ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttátok már az új Bosszúállók trailert? Jönnek a Thargoidok 😄

RJoco
Gratulálok!
Vasárnapig tudod cipelni a cuccot? Akkor át tudnám venni. És nagyon megköszönném.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Papa01
Oki, köszönöm a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.03.16. 08:46:04

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
a support oldalon a fejlécben van egy Server Status jelző

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nyugi, mindenkinél ez van, "Issues detected" a státusz. Hamarosan éled a szerver!
Papa01
Sziasztok!
Ti betudtok lépni a játékba? Ma indításkor láttam h kiléptetett, de ha a loginra kattintok sem történik semmi. A játék főablaka fehér, nincs rajta semmi, csak alul a Login, Register, Play demo gombok.... Steam-es egyébként.

Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.03.16. 07:44:18

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

s_andras
Na kész is van. Minden simán ment. A Canonn leírás már teljesen letisztult. Ami kell, átadom.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Papa01
Időközben kaptam segítséget, köszönöm! 😊

Papa01
Sziasztok!
Mentőakciós küldiket hol lehet felvenni? Honnan tudom, milyen rendszerekbe kell utaznom értük:
Köszönöm a válaszokat! 😊

RJoco
Ha belefutsz a bizonyosokba, akkor megpróbáljuk ketten.
Úgyis én is be akarom fejezni valahogy.

s_andras
Így van. Most megcsináltam a 16 tonnás korrózióálló rakteret, ez ráfér a felfedező AspX-re ami még nagyobbat ugrik mint a mindenes. Minden cuccot begyűjtök és pár nap alatt ledarálom, nem várom meg az egy hetet se, biztos ami biztos. Baj akkor lesz, ha megint belefutok abba a pár logba (15, 23) amit sehogy se tudtam kiszedni a múltkor.

Tech bróker info: amit máshol kinyitunk, Jameson Memorial-on is kapható lesz, ráadásul a szokásos -10% áron. Pl a rack az Altairnál van eredetileg, bár a térkép "Services" menüpontja nem jelöli meg, akármilyen szolgáltatást választunk.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.03.14. 18:15:10

Dzsini
Wing és hasonló kereső ED-hez (fejvadászattal együtt 😊 )

és holnap jelenik meg a Sagittarius-Eye márciusi száma

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RJoco
A kihívás teljesítése a lényeg, nem a 30M. Főleg a te pénztárcáddal 😄
Én a minap próbálkoztam vele. Elmentem egy helyre, ahol 1700 Ls-re van a cél égitest. 200 Ls-re tőle kikerültem a főmenübe. Megjegyzem, már is jött egy cargo vadász, éljen, engem nagyon szeretnek....
Másodszorra már majdnem a célterületnél voltam, hogy SC-ből kilépjek, mikor megint a főmenüben találtam magam. Úgyhogy nem próbálkoztam tovább.
Szerintem majd a jövő héten. Akkor egy stabilabb netre lesz kötve a gép. És úgyis szabin leszek.
Az én feladatomnál 4 hetet írt, vagyis még jó 3 hét vissza van.

s_andras
Support: "bocsi, egy server bug miatt nem 4 hanem 1 hét után lejárt a küldetés, itt van 30 millió fájdalomdíj és kezdd elölről"... <#wilting><#falbav><#rinya>

Még gondolkozom hogy mi legyen...

Szerk.: ááhh, kit akarok hülyíteni, úgyis meg fogom csinálni.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.03.13. 16:42:17

Dzsini
Igen, már nincs felár rajta.

Ah, köszi. Ugyanannyiért mintha egyesével kifizetném?

iracing the 'real' race.

Dzsini
Azért van rajta, mert kifizetetlen büntetés van azon a hajón - rosszalkodtál valahol, vagy illegális munkát végeztél, ilyesmi.
Keress egy olyan állomást, ahol "Interstellar Factors" van, náluk tudod kifizetni a büntit, és akkor leveszik a tiltást a modulokról.

Üdv!

Tudom hogy kezdő a kérdés, de most kerültem ilyen helyzetbe. a "legal issues" a cuccoknál, meg egy hajónál azért van mert kilőttek, és hitelből lett kifizetve a biztosítás? Vagy más oka van? ÉS csak úgy szabadulok ha mindenre kifizetem? Se eladni, se átrakni más hajóra nem tudom őket...

iracing the 'real' race.

RJoco
Nekem ki van pipálva az első. De én kapom is mindig. Azt az egyet.

s_andras
Nem itt kellett volna aktiválódnia a hírlevélnek? Nálatok hogy néz ki, be van pipálva? Pedig tegnap rányomtam arra a "szuper-egyszerű" feliratkozásra.
(Support még nem válaszolt R.T. ügyben.)

