23609
1418743729.jpg
  • StrikeFor
    BUGOS !! relog megoldja.....HUhh bakki :P
  • StrikeFor
    Ó basszus! a LUGH-i CZ gyilkolászós küldit le ne adjátok! csak gyűjtögessetek szorgalmasan.....én leadtam 600.000k fejpénzt amivel TOP 70% ba kerültem...VISZONT!!! a többi KILL-t már NEM SZÁMOLJA! :( a küldibe!!!! a pénzt a killért megkapod,de a zsíros hasznot már nem fogod :( ez így jó hülyén van megoldva.......
  • StrikeFor
    közeéebb esetleg? lófax a Vulture Hyperdriveja :S
  • metaxx
    WOLF 562 Hopkins Port!
    Kiváló HT állomás! Ha van Sol System Permited, akkor bidirekcionálisan tudsz Performance Enhancer <-> Superconductor transzportot is csinálni, jó profitért ott.
  • StrikeFor
    LUGH környékén A-s Power plant tud valaki?
  • HUN_bulldog
    Tudod ez olyan mint a mosogatógép. Kézzel is megy, de géppel egyszerűbb. Nem kell mindent sarkosan megítélni.

A nőknek sem azért nyitok ajtót, mert nem lennének képesek rá maguktól :)
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.20. 21:45:45
  • Serzetes
    De, van. 3-4/oldal (Federation/Crimson State)
  • d00ky
    A Lughban levo CZbe nincs valami event?
  • Serzetes
    Nekem is, be is logolok Lugh-ba, leszedek pár Vörös Állami Csoport-tagot...:-)
  • StrikeFor
    8 Streamer egymás ellen ma este 20:00 GMT

http://www.multitwitch.tv/fireytoad/sharpshifter/o_dingo77/s_k_o_m

http://www.multitwitch.tv/mahddogg/kerrashlanding/kateclick/onevigor
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.20. 16:06:43
  • Yserac
    Hmm hirtelen egész felcsigázott. Azt hitem egy eve komplexitású valami, de csak egy "lövölde".
  • Serzetes
    Oké, ott a pont! :-)
  • StrikeFor
    az már egy másik story...........

előtte írtam: 5748

• Serzetes
    "lehet az E3G-s Pulse lézerek helyett valami faszább kellene...."
    Ez nekem gimballed-nek tűnik, bocsi.. ;-)
  • StrikeFor
    Turret-volt.....nem olvastad el figyelmesen
  • Serzetes
    Milyen fegyvered van? Gimballed nem jó, Turretest kell felrakni.
  • StrikeFor
  • npolos
    hasonló tapasztalat mint nekem :)
  • StrikeFor
    na WTf most meg elmentem javítani majd visszamentem erre 5 perc alatt szétlőttek 43% on menekültem el...kb az összes piros NPC engem lőtt :S az előző menetben meg szinte észre se vettek....hmmm
  • StrikeFor
    sima CZ-ben lövöldözés 50 perc---->375.000 nem olyan rossz,de lehet az E3G-s Pulse lézerek helyett valami faszább kellene....
  • StrikeFor
    hmm na ezt hogyan hoztad össze? felraktam maxos pajzsgenerátort,pajzs boostert 2 nagy Turret pulse lézert és 10 perc alatt egyetlen ellent sem lőttem ki,vagy assistoltam volna...ellenben szétlőttek mint a xart........mi a trükk?
  • Ry0K3N
    Én szerintem annak vannak komoly gondjai akinek docking computert kell használnia egy vulturenál x)
    #5741 Beta Sculptorisba is van meg Apam Napat mellett van egy fed high tech rendszer ahol lehet kapni.
    Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.03.20. 10:04:07
  • picket
    " inkább hasonlít egy kicsit jobb eagle-re" - Erre írtam. És biztos hogy nem. (Harcra) kimaxolva minden hajónak baja van az energiaellátással. Szerintem rendben van így.
  • npolos
    kíváncsi leszek a véleményedre
  • d00ky
    E.D
    En most ezt tesztelem epp

Utoljára szerkesztette: d00ky, 2015.03.20. 09:06:01
  • npolos
    2. high techen egyből találtam
    keress valami jó nagy bolygót, ott biztos lesz
  • Serzetes
    Lugh-ban, a Hartsfield Market állomáson biztosan lehet kapni, az kb. 80Ly I BOOTIS-tól.
  • StrikeFor
    Mondjatok már valami hbelyet ahol van VOlture? már 12 Hight tech helyet megnéztem és sehol.............Aulin, Wolf környékén
  • npolos
    cobrán 2 medium és 2 small van
    energia ellátással van a legnagyobb gondja a vulture-nek, kisebb shield generátorral hamarabb merül
    nagyon be kell lőni az biztos
  • Etelkozi Vata
    Megvettem, és erre már rá is jöttem.
    Elég jól felszereltem, de a shield és a fegyverek között meg kell kötni a kompromisszumot. A 3-as burst laserrel gyorsan arattam, de 3-as beam lasert akarok rátenni egyet, meg valami ütősebb kinetic fegyvert.
  • picket
    Persze, mert két large hardpoint az pont olyan erős, mint három small
  • npolos
    így 2 hónap után belépve:
    - javítottak a hajó belsején, meg úgy összeségében a grafikán
    - irányíthatóság is javult
    - mintha gyorsabban mennének a hajók fénysebességnél
    - zene is kicsit változott
    - kipróbáltam a vulture-t és egy harc után el is adtam, gyenge az energia ellátás, kevés az a 2 fegyver felfüggesztés, inkább hasonlít egy kicsit jobb eagle-re, cobra még mindig jobb
  • HUN_bulldog
    az energia korlátozni fog

fegyverből 2 db 140 ezres pulse elég volt eddig midenhez, és akkor nem kell lekapcsolni semmi fontosat
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 20:50:08
  • Etelkozi Vata
    E:D shipyardban elkezdtem összedobni egy konfigot. Fegyver nélkül 16 misinél járok.
  • Etelkozi Vata
    Én Empire területen vagyok, nem egy állomáson allied. De nem jönnek a küldik sajna...

Clipperről lemondtam... :)
  • Serzetes
    Clipperhez Empire-kötődésű állomásokon kell küldizned, Baron rangnál veheted meg. Fullos Clipper kb. 150millába kerül.
  • HUN_bulldog
    hát ha valaki csak ettől érzi keménynek magát hogy nem automatával dokkol, annak elég kemény önértékelési gondjai lehetnek :)

@Etelkozi Vata: annyiból kettőt is felszerelsz :)
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 19:37:25
  • Etelkozi Vata
    Engem is meggyőztetek, hogy váltok Vulture-re. Van egy fullos T-7, meg egy fullos Viper, meg 10M. Ez kb. 40 milla. Abból már csak összerakok valami értelmes konfigot vele. Clipperre esélyem sincs (mert eddig arra gyűjtöttem), mert nem kapom a naval küldiket sajnos, és nem is tudom, mit kell tenni hozzá.

Viszont én a közeéemben lévő high tech shipyardokon még véletlenül sem találtam. Ferdelanc-ot igen, de arra még nem futja.
  • traz75
    Az életben is vannak akik nem férnek el egy swifttel a kamionparkolóban sem... :D
  • Ry0K3N
    Pedig nagyon nehéz odavágni a vulturet már bent az állomáson egy class 4 pajzsal.