ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Mert egy accounton csak egy pilótád lehet.
Van, aki szeret pl. nagy felfedezőutakat tenni, de néha szívesen játszik a Buborékban is, pl. egy közös összejövetel vagy Thargoidvadászat, ilyesmik miatt - és 40 ezer fényévről nehéz hazaugrani egy hétvégi Buckyball verseny miatt.

(amúgy az egyedül kiépített multicrew is jó, mert minden plusz pilóta +1 pöcök az energiaelosztáson)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.15. 11:22:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RJoco
Meg miért van valakinek több Frontier acc-ja. Szerintem ez sem túl gyakori eset. Ha csak nem halt meg szerepjátékban és nincs extra élet lehetősége...
Egy EVE-nél még megértem, ott egyszerre akár 2-3 kliens is vígan futhat vagy, ha elég nagy a gép, akkor sokkal több is. De ez más játékstílus.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Dzsini
Azért az esetek túlnyomó többségében nem fordul elő, hogy valaki 1 steam accounttal több Frontier accot szeretne használni, így az egyszeri regisztrálás bőségesen elegendő. Az, hogy itt tévedésből egy másik accountra került a máshol vásárolt Horizons kód egy apró baki, ők pedig adatbázis oldalról könnyen átpakolják - csak igazolni kell, hogy mindkét account ugyanahoz a felhasználóhoz tartozik (ezért kérte a másik emailcím igazolását a supportos)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RJoco
Ezt tudom és értem is, hogy miért.
De, ha a kód a Steam összekapcsolásából ered, akkor a leválasztásnál szerintem el kellene tűnnie a kódnak is.
Ellenben a Steam-es acc-on mindig rajta marad, ott/oda lett vásárolva és aktiválva.
De ezek szerint ez nem így megy.

Dzsini
Nem, mert a kódot egy frontier acchoz lehet hozzácsapni, és ez megtörtént már. Ugyanígy steames kódot se lehet "leválasztani" az accról és máshoz beregisztrálni.

RJoco
Így már világos, köszi! 😊
Akkor nem lett volna egyszerűbb leválasztani a Steam-et a rossz acc-ról és hozzákapcsolni ahhoz, ahol a Horizons lett aktiválva?
Így kihagyható lett volna a support.
Vagy a Steam-ről áthozott kód végleg azon az acc-on maradt volna?
Most már mindegy, Yag-nak megoldja a support, már csak tudásbővítés miatt érdekes a dolog.

Dzsini
Két frontieres acc, az egyik amin keresztül a steames változat csatlakozik, és egy másik, amire a Horizonst beregisztrálta (viszont nincs rajta az alapjáték). Ezért nem lehetett a steames változatot beregisztrálni a másodikra, és (jogosan) írta az oldal neki, hogy "ez a kód már használatban van".

RJoco
Most ezt nem értem.

Két Frontier-es acc-od van, Yag?
Vagy két Steam-es?

Dzsini
Akkor a #19515 -nél volt egy jó sejtésem, hogy nem ugyanazon az accounton van a két termék... de megvan az alagút vége akkor 😊

A vásárlással nem volt gond, az aktiválás ment mellé - egy másik accountra, mint amin az alapjátékod be volt regisztrálva.

Halad a téma és van remény állítólag. Ha minden igaz akkor a Frontier-es support látja a fényt az alagút végén.

Hi Thunder,

I believe I have been able to find the issue here!

In order to play Elite dangerous horizons you need to first have a copy of the base game (as I am sure you are aware), however, the two keys provided are on different email addresses!

We can move everything across to a single email for you however before we do can you please confirm this email for us, y**.***@gmail.com and then which email address you would like all of the content on.

