ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit nem listáz.

Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.12. 18:46:29

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Dzsini
A my downloadable products oldal listázza ezt a két tételt?
Elite Dangerous: Horizons - PC
Elite Dangerous - PC

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen, ebben bíztam, hogy valami ilyesmi következik.
De csak ezt találom :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Szerintem ez a következő lépés:

Itt kapsz egy klasszikus Steam kulcskódot (ABCDE-ABCDE-ABCDE-ABCDE-ABCDE formában), ezt elviszed a Steam kliensbe, és ott bal alul a játék hozzáadása - termék aktiválása menüpontba bemásolod.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 18:31:03

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen, tovább tudtam lépni egyet. A Frontier oldalon abban a menüben amit írtatok, beléptem, "összekapcsoltam" a steam fiókommal és egyenlőre nem történt semmi.

If you are looking for Planet Coaster Steam keys, please click here.
Your account is linked to Steam.
The key you generate for Steam will add your games to any Steam library but WILL NOT GRANT ACCESS TO ELITE DANGEROUS/HORIZONS without a registered Frontier account and a copy of the game. For this reason, please do not give your Steam key away to a friend! They won’t be able to play without having already bought the game from Steam or from the Frontier Store.

Egyelőre semmit nem kaptam emailon, sem a profilomba hogy mit töltsek le vagy milyen adatokat adjak meg (ha kellene).
Innen hogyan kellene tovább lépni ? Várni vagy még klikkelni valamit ? A Steam részben se vettem észre változást. Csak Elite Dangerous tétel van a játékok közt.

Dzsini
ahogy Siniac is írja: itt kérd ki a Horizonshoz való Steam kulcsot, és azt aktiváld

Ok. Ez se nem kék se nem bolygófelszínes, tehát nem aktív.
Akkor nézzük logikailag.

Van egyszer egy 1 x Elite Dangerous: Horizons - Season Pass visszajelzésem a Frontier oldalán.
Ha megnézem a letölthető tartalmaknál akkor ott is látszik, hogy megkaptam az OWNED kék csíkot a játék posztrjére. Logikus, ne vegyem már meg 2x. Tehát már bírtoklom. Az is igaz, hogy megjegyzésben ezt írja : Downloadable Content Note – You will be unable to access this product without Elite Dangerous.

Az Elite Dangerous tartalmam STEAM-en van. Ott lett aktiválva amikor megvettem a kulcsot.
Kellene kapnom egy linket hogy letölthessem a Horizons tartalmat de addig nem kapom meg míg a Frontier oldalán nem tudom valahogy belepaszírolnom a My Accountomba, hogy már van Elite Dangerous tartalmam, csak steam-en.

Tehát vettem régebben egy Elite Dangeroust, Steam-en. Most meg egy Frontieres Horizons tartalmat ami lehet hogy nem kompatibilis egymással mert "nem egy helyen" vettem a kettőt ?

Ha Steam-en hozzá akarom adni a játékokhoz a Horizons-t persze hogy nem fogadja el a kapott kódot mert azt a Frontiera való aktiváláshoz jó.
Hogyan mondom meg a Frontier oldalánam hogy van Elite Dangerous tartalmam Steam-en és hogyan mondom meg a Steam-nek hogy vettem egy Season Pass-t a Frontier-től ami a saját profilomban már láthatóan aktív vagyis jelen van de nem tudom letölteni mert úgy látja nincs hozzá Elite Dangerous. Vagy az is lehet, hogy olyan DLC-t vettem ami így nem passzol egymáshoz ?
Ahol vettem három verzió volt.

1. Elite Dangerous: Horizons Season Pass Digital Download CD Key - Platform : Other > Region Free
2. Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition Steam CD Key
3. Elite Dangerous: Horizons Season Pass Steam CD Key - Platform : Steam > Region Free

Az elsőt vettem meg. Lehet hogy félre nyúltam vagy be tudom állítani hogy a kettő összepasszoljon ?

