23609
1418743729.jpg
  • StrikeFor
    hülyén fogalmaztam :) de a tárgyat tökéletesen lefedi Shield Booster :P
  • traz75
    PajzsERŐSÍTŐ? :O
    Jöttek be új modulok valamelyik patchhel, vagy csak hülyén fogalmaztál? :D
  • StrikeFor
    LUGH 11 nél a High CZ-nél :P

• StrikeFor
    oké 638k ezerig hagytak farmolni aztán jött megint egy Csoda VIPER ami szarrá lőtt és nem sebződött :D

• StrikeFor
    most egy Vipert 98km-en keresztül üldöztem 12% ról 5 percig tartott lelőni :D :D mik ezek az ANOMÁLIÁK ? :D
  • StrikeFor
    3 és fél pajzs 0 engine és 2 és fél fegyverrel megyek

most bent vagyok egy CZ ben 435k nál járok és még nem lőtték le az első pajzsrétegem se.......ezer százalék,hogy van valami buzi RNG
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.23. 14:10:56
  • picket
    Légy férfi és ilyenkor repülj szembe vele és nézd meg mivel lő. Cobrámat szedte még le nerf előtt viper (vagy eagle?) npc dumbfire missile-al. Könnyem kicsordult a röhögéstől.
  • Jeffjohnson
    Mennyi pip-et raktál a shiled-re?
  • StrikeFor
    jaja semmi baj amíg nincs ez a "bug" ?...most egy Viper szopatott meg és lőtte le a 4 Boosteres pajzsom plussz Hullt 67% ra...........40-45 sec alatt!! MIK EZEK???
  • HUN_bulldog
    örülük hogy bejött a Vulture :)
  • StrikeFor
    aha 2 nagy Pulse lézert....

nagyon hatékony....kis hajók ellen nem szarakszom nagy hajóknak meg kilövöm a Power Plant-jét
  • Serzetes
    Ilyen még nem volt nekem, de olyan igen, hogy egy Anaconda szemtől szemben alig sebzett, egy Viper viszont hátulról semmi perc alatt hullba lőtt.
    Milyen lasert használsz a Vulture-on? Pulse?
  • StrikeFor
    mindenki eltűnt ? :D

kicsit érthetetlen,hogy vannak szerintem "bugos" insták...KV mat lefőztem elindulok CZ-be...kényelmesen nem aggódva hiszen 4db /ABED/ Shild Boosterral és egy A-s SHield Cell-el vagyok betárazva már 2 napja ami iszonyat erős mégis mintha valami faxom random faktor ezt ignorálná,mivel a mai első csatámban egy Conda 1 perc alatt 65% ra szedett,megzabálta a 4 CELL-em a pajzsra és épphogy elmenekültem!! Közben én meg Power Plant célozva a pajzsait se tudtam lelőni!!! ÚGY!,hogy mint mondtam 4.5 milliónál tartok az Eventvben és kilőttem vagy 400 ellenséget....a 2 Large lézerrel nagyon lehet írtani,de lassan kezdem tutira venni,hogy berakhat ilyen ŰBER CZ-be ahol ilyen ŰBER ellenségek vannak akikhez löveted sem lesz :P

valaki tapőasztalt hasonlót?

ui: aki jó gépet akar vegyen egy Volture-t a maxos 15.60MW-os energia generátor mellé elfér ez az A-B-E-D pajzs erősítő amit nem tudnak átlőni és az extra biztonság érdekében még egy A-s Pajzs Cell-t is tudtok vinni és marad energia a hajó üzemeltetéséhez!
  • StrikeFor
    nah még a T9 messze van :D

