23609
1418743729.jpg
  • Ry0K3N
    Álltólag a kalózós levadászos küldik bugosak amikre 100k körüli jutalom van.
  • StrikeFor
    van egy sima kalózos /5-t kéne megölni/ meg egy wanted-es neves kalózos......az első fele megvan a WANTED-nek...elárulták melyik rendszerben van,de mint mondom közel 2 órája ott vagyok és semmi :S:( már kilogoltam,Soloban meg simában is kerestem,de semmi
  • traz75
    Csak egyet vettél fel? Mert korábban úgy volt hogy mindig csak a legrégebbi volt aktív...
  • StrikeFor
    és mégis hogy?? felvettem wanted-es küldit...elmegyek az egyik szektorba ahol látták...ott elárulják hol van....odamegyek és másfél órája szedegetem az Unditified Signal Source-okat és sehol nincs az ember.....bugos??? régen ez működött elsőre....mi ez a bullshit időhúzás?
  • EFRM
    wow, nice
  • Ry0K3N
    Nem de kétség kívül az a leggyorsabb.
  • StrikeFor
    okkés akkor csak ez a módszer van?
  • Oriza
    Úgy csináld, hogy empire rendszerekben minél több, de különböző minor factionnek (pl. XY Coproration, Imperial Society, Emperor's Grace stb.) a küldetéseit teljesítsd. Ha az egyiknél már adtak Naval Ascension Opportunityt, akkor tovább kell menni egy másikhoz, mert ugyanaz nem fog adni többet. Én így maxoltam mindkét oldalon a naval rankot.
  • StrikeFor
    viszont HELP,hogyan lehetne rangot húzni Empire-nak! kéne a Clipper ,de 2 napja egyetléen nyomorék küldit nem ad amivel rangot lehetne húzni Baron-ig
  • StrikeFor
    nem hiszem....mire jó ? milyen replay??? ez MMO :P
  • HUN_bulldog
    őőőőőő nem ez volt ott mindig ?
  • StrikeFor
    ez mi ez???

• StrikeFor
    mi a baj ?
  • elite
    -10
  • HUN_bulldog
    Nekem is pont ez jutott eszembe :D :D

Úgy hiányzott :D
  • picket
  • MasterMason
    "Tudtommal decemberben jött ki a játék."

Mi sokkal régebb óta játszottunk ezzel a játékkal mint a megjelenés. Már a legelső béta verziók után meg lett ígérve, hogy megvizsgálják a lehetőségét hogyan lehetne külső kamera is, aztán megígérték, hogy olyan mindenképp lesz, amivel a saját hajónkat fényképezhetjük stb, persze az ígéretből semmi nem lett, és topikok százai kellettek ahhoz, míg végül nagy kegyesen a megjelenés után három hónappal beépítették.

De számtalan más dolog is van, ami meg lett ígérve és semmi nem lett belőle, ilyen pl a force feedback támogatás, amelyet a Braben egy interjúban már a megjelenés előtt fél évvel megígért, semmi nem lett abból sem.

A kiegeken viszont csodálkozom, mert oké, hogy még csiszolják a játékot, de valamiféle információkat igazán csepegtethetnének a szintén konkrétan megigért kiegészítőkről, amelyeket sokan már ki is fizettek előre...
  • Luciferkee
    "másfél évet kellett könyörögni".

Tudtommal decemberben jött ki a játék. A Wings (1.2) amiben a debug camera is van az pedig februárban érkezett, így ha azt vesszük maximum 3 hónap telt el a megjelenés és a kért feautre beépítése között.

Hajómászkálásról, bolygóra szállásról jelenleg szó sincs. A következő update neve (sajos nem emlékszem pontosan) úgyrémlik, hogy Power Games lesz, azt hogy ez mit takar senki sem tudja. Egyesek arénáról beszélnek (remélem nem így lesz), másik mélyebb power managementről. Majd kiderül.

Jelenleg ingame eventek vannak, Community Goal-ként nevezve. Az aktuális listát ezekről megtalálod Itt

Került be két új hajó
    --- Vulture: 5-6M körül van, nehéz fighter nevet tudnám neki adni. Nagy Shielddel, 2 Large Hardpointtal, mozágsa kicsit jobb mint a Cobra.
    --- Fer De Lance: 50M, nehéz interdictor nevet adnám neki. Gyors, nagy, Huge Hardpoint. Gyönyörű hajó.

Trade: Nem szeretem, szóval erről nem tudok nyilatkozni.
    Confict Zone-ban elég jól lehet keresni, duplázták a bounty mennyiségét, mint ahogy az explorationért járó búnuszt is. Tettek bele Strong Anomalykat a wingek részére, 3-4 elit anaconda is lehet benne.
  • Tuvok #5870
    Lakott terület szélei :)

• MasterMason
    Hi all. Üdv parancsnokok. Pár hónapig nem játszottam nem is követtem az eseményeket, van már valami hír a kiegekről? Lesz leszállás hajómászkálás, dolgoznak rajta? Lehet feltelepítem megint aztán megnézem mennyi változott a játék, lehet már rendesen kereskedni a beépített tool-ok segítségével? Azt hallottam hogy az űrhajónkat már meg lehet tekinteni kívülről, egy rossz vicc, hogy ezért is vagy másfél évet kellett könyörögni emberek százainak a frontier fórumán...
  • StrikeFor
    hol lehetne húzni gyorsban az Imperial reput? /SOL nál valami tipp esetleg?
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.31. 11:55:13
  • Oriza
    Már megtalálták. Egy teljesen random rendszerben vannak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    17 Lyrae - Langford Enterprise
  • Ubi™
    Az adott állomáson BM is van és a kiírásban az szerepel, hogy nem feltétlen neked kell megvenned elég ha megszerzed valahogy, akármit is jelentsen ez. Szerintem az, hogy hol lehet köze lehet a zöldekhez és nem hiszem, hogy a nagy hajókat kizárnák. De az biztos, hogy 5 haveré lesznek a kártyák.
  • Tuvok #5865
    Annyit pontosítanék, hogy a cucc korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre az adott állomáson, de csak az első 5 eladó nyer.