Once we have this additional information we can hopefully get you a swift resolution! 😊

Best Regards

CMDR Electron
Elite Dangerous Customer Support Wing

Természetesen igazatok van. Ezek után én is belátom, hogy sokkal körültekintőbben kellett volna eljárnom a kód vásárlásánál. Sajna, vagy nem, de nem sok kódot veszek, effektív időm sincs nagyon játszani, de ezt úgy éreztem hogy 300+Elite játékidő után már jár. Egyébként is "Ti" vagytok a hibásak, mondogattátok hogy mennyire fain, mik az előnyei : ) ezért vágtam bele. Csak hülyén ... brü-hü-brü-hü. (ok, csak poén volt.)
Viszont most így jár-tam. Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy új kulcsot csak steam-en lexarom mennyi, vagy együtt a kettőt és akkor tutkó rendben van ... de egyelőre ha van remény addig kitartok.
A CdGalaxis ötlet jó. Majd máskor elsütöm.
Ha tényleg csak annyi a gond, hogy két külön mailon futott a két regkód (ami valójában három, mivel a vásárlást egy harmadik mailról követtem el ) akkor nekik ez nem bonyolult manőver. Remélem.
Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.15. 09:25:56

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Elnézést mindenkitől. Hülye szokásom, hogy nem olvasom végig a commenteket.
Dzsini
Bocsánat mindenkitől, hogy belekezdtem (és hiába írtam a végére, hogy ne itt folytassuk) 😞

Azért jól bejött ez a valve-nak, gyakorlatilag anélkül hogy ők játékot csinálnának inkább már csak eladják mások játékait. 😄

A rizikó és a befektetés csak a fejlesztőé, ha menő a játék és van rá elég vevő akkor valve meg jó nagyot kaszál. <#eplus2>

https://fxmason.blogspot.com/

Pl a legújabb a Bethesda.
A Fallout 76 nem lesz steamen elérhető.
Amúgy ugye a Blizzard, az EA games, Ubisoft.

Kis eladásokból van sok, de abból kb 100nyi jelent egy egy nagy neves játék eladásmennyiségét. A nagy nevek viszont kezdenek lelépni.
Mennyi egymilió fölötti eladása volt a steamnek:
2018 13 augusztusig
2017 40 (20 augusztusig)
2016 57
2015 68
2014 56
2013 64
2012 52
2011 36
2010 32
2009 26
Érezhető a visszaessés. Valószínű, hogy 2018-ra 26 ilyen játék fog jutni.

A vége az lesz, hogy a gagyi játékok és kezdő fejlesztők piaca lesz a steam. Leginkább azok fogják használni, akik régi játékokkal akarnak játszani, vagy olcsó gagyival tucatjátékkal, esetleg egy jó kickstarteres játékkal, amire nem csapott le még más ilyen kiadó. Most komolyan, nézted mostanában, hogy milyen új ajánlatok vannak?
Dzsini
Ó, erre van valami forrásod? Mert ennek a fordítottjára van, egyre növekszik a megjelenő címek száma (2012: 376 cím, 2013: 539 cím, 2014: 1506 cím, 2015: 2807 cím, 2016: 4762 cím, 2017: 6933 cím, és 2018 a mai nappal 5665-nél tart, és hol van még az év vége) , és azóta is naponta több, mint 20 új cím van fent. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy lassulna a trend, de ha bármi pontosabbat tudsz ennél (ki az a "mindenki", aki épp otthagyja őket), kérlek a Steam topicban fejtsd ki.

A steam az elején is elég gáz volt. Lassan mindenki otthagyja őket.
RJoco
Ha már ott a lehetőség a Frontier-nél a Steam-mel való összekapcsolás. Én is elvárnám, hogy utána lekommunikálják a kódokat egymás között. De ezek szerint nem teszik.
Ahogy Robocraft-nál sem tették, pedig elvártam volna. Különben ne árulják.

Dzsini
Ezzel se lenne gond, ha a Frontier accounton látszana, hogy megvan neki a Steames alapjáték - ezt az egyet kell helyrerázni, és máris minden a helyén.
Én is cikkcakkban vásároltam innen-onnan a dolgokat, alapvetően nem kéne, hogy ilyesmi számítson.

RJoco
De egyenlőre a Frontier-rel kommunikál.
Amúgy meg szerintem mindegy kell, hogy legyen nekik. HumbleBundle-n elég sok kódhoz hozzá lehet jutni nagyon olcsón. Akkor az sem jó?
Nekem is van pár kódom innen-onnan és semmivel nincs gondom. Mondjuk én ritkábban a g2a-t használom, legtöbb játékom a könyvtárban Humble-ról van, de azért van jó pár a Steam-ről is. A g2a-nál lehet venni plusz 1 euróért biztosítást is, ha esetleg nem működne a kód, akkor visszakapod a pénzed.
És vajon ahhoz mit szólna, ha tudná, hogy 10 euróért vettem a cdgalaxis-tól az X Rebirth-et, mikor ők még javában 40-ért adták a félig sem készterméket.