Siniac
Ha jól értem, akkor Frontier Store-os kulcsot vettél és ott beaktiváltad.
Ha az alapjátékot is itt aktiváltad be (és nem Steam-en), akkor csak töltsd le a Frontier-es klienst.
Viszont ha az alapjátékot Steam-en vetted meg korábban, akkor a Frontier oldalán (https://www.frontierstore.net) a "My account" rész alatt lesz egy "Partner keys" rész. Itt csatold össze a Steam fiókoddal és ezután kapni fogsz a Season Pass-hoz Steam kulcsot, amit beaktiválhatsz.
Remélem tudtam segíteni!
Dzsini
A lanuchernek be kellett kékülnie, és ott a Horizonst kell indítani - az indulóképernyő is átvált egy bolygófelszínesre, ha aktív.

Nekem is jól jönne infó a session pass vásárlásról, mert vagy nem értem hogy kellene aktiválni vagy nem működik valami.

Csüt éjszaka végül úgy döntöttem jól jöhet egy Horizons Session Pack. Gondoltam egy jóárúsított kulcsot megérdemlek.
A www.g2play.net -en már régebben vettem kulcsot, most is rendben ment minden, kifizetem paypal, megkaptam a visszaigazolásokat
megkaptam a kulcsot most viszont nem tudtam mikor és hogyan fog elindulni.
Amikor megvettem azt az infót kaptam, hogy
To redeem your key, and download the game click here. The game can be linked to Steam account from Frontier account.

A Redeem Code Enter your game code in the box below without the dashes.
Kb, 15 perce beírtam a kódot, visszaigazolták hogy príma minden : Key Redeemed You have succesfully redeemed the key to your account .
A My Orders részbe bekerült : 103286065 12/08/2018 1 x Elite Dangerous: Horizons - Season Pass £0.00 Complete.

Ha elindítom a játékot ... igazából semmi nem változott. A FedCompon jobbra a reputációs füleken alul sem aktív a két Horizons-os fül.

Kell még valamit tennem, vagy beállítanom, hogy Horizons-os Elite dangerous legyen vagy valami még sem kerek és még kell tennem vagy csak várjak ?

RJoco
A DC-nek már a kezdetekben is betegsége volt a dokkolás.
Ha szemből érkezel, akkor azért bevisz, bár én nem szeretem, ha sokat ácsorog a nyílás előtt és vár.
Ha oldalról érkezel, akkor meg nem igazán tud kerülgetni.
Nem egy NPC-t láttam beakadni az állomásba, majd megsemmisülni.
Nálam is simán nekiment a rácsnak, de mindjárt korrigáltam is. És ritkán is használom. Asp-n csak kipróbáltam, de sajnáltam rá a helyet. Anaconda-n rajta van.
Az Anaconda-nál is bevittem a levélbedobóba, majd ott vettem vissza a gázt és onnan már szépen letette a helyére. 100 fölött nem működik a DC, csak alatta.
Illegális cuccnál 200-zal beszáguldottam, a DC meg szépen megfogta az állomás vége előtt és tolatva letette. Bár talán egyszer volt valami nagyobb dolog a leszállóm előtt aminek nekiment. Azt korrigálnom kellett.

Ha megnézed az életet, az önvezető autók egyáltalán nem biztonságosak. A Tesla rendesen befürdött, bicikliseket gázol, álló autónak megy neki. A VW parkolássegítőjéről nincs infóm. Szerintem inkább szégyen, hogy egy CEO-nak ilyen kell a kocsijába, mert ő maga nem tudja bevezetni a parkolóhelyre. Hogy vezeti a céget akkor?!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.08.12. 13:41:54

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Szívesen! Jó játékot!

