ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Létezik online galaxys térkép honlap?
Dzsini
Naval rank, naval ascension meg ilyesmi szavakat lehet találni a küldetés nevében.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem tehát akkor majd valamikor kapok olyan missziót ami szint lépést ad. Mi lesz a misszió neve vagy milyen szövegkörnyezetből fogom tudni hogy az egy olyan misszió?
Caliph
először is ne aggódd túl,a repu növekszik még ha nem is ad navy küldit,és 100% on van is a mutató,amint megléped a szintet,megkapod az addig szerzett plusz reput is.
Nekem volt hogy 2-3 szintnyi repu is összejött mire kaptam navy küldit,grindelés közben

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

s_andras
Jól emlékszel, erre kell vadászni. Szerintem érdemes olyan helyre menni ahol legalább 2 birodalmi párttal vagy szövetséges, akkor talán nagyobb eséllyel adja meg.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Üdv! Rohadjak meg ha tudom, hogy most mi a helyzet mert szintet akarok lépni az Imperial Navy -ban de 100%-nál megállt és nem ad rangot. Mit kell látnom vagy mit kell csinálnom hogy lépjek következő szintre?. Múltkor egy ember mondta itt nekem hogy valami "naval rank" szöveges missziót csináljak meg de 3 napja nem ad olyat és nem is találok sehol. Valahova mennem kell ahol ezt kapom vagy mi az isten van mert, nem tudok már semmit csinálni szint lépés nélkül. Köszi a választ!
PiszkosFred
Hat msot meloban vagyok, igy remelem jol emlekszem, de valamilyen Aquiilari (vagy ilyesmi nevu) rendszerben van az Allen Hub, es onnan lehet vinni a LTT 9360-ra nepeket, az ottani Smeagon allomasra. A csavar a dologban, hogy az ugropont es a Smeagon kozott van egy laza par millios tavolsag, igy kb 35-40 percig csak megy elore es kozben filmet nezel, mmo dailykat csinalsz, bevasarolsz, stb. 😊

A pontos nevekert ha rakeresel a gugival, tuti jon par talalat, mert nepszeru modszer volt ez par hettel ezelottig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonZorro
Fred ezt melyik állomáson adja? 😉 Engem a kis pénz is érdekel még! Köszi, DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

s_andras
Pontosabban a Link van csak a T óriáskarfiol-bázisban, a Probe és a Sensor USS-ekben is megtalálható, meg azt hiszem lezuhant T roncsoknál is.

RJoco
A 6 anyagot merre lehet beszerezni?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

s_andras
A felét igen, a régi guardian cuccokat (bár sokszor úgy vannak beállítva az oszlopok hogy a 6-ból pont az nincs a környéken ami kell neki, de ez nem baj mert az elején odafele menet egy régebbi romnál mindent be lehet gyűjteni).
A másik fele a 6 thargoid anyag: sensor, link, probe, és a 3-féle interceptorból vett minták. Hiába csak 5 loghoz kellenek a 28-ból...

RJoco
A szkenneléshez nem a helyszínen kell összegyűjteni a cuccot, mint korábban?

Dzsini
Ennyit írt Redditre - a 4 gauss kellett neki úgy néz ki, mert anélkül nem ment.

Vannak kételkedők, de azok mindig vannak - a radar alapján tényleg egyedül volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Szép, és egy kutteré a dicsőség! Figyeld a nevét: szerényen Aegis One <#nevetes1> Vajon a gauss fűt annyira hogy 120-ra ment fel a hője?

RJoco: itt is tudunk privátot írni egymásnak. Amúgy 2 napja nem sikerül baziliszkusz szövetmintát szereznem... A küklopsz könnyű volt, de egyszerűen nem jönnek 5-ösnél magasabb veszélyességi fokozatú non-human uss-ek. Igaz, tegnap úgy fejeztem be hogy jött egy 7-es, amiben nem tudom melyik volt, mert a virág mellett harcolt 4-5 klasszikus 8szögletű ufo is, amik már akkorra rommá lőttek mire a limpet a vakarászás feléig jutott úgyhogy ki kellett lépnem. Mondjuk a taktika így már megvan a következő esetre, csak az lehet hogy újabb két nap múlva adódik... Ha ez medúza volt, akkor van esély, de ha nem és az még ennél is keményebb, akkor lehet hogy a medúza minta csak (3-as? 4-es?) wingben megszerezhető...

RJoco
Jelöltelek.
Bár én játékon kívül kommunikációra gondoltam, hogy meg tudjuk beszélni mikor tudunk együtt játszani.

Dzsini
Első (rögzített) Medusa szólózás:

A Gauss puskák úgy néz ki eleget sebeznek.

s_andras
Szuper! 😊 Jelölj a játékban, utána felveszlek a PG-omba. Így már fogunk tudni beszélni, korábban próbáltam és teljesen jól működött.