Ha Steam-es kódot vett volna, akkor valószínű, hogy nem is lett volna gondja vele. Aktiválja és élvezi a játékot.

Szeretném jelezni, hogy a steam nem szereti a g2play.net típusú oldalakat (scdkey.com, stb). Szóval jelezni fogják, hogy nem ok. Vedd meg steamról, vagy az frontiers storejából. A steam szokta aktívan tíltogatni is az így szerzett kulcsokat. Legjobb lenne, ha azt jeleznéd, hogy mondjuk 576-ban vetted, vagy valami magyar noname játékboltban.
Igen. megírtam. de most megint részletezem, megadom nekik a steam kulcsot és azt a céget akitől vettem a Horizons kulcsot.
Remélem kibogozzák hol a gubanc.

A válaszuk utolsó sorát,("If you purchased the Horizons key from somewhere other than Steam please do let us know"😉 tudattad velük, mármint hogy nem steames kulcsot vettél?

Alapvetően igazad van. Én is utólag jöttem rá hogy baromság volt nem a steam-es kulcsot venni, de így utólag jöttem csak rá, hogy elcsesztem. Remélem van orvosság. jó lenne nem megvenni megint csak most Steam-os verzióban ...

Support válasza.

Hi Thunder,

Thank you for getting in touch regarding your Horizons purchase.
You have added a Steam key for Horizons this means the installation of the game should be on Steam so you will not see a download option in the Store.
Horizons requires the base game Elite Dangerous to play, and as you have a Horizons Steam key can you please send us your Elite Dangerous Steam key to help us work out what has occurred here.
You can find this key by right-clicking on Elite Dangerous on Steam and select View CD Key.
If you purchased the Horizons key from somewhere other than Steam please do let us know.

Best regards,

Bárki valami észrevétel ami esetleg elkerüli a figyelmem, mert akkor megírom neki tört angolosságommal és Googlefordító kiegészítőkkel a válaszomat.
Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.13. 21:18:18

Thx. <#gonosz1>

https://fxmason.blogspot.com/

És még a zene is passzol hozzá. Ügyes vagy. Tetszett.

RJoco
Nem hiszem, hogy az újratelepítés segít, de persze megpróbálhatod.
Ahogy Dzsini is írta, írj a support-nak.
Ők majd megoldják.

Viszont ez egy nagyon tanulságos eset, hogy nem jó mindenfelől össze vissza vásárolni. Ha Steam-es terméket vesz/használ az ember, akkor a Steam-en kell mindent hozzá beszerezni. Vagy legalábbis Steam-es verziót.
Ha a készítőktől vette az ember, akkor meg onnan. Különben support-olhat és várhat, meg vesződhet.

Mondok is rá két példát, mert nem az Elite az egyetlen játék.
Ha a GTA Online-hoz veszel valamit, akkor nagyon kell figyelni, hogy hol vetted a játékot. A Steam-es "kiegészítők" (Shark Card-ok) nem fognak aktiválódni a Rockstart-tól, "dobozosan" vett verzióban és a másik oldalról sem működik.
Vagy ahogy én jártam a Robocraft-tal. Ingyenes játék, eredetileg nem Steam-es verziót futtattam, csak később összekapcsoltam. Egyszer vettem hozzá fél éves prémiumot a játékon keresztül, nem is volt semmi gond vele. A tavasszal Steam-en keresztül megvettem hozzá az élettartamos prémiumot, de nem aktiválódott. Amíg otthon voltam szabin, normális ping idővel, addig nem tudtam kihasználni a prémium előnyöket. Nem is játszottam vele, nehogy valamiért elbukjam a pénzt. Írtam Steam-nek, nem tudtak segíteni csak elküldtek a készítőkhöz. Némi levélváltás után meg is oldották, de már lejárt a szabim és a netem is instabilabb lett.
És a játékon belül végig aktív volt az opció, hogy megvehessem még egyszer. Így utólag inkább azzal kellett volna kezdenem és lehet, hogy nem lett volna gond vele.

