23609
-
#5848 elitedangerous.hu-n van TS elérhetőség, felmászol rá és felkínálkozol a többieknek ;) -
Chrisstophorro #5847 szívesen csatlakoznék magyarokkal wingbe, elegem van az angolból :)
leírhatnánk ki milyen néven fut.
én Chrisstophorro alatt megtalálható vagyok, keressetek rám -
Chrisstophorro #5846 ahh köszi -
#5845 Detailed Surface Scannert nem kell kiraknod fire groupra, automatán működik, ha csillagászati objektumra irányítod az űrhajódat. Amikor végzett a szkenneléssel, akkor üzenetbe megkapsz valami olyasmit, hogy "detailed scan done". -
Chrisstophorro #5844 érdekes, az advancedet elfogaDja de a detailt nem... -
Chrisstophorro #5843 és hogy a faszba tudok beszúrni ide képet 35K nál nagyobbat?? -
Chrisstophorro #5842 csak a basic jelenik meg megőrülök. powerem alatt van, stb -
npolos #5841 van elég energia? -
Chrisstophorro #5840 miért nem tudom aktiválni az advanced scanneremet, sem a nagyobbat? megveszem, de a gropban nem jelenik meg, a modulban pedig aktiv
pi..ába már -
Serzetes #5839 Nem lehet, hogy egy bolygó vagy aszteroida-mező mellett vagy? Ilyenkor szokott egyből kirakni. -
Chrisstophorro #5838 vagy a gyógyszeres piálás közben rákönyökölsz a "J" -re---:)
nekem valami gomb kiosztás bibinek tűnik: pl 2 gomb egyszerre nyomva csinál ilyet....joy van? -
Serzetes #5837 Két pálinka után most szívesen okoskodnék, de utoljára 1987-ben dobott ki hyperspace jumpból supercruise-ba, és jöttek is a Thargoidok.. -
Mozes #5836 Sziasztok!
Bocsi a kezdő kérdésért, de azért miért van, ha repülök hyperspace-be és kidob supercruise-ba valamiért. De nem támadott meg semmilyen hajó és a saját ürhajómnak sem látszik semmi baja. HA visssza akarok gyorsítani, akkor olyan mintha elindulna újra de visszadob....
Köszi előre is. -
#5835 Lehet vasárnap reggel rajzolták a textúrát és az előző esti buli utána rókáról mintázta
Az egyik mellett állva asszem 12 Ls volt a másik. -
Ninju #5834 Azon a bolygón lehet sok kén. Olyan, mint az Io.
Az a két csillagnál nem tudod felmérni a valós távolságot. Nincs viszonyítási pont. -
#5833 1. Rézből, ha láttál a közelben utánfutós kockaladát
2. Van ilyen
-
#5832 Vajon ez a planéta mibű' lehet ?
Vajon a valóságban két csillag mennyire lehet közel egymáshoz békében ?
-
Serzetes #5831 Sehol sem kapok A7-es Shieldet, valószínűleg tök random, hogy hol árulják, se HighTech se industrial, óriási populáció vagy alacsony, mindegy.
Lecseréltem a beameket a clipperen Pulse-ra, így felment 3db A-s meg egy B Shield Booster, elég jól működik :) -
StrikeFor #5830 már vissza is esett 15% ra.....:( holnap meg melózom akkor ez 15 misi lesz csak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.24. 21:51:42 -
Serzetes #5829 Grati! -
StrikeFor #5828 7.2--- > 5% na végre -
Serzetes #5827 Én asszem megelégszem a 40%-al, pont meglesz a zsém az A7-es Shieldre (plusz a 4milliós biztosítás) :) -
StrikeFor #5826 6.8 millió és még mindig 15 % :(((((((((( -
Chrisstophorro #5825 megtaláltam bocsi
-
Chrisstophorro #5824 lehet hogy reménytelen vagyok a a 2. pontban nem tudom mit kell nyomni választani -
Chrisstophorro #5823 köszi mindenkinek
-
StrikeFor #5822 6.2 Millióval még csak TOP15% :(( -
StrikeFor #5821 jaja válassz oldalt! ne a LUGH-osokért harcolj hanem az alsót válaszd! a Choose Factions-nál -
Serzetes #5820 Amikor belépsz a CZ-be, a jobboldali panelen legfelül válaszd ki a Crimson State-et, és ugyanott add le a bondokat, ahol a küldit felvetted, különben nem számít bele a küldibe, csak pénzt kapsz. -
Gigafun #5819 1. Fel kell venni a küldetést Balandin Gatway-en.
2. CZ-ben rfakciót kell választani.
3. Fedeket lőni.
4. Pénzt felvenni.
Ha az 1-es, 2-es kimaradt, akkor baj van. :)
Ha wingben adott, akkor szerintem az 1-est hagytad ki. A wing-társad felvette a küldetést, te nem, ezért kaptál akkor te is.
Utoljára szerkesztette: Gigafun, 2015.03.24. 07:06:02 -
Chrisstophorro #5818 akkor adott főleg, amikor wingben voltam -
Chrisstophorro #5817 azt tudom, de nem nagyon van mit leadni...ritkán kapok creditet, 1,5h kb és 40.000.- -
HUN_bulldog #5816 le kell adni a fejpénzeket mint combat bond, akkor írják jóvá -
Chrisstophorro #5815 itt vagyok lugh-ban, ölöm a fed hajókat, mégsem kapok egy fillért sem, és csak néha villan fel a kék ikon amikor kilövök valakit...mi a hiba? a küldit elfogadtam... -
#5814 Kb. 6 milliónál rakott top 5-be tegnap, aztán igyekeztem bebiztositani magam 10.5 millióval, mert most 2 napig nem nagyon tudok játszani. -
Gigafun #5813 Épp írni akartam, hogy én 1 millánál már top40-ben voltam, és még mindig 2 milla alatt vagyok. :) -
Gigafun #5812 Érdekes, én is hasonlót tapasztaltam ma Lughban.
Próba képp lecseréltem a 6 multi-cannont 6 beam laserre. Kondor, Eagle kb 2 másodperc alatt elpukkan, a Viperekkel viszont én is sokat szenvedtem. 6 MC-vel negyed annyi idő alatt leszedtem egy Vipet, mint laserrel. Talán ezeknek a Vipereknek tükrös páncéljuk van. Holnap rakom vissza a 6 MC-t. Azzal egy Expert Anaconda is csak 40 másodperc volt. Igaz, hogy állandóan lőszert kell tankolni, de még így is többet lövök össze egy óra alatt, mint laserrel. -
Serzetes #5811 Ja nem, 1.5 milliónál. -
Serzetes #5810 2.5 milliónál tett be a 40%-os csoportba, most már csak arra kell figyelni, hogy az event végéig ne essek lejjebb. Lehet, hogy az egyik Shield Booster helyett berakok egy Point Defence-et, elegem van a rakétáikból... -
HUN_bulldog #5809 Az végül is pajzs erősítő