23609
-
StrikeFor #5808 hülyén fogalmaztam :) de a tárgyat tökéletesen lefedi Shield Booster :P -
traz75 #5807 PajzsERŐSÍTŐ? :O
Jöttek be új modulok valamelyik patchhel, vagy csak hülyén fogalmaztál? :D -
StrikeFor #5806 LUGH 11 nél a High CZ-nél :P
-
StrikeFor #5805 oké 638k ezerig hagytak farmolni aztán jött megint egy Csoda VIPER ami szarrá lőtt és nem sebződött :D
-
StrikeFor #5804 most egy Vipert 98km-en keresztül üldöztem 12% ról 5 percig tartott lelőni :D :D mik ezek az ANOMÁLIÁK ? :D -
StrikeFor #5803 3 és fél pajzs 0 engine és 2 és fél fegyverrel megyek
most bent vagyok egy CZ ben 435k nál járok és még nem lőtték le az első pajzsrétegem se.......ezer százalék,hogy van valami buzi RNG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.23. 14:10:56 -
#5802 Légy férfi és ilyenkor repülj szembe vele és nézd meg mivel lő. Cobrámat szedte még le nerf előtt viper (vagy eagle?) npc dumbfire missile-al. Könnyem kicsordult a röhögéstől. -
#5801 Mennyi pip-et raktál a shiled-re? -
StrikeFor #5800 jaja semmi baj amíg nincs ez a "bug" ?...most egy Viper szopatott meg és lőtte le a 4 Boosteres pajzsom plussz Hullt 67% ra...........40-45 sec alatt!! MIK EZEK??? -
HUN_bulldog #5799 örülük hogy bejött a Vulture :) -
StrikeFor #5798 aha 2 nagy Pulse lézert....
nagyon hatékony....kis hajók ellen nem szarakszom nagy hajóknak meg kilövöm a Power Plant-jét -
Serzetes #5797 Ilyen még nem volt nekem, de olyan igen, hogy egy Anaconda szemtől szemben alig sebzett, egy Viper viszont hátulról semmi perc alatt hullba lőtt.
Milyen lasert használsz a Vulture-on? Pulse? -
StrikeFor #5796 mindenki eltűnt ? :D
kicsit érthetetlen,hogy vannak szerintem "bugos" insták...KV mat lefőztem elindulok CZ-be...kényelmesen nem aggódva hiszen 4db /ABED/ Shild Boosterral és egy A-s SHield Cell-el vagyok betárazva már 2 napja ami iszonyat erős mégis mintha valami faxom random faktor ezt ignorálná,mivel a mai első csatámban egy Conda 1 perc alatt 65% ra szedett,megzabálta a 4 CELL-em a pajzsra és épphogy elmenekültem!! Közben én meg Power Plant célozva a pajzsait se tudtam lelőni!!! ÚGY!,hogy mint mondtam 4.5 milliónál tartok az Eventvben és kilőttem vagy 400 ellenséget....a 2 Large lézerrel nagyon lehet írtani,de lassan kezdem tutira venni,hogy berakhat ilyen ŰBER CZ-be ahol ilyen ŰBER ellenségek vannak akikhez löveted sem lesz :P
valaki tapőasztalt hasonlót?
ui: aki jó gépet akar vegyen egy Volture-t a maxos 15.60MW-os energia generátor mellé elfér ez az A-B-E-D pajzs erősítő amit nem tudnak átlőni és az extra biztonság érdekében még egy A-s Pajzs Cell-t is tudtok vinni és marad energia a hajó üzemeltetéséhez! -
StrikeFor #5795 nah még a T9 messze van :D
egy órája játszom kiszedtem 650k-t majd megyek vissza és 1 SHotol valami 100% os pajzs+Hullról....MI A FAXOM???? -
StrikeFor #5794 Hogy all az event? 19 ig meloban vagyok kene az 5% -
Gigafun #5793 Meg ITT, összegyűjtve, aktualizálva. -
StrikeFor #5792 Lehet Clippert venni repu nelkul is? -
Serzetes #5791 A Galactic News-t kell olvasni az állomásokon, ott mindig van hír az eventekről. -
StrikeFor #5790 Sajnos a federation reszerol lemaradtam de igy is 25 misi -
StrikeFor #5789 Gyakran vannak ilyen eventek? Aki lat hasonlot ossza meg majd pls! -
Serzetes #5788 Köszi, a Federationnél összehoztam a 40%-ot kb. 800 killem volt, Crimson még ma elérheti a Tier 9-et és vège az eventnek, ott nem biztos, hogy elérem ugyanezt. :-) -
Gigafun #5787 Semmi különös, csak Fedeket kell lőni. Viszont érdemes, mert én kb 440k bonddal top70%-ban vagyok, ami jelen állás szerint 6 Mihályt fizet, és ezt kb fél óra alatt el lehet érni.