Ez mind.

If you are looking for Planet Coaster Steam keys, please click here.

Your account is linked to Steam.
The key you generate for Steam will add your games to any Steam library but WILL NOT GRANT ACCESS TO ELITE DANGEROUS/HORIZONS without a registered Frontier account and a copy of the game. For this reason, please do not give your Steam key away to a friend! They won’t be able to play without having already bought the game from Steam or from the Frontier Store.

Korábban egy steam ikon is volt ott, de amikor ráklikkeltem a steam fiókba kellett belépnem. sikerült de effektíve nem történt semmi. Így igazából ez itt üres. Ahogy lényegében szinte az összes aloldalon sincs sok. Most már csak tényleg abban reménykedem, hogy ne kelljen újra vennem a tételeket vagy hogy működjön egyáltalán. Lehet újratelepítem a gépet, vagy csak az Elite Dangeroust.

RJoco
A Partner Keys-nél mit ír?
Nekem ott szerepel mindkettőnek a steam kulcsa, plusz lekérhetek még párat, mint pl A ~Horizons Season Pass (Steam); ~Arena (Steam); ~(Oculus Rift) verziókhoz.
Itt lényeges megjegyeznem, hogy én, mint sokan mások anno, még teljes áron, külön játékként számon tartott verziót vettem meg.
Vagyis a Horizons anno egy teljes játék volt és később jöttek rá, hogy ez így annyira nem tuti.
És az ED után az ED:H-t is beaktiváltam Steam-en. Viszont a DLC-t már nem, mert minek. Fut így is.

Épp ezért nekem anno két ikonom volt a játékhoz. Az egyik az ED Launcher-t indította, míg a másik a Horizons-ét.
A letölthető tartalmaknál már csak a Horizons Pre-Order-es verziója van és az extrák, amiket még kaptam mellé.

s_andras
Csatlakozom. DC SOHA. Nem is lesz. Lassú, elfoglal egy értékes helyet, és amint a mellékelt ábra mutatja, hibázik. Ennél sokkal kevésbe jogos esetekben is adtak már kárpótlást, de igazság szerint itt se járna... Ha jól tudom, senki sem vállalt rá 100%-os garanciát.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Game Uninstall - Install hogy módosítaná a folyamatot ? A már beírt kódokat elfogadná vagy figyelmen kívül hagyná a rendszer. Vagy végre egymás után lehetne aktiválni a két játékrészt ?

Sajna már a régi Launcheren keresztül sem enged be. Folyamatosan Verification code-ot kér, megadom neki újra kéri mintha nem lenne jó a kód. Jelszó, mail cím rendben. Akkor így marad és várás. Ticket nyitás megtörtént.
Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.12. 21:56:51

Dzsini
Akkor viszont irány a support, és ők kibogozzák a dolgot (valószínűleg holnap munkaidőben) - írd meg nekik mindezt (persze angolul) - hogy van egy accountod, amihez Steamen van egy Elite, ami nem látszik a Frontieres accounton. Most van hozzá egy Horizons, ami látszik, cserébe viszont nem tudsz hozzá steames kulcsot kérni - és te szeretnéd, ha mindenhol látszana minden. Írd le mi mindent próbáltál (kulcs regisztrálása Frontier oldalon - amire hibaüzenet jött, stb.), hogy minél kevesebb, már ismert kört fussatok le.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 21:14:26

A PRODUCT ACCESS KEY sorba beírtam már mindkét kapott kódot, de sak ennyi : Sorry, this access key has been used previously.

No. Tehát. A CD kulcsot megadtam az új Launch belépésnél, következetesen Horizons-t kér, bemásoltam neki a Steam-es kulcsot, csak ezt írja sajna. Sorry, this access key has been used previously. Majd amikor kéri a belépéshez kapcsolódó mailt és jelszót, kér egy Verification code: -ot. Küld egyet mailra, bemásolom majd kiírja, hogy : please purchase / redeem Elite Dangerous to contineu. Felette egy linket ad ezzel a szöveggel: Please log in whit your ELITE: DANGEROUS account details. You do not have an account please register HERE. Odalinkelek és megkapom megint azt hogy :
Redeeming a Horizons Season Pass code?
ENSURE YOU ENTER THE SAME EMAIL ADDRESS REGISTERED TO YOUR EXISTING FRONTIER ACCOUNT:
FRONTIER ACCOUNT
Please enter your email address > Megadom a mailom majd megadom a Horizons kódját és azt írja rá hogy : Sorry, this access key has been used previously.