Siniac
Köszönöm a választ! Ez Steam - Frontier kettős rendszer bezavart egy kicsit, bevallom!
Szintúgy, ráadásként szinte talán az egyik legjobb legélvezetesebb dolog a dokkolás, a nagyobb hajókkal T10 - Conda - Corvett stb rendesen élvezetes betenni beirányítani a levélbedobóba, mint egy kamionnal becentizni valahova. <#gonosz1>

Mondjuk ebben az élvezetben lehet nagy szerepet játszik az is, hogy egyrészt X56-os joy nagyon jó ilyen szempontból másrészt a rift is sokat dob ezen az élményen. <#hawaii>

https://fxmason.blogspot.com/

Sosem használtam DC-t, magam hozom ki-be a nagy vasakat. Mikor utast vagy árut szállítok még pajzsom sincs -így maximalizálva a hasznos terhet.
Ilyenkor csak is solo-privat játszik, a zaklató npc-ket meg lerázom.

Esetedben csak azt tudom javasolni mint "Dzsini" -írj a supp-nak.
Utoljára szerkesztette: Fenimor, 2018.08.12. 06:58:50
Dzsini
Szólj a supportnak, hogy autopilot hiba miatt történt - megnézik a logot, és sok esetben visszaküldik a rebuy árát.

wollnerd
Részvétem. 😞
Semmi sem tud tökéletes lenni mindig, még a dokkoló komputer sem....
Egyébként én a Cutteremen nem használok már DC-t. Persze néha idegesít a landolás vele. hiába ügyeskedek, erőre-hátra-balra-jobbra kell pöccintgetnem a hajót hogy végre bedokkolhasson már.
Amúgy az Anacondán még mindig használom a DC-t.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nem hiszem el! A Cutteremet az autopilota dokkolásnál nekivezette az állomásnak és felrobbantam!
Beragadt valami vájatba. 18 misi oda...
Adjátok vissza a pénzemet, szemetek!
<#violent>

iSS!

RJoco
Ha jól tudom, akkor a Commander Pack hajókat és festéseket tartalmaz.
Ezek bekerülnek a játékodba.
A dolog úgy működik, hogy Steam-en indítod a játékot, de ugye Steam-re először bejelentkezel.
A Steam elindítja a Launcher-t, ami Steam nélkül a frissítés letöltő is, így viszont ezzel nem kell vesződnöd, mert Steam elintézi.
A Launcher-ben szintén be kell jelentkezned, de oda már a Frontier-es adatokkal és ezzel kapcsolódsz a Frontier-hez és az ott megszerzett dolgaidhoz. Ha később festést, fegyver színt, egyebeket veszel, azt mind a Frontier-nél teszed és be is kerül a játékodba akkor is, ha Steam-en keresztül indítod.
A játék Steam nélkül is fut. Ha direkt Steam-en keresztül indítod - főablak vagy óra melletti ikon -, akkor megkérdezi, hogy simát, Horizons-t vagy VR-t akarsz e indítani. A Launcher-ben már csak a Login gombra kell nyomni.
Ha asztalról, ikonosan indítod, akkor a Launcher-ben a Login mellett megjelenik néhány opció. Itt tudod kiválasztani, hogy sima vagy Horizons, esetleg a trainer demo, 32/64 bit verziókban. Bár lehet, hogy már csak 64 bit van.
Az adatokat a vinyódon tárolja egy mentésben. Szóval hiába online, ha elveszik a mentés, akkor elvileg elveszett minden. Legalábbis én így tudom.

Thx, majd meglesem ezt is. <#gonosz1>

Nem szeretek pénzfarmolási tippeket adni, de most kivételt teszek.

Robigo-Sothis -kb 60M/óra. Recept -hozzávalók: Anaconda, I Cutter, T9. utaskabinok...

Elkészítés: Végy egy hajót a fentebb említettekből, -tégy bele first, business, eco... class kabint ízlés szerint (shild helyére is, nem kell az) -fűszerezd meg egy kis Allied repuval.