RJoco
Akkor már csak a küldidet kell visszakapnod és valamikor összefutnunk, hogy aktívak legyenek az oszlopok.
Az összefutással az a gond, hogy én a jövő héten 15 órától dolgozom 24-ig. Szóval délelőtt vagy késő éjjel. Max vasárnap, de inkább az utána való hétfőtől fogok ráérni.

s_andras
Na a bazi.-nál működött is a módszer, bár ez sokkal gyengébb, nem is kellett előre FSD-t tölteni, elég volt a cél kijelölés megspékelve azzal hogy kiküldtem 2 vadászt is egymás után hogy inkább azzal foglalkozzanak ne velem. Alig karcolt meg.

s_andras
Ez kéééééész! : működik a megaship-módszer, azaz ha Interceptor szövetmintát kell szerezni, akkor el kell menni egy támadás alatt lévő nagyhajóhoz, ott mellette ki-be lépni, és felváltva jön küklopsz, baziliszkusz, medúza, vagy egy olyan szcenáriót tölt be hogy mentőhajók cirkálnak. De a helyzet ennél is jobb, ugyanis történt hogy kikaptam egy medúzát, ráküldöm a limpetet, elkezdi vakarni. Közben próbáltam bujkálni a megaship zegzugaiban, de a raj és a medúza így is szénné lőtt (nem xeno-ellenes, csak alap mérnöközött konda). Éppen csak visszatért a minta a raktérbe, de már láttam, hogy elugrani nem fogok tudni, mert pajzs sehol, hull rohamosan fogy. Szégyen-gyalázat, de hogy-s-hogy-nem megszakadt a hálózat...<#vigyor><#ejnye1><#mf2> Már meg is terveztem, hogy lehet mégis megúszni: előre ki kell jelölni egy hiperugrási célpontot, és fel kell tölteni az ugráshoz a FSD-ot. Ahogy a minta dokkolt, csak rá kell fordulni a célra és egy boost. No de erre nem lesz szükségem, mert véletlenül benéztem a rakterembe, és OTT VAN A MINTA! Azt nem vesztettem el a hálószakadással, csak a vesztett csata emlékét <#hawaii>

s_andras
Rakd be akár csak egy google-fordítóba a logokat, igaz hogy borzalmas lesz a végeredmény, de azért a lényeg érthető. Sok érdekesség van bennük. Nekem pl az tűnik ki, hogy tévedés volt eddig azt hinni, hogy maguk a T-k a Guardianok bio-fegyverei. Ezzel szemben azt írják, hogy az ún. "Construct"-ok ("építettek", mesterséges int.-val ellátott harci robotok) voltak a G. automata hadigépezet, amiket a T.-ok ellen fejlesztettek. Aztán ezek döntöttek úgy egyszer, hogy a háború teljesen akkor lesz befejezve, ha minden életet kiirtanak, tehát az alkotóikat is.

RJoco
Az én angolom sajnos ennyire nem jó.
Ezért is energiaigényesebb a helyek, lehetőségek felderítése, mert minden angolul van.
A sztorikkal emiatt már nem foglalkozom, pedig biztos, hogy érdekesek. Márcsak abból is gondolom, amit itt szoktam olvasni.

s_andras
Az "csak" egy barnacle-os placc (amiről most kutatta ki R.T. hogy a thargoidok oda telepítik amely területet el akarnak foglalni, egyes számú logból: "...seeding a planet with barnacles is an important process in preparing an area for occupation."😉.

RJoco
Ezek szerint nem ott jártam. Egyik link képe sem hasonlít arra ahol jártam.
Én ilyen helyen jártam.

s_andras
Azt hittem tegnap ott voltál egy T felszíni bázison, ahol a scavengerekből is lehet anyagokat gyűjteni.
Sensor
Link (ide már kell a Sensor a bejutáshoz)
Probe már nem kell, azt csináltuk meg együtt elsőnek 😉

Dzsini

RJoco
Oké, de nem gond.
Ebben a két nappal elég sokat ültem előtte, lehet, hogy ma akkor pihenek egy kicsit.
Következő lépésnek úgyis a Sensor, Link, Probe összeszedését terveztem, de még utána kell néznem, hogy merre is találom.
Ennek a játéknak ezt tartom a legnagyobb hátrányának. Külső oldalak nélkül el van veszve az ember, mert belső adatbázis nincs vagy nagyon minimális.

s_andras
Oks, meglátjuk. Nem tudom akarom-e elölről kezdeni ha nem bírják visszacsinálni. 72 órás a válaszidő, úgyhogy nem biztos hogy ma reagálnak. Ha közben kell a hely, vagy váltanod kell másik hajóra, nyugodtan dobd/add el, mert azt a legkönnyebb megszerezni.

RJoco
Feljegyzem mindenképp.
A Cyclops-ot vissza tudom adni amikor csak kell.

s_andras
Igen, azt hiszem miután elmaradtak a levelek, egyszer megnéztem a beállításokat és láttam hogy nincs bepipálva, de nem nyúltam hozzá. Most ez elvileg visszahozza, kíváncsi leszek rá.

