ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barmikor az adott allomasra hivhatod az osszes hajodat (idobe es nemi penzbe kerul), igy meg csak ertuk sem kell menni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.07. 10:34:25
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Persze minden pénzt el lehet költeni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Más: Nagynehezen összeszedtem ugye a pénzt és én személy szerint a sidewinderből egyből Cobra MK3-ra váltottam, mert sikerült összehoznom rá a pénzt. Viszont azóta meg, kb. 5x annyi pénz jön 1-1 küldetésből és máris ott vagyok, hogy majdnem 2 millióm van. (Nagyon elején vagyok még a játéknak, gyakorlatilag szállítok adatot/árut, illetve ezekre a liquid bootleg-es küldikre megyek rá, amik jelen pillanatban 100k-500k között fizetnek. Ez normális? Nem számítottam ekkora "ugrásra" így a fizetség terén.
De gondolom most a Cobra MK3 még jó darabig jó lesz, nem is tervezem leváltani, maximum fejleszteni (van értelme?!) Illetve megtartottam a sidewindert is, azzal mi legyen? Csak a helyet foglalja? Érdemes eladni (ha el lehet?!) Az épp nem használt hajókkal mi legyen később?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem szentírás, semmi nem kötelező benne, csak egy lista, ami ihletet adhat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.06. 16:30:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
délelőtt elvállaltam két zsíros küldit, mind2őre volt 24 órám, elmentem ebédelni meg elintézni pár dolgot, elindítottam a játékot és már csak az egyik volt az aktív küldik között másik szőrén szálán eltűnt, gyakran van ilyen?
észrevettem azt is ha adományozok akkor sokkal jobb küldiket adnak, pedig annyira sokat nem adományozgattam
https://inara.cz/galaxy-outfitting/
jobb panel,functions reboot/repair
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.05. 23:07:29
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Igen most kaptam meg a permitet 😛 jo sokara
Az engedély élesedése kicsit csúszik, nemsokára megkapod.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Nem érem el a: eddb.io -t.
Tudtok valamit róla?
semmi indoklás :S
nah mind1, mentem át empirehez, kell a clipper
itt beállítod a "sells ships"-nél azt a hajót, ami érdekel, Reference systemként beállítod azt, ahol épp vagy, és máris megkapod alul egy listában a legközelebbi állomásokat.
De most gyujtogetek, ugy dontottem h csinalok egy hajot amivel szallitok, meg egyet amivel harcolok, igy konyebb celiranyosan fejlesztgetni 😛
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.01.04. 11:11:47
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/368279-UPDATED-List-of-Materials-at-DAV-S-Hope(Pictorial)
ahogy írja, van egy olyan, ahol akár G4-es materialok is vannak:
*** BEST ONE SO FAR ***
Research Facility 5592 https://canonn.science/codex/research-facility-5592/
FROM SHINRARTA : 140 LY
DISTANCE(from entry star) : 2200 Ls
GRAVITY : 0.20
DATA : G1-G3
MATS : G1-G4(2 places have chem man)
COMMS UPLINKS : 4
lyen "elhagyott" bázisok akkor random más rendszerekben is lehetnek ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Nagy hajóknál meg a raktér miatt szokás lespórolni a nagyot.
Asp-n a 4A-s már elég kényelmes és megmaradnak a nagyobb helyek is. De, ha nagyon sietsz, akkor természetesen az 5A sokkal jobb.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha például van egy 5-ös helyed, de az állomás csak 3-as Fuel Scope-ot tud adni, akkor a Fuel Scope-nál 3 pötty lesz.
Az osztályra nincs jelölés, akkor derül ki, ha megnézed őket.
Ami nagyon valószínű, hogy high-tech-es rendszerben/állomáson nagyobb valószínűséggel találsz jobb cuccot, mint refinery területen.
Mintha így tapasztaltam volna.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Small hajora gondolom 3asnal nagyobb fuelscoopot nem lehet tenni?