Elrepülsz a "Robigo" rendszerbe, ott bedokkolsz a Hauser's Reach állomásra. Keresd a 2-3 millás küldiket (ki-be log "open-solo" ajánlott!), -de vigyázz, mert rossz arcú utasok is akadnak köztük és még csak nagyobb zsét sem ajánlanak 'erkölcsösebb életű utastársaiknál. Ha tele a ladik, elugrasz "Sothis"-ba -és ott meglátogatod
a "Sirius Atmospherics" pontot. Scan aztán vissza "Robigo"-ra. Értékes matikat, datákat is választhatsz, -ekkor persze kevesebb lesz a della.

Jó étvágyat!

Az a baj, hogy nekem munka meg egyéb dolgok miatt amúgy is úgy van, hogy eleve ritkábban tudom elővenni a játékot. Nem tudom megmondani mikor érek rá, amikor meg igen, akkor nagyrészt mások nem érnek rá. <#whatever> Ígérni úgy meg nem akarok senkinek semmit, hogy ha tudom, hogy lehet nem is tudom betartani, mások szopatásával hitegetésével nem lelném örömömet...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.11. 12:58:45

Ajánlatom még mindig áll.
Ha vannak olyanok, akik össze tudnak szedni egy T9-est, van elég rankjuk, hogy kapjanak jól fizető, odaszállítós winges küldit, akkor 4 ember össze tud hozni olyan 3 milliárd kreditet fejenként, egy nap alatt.
Mikor is csináltam. Február környékén. Na utána nerfelték le. Akkor voltak tömegével olyan passenger missionok. Utána egyet egyet tudtál nagy ritkán összeszedni.
Köszi, ez egész jónak tűnik, és így a képekkel ez garantáltan egy hiteles adat. Megnézem. Csak ettől a csiki csuki belépegetéséktől kapok megint-mindig agyérgörcsöt...

Nem értem miért nem lehet ennyit adni egy játékosnak, hogy simán felvegyen utasokat... Rift-el nyomom, és kurvára kivesz az immersionból, hogy ki be kell lépegetni a játékból. Nagy kár érte, smucig braben ennyit sem akar adni egy rakás lóvéért. <#rinya>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.11. 12:42:30

1
2
Na ez már reálisabb, kb. ez az átlag (luxus utas most sem volt...hmm megritkultak úgy tűnik).
Fél óra alatt (tiszta menetidő dokkolással) oda-vissza úttal(!) 32 milla. Trocmii (Chandler Hub) ---> Zoelati (amit éppen ad, de többnyire Finlay-Freundlich Survey). Az utasfeltöltés kb. 10 perc szóval egy kör mindennel együtt kb. 40 perc. Szóval az 2 óra alatt 90, 1 óra alatt 45 milla tokkal-vonóval. ÁTLAGOSAN!
Mivel én powerplayezek most, nekem jó itt az Arissa-uradalomban.
Ha valaki tud jobbat itt empire űrben az szóljon.
<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2018.08.11. 12:16:57

iSS!

De nem egy óra alatt! Nekem ne mond csak feltölteni utasokkal tartott vagy 30 percig, és akkor még nem beszéltünk az útról...

Na mindegy, most megnéztem és elég szar. "Üdvözölném" a Braben anyukáját, hogy egy rakás pénzt elköltöttem erre a játékra és mindig ott tartunk, hogy hiába veszel egy nagy hajót, utasokkal maximum csak ünnepnapokon tudod megtölteni...

Már kezdem sajnálni, hogy ennyit költöttem rá festésekre meg minden szarra. Mert az nem játék, hogy csiki csukiban ki be keljen lépkedni, hogy meg tudj tölteni utasokkal egy hajót.

Ez szándékos szopatás, tudatosan elrontották a játékélményt...

