23609
-
StrikeFor #5768 BUGOS !! relog megoldja.....HUhh bakki :P -
StrikeFor #5767 Ó basszus! a LUGH-i CZ gyilkolászós küldit le ne adjátok! csak gyűjtögessetek szorgalmasan.....én leadtam 600.000k fejpénzt amivel TOP 70% ba kerültem...VISZONT!!! a többi KILL-t már NEM SZÁMOLJA! :( a küldibe!!!! a pénzt a killért megkapod,de a zsíros hasznot már nem fogod :( ez így jó hülyén van megoldva....... -
StrikeFor #5766 közeéebb esetleg? lófax a Vulture Hyperdriveja :S -
metaxx #5765 WOLF 562 Hopkins Port!
Kiváló HT állomás! Ha van Sol System Permited, akkor bidirekcionálisan tudsz Performance Enhancer <-> Superconductor transzportot is csinálni, jó profitért ott. -
StrikeFor #5764 LUGH környékén A-s Power plant tud valaki? -
HUN_bulldog #5763 Tudod ez olyan mint a mosogatógép. Kézzel is megy, de géppel egyszerűbb. Nem kell mindent sarkosan megítélni.
A nőknek sem azért nyitok ajtót, mert nem lennének képesek rá maguktól :)
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.20. 21:45:45 -
Serzetes #5762 De, van. 3-4/oldal (Federation/Crimson State) -
d00ky #5761 A Lughban levo CZbe nincs valami event?
-
Serzetes #5760 Nekem is, be is logolok Lugh-ba, leszedek pár Vörös Állami Csoport-tagot...:-) -
StrikeFor #5759 8 Streamer egymás ellen ma este 20:00 GMT
http://www.multitwitch.tv/fireytoad/sharpshifter/o_dingo77/s_k_o_m
http://www.multitwitch.tv/mahddogg/kerrashlanding/kateclick/onevigor
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.20. 16:06:43 -
Yserac #5758 Hmm hirtelen egész felcsigázott. Azt hitem egy eve komplexitású valami, de csak egy "lövölde". -
Serzetes #5757 Oké, ott a pont! :-) -
StrikeFor #5756 az már egy másik story...........
előtte írtam: 5748
-
Serzetes #5755 "lehet az E3G-s Pulse lézerek helyett valami faszább kellene...."
Ez nekem gimballed-nek tűnik, bocsi.. ;-) -
StrikeFor #5754 Turret-volt.....nem olvastad el figyelmesen -
Serzetes #5753 Milyen fegyvered van? Gimballed nem jó, Turretest kell felrakni. -
StrikeFor #5752 -
npolos #5751 hasonló tapasztalat mint nekem :) -
StrikeFor #5750 na WTf most meg elmentem javítani majd visszamentem erre 5 perc alatt szétlőttek 43% on menekültem el...kb az összes piros NPC engem lőtt :S az előző menetben meg szinte észre se vettek....hmmm -
StrikeFor #5749 sima CZ-ben lövöldözés 50 perc---->375.000 nem olyan rossz,de lehet az E3G-s Pulse lézerek helyett valami faszább kellene.... -
StrikeFor #5748 hmm na ezt hogyan hoztad össze? felraktam maxos pajzsgenerátort,pajzs boostert 2 nagy Turret pulse lézert és 10 perc alatt egyetlen ellent sem lőttem ki,vagy assistoltam volna...ellenben szétlőttek mint a xart........mi a trükk? -
Ry0K3N #5747 Én szerintem annak vannak komoly gondjai akinek docking computert kell használnia egy vulturenál x)
#5741 Beta Sculptorisba is van meg Apam Napat mellett van egy fed high tech rendszer ahol lehet kapni.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.03.20. 10:04:07 -
#5746 " inkább hasonlít egy kicsit jobb eagle-re" - Erre írtam. És biztos hogy nem. (Harcra) kimaxolva minden hajónak baja van az energiaellátással. Szerintem rendben van így. -
npolos #5745 kíváncsi leszek a véleményedre -
d00ky #5744 E.D
En most ezt tesztelem epp
Utoljára szerkesztette: d00ky, 2015.03.20. 09:06:01 -
npolos #5743 2. high techen egyből találtam
keress valami jó nagy bolygót, ott biztos lesz -
Serzetes #5742 Lugh-ban, a Hartsfield Market állomáson biztosan lehet kapni, az kb. 80Ly I BOOTIS-tól. -
StrikeFor #5741 Mondjatok már valami hbelyet ahol van VOlture? már 12 Hight tech helyet megnéztem és sehol.............Aulin, Wolf környékén -
npolos #5740 cobrán 2 medium és 2 small van
energia ellátással van a legnagyobb gondja a vulture-nek, kisebb shield generátorral hamarabb merül
nagyon be kell lőni az biztos -
Etelkozi Vata #5739 Megvettem, és erre már rá is jöttem.
Elég jól felszereltem, de a shield és a fegyverek között meg kell kötni a kompromisszumot. A 3-as burst laserrel gyorsan arattam, de 3-as beam lasert akarok rátenni egyet, meg valami ütősebb kinetic fegyvert. -
#5738 Persze, mert két large hardpoint az pont olyan erős, mint három small -
npolos #5737 így 2 hónap után belépve:
- javítottak a hajó belsején, meg úgy összeségében a grafikán
- irányíthatóság is javult
- mintha gyorsabban mennének a hajók fénysebességnél
- zene is kicsit változott
- kipróbáltam a vulture-t és egy harc után el is adtam, gyenge az energia ellátás, kevés az a 2 fegyver felfüggesztés, inkább hasonlít egy kicsit jobb eagle-re, cobra még mindig jobb -
HUN_bulldog #5736 az energia korlátozni fog
fegyverből 2 db 140 ezres pulse elég volt eddig midenhez, és akkor nem kell lekapcsolni semmi fontosat
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 20:50:08 -
Etelkozi Vata #5735 E:D shipyardban elkezdtem összedobni egy konfigot. Fegyver nélkül 16 misinél járok. -
Etelkozi Vata #5734 Én Empire területen vagyok, nem egy állomáson allied. De nem jönnek a küldik sajna...
Clipperről lemondtam... :) -
Serzetes #5733 Clipperhez Empire-kötődésű állomásokon kell küldizned, Baron rangnál veheted meg. Fullos Clipper kb. 150millába kerül. -
HUN_bulldog #5732 hát ha valaki csak ettől érzi keménynek magát hogy nem automatával dokkol, annak elég kemény önértékelési gondjai lehetnek :)
@Etelkozi Vata: annyiból kettőt is felszerelsz :)
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 19:37:25 -
Etelkozi Vata #5731 Engem is meggyőztetek, hogy váltok Vulture-re. Van egy fullos T-7, meg egy fullos Viper, meg 10M. Ez kb. 40 milla. Abból már csak összerakok valami értelmes konfigot vele. Clipperre esélyem sincs (mert eddig arra gyűjtöttem), mert nem kapom a naval küldiket sajnos, és nem is tudom, mit kell tenni hozzá.
Viszont én a közeéemben lévő high tech shipyardokon még véletlenül sem találtam. Ferdelanc-ot igen, de arra még nem futja. -
traz75 #5730 Az életben is vannak akik nem férnek el egy swifttel a kamionparkolóban sem... :D -
Ry0K3N #5729 Pedig nagyon nehéz odavágni a vulturet már bent az állomáson egy class 4 pajzsal.