PiszkosFred
Ertem a frusztraciot, de akkor ha nincs kedved buszozni apropenzert, akkor menj egy felfedezo korutat, vagy kereskedj egy bohom nagy teknovel.

Hozzateszem, hogy taxizassal meg most is lehet azert szepen keresni ugy, hogy kozben kvazi semmit sem csinalsz (nezel eg yfilmet, jatszol mas jatekkal, stb.) A korabbi allen - szmeagol utvonal bar mar nem hoz irrealisan magas 150-200 milliot 40 perc alatt, de azert 30-40 misit ossze lehet szedni igy is jatszva. Direkt beleptem most 2 percre es boardflipping nelkul ez igy 15 misi, es alig lenne tele vele az utaster harmada. Jo, most mar nem ad 40 kutatoert 50 milliot, meg 15 menekultert 20 milliot, de attol meg tovabbra is ossze lehet szedni a nagy penzeket.

Nyilvan a "nagy penz" relativ, kinek mi a nagy osszeg, de en speciel anno ugy orultem az elso milliomnak, mint majom a farkanak, es meg most is siman belekezdek barmibe, ami 30-40 milliot hoz, nyugdijas tempoban, 1-2 oran belul 😊 Mas az egeret nem mozditja mar meg ennyiert.

RJoco
A következő 3 napban én ráérek, szívesen megnézném a dolgot és akkor már össze is dolgozhatunk.
Van valami gyorsabb kommunikációs forma, ahol tudunk beszélni? (TS, Discord, Massenger legalább az indulásig)

s_andras
Na de ez most nem a pénzért menne hanem az új típusú guardian romokat kell végiglátogatni, jó buli. Nem kevés idő és csak 58M-t fizet, de az újszerű élmény a nyerő benne. Jó, nem annyira új mint az első romozásnál, de azért van benne annyi variálás ami miatt szerintem megéri.

Dzsini
Ne veszítsd azért szem elől a dolgokat, remélem hamarosan újra találsz olyasmit a játékban, ami miatt úgy érzed megéri visszatérni. Addig is jó szórakozást más világokban! Néha jól esik egy kis pihenő.

Én egyszer már abba hagytam ezt a játékot egy jó időre, de szerintem most megint abba fogom hagyni mert nem vagyok kíváncsi ezekre a "fejlesztőkre", ezek egyetlen dolgot tudnak csak, nerfelni, nerfelni, meg nerfelni... Mást nem is tud ez a csapat csak mindent nerfelni...

És akkor egyik pillanatban azt mondja a fejlesztő, hogy igen azért fizet annyit az a szállítós küldi mert messzire megy a csillagtól, és ezt pont így is akarták ilyen összegekkel, aztán kitalálja, hogy szerintük az amit addig úgy akartak azt mégsem úgy akarták és akkor utazz 1 órát 1 millióért egy rakás emberrel. Menjenek a jó édes...

Elegem van már megint belőlük, utálom azt az arroganciát, hogy kifizetsz egy rakás lóvét és mást gyakorlatilag nem is csinálnak ezért a pénzért, minthogy elbasszák azt ami addig jó volt, meg elvegyék a játékélményt.

https://fxmason.blogspot.com/

s_andras
Most nincsenek támadás alatt lévő állomások, vajon végleg megtorpantak, vagy csak pihenőnapjaik vannak?
---------------------------
Aki használta valaha az FPS kijelzést, légyszi nézze már meg hogy most működik-e. Nálam az lett hogy a főmenüben tudom be- és kikapcsolni azzal a gombkombinációval amit valaha beállítottam, de a játékban nem lehet előhozni. Ezzel együtt mintha az options-ből is eltűnt volna, legalábbis hiába túrtam át az egészet 3x, nem találom.. lehet csak vak vagyok...
---------------------------
Csinálja még valaki itt rajtam kívül az új Ram Tah küldetést? Jelentkezzen, ugyanis úgy tűnik muszáj összedolgozni néhány logért.

Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.03.07. 18:02:50

Dzsini

s_andras
Túl vagyunk egy frissítésen. Sajnos azt a hibát nem oldotta meg, hogy ha openben vagyok egy guardian maradványnál, akkor az FPS-em lemegy 10 alá is, majd perceken belül összeomlik az exe...
Amúgy már megtalálták mind a 28 logot, bár rejtély számomra hogy a 23. hogyan szedhető össze...
Persze kiderült az hogy a probe is kell valamelyikhez, tehát 6-6 guardian és thargoid tárgy.