Értelme? Szerep játék. Pénz. Extra dolgok. Pl. prismatic pajzsod másképp nem lehet, csak, ha melózol az egyik birodalminak.
De adnak extra buff-okat erre-arra. Pontosan most nem tudom mit, szépen leírja, hogy melyik szinten mit kapsz. Viszont ezt csak akkor éri meg csinálni, ha hetente tudod teljesíteni a kitűzött szintet. Szóval elég játék igényes.
A fuel scope nem alap felszerelés, így nem igazán értem, hogy mit találtál. Csak sejtem, hogy valami D kategóriásat és szeretnél esetleg egy A-sat.
A rangnál akkor a Navy-s küldiket kell figyelned. Random adja be. A reputáció mindegy, mert, ha nem melózol nekik, akkor úgyis visszaesik 75%-ra. Én elértem a 100%-ot is, de visszaesett. Bár lehet, hogy már csak 90-re.
vágom hogy csak 1 fuel scoop lehet, de ami most van annál vannak jobbak is de nem találtam, sok helyen csak az alap van
a rank rész már rég 100%on van, már rookie vagyok vagy valami ilyesmi de reputációm meg 85%ék
PowerPlay-hez tudsz csatlakozni, de fölösleges.
Egyszerűen csak föderációs területen, föderációs állomásoknak csinálod a küldit. A legegyszerűbb az adatok szállítása. Érdemes mindig abba a rendszerbe visszatérni, ahol felvetted őket. Egyszerre többet is érdemes felvenni, általában közel vannak a rendszerek. A cél állomáson ritka, hogy jót kapj, de van amikor olyan az cél, ahova amúgy is menned kell. Vagy vissza visz a kiindulási állomásra. Ez a legjobb, az ilyet mindenképp fel kell venni.
Ha a szuperhatalom mellett a Rank rész elérte a 100%-ot, akkor olyan küldi kell, amiben szerepel a Navy szó. Ennek a teljesítése fogja emelni a rangodat.
Keresheted is a küldit, vagy egyszerűen tovább szállítod az adatokat. Nem vész el semmi, ha szintet léptél, akkor beleszámolja már az addig elvégzett munkát és így lehet, hogy a következő szint már 50%-on fog állni. Szóval nem kell annyira rágörcsölni.
A küldik leadásánál értelemszerűen nem a pénzes jutalmat kell választani, azzal kevés reputáció jár.
Más feladatokkal is növelheted a rangodat, nem muszáj adatokat hurcolnod. Áru kívánságot is teljesíthetsz, de lövöldözhetsz is.
Érdemes egy területen maradni, mert hamar Allied kapcsolatba kerülsz majd a frakciókkal, így nagyobb az esély, hogy fel tudod venni a Navy-s küldit. Nem mindig, de van, amikor legalább barátnak kell lenned.
A fuel scope-ra meg csak azt tudom linkelni, mit egyel lentebb is linkeltem.
Arra figyelj, hogy csak 1 lehet rajta. Vagyis, ha nem ajánlja fel, akkor nem a régi helyére akarod rakni az újat és nem szedted le a régit. Ha nagyobbat akarsz, nem csak jobbat, akkor először vedd le a régit.
Van ahol refinery állomásokat találsz, van ahol high-tech cuccokkal foglalkozókat, stb.
Neked egy industrial-ost kell keresned.
A galaxis térképen, ha jól emlékszem az utolsó fülön tudsz különböző módon szűrni. Ott kell beállítani és meglátod, hogy van e a közeledben ilyen rendszer.
Vagy rákeresel neten és elmész oda, ahova a legfrissebb fórum hozzászólás mutatja...
De ez is segíthet.
thx
Lehet csatlakozni szuperhatalmakhoz, ha pl federacios csokahoz csatlakozom az segit? Mik a csatlakozas elonyei? Tudok valtoztatni koztuk vagy nagyon meg kell gondolni kit valasztok? 😊
Infók, térkép:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/354425-List-of-goodies-at-Dav-s-Hope
Utoljára szerkesztette: Colony5, 2019.01.03. 21:03:07