23609
1418743729.jpg
  • Ry0K3N
    LOL :D
  • rexsimus
    És ha nem talál az ember olyan fractiont, amivel nincs friendly vagy allied? :/
    Már egy órája repkedek, de mindegyikkel jó viszonyban vagyok.
  • StrikeFor
    Cornelius belehúzott a 1.5 milliárdjával :)

• HUN_bulldog
    nekem sem jött be a kereskedés, és felderíteni is csak egyszer mentem

lehet nekem az adja meg a plusz feelinget, hogy TS-en NAGYON jó fej játékosok vannak, és megadják a szükséges plusz hangulatot, és a kellő hangulatú kisérőket :)
  • StrikeFor
    nem nem vagyok olyan :)

csak jobban motivál a harci rész és ez bazi unalmas így :(
  • HUN_bulldog
    szerintem te olyan a pohár félig üres típus vagy

ha gyorsan megkapnád őket, valószínűleg írnád, hogy de szar hogy nincs több rendfokozat, szar hogy ilyen hamar a végére lehet érni :D botrány :)

egyébként az egész ED randomfaktor. Az RES-ek, a Nav Beaconöknél a hajók, és szinte minden más is
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.04.04. 15:13:48
  • StrikeFor
    rákerestem pár hete még volt valami bug SŐT egy hónappal ezeleőtt kb meg extra gyorsan lehetett fejlődni....gondolom ezt orvosolandó durván visszavették a fejlődést meg a randomot,hogy kapsz NAVAL küldit.....azt azonban akkor sem értem,hogy mi a pöcsömért kell kaját meg mindenféle szirszart vadásznom ahelyett,hogy ölném az ellenfél katonáit......ha már ez hadsereg rang akkor ne a "szakácskodásból" kelljen összeszednem a harci rangot :S :(
  • Serzetes
    Nekem Master rangig nagyon lassan ment, utána a Squire-Knight-Lord kb. félóra volt, és a Baron-t megint rohadt sokára adta meg.
  • StrikeFor
    a randomfaktorra ne hivatkozz..............az nem játéktudás és igen szerintem nagyon lassú és körülményes a ranglépés
  • traz75
    Föderáció? :D
  • Chob
    A képmutatás bajnokai.
  • HUN_bulldog
    Jogos

De akkor mi a Federation ? :D
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.04.04. 13:08:03
  • Chob
    Egy kis szőrszálhasogatás. A szövetségnél (Alliance) a játékban nem lehet rangot lépni tudtommal. Te a Föderációra gondolsz, amit lehetne szövetségnek is fordítani, de mivel van egy Alliance frakció a játékban ezért mégsem jó ötlet. Szóval Föderáció.
  • HUN_bulldog
    4 nap alatt csak két rang... tényleg botrány. miért nem lehet egy hét alatt Anacondát is venni. Sőt rendszereket megbuktatni. Sőt létrehozni a Galaktikus Hitelbankot, és uzsorakölcsönt adni a kezdőknek...