Én úgy emléxem, hogy telepítés után az alap ELITE-nek megadtam a CD kulcsát a Frontier oldalán. Ehhez képest nem értem miért nem látszódik a Frontieres profilomban. Értem amit írtok, valóban úgy lenne logikus hogy mindkettőt látom. De nem.
Ki és beléptem de semmi frissülés és változás a menük üresek, max annyit kapok infót mint eddig, hogy van egy Complette státuszban lévő Horizos Passom. Aztán semmi. Az alap játék miért nem látszik a Frontier weboldalán ? Utólag hogyan lehetne rávenni, hogy a már használatan lévő játék regisztrációval együtt kerüljön kapcsolatba a Steam profilban lévő indítással nem tudom.

Kezd zavarni, hogy vagy egyik vagy másik kód elcseszödött és így nem tudom játékra bírni együtt a kettőt.

Dzsini
A Frontier fiókod jelenleg úgy látja, hogy neked csak a Horizons van meg, az alapjáték nincs.
Azt kellene elérni, hogy a most csak Steamen látható sima Elite is megjelenjen a Frontier fiókodban (#19514 második képe). Ehhez kell a Steamen olvasható CD kulcsot megadni a Frontiernek - vagy a lenti oldalon ahol írtam (#19518), vagy most, ahol a Launcherben kér tőled egy kulcsot (az, hogy fölötte Horizonst ír, nem érdekes - gondolom erről van szó).

Amint a Frontiernél megjelenik az alapjáték is, szinte biztos, hogy rögtön lesz lehetőséged a Horizons Steam kulcsát is kikérni (#19506) és beregisztrálni Steamen, valamint a külön felrakott launcherben IS megjelenik a teljes játék, mert az az accountodról szedi az információt (ahol fentvan mindkettő).

Most már a végére járok ennek mert cefetül febaxta az agyam ez az egész.
Tehát. Van a Steam fiókomban egy install az Elitre. Feltelepítettem, a fiókban meg található egy : Elite Dangerous CD-kulcs.
Ezt a kulcsot kell valahogy a Frontier oldalán beaktiválnom ? Erre a Frontier Profilban nem találtam lehetőséget.
Most hogy megint feltelepítettem a Lachert kér egy kulcsadási lehetőséget, de azt Redeeming a Horizons Season Pass code? ra kéri.
Ha Horizons-t ír adjam meg neki az alap játék Steam-ben található kulcsát és ha elfogadja akkor lehet tovább tudok lépni ?
Vagy ha a Horizons-t kéri akkor csak annak a számát adhatom meg (amit már megtettem így már fel lett használva a vásárlás után küldött kód.) Az újonnan telepített Lancherrel még nem tudtam belépni...

Dzsini
De pont az lenne a lényeg, hogy regisztráld be a steames kulcsodat a Frontierre IS, hogy ott ne csak azt gondolja a rendszer, hogy a Horizons van meg, játék nélkül.

Ezért írtam, hogy a különálló launcherrel (steam nélkül) is mindennek működnie kellene, és ehhez az kell, hogy a Frontier accountodra is beregisztrálódjon az alapjáték.

Plusz lehet, hogy így beállítva a számlázási címedet érdemes lenne kijelentkezni és vissza, hogy megjelenjen a lent nálam látható kulcskikérés.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 20:10:40

Siniac
Egy próbát megér...
A CD kulcsot látom. Azt gondoltam ez egy Steam kulcs a játékhoz és nincs köze a Frontierhez. Mivel a Frontier oldalon nem látszik az alap Elite Dangerous ezért lehet hogy nincs beaktiválva Frontier-ez.
Ha nincs bereggelve frontierre akkor hogyan tudom elindítani és játszani vele ? Mindegy. Lehet hogy ez a gond ....