Emellett tegnap markoltam fel 7 millát a fedektől :)
Utoljára szerkesztette: Gigafun, 2015.03.22. 07:11:29 -
Serzetes #5786 Spear of Lugh-ban csak simán Federal shipeket kell lőni a CZ-kben? Gondolom Crimson State-nek nincs capital shipje, de lehetne pl.egy állomásuk amit védeni kell.. Vagy van ilyen? -
Gigafun #5785 Bocs. Nem voltam elég pontos.
-
StrikeFor #5784 BALANDIN Gateway -
Chrisstophorro #5783 SENKI NINCS TEAM SPEAKBEN?
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.03.21. 21:41:45 -
Gigafun #5782 Ugyan ott, csak a másik fél.
Én lelketlen zsoldosként toltam mindkettőt.
Tegnap még 70%ban voltam mindkettőnél, kb 1 óra munka után. Az is kb 11 milla, sokkal kevesebb idő alatt. :) -
Luciferkee #5781 Az merre van? -
StrikeFor #5780 akkor lecsúsztam...
én a SPEAR OF LUGH-ot tolom 15% ban vagyok de az még 1 hétig tart :( -
Luciferkee #5779 Belogoltam, vége az eventnek (community goal itt) megkaptam a 15 Misit a Top 40%-ért.
Szerintem azért nem találod már ott :( -
Luciferkee #5778 Lugh 11-es bolygónál van egy High CZ. Beugrasz, hogy a capship.
Torony ráaggrózik a hajókra, capship kilövi őket.
Szerk: belogolok most és meglesem. Addig egy kis csemege, ez áll ott:
Federation legnagyobb hajója
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.21. 21:06:18 -
traz75 #5777 Nem ismerem az instát, de fire at will? Tehát minden enemyre rálősz, és csodálkozol ha 6-8an másznak rád? O:O -
StrikeFor #5776 nincs :( akkor az a kulcs? az nyír ki mindent és veszi fel az aggrót? -
Luciferkee #5775 Ott a capital ship? Annak a tűztávjában vagy? -
StrikeFor #5774 hát ezt nem értem....legjobb Large Turret-ek A-s Sensor.....bemgyek a Zónádba.....kiválasztom frakciót majd turret Fire at will......erre kb 6-8 hajó támad rám....a tornyaim össze vissza lőnek még azt se nagyon találják el ami közvetlen előttem van és nagy :P pl. ASP vagy DRopship! a 3-om Shiled Boosterem-el együtt 3 perc alatt 50% ra lőnek....megjegyzem ezzel a setuppal csak gimballed lézerrel meg se karcolnak ha én harcolok......kuuuuurvára nem vágom,hogyan mész te AFK-ra és nem kapnak szét -
StrikeFor #5773 köszönöm -
Luciferkee #5772 Lugh 11 nél lévő conflic zone-ban. Érdemes elmenni, a látvány is pazar -
StrikeFor #5771 nem,hanem ebben a LUGH-nál lévő adok kapokban..
hol van ilyen Capital Ship es akció ? :P
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.21. 20:15:44 -
Luciferkee #5770 Capital Ship-es CZ-ben voltál? Ott nekem nem volt semmi gondom. -
StrikeFor #5769 hiába a bazi nagy turret lézerek....azokkal kiszednek mint a huzat CZ-bnen.......nem értem a srác ,hogyan ment AFK-ra.......
sima harccal 3 Shield Boosterral meg meg se rezzen a hajó és 45-50 perc alatt kb 5-600k lóvé jön be