Te egy hét alatt szeretnél elérni mindent a játékban ? Vicces vagy :) Ez a játék láthatóan nem neked való. Nem azért mert egyszerűen nem tetszik neked, hanem mert nem TUDOD megcsinálni amit szeretnél, de persze csak a játék lehet a hibás. A szövetségnél egy nap alatt léptem 3 rangot. Lehet én más játékkal játszom...
  • StrikeFor
    tegnap konkrétan 2 és fél órát játszottam és egyetlen NAVAL küldit se kaptam.....közben keresni sem tudtam,mert leparkoltam a T7-et és a VOlture-al tolom,hogy Combattal feldobjam ezt az unalmas részt......
  • Oriza
    Én nem tudok ennél gyorsabb módszerről.
  • StrikeFor
    ez baszott mód lassú......4-5 missionöket tolok le és 2 ből 1 bázison nem adnak NAVAL küldit....az a 4-5 missiön pedig minimum 1-1,5 óra........4 napo alatt 2 rangot léptem.....kéne még vagy 6............botrány
  • Oriza
    Mintha már leírtam volna neked a leggyorsabb verziót. Leszállsz egy empire bázison, megnézed milyen empire kötődésű minor factionok adnak ott mindenféle küldetést. Ha van legalább egyféle, amivel még nem vagy friendly vagy allied, akkor csinálj meg minél több kisebb küldetést nekik (de csak nekik), ettől jó viszonyba kerültök és adni fognak egy Naval Ascension Opportunity misiont. Miután az is készen van, menj odébb 1-2 rendszerrel és csináld meg ugyanezt egy másik minor factionnel (kis küldik, jó viszony, naval mission). És így tovább. Átlagosan kb. 6-8 kisebb küldetés után bead egy navalt, nyilván alacsonyabb rangnál kevesebbért is, később pedig többért. A kisebbek bármik lehetnek, de a legjobbak a reputation gain jellegűek (xy needs covert help, food needed in xy, stb.)
  • Ry0K3N
    Jelenleg nem, de mivel sokan meg szeretnék ezt tenni FD úgyis kitalál valamit majd erre ebben biztos vagyok.
  • KiruHoshino
    Sziasztok! Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de most, hogy Steam-en is fent a játék valamiképp hozzá lehet adni a könyvtárunkhoz a hivatalos oldalon vett játékunk?

Köszönöm a segítséget.
  • StrikeFor
    csúnya dolog,de miért nem lehet grindelni,hogy ölöm a többi frakció hadihajóit ? :S :(
  • Chob
    Felveszed, megcsinálod, leadod
  • StrikeFor
    abban segítsetek,hogyan húzzam a rangomat Empire-al gyorsan :P
  • Ry0K3N
    Ne légy ennyire kiakadva. A kickstarteres bizniszben a FD egy megbízható fejlesztőnek számít akik foglalkoznak is a játékkal másokkal ellentétben. Elérték azt hogy sikerre vigyék ezt a kickstartert ésszerű időkeretek között és kapunk folyamatos updateket is hozzá még egy darabig. Neked meg a first world problémád egy digitális melléklet meg sokaknak az hogy kijött steamre.

Azt meg ne várd hogy 2 hét alatt összedobnak neked egy kiegészítőt mert a jelenlegi játékfejlesztés nem így működik. Más online játékokhoz képest az a plusz tartalom és változtatások amit eddig beletettek nagyon is jónak számít ennyi idő alatt.
  • traz75
    Kicsit szaggat... Legközelebb vedd picivel lejjebb a texture detailt vagy a model draw distancet. :)
  • HUN_bulldog
    egy párszor ez még tuti ki lesz rakva :)

az egész filmben kb ennyi az érdekes
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.04.03. 19:56:02
  • MasterMason
    Bingó.

• traz75
    Szerintem érthetőek az indulatok, pláne a korai backerek részéről. A progi finoman szólva sem váltotta be az ígéreteket, és az elvárások is eleve nagyon magasak voltak a brand miatt. Minimum az év játékát várta kb mindenki, hát közel sem lett az a "végeredmény". Ettől függetlenül a progi szerintem nem lett rossz, csak erősen contenthiányos... és igen, erősen érződik a készítőkön is a pénzéhség (az első pillanatoktól kezdve, ezért is nem tartozom a korai backerek közé). Ettől függetlenül azt gondolom hogy egyrészt a készítők tényleg igyekeznek a fejlesztéssel (más kérdés hogy a kiadás pillanatában egy félkész korai béta volt kb a progi így még szinte sehol nem tartanak), másrészt meg itt a fórumon reklamálni sincsen értelme különösebben, meg a reklamációkon hisztizni sem. :D
    Attól a pillanattól kezdve hogy eldöntötték hogy mmo irányba viszik a dolgot, lehetett tudni hogy minimum egy (de inkább két) év+ kell a megjelenés után hogy tényleg valami lehessen belőle, de a bevételre igény mindig van mert a fejlesztési költségek kiugróan magasak. Ez még AAAs mmok esetében is így "működik" sajnos (más kérdés hogy még utána is kérdéses a legnagyobb nevek esetében is hogy sikeres lesz-e vagy bukta... - lásd pl FF XIV, SWTOR, Star Trek online, Elder Scrolls online).
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.04.03. 19:43:04
  • Tuvok #5940
    Ja igen, docking computer... :)
  • MasterMason
    Is, és még? :D
  • Tuvok #5938
    Tipp: tök ugyanolyan állomások keringtek a Föld körül, mint a játékban ?
  • MasterMason
    De hogy tereljük a témát, láttátok a 2001 űrodüsszeia-t? 1968-as a film, és kapcsolódik ehhez a játékhoz:

Ki tudja miért kapcsolódik ehhez a játékhoz?
  • EFRM
    hahaha te josagos eg
    :D:D:d
  • Chob
    Próbáltam normalizálni a hangulatot, ami úgy tűnt sikerült is normális hangnemben, nem tartott sokáig.
  • MasterMason
    Én nem emberek személyéről beszéltem de sajnos kénytelen vagyok pár dolgot megjegyezni, hogy te egy szektás vagy és mint a hit gyülekezetében már megszoktad, bárki akinek van saját gondolata és véleménye abban te az ördögöt látod, ez sajnos súlyos mentális rendellenességre utal. De hiszed vagy sem nincs szerencséd, mert kicsit sem érdekel, hogy egy szektásnak az fáj, ha a szektavezért vagy a szektát valaki netán negatív kritikával meri illetni.

Te is kevered a nyilvános fórumot az egyházzal, de ez nem egyház és nem is szekta, és nem is lesz az akkor sem ha megfeszülsz, érthető?!
  • picket
    1. Kettős mérce. Kikéred magadnak, hogy lehet véleményed neked is. Nekünk meg az a véleményünk, hogy nem érdekel a véleményed. A szólásszabadság kétélű kard.
    2. Megjön egy feature, te így állsz hozzá: "bammeg mennyit kellett várni erre a szarságra" százszor, mások: "de király, hogy ez is bekerült" egyszer. Érzed a különbséget? ÉRZED?
    3. Ha wall of textet írsz, attól még nincs igazad.
    4. A kickstarteres "véleményed" is átgondolatlan pocskondiázás, azt is viheted magaddal azokba a bugyrokba, ahova most eltűnsz pár hónapra
    5. Egy játék sem fog már úgy készülni, hogy fél év alatt összedobják, aztán hetente potyognak be az új feature-ök, te meg napi 8 óra kockulással fogyasztod a tartalmat. Szóval ennyi. Nézz meg egy peccsnótszot, látszik rajta, hogy rendes tempóban dolgoznak releváns dolgokon, nem pedig a töküket vakargatják és egy "Ez MasterMason pénzéből van" feliratú bögréből kortyolgatják az aranyporos pezsgővel és Kopi Luwak kávéval kevert orosz kaviárt.

Szóval kezdj el gondolkozni, ne bombázz minket a negatív hullámaiddal, és akkor talán nem azt kapod, hogy "ezt is megint idefújta a szél". Ellenkező esetben meg ne csodálkozz, hogy kapsz hideget-meleget.
  • Chob
    Persze, ezzel nincs semmi baj. Egyértelmű, hogy kiegészítőről még 5 hónap alatt ne álmodjunk, legalábbis számomra ez egyértelmű. Jelenleg még az alapjátékot kell helyrehozni, csiszolni, ezt te is tudod szerintem. Leírtam, hogy ami a következő update lesz, a PowerPlay , az is ezt szolgálja.