majd megszokod.😊)) ebben a játékban ez már állandó. már felsorolni sem tudnám, hogy hányszor kaszáltak el tulajdonképpen jó dolgokat. persze a kiadások környékén rengeteg hiba van, azokat javítani kell. rutinos játékos akkortájt nem játszik.😊
Mondjuk most, hogy belegondolok, lassan úgy érzem ezek miattam vannak 😄
Elkezdtem az Upsilon-Smeaton küldiket, rá 2 napra lekapcsolták.
Most elkezdtem ezt, délutánra lekapcsolták.
Kezdem felfedezni az összefüggést 😄
MightyKopiati
Nah kár érte, a jó dolgok nem tartanak örökké 😊

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Hát ennyi volt, ma volt csak időm játszani, gondoltam kicsit bekeresek, de akkor lecsúsztam erről is.
Sajna nem sok időm van játszani, így elég keserves az előrejutás, gondoltam megragadom a lehetőséget, de hát akkor már mind egy.
wollnerd
Délelőtt még működött nálam...
(Most, nem tudom mert nem néztem meg újra dél óta, de ott maradtam Volynov colony-n.)
Szerk: Remek, most már én is láttam a hivatkozásodat.....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.03.05. 15:54:02

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én úgy nézem, hogy már el is kapálták. Dél körül még ki tudtam szedni belőle egy 50 millát, aztán nem engedte felvenni a küldiket, várjak az update címszó alatt, most már jó, de nincs egy darab sem ki-be jelentkezés után sem. Szóval szerintem ennyi volt.

Szerk.:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?p=6476538&viewfull=1#post6476538
Utoljára szerkesztette: Caleb019, 2018.03.05. 15:52:37
MightyKopiati
3.0-ás pénzverde:
Rendszer: 31 Beta Leonis minoris , Volynov colony station
skimmer destroy küldiket ad a szomszédos rendszerbe,
ahol az Oxley keep nevü kis állomásnál kell őket lecsapkodni.

Ha megvan a rank up akkor 100 milliót is tud fialni egy körben, Szomszéd rendszerben, Oxley keepnél érdemes letudni a küldetést, van földön általában egy random űrhajó, amit nem nehéz leszedni és a skimmerek mindig újratermelődnek, ha 300 méternél messzebb kerül a hajó a bázistól.

Federation rank upra is ideális, mert jó sok federation hű frakció van jelen.

A frakcióknál azért kell 3-4 kör a max rang eléréséhez, de szerintem 20 perces köröket ki lehet hozni - suicide bomberkedés nélkül. Relog nélkül is kb 17 küldetést fel lehet szedni. Szóval elég kényelmes exploit.
Utoljára szerkesztette: MightyKopiati, 2018.03.04. 19:44:48

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

DonZorro
Igen erre gondoltam. Köszi! 😊

s_andras
Helló, olyan ami a mi közös csoportunk lenne, nincs, ha erre gondolsz. Esetenként kell összeállni azzal akit épp elérsz. Viszont létezik magyar játékbeli frakció, az SSL Interstellar, de az egy másik történet.

DonZorro
Sziasztok! Mi a "GROUP" neve a játékban? Lehet csatlakozni? 😉

Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
We are looking into reports of connection issues in Elite Dangerous, please bear with us Commanders! o7 -CMDR Kosmos forras
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.04. 17:01:04

Papa01
Köszi a válasz! 😊 Akkor megyek Max Payne 3-at tolni... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

s_andras
Lehet hogy ez is emiatt van, épp most írtam meg: éjjel végeztem a COL 173 SECTOR KN-J B25-5 C3-as bolygón lévő helyszínen, visszamentem a hajóhoz az SRV-vel és dokkoltam, kilépés. Most az előbb indítom, felszállok, és alig emelkedtem pár métert, amikor is hirtelen felteleportált 93 kilométer magasságba, és kiírta hogy itt nincs engedélyezve a leszállás..<#wow1><#miaz> menübe kilépés közben pedig connection error.

Papa01
Sziasztok! Nálatok nincs szerver probléma? Engem folyamatosan ledobál...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.03.04. 16:48:40

s_andras
Ja mégse, a 4. hiányzik még most is..

s_andras
Gondolom ennyit kellett lavíroznia a dimbes-dombos terepen mire talált leszállóhelyet. Nekem sokszor van olyan is, hogy bekékül a leszállásindikátor, mégse hagyja letenni a vasat.

Megkattanok, az éjjel módosították a receptet, már kell a medúza mintája is... Mondjuk ez fura, hiszen valakik már korábban összeszedték mind a 28 bejegyzést.

RJoco
Mármint honnan számolva 15 perc?