Csak hogy megint történjen valami, tegnapról mára a transactions fülről eltűnt a Ram Tah küldetés... 4 cucc volt hátra. Erről aztán megy is a jelentés, pontosabban a követelés hogy büdösgyorsan állítsák vissza.
RJoco, amúgy is akartam írni hogy ha a 15-öst és a 23-as valahol véletlenül megadja, akkor légyszi jegyezd fel a helyszínt és hogy melyik oszlop, köszi. Ha a support nem reagál nagyon gyorsan, akkor lehet hogy a mai összedolgozásunk ugrik. Bár nem hiszem hogy túl hamar találok bazi. és medúza mintát.

RJoco
Én is kapom minden héten.
De azért beírtam a címem, hamár ingyen adják 😄
Aztán remélem nem olyat kapok, ami már megvan...
És elvileg a feliratkozással már részt veszel benne, ha utána ismét leiratkozol...

Dzsini
Én szépen kapom minden héten, elvileg az account settingsnél a weboldalukon is meg tudod nézni, hogy mire vagy / nem vagy feliratkozva.

s_andras
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/413214-Important-Newsletter-Information

Az hogy Q4-ben osztják ki a jóságokat, azt jelenti hogy idén novemberben +/- egy hónap?

Én a játék indulásakor feliratkoztam a hírlevélre, de valamikor 1-2 éve egyszercsak abbamaradt a küldés.

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RJoco
Akkor jó. Aggódtam, hogy esetleg valami tolvaj, bár az oldal címe mondjuk okés volt, de sosem lehet tudni.
A Rockstar acc-omat szeretik csesztetni az oroszok, ha véletlenül sokáig vagyok velük egy session-ban gta-ban.
Aztán én szívom, mert kipipálós, meg képkiválasztós mókával kell igazolnom, hogy nem vagyok robot...
Köszi az infót!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.03.10. 00:20:53

PiszkosFred
Igen. Es valodi, twitteren es faszbukon is irtak az FD kepviseloi, hogy ok kuldtek ezeket, nem scam, vagy ilyesmi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RJoco
Más is kapott ilyen levelet?
"
Greetings Commander,

Upcoming changes in privacy laws will soon give you more control over how your data is used, and we want to make sure you are happy to continue to receive emails about game news, updates and offers from Frontier Developments.

Our newsletters are a great way to keep up to date with what's happening in the galaxy, from major announcements to exciting community initiatives which bring together thousands of Commanders, at any one time, to blaze new trails together.

Please take a moment to complete our super-simple sign up form in order to continue receiving emailed newsletters from us.

We understand that completing an email sign up form isn’t quite as exciting as being hyperdicted by a Thargoid Medusa or completing that final run to rank up that extra tier in a Community Goal, so we’re giving everyone who completes the form a free decal and Anaconda Paint Job, just for signing up! It’s our way of saying thank you for being a part of this very awesome community. Please sign up by 24 May to be eligible for these in-game items.

These digital goodies will be delivered straight into your account once our Q4 update goes live.

We always want you to enjoy receiving emails from us whether it’s newsletters, big announcements or special discounts of upcoming games but if you ever decide you don’t want to receive emails, you can unsubscribe at any time - just follow the link at the bottom of any email we send.

Thanks!
"
Ingyen matrica és Anaconda festés, ha feliratkozom.

Dzsini

DonZorro
Köszi megtaláltam de valóban eléggé uncsi a dolog. Nem izgatott fel nagyon.. 😞 Köszi azért!! 😊

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Papa01
Köszi szépen a válaszokat! <#worship>

Dzsini

Dzsini
%localappdata%\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings - ezt a mappát vidd magaddal, itt vannak az irányítással kapcsolatos dolgaid.

Elég csak a joystick konfigot elmenteni a savegame az a szerveren van, szóval ha újra rakod a winfost és fel telepíted a játékot, beütöd az adatait vagyis emailt meg kodot meg ilyenek, akkor automatikusan onnan fogod folytatni a játékot ahol abbahagytad, bemásolod a konfigodat a joy-ról és már játszhatsz is...

https://fxmason.blogspot.com/

RJoco
Mentsd el a mentést, bár elvileg a Frontiernél is meg kellene lennie.
És a vezérlés kiosztást is érdemes elmenteni.
Ami azt illeti én lementeném a teljes steam könyvtárat, így nem kellene minden játékot újra letölteni.
Valamint a dokumentumokból a teljes Frontier mappát. És a rejtett könyvtárakból is a teljes mappákat.
Telepítés után meg visszamásolnák mindent a helyükre.
A steam esetén először a steam-et kell feltenni, majd utána a lementett verzióval mindent felülírni. A steam ne fusson közben.
A művelet végén indítani a steam-et és elvileg mindennek rendben kell lennie. Legalábbis nálam csak akkor volt gond, ha nem a C-n voltak a játékok. Amúgy minden jó volt. Minden játékommal ezt csinálom. Túl nagyok, hogy mégegyszer a netet fogják.

Papa01
Sziasztok!

A közeljövőben Win reinstall lesz. Megtudnátok mondani, hogy miről kell mentést csinálni az Elite kapcsán? Köszi a válaszokat! 😊

Dzsini