egy órája játszom kiszedtem 650k-t majd megyek vissza és 1 SHotol valami 100% os pajzs+Hullról....MI A FAXOM????
  • StrikeFor
    Hogy all az event? 19 ig meloban vagyok kene az 5%
  • Gigafun
    Meg ITT, összegyűjtve, aktualizálva.
  • StrikeFor
    Lehet Clippert venni repu nelkul is?
  • Serzetes
    A Galactic News-t kell olvasni az állomásokon, ott mindig van hír az eventekről.
  • StrikeFor
    Sajnos a federation reszerol lemaradtam de igy is 25 misi
  • StrikeFor
    Gyakran vannak ilyen eventek? Aki lat hasonlot ossza meg majd pls!
  • Serzetes
    Köszi, a Federationnél összehoztam a 40%-ot kb. 800 killem volt, Crimson még ma elérheti a Tier 9-et és vège az eventnek, ott nem biztos, hogy elérem ugyanezt. :-)
  • Gigafun
    Semmi különös, csak Fedeket kell lőni. Viszont érdemes, mert én kb 440k bonddal top70%-ban vagyok, ami jelen állás szerint 6 Mihályt fizet, és ezt kb fél óra alatt el lehet érni.
    Emellett tegnap markoltam fel 7 millát a fedektől :)
    Utoljára szerkesztette: Gigafun, 2015.03.22. 07:11:29
  • Serzetes
    Spear of Lugh-ban csak simán Federal shipeket kell lőni a CZ-kben? Gondolom Crimson State-nek nincs capital shipje, de lehetne pl.egy állomásuk amit védeni kell.. Vagy van ilyen?
  • Gigafun
    Bocs. Nem voltam elég pontos.
  • StrikeFor
    BALANDIN Gateway
  • Chrisstophorro
    SENKI NINCS TEAM SPEAKBEN?

Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.03.21. 21:41:45
  • Gigafun
    Ugyan ott, csak a másik fél.
    Én lelketlen zsoldosként toltam mindkettőt.
    Tegnap még 70%ban voltam mindkettőnél, kb 1 óra munka után. Az is kb 11 milla, sokkal kevesebb idő alatt. :)
  • Luciferkee
    Az merre van?
  • StrikeFor
    akkor lecsúsztam...
    én a SPEAR OF LUGH-ot tolom 15% ban vagyok de az még 1 hétig tart :(
  • Luciferkee
    Belogoltam, vége az eventnek (community goal itt) megkaptam a 15 Misit a Top 40%-ért.

Szerintem azért nem találod már ott :(
  • Luciferkee
    Lugh 11-es bolygónál van egy High CZ. Beugrasz, hogy a capship.

Torony ráaggrózik a hajókra, capship kilövi őket.

Szerk: belogolok most és meglesem. Addig egy kis csemege, ez áll ott:

Federation legnagyobb hajója

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.21. 21:06:18
  • traz75
    Nem ismerem az instát, de fire at will? Tehát minden enemyre rálősz, és csodálkozol ha 6-8an másznak rád? O:O
  • StrikeFor
    nincs :( akkor az a kulcs? az nyír ki mindent és veszi fel az aggrót?
  • Luciferkee
    Ott a capital ship? Annak a tűztávjában vagy?
  • StrikeFor
    hát ezt nem értem....legjobb Large Turret-ek A-s Sensor.....bemgyek a Zónádba.....kiválasztom frakciót majd turret Fire at will......erre kb 6-8 hajó támad rám....a tornyaim össze vissza lőnek még azt se nagyon találják el ami közvetlen előttem van és nagy :P pl. ASP vagy DRopship! a 3-om Shiled Boosterem-el együtt 3 perc alatt 50% ra lőnek....megjegyzem ezzel a setuppal csak gimballed lézerrel meg se karcolnak ha én harcolok......kuuuuurvára nem vágom,hogyan mész te AFK-ra és nem kapnak szét
  • StrikeFor
    köszönöm
  • Luciferkee
    Lugh 11 nél lévő conflic zone-ban. Érdemes elmenni, a látvány is pazar
  • StrikeFor
    nem,hanem ebben a LUGH-nál lévő adok kapokban..

hol van ilyen Capital Ship es akció ? :P
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.21. 20:15:44
  • Luciferkee
    Capital Ship-es CZ-ben voltál? Ott nekem nem volt semmi gondom.
  • StrikeFor
    hiába a bazi nagy turret lézerek....azokkal kiszednek mint a huzat CZ-bnen.......nem értem a srác ,hogyan ment AFK-ra.......

sima harccal 3 Shield Boosterral meg meg se rezzen a hajó és 45-50 perc alatt kb 5-600k lóvé jön be