszik, visszajön, és kezdi elölrõl 😄D
Riszpekk
nem (csak) itt... amúgy úgy az egész topicújrafelhozatal és ilyesmi... tegnapeste csocso megkapta a magáét, hagyjátok, hadd nyugodjon le.
egy fokkal jobb. bár nem tudom miért kell a tegnap este után megint rugdosódásba kezdeni...
A kérdéseket [email protected] címen várjuk.
Nem szeretem amikor beszólnak...inkább mást könyvelj...anyázni nem anyázok de én neked egy rossz szót sem szóltam.Úgyhogy ezt felõled is elvárom rendben?
Ah, jöttem beszólni Tsotsonak ,csak rájöttem van egy egész cd-nyi hekker cucca, bartekek meg kíméljenek 😄DD
inkább csöndben maradok 😄DDDDD
inkább csöndben maradok 😄DDDDD
na 😊)
szóval csak ennyi : (idézet a tvinpíxbõl) "a baglyok nem azok, aminek látszanak"
😊)))))))))
szóval csak ennyi : (idézet a tvinpíxbõl) "a baglyok nem azok, aminek látszanak"
😊)))))))))
Riszpekk
Csak a kíváncsiság hajt nem a rossz indulat!Check your mail!MONDOM NEM VITTÉL BELE!😊))Nem adtam meg magam a Sátánnak!Csak kíváncsiság😊)
A fenykep mar nincs meg senkinek? En nem lattam 😞((
Nem nyilatkozok már mondtam😊Mielõtt bármi félreértés esne nem vagyok kötsög!😊))Ugye Freak?😉) Na én tényleg nem basztatom...jó fej gyerek ez...az egy dolog,hogy én is röhögök de hát vicces na😊))