Remélem ember nem költ már többet náluk egy forintot sem de hogy én nem fogok adni tíz fillért sem a braben bandájának az egészen biztos.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.11. 12:11:10

Nekem működött. Átlag 200 milla.
Siniac
Helló!
Köszönöm a választ! Azért szerettem volna a Frontier-ről letölteni, mert ott aktivált egy Commander Pack-et is, amihez nem generálható Steam kulcs. Nem tudom mennyire működik együtt a két rendszer, én pedig nem szeretem bonyolítani a dolgokat - bár lehet, hogy most pont azt teszem. 😊
Nekem amikor még nem volt nerfelve akkor is csak max 90 millió volt / óra a parutis vs medb-n. Soha nem lehetett 200 millát csinálni óránként anacondával amire hivatkozva ugye nerfelték. A csiki csuki belépésekkel, az odaúttal a max 90 milla volt, és azzal le is telt az egy óra... <#whatever>

De kösz megnézem hogy lehet e csinálni 60-80 milliót óránként a parutis medb útvonalon most, de elég hihetetlennek hangzik. <#gonosz1>

MasterMason: szerintem a Parutis > Medb v. Parutis > 36 Ophiuchi dolog még mindig működik, nekem csak first classos Condával a 60-80 M Cr / óra mindig összejön, jó, néha kell egy kis solo > open > solo kibelépés, hogy legyen elég utas.
Ez milyen útvonal mit szállítasz?

Nem tud valaki valami jól fizető útvonalat, ember szállítás? <#gonosz1> Egy ideje nem játszottam, szal most nem tudom merre lehetnek a jó fuvarok. Amik régik voltak azok már sajnos nincsenek. <#rinya>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.08.11. 10:04:16

Mi az
hogy
nerfelték?

És ezúttal balszerencsés voltam, mert két helyre kellett leszállni nem egyre, mint általában és ráadásul a kilenc kabin közül egyikben sem volt luxus utas. Ha csak egyben lett volna, akkor 5-10 millával több és így tovább...

Utoljára szerkesztette: Amergin, 2018.08.11. 09:47:41

iSS!

Ha a coriolis.io-n összeraksz egy virtuális hajót, annak van egy linkje az eddb.io-ra, ahol megmutatja, hogy melyik állomáson tudod egy az egyben összerakni, valamint az engineeringhez szükséges összes nyersanyagot is felsorolja (be lehet állítani a feltételezett dobások mennyiségét, javasolt a 2-2-3-4-11).
RJoco
De, ha Steam-en vetted, akkor miért akarod a frontier oldaláról letölteni?
Amúgy a DLC valószínű tartalmazza a teljes játékot. És azért van csak egy link. Az indításnál meg kiválaszthatod, hogy a simával játszol vagy a Horizons-szal.

RJoco
Ha csak a pénz számít.
Nekem biztos, hogy rontaná a játékélményem is, ha kilőnének egy platformon.
Ez kb. olyan, mint amikor SRV-ben lépsz ki, majd belépésnél a területnél kószál egy játékos és szépen elkezdi lőni a parkoló hajód, te meg csak nézel, hogy akkor most mivan?
Felszállni nincs sok esélyed.

RJoco
Csak Type-6-om volt. Nem is gondolkodtam sosem más Type hajóban. Bár a 10-es már piszkálja a fantáziám, csak nincs még lehetőségem játszani.
Én megcsinálnám az Ancient Ruin-os küldit. Legalább az elsőt. (Ami azt illeti, meg is csináltam.) Ez ad egy 100 millás lökést.
De most jut eszembe, hogy ez neked nem elérhető. Horizons kell hozzá, mert égitestekre kell leszállni.
Akkor marad a talicskázás.
Nézz egy hajótáblázatot, válaszd ki, hogy mit szeretnél és lebegjen célként a szemed előtt. Ha találsz köztes hajót, akkor esetleg válts.
Én Cobra-val talicskáztam addig, míg nem lett pénzem Type-6-ra, majd azzal talicskáztam össze az Asp-re és a fittjére valót.
Jó 200 kört mentem 2 állomás között.
Ha jól emlékszem valami Ling Yu-nál lehet 15%-kal olcsóbban kapni mindent. Ott tudsz spórolni. Eladásnál természetesen ugyanúgy kevesebb jön vissza. Az Anaconda-t és a fittet már nála vettem, elég sok milliót megspóroltam.