KiruHoshino
Akkor én mit szóljak az Anacondámmal? 15 perces landolási procedura. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

s_andras
Ha egyszer az az alapállás hogy én nem megyek messzebb ennél a fórumnál, akkor ebből nem jön ki más. Legfeljebb kitöltöm a send error report ablakot amikor lefagy a játék, mint pár órája, amikor épp töröltem a duplán megjelent codex logokat. Az is egy hiba hogy ami ki van jelölve, az is csak 3 pontként jelent meg mint a párja néhány sorral lejjebb.
Csak nagyon elvetemülteknek ajánlom most elkezdeni az új Ram Tah küldetést, mert ez is hemzseg a bugoktól mint korábban az első. Csak most nem az a következmény hogy openben több adathoz lehet jutni, hanem még soloban sem adja meg amit kéne... <#falbav> 6 helyszínt jártam be eddig, ezeken összesen 19 részt kellett volna összeszedni, ehelyett van 11. Az egyiknél 4-ből 4 nem működött...
De aki rászánja magát, az készülhet küklopsz és baziliszkusz variáns szövetmintával is, mert ezek is kellenek!... Itt lejjebb van egy teljes jelmagyarázat ezzel a plusz 2-vel kiegészítve.
Írja a Canonn is hogy minél kisebb hajóval kell menni, mert sok rom van hegytetőn, az Aspot kétszer kellett másfél km-re parkoltatni, ott is egy zsebkendőnyi placcon.

wollnerd
Én azt javaslom hogy menj el Ceos-ba, az igaz hogy csak VIP utasok, de ha mondjuk viszed a first és business cabin-okkal a nagy hajódat, és ott Ceos egyetlen állomásán elvállalod az összes cabin-ba a sightseeking aventures szerű küldetéseket (mindegyik csak egy helyre megy a Sothis rendszerbe, ami csak 8 Ly-re van, akkor 10-15 percenként tudsz akár pár milliókat keresni. 😊 (Ha elfogytak akkor módváltás, gondolom ismered. 😊) Persze külön figyelj a wated státuszú utasokra.
Én csak adatszállítással foglalkoztam a 2 rendszer között, de láttam ezeket az utasküldiket.
Itt van egy leírás reddit-ről.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Nem a te "feladatod", de láthatóan (hiszen itt bőségesen hozzászólsz a témához építő kritikával illetve a dolgokat) jobban tudod náluk és a többi Frontier fórumlakónál is (hiszen a büntetésrendszer az ő hathatós segítségükkel készült, mégis azonnal látod benne a hibákat és a problémákat), és ezt a tudásodat direkt nem osztod meg velük - ezzel a saját és összes játékostársad szórakozását gátolod, hiszen a te meglátásaiddal hamarabb és jobban működhetne a játék, nem?
Miért nem segítesz magadnak és minden játékostársadnak abban, hogy hamarabb legyen jobb a játék? Én csak arra tudok gondolni, hogy neked jobb így, hogy panaszkodhatsz, hiszen ha nem így lenne, tennél érte.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.03.03. 20:54:33

Rhea -lqhyde taxizést még jobban nerfelték. Valaki tud alternatívát?
s_andras
Valóban, beleszrok a tesztelésbe, ezt is többször elmondtam, nem vagyok hajlandó olyan munkát elvégezni, ami nem az én feladatom. Ezen kívül nem igazán értem, a többit hogyan vezetted le az első két soromból, de ezt fedje inkább jótékony homály. Ha egyszer tény hogy hiába tartanak nyílt bétákat, mégis _M_I_N_D_I_G_ bughalmaz lesz és minimum 2 javítás jön utánuk, ezen mit szépítsünk?! Meg hogy rendszeresen valóságos forradalmakkal kell kikényszeríteni a hülyeségek megváltoztatását?

Ismétlem: ta-pasz-ta-lat-cse-re... Ha felteszek pár kérdést, és nem tudod rá a választ, csak simán hagyd hogy valaki más reagáljon.

Dzsini
Részt vehettél több hétnyi bétában, tesztelhetted a rendszert. November óta, négy hónapon át ment a Focus Feedback (sok ezer hozzászólással), és a játékosok(!) ajánlatai és ötletei alapján, több körben, alapjaiban változtatták meg a tervezett bűn-büntetésrendszert a mostanira.

Te bizonyára szándékosan nem veszel részt ezekben (nincs rá időd, nincs hozzá kedved, nem érzed elegendőnek az angoltudásod, mindegy). Előtte és utána nem olvasod át, nem értelmezed a dolgok működését (az kép napok óta ott volt). Most pedig, mivel nincs más téma nekiállsz pörögni valamin ami valaki mással történt, és nem lehet tudni, hogy pontosan mi is volt, anekdotikus esetet perdöntő bizonyítékként állítasz be.

Plusz sokszor valamit elképzelsz és az nem úgy van, ahogy te megálmodtad, akkor nekiállsz itt 3-4 embernek előadni a "hibák és átgondolatlanság" és "nemlogikus" szokásos lemezeidet.

Egyre inkább meggyőződésem, hogy neked ez a célod itt a topicban. Igazad van, legalább vannak hozzászólások, ha már nem történik semmi a játékban.