Ha téged, csak kiegészítő érdekel, akkor gyere vissza TALÁN év végén, de még talán így is optimista vagyok, nem csodálkoznék, ha jövőre lenne róla hír.
  • MasterMason
    Oké én csak megkérdeztem, hogyan áll a játék mert nem követtem a dolgokat. Az érdekelt volna legjobban, hogy kezdik e már csöpögtetni az infókat azokról a kiegészítőkről amit sokan már régen ki is fizettek...
  • Chob
    Na ezt hogyan is kezdjem?

Értem, hogy mitől vagy kiakadva, én is ki vagyok akadva bizonyos dolgok miatt, amiken már változtatni kellett volna. Az is igaz, hogy fizettél érte, így egyértelműen jogod van fanyalogni. Viszont azért vannak dolgok amiket meg kell érteni.
    A melléklet hiánya megjelenéskor váratlanul érhetett bárkit, de őket is váratlanul érte hidd el, mert a játékot egyértelműen kénytelenek voltak korábban kiadni mint ahogyan azt szerették volna. Ennek gondolom anyagi háttere lehet, ilyen dolgokon nem kell ennyire fennakadni, normálisan elnézést is kértek mindenkitől, és már tudomásom szerint megkapta végül a dolgokat a közösség.

Folytatni innen már nehéz, mert már ahogy leírtam a játékot korábban adták ki mint szerették volna, erről beszéltek is már. Emiatt hiányoznak dolgok, amik LASSAN bekerülnek. Ez egy nagy projekt, kevesebb pénz van benne, mint a konkurens Star Citizenben, és mégis szerintem jól megállja a helyét. Az új dolgok fejlesztése időbe, és pénzbe kerül, de elég értelmes vagy ahhoz, hogy ezeket tudjad. Vannak játékmechanikai dolgok is amiken változtatniuk kell még, és amennyire nekem a mostani hírlevélből lejött a PowerPlay, ami mostkövetkező eddigi legnagyobb update lesz, ezeken is javítani fog. Itt gondolom átgondolt, és újratervezett mission-ök lesznek, a felfedezés jobban meg fogja érni, és izgalamsabb is lehet, ugyanígy a bányászás és bármi ami harcokhoz köthető. De ezt még meglátjuk, bizakodjunk, de láthatjuk, hogy odafigyelnek a fejlesztők és a fontosabb dolgok minél hamarabb javítanak.

A másik a prioritás. Ezt nem tudhatja senki, csak ők, hogy náluk mi élvez prioritást. Az ilyen, hogy külső nézet, az olyan aprócska valami, hogy valószínűleg a lista alján esetleg, közepén szerepelt. Szóval vannak érdekes dolgok, de mégis csinálják, és lehet őket szidni meg ilyenek mégis, ha az ember jól megnézi, akkor látja, hogy nem hagyják cserben a közösséget.

Ez az én véleményem, nem rágom senki szájába, mindenki el tudja dönteni, hogy hogyan érez a dolgok iránt. Viszont ugyanezt elvárom másoktól is, hogy ne próbálja rámerőltetni azt amiben ő hisz. Ne vegye senki se magára, viszont aki magára veszi, ott lehet hiba van. :)
    Remélem érthető voltam.
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.04.03. 17:36:00
  • MasterMason
    De miért venném a kedvét bárkinek is? Csak megkérdeztem hogyan haladt a gém, és fanyalogva megjegyeztem hogy mennyit kellett könyörögni azért a kameranézetért...

Ami kickstartert illeti, persze nem titok hogy mit gondolok arról, cégek megpróbálják áthárítani a kockázati töke-befektetést a majdani vásárlókra és ennek örömére kétszeres meg négyszeres áron kezdik árulni a játékokat idő előtt. Ezzel sem volna baj, ha nem kéne azt hallgatni rendszeresen, hogy azért szeretnék többszörös áron eladni már a félkész terméket ezek a szent játékfejlesztők, merthogy amúgy mennyire pénzéhesek a kiadók...

Feleannyira sem pénzéhesek mint ők, és ez már konkrét tény. :D