RJoco
A Python nem igazán ugrálni való, ezért sem írtam. Amúgy nekem is van, de inkább Asp-vel szállítgatok. Illetve most már Anaconda-val is tudok.

Köszönöm!
Ahogy látom csak online kell lenni ahhoz, hogy csökkenjen és nem muszáj abban a hajóban, amire a bounty-t kaptuk.
Ha bounty van azon a hajón, amivel arra az állomásra akarok dokkolni, amelyik azé a minor faction-é, aki a hajómra tette a bounty-t, akkor:
1. azonnal kilőnek (az állomás) vagy
2. engedélyt adnak dokkolni, de ha utána szkennelnek, akkor szintén kilőnek
Melyik az igaz?
Nem akarom kipróbálni érthető okokból...
<#eplus2>
(Másik hajóval minden gond nélkül tudok dokkoni, mert nem piros a reputációm annál a minor faction-nél: csak unfriendly a relationship-em, nem pedig enemy.)
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2018.08.10. 20:23:44

iSS!

Dzsini
Notoriety - jobb oldalt a képen mutatja
minden 2 óra játékban töltött idővel csökken egyet
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.10. 19:38:18

A notiety-nk szintje megnézhető valahol? Már hogy hol tart és mikor csökken le nullára?

iSS!

Siniac
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot és a Season Pass-t Steam-en, amelyeket be is aktiváltam a Frontier Store-ban; viszont a My downloadable products fül alatt csak a Season Pass-hoz van letöltési link (a sima Elite Dangerous-höz nincs). Ez másnál is így van, vagy nálam akadt valami hiba?
Gabo: én hajó, kiegészítő keresésre az Inara-t használom, mert ott lehet szűrni a leárazásokra (10-15 % azért elég jelentős tud lenni). EDDB esetén ezt a szűrési lehetőséget nem találom, de lehet, hogy vak vagyok.
Az állomások készlete változni szokott. Ha megnézed a találati adatokat, akkor ott szerepel az is, hogy mikor lett az adott cucc ára/készlet információja utoljára frissítve. A pár perces vagy órás infok elég frissek, a néhány naposak már csak tájékoztató jellegűek.

Vagy minél előbb elérni az elite rangot valamiből, aztán irány Shinrarta Dezhra. Ott minden olcsó.
Ezt használom és ennek ellenére nem találtam pár dolgot. Igaz utólag jött az infó hogy Horizons tételeket kerestem de volt ami sima Elites eszköz és az sem volt ahol kellett volna. Mindegy, a bizti kedévéért megnézem majd az INARA adatbázisban is. Köszi.
7végére kicsit pihenek, a Dunapart vár, az Elit is pihenhet.
Jó játékot, vasárnapig pihi van.

Soloban csinálom. Csak a küldetések miatt váltok, ott más a lista. Csak néha benn ragadok openben.
Nem gond, ha szétlőnek. Pénzem van dögivel. A fullos corvettemet 310x tudnám újravásárolni.
Ahelyett, hogy vaktában keresgélsz, hogy melyik hajót, modult hol kapod meg, javaslom, hogy használd ezt az oldalt:
https://eddb.io/station

Meg tudod adni, hogy milyen hajót vagy modult keresel, melyik referencia rendszer közelében, meg még egy rakta egyéb szűrési feltételt, aztán már válogathatsz is az elérhető helyek között.
Azt meg csak csendben megsúgom, hogy Li Yong-Rui irányítása alatt álló rendszerekben tanácsos a nagyobb, drágább beszerzéseket bonyolítani. <#papakacsint>

Caliph
a python inkább harcra jó,szállításra nem egy élmény az ugrótáv miatt.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.