Illetve FB-n azt írták, hogy mivel commodities marketben kell eladni, ezért a lopásos módszer nem működik, mert Stolen cuccot csak Black Marketben lehet eladni, de elvileg ennek ellenére működhet a módszer valahogy, utalást tettek rá.

Napok óta agyalok, hogy milyen logika alapján, hova dughatták el, mert ha random csinálták, akkor fennáll a minimális esélye, hogy 1 év múlva se fut bele senki. Gondolom nem permit-es rendszer, és nem is outpost, mivel úgy a hajók fele ki lenne zárva. Hacsak nem ez a trükk...
    Ha valaki belefut, ő és 4 jó haverja fogja megkapni.
  • Ubi™
    Aki esetleg nem olvasta volna a Elite: Dangerous Newsletter 68-t. Lehet nyerni egy Nvidia GTX Titan Black-et, CSAK annyi a dolgod, hogy járod a galaxis kereskedő állomásait és keresed az "Nvidia GeForce Titan Black Prototypes" RARE árut (5db van belőle összesen). Kiveszed és leadod Godel Ring starporton Ededleen rendszerben. Hogy ne legyen azért ilyen "egyszerű", mindezt Open Play-ben meg megtenned és boritékolható, hogy sokan ott fognak várni rád az állomáson. Ha mégis sikerül leadni, írj egy emailt a [email protected] benne a Commander neved a tárgy pedig ez legyen: 'I sold an Nvidia Titan Black'. Sok sikert Commander!
    Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2015.03.29. 11:54:11
  • Zoolesz
    Ha kicsit korábban látom elmentem volna én is, de így kimaradtam.
  • Tuvok #5862
    Nekem egy bedokkolás és relogolás megoldotta ezt.

De az tényleg vicces, hogy álltunk 12-13-an, majd megjelent valaki új, és aki előttem állt 200 méterre eltűnt, mint a kámfor.
    Ami viszont szomorú, hogy még group play-ben sem kerültünk egy instába.

Azért örülök, hogy "nagyjából" sikerült megoldani a dolgot, nem irigyeltem a szervezőket, szerencsére mindenki fegyelmezett volt. :)
    Remélem lesznek még ilyen eventek, ahol ennyien össze tudunk jönni.

Ja, és csókoltatom azt a playert, aki megtámadott a szomszéd rendszer nav beacon-jénél, csak azért menekült el 12%-on, mert lusta voltam utánégetőzni utána. :D
  • traz75
    Huhh, hát mondjuk az elég gyalázat, tekintve hogy elméletileg 32 fős instákra van tervezve a rendszer. :D
    Én kb egy fél órát köröztem ott, összesen egyetlen playert láttam aki hozzám hasonlóan ott kóválygott (ami a vicces, hogy így is elég szaggatott volt a mozgása, kb fél másodpercenként frissíthette a pozícióját), de hiába írkáltam localon, nem válaszolt úgyhogy nem hiszem hogy magyar volt. Azt hiszem egy jó darabig nem lesz ebből eve... :)
  • Ry0K3N
    Hát az megvolt. :D Volt aki egy instán belül sem látta a másikat de egy hamadik személyi igen. Úgy tűnik 15 főnél többet egy instance nem bír el.
  • traz75
    Számomra is vicces volt ugyanis senkivel nem futottam össze. :D
  • Tuvok #5858
    Hatalmas káoszt. :)
    Sajnos elsősorban a játék gyengesége miatt...de azért vicces volt, kíváncsi leszek a képekre.
  • traz75
    Őőő.... és mit fog csinálni az a 25+ hajó? Csak mert egy instába nemigen fog kerülni. :)
  • Tuvok #5856
    123 fényév tőlem, szóval nem kizárt, hogy benézek.
  • Tharus
    Aulinba - Aulin Enterprise állomás előtt ma jelen idő szerint 20:00 órától magyar Elite találkozó lesz, aki teheti jöjjön. Eddig kb. 25 hajó jön :)
    Utoljára szerkesztette: Tharus, 2015.03.28. 17:41:48
  • StrikeFor
    Azért jó volt ez a lövöldözés: van most egy Fullos Sidewinder-em ,egy Fullos EAgle, egy Fullos Vulture és egy 65%-os T7 meg 5 Misi forgótőke :)

még több ilyen EVENET-et please :)
  • Chrisstophorro
    köszi megy :)
  • Tuvok #5852
    Hm ??

Feltelepíted a TS-t, katt rá és voila !
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.27. 20:23:04
  • _Kondor_
    Közvetlenül is csatlakozhatsz a TS-en keresztül:
    host: elitedangerous.hu:9999
    Jelszó: EliteHU

EDHU TS
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.03.27. 20:23:24
  • Chrisstophorro
    tök jó csak rákattintok és semmi, nem lép be... regisztráltam, stb
    és nincs letiltva előugró ablak sem...de semmi...nem lép be...mindig én vagyok a problémás, annyira unom...:(((((
  • traz75
    Csak semmi buzulás, buzulás az nuku! :D