Siniac
Az alapjáték, amit Steam-en vettél be van aktiválva Frontier-en?
(A Steam kliensben, ha játék oldalán vagy, jobb oldalon van egy CD-kulcs menüpont)
Dzsini
http://hosting.zaonce.net/elite/Client-Installer.exe - ha lehúzod az ő launcherüket és azzal bejelentkezel mit szól hozzá?

találtam egy ilyen hozzászólást az ezzel foglalkozó topicok egyikében:
"Update: I chose to install only Horizons (not also core) through the Steam-independent Frontier Launcher, and that launches fine. Also, when I now launch Elite Dangerous through steam, it also lets me play Horizons, despite that Steam store still doesn't show Horizons as activated for me. So, all around, pretty perfect situation and I don't think I'll need to claim my steam key from the Frontier store. One "downside" I suppose is that I have to update the game through Frontier's launcher and not through Steam, but that's not a big deal. Thanks for the help everyone!"
Ami helyből vicces 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 19:31:05

Naja. Sajna azt írja, hogy már használatban van. Sorry, this access key has been used previously.
Effektíve mindkét kulcsot beírtam. A Steam-es Dangerousost és a Horizons-t is. Mindkettőre ezt írta, .

Dzsini
https://www.frontierstore.net/customer/accountpage/ - itt próbáld meg hozzáadni a Steames kulcsot a Frontier oldalhoz - Steam kliensben jobbgomb a játékon, CD kulcs megnézése. (a support itt külön kitér arra, hogy számlázási címre szükség lesz, tehát az jó, hogy beállítottad)

Ne aggódj, nem lesz semmi gond, minden vásárlásod megvan, már csak a kódokat kell kisakkozni, hogy mindenki tudjon mindenről 😊
(legvégső esetben a Frontier support 100% segíteni fog, de meg tudjuk oldani nélkülük is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 19:20:36

Igen. Alapvetően már nekem is ez a kérdés merült fel, hogy miként tudom megmondani a Frontiernek, hogy van Steam verzióm és miként tudom a Steam-nek megmondani hogy a Frontiernél van a Session Passom a Horizons-hoz. Egyik másik mailra se érkezett üzenet hogy valamelyik frissített volna adatokat. Tehát a Steam-es mailomra se kaptam mailt hogy valami történt a Frontiernél és a Frontier mailomra se küldtek üzit hogy küldtünk steam kulcsot.

Már bánom, hogy nem a steam-es kulcsot vettem meg. Akor fel se tűnt hogy ebből gondom lehet. 2x se szeretném megvenni egyiket vagy másikat sem .... legalább is remélem nem kényszerülök rá mert akkor elég drága játékká válik 😊
Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.12. 19:18:12

Igen. A Lancher és a Frontier weboldal egyforma loginnal rendelkezik. Viszont teljesen eltér a Steam-es loginomtól. Más a mail cím és a név is, jelszó is.

Dzsini
Ezen úgy néz ki nincs Elite Dangerous, csak Horizons - a launchert elindítva ugyanez a felhasználó van oda is bejelentkezve?
Fent a Welcome ... név ugyanez, és ott a my account-ra klikkelve ugyanide vezet?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 19:08:15

Semmi. Csak sima Elite Dangerous.

Utoljára szerkesztette: Yag, 2018.08.12. 19:06:11

Dzsini
Addig is próbáld meg önmagában elindítani a Launchert - <ahova a steames dolgaidat telepíted>\steamapps\common\Elite Dangerous -ben az EDLaunch.exe -t indítsd el, hogy az megjeleníti-e a Horizonst
(a feltelepített játék teljesen működik Steam nélkül, és ha így indítod, elvileg nem nézegeti, hogy a Steamen mi van megadva, csak a bejelentkezett accountot)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.12. 18:53:01

Jó ötlet, köszi. gyorsan kitöltöttem... így már hátha tovább tud menni a procedúra ... kicsit várok, hátha történik valami. Jelzem mi a pálya ...

Siniac
Valamilyen hasonló kontextusban olvastam korábban, hogy a Frontier oldala néha hisztis a billing address hiányára. Próbáld meg kitölteni (azt hiszem telefonszám is kell).