23609
-
#6009 1.2.07.
See the full list of changes below:
- Added vibrant paint jobs for all ships except Anaconda (available for purchase from the store soon)
- Crash fix for star system generation
- Fix for crash in TrackIR caused by the disconnect function incorrectly handling the case when the TrackIR is in an error state. Also applied the same fix to FreeTrack
- Adjusted terraforming meta data to prevent server error
- When getting close to a capital ship while neutral, it will warn you at ~1KM away and then turn hostile at a few hundred metres
- Treat capital ships like players for assigning kills
- Don’t allow NPCs to kill steal by them hitting the powerplant
- Prevent docking after the police 'notice' that a player is wanted. This is the same reaction with committing a violent crime near the station.
- Network fix to catch some messages delivery bugs
- Fix a case where a ship with damage regions and no shields could try to save a game before its defense data has been initialised, resulting in showing in the GUI as a ship that's unrepairable at 0% health
- Adfjusted Type 7 and Viper collision mesh to make them a bit harder to get stuck in the starport entrance cage
- Various text fixes
Server-side Changes:
- Decriminalise Limpets
- When changing station ownership after a conflict, always treat system controlling stations as more valuable than anything else
- Fix Commander Stats for selling level 2 and level 3 survey scans
- Various performance and reliability improvements -
StrikeFor #6008 sikeres -
d00ky #6007 /teszt/ -
#6006 Nehogy az legyen, hogy csak kiválasztok valamit, megpróbálok mindenre válaszolni. Ennek megfelelően nem lesz rövid.
Ha valamivel nem értesz egyet, vagy nem arra gondolsz, akkor ne idézd azzal a szöveggel, hogy ez az alfa és az omega! Vagy később tisztázd, hogy nem az egész mondatra gondoltál! Egyébként a véleményemen nem változtat semmit, maximum a planetery landingről nem jut eszembe hello kitty-s vicc: ez a játék nem ezektől a dolgoktól válik varázsütésre játszhatóvá, hanem már most is az. De ettől függetlenül millióegy dolgot lehet rajta javítani, újdonságokat behozni. A planetery landinget meg a hajón mászkálást prioritásban valahova a századik hely környékére tenném. Nem azért, mert nem örülnék ezeknek, hanem mert van más tennivaló, dolgoznak is rajta, a játék tart valahova. Ezt ajánlom a figyelmedbe, javasolni is lehet, bővül a lista, figyelnek is rá a fejlesztők. Szóval az eredeti kijelentésed, miszerint "Amíg ez nincs, nem látom értelmét a játéknak." egyértelműen mutatja, hogy eltévedtél, te nem ezt a játékot keresed. swtor ingyen játszható, ez mind benne van, meg még fénykardod is lehet, de az egy teljesen más típusú játék (nem véletlen, hogy ott vannak ezek a dolgok alapból, itt pedig nincsenek).
A procedurális generáció az nekem ebben a formában semmit nem jelent, és a texturák számával sem tudom összekötni, ezért ebben a témában nem nyilatkoznék. (btw nekem úgy tűnt, hogy a galaxis le van már generálva, túl sok dolog ezen a fronton nem tudom mit lehet tenni, esetleg ahol még senki nem járt, oda lehet beszuszakolni dolgokat, de az meg haláldákója-alsón van).
Mmo játékokban nincs más cél, mit a bragging rights megszerzése. Legyél mindenből elite, legyen k nagy hajód, vegyél rá halálfejes föstést, hogy mindenki lássa, hogy faszagyerek vagy. Esetleg élvezd a játékot azért, amit nyújt. Ja bocs, az nem működik. Akkor gondold át, hogy neked való-e! Lehet, hogy nem, és akkor ez van: uninstall. Ezt nem bántásként mondom. Van ilyen.
Közel sem csak a csihi-puhi érdekel. Én is várom, hogy új dolgok kerüljenek be, amiket aztán kipróbálhatok, további élményeket szerezhetek. De addig is játszom amennyi jól esik. Normál tempóban, mert megtanultam, hogy két hét alatt elfogyasztani a tartalmat lehet - csak nem érdemes. És közben örülni fogok minden jó dolognak, amit beraknak. De ha az lenne a véleményem, hogy jelenleg semmit nem nyújt a játék, akkor sem kezdenék prédikálni sehol.
Remélem mindenre reagáltam (amire érdemes volt - a nullára bukod a hajódat ha lelőnek te is tudod, hogy butaság). -
#6005 Csak azt nem tudom mit keresel akkor itt. :D
Te nem Elite-t akarsz, hanem egy jó X-et. De a helyzet az, hogy az X az X, az Eiite pedig Elite.
Egyébként Játszol Te vele egyáltalán vagy még mindig csak az online szánalomsirámaid miatt vagy itt? Nem kell elölről kezdeni ha kilőnek. Maximom akkor, ha balfék a játékos és biztosításra nem hagy pénzt. Vagy az őselite-tet - amire hivatkozol - ismered egyáltalán, amiben volt planet landing szerinted? :D
Az meg, hogy változik a világ, valakinek a célja, az ötletei, véleménye nem jelenti azt, hogy régebben hazudott róla. Te biztosan születésed óta változatlanul éled az életet, sosem változott semmiről a véleményed, sem a céljaid és biztos tűzoltó is lettél, mert kisgyerekként a piros kocsival játszadoztál és akkor az volt az álmod, a terved.
Biztosan nem fordult elő veled, hogy új ötlet meült fel, más cél, változott a terv, a körülmények. Születésedkor fixált, predesztinált életed van.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.09. 08:45:08 -
TokraFan #6004 Valóban idéztem MM-től azt az ominózus mondatot, amiben a hajón mászkálás is szerepelt, de ügyes ferdítéssel állandóan erre az egyre hivatkozol, holott a planetary landinget és egy értéklehető procedurális generációt hiányolok legjobban, amint ezt szintén kifejtettem már. Továbbá valami értelmes célt a játékban. A nagyobb hajóra, jobb fegyverekre gyűjtögetés -legalább is számomra- rettentő kevés, nem elégséges cél. Ennél egy ős X3 is többet ad, minden korlátjával együtt, mert építhetek állomásokat, kvázi birodalmat is stb.
Itt meg egyelőre annyi az élmény, hogy küzdök hetekig egy nagyobb hajóért, aztán kilövik és kezdhetem előről az egészet. Jelenleg ennyi a játék...
Abban igazad van, ha téged csak a csihi-puhi érdekel, arra tökéletes jelen állapotában is, de megbocsáss, ha nekem ez önmagában édes kevés. -
StrikeFor #6003 O shit :D :D -
#6002 Nem is fogsz, ezt csak egyszer elfogadod, és ennyi. :)
Aztán meg kerülgeted hetekig ezt a sz*rt, mert a Bulletin Boardon folyton ott lesz. -
StrikeFor #6001 ezt nem vágom....odamentem,de nem kapom a titkosított további utasítást.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.08. 17:56:37 -
StrikeFor #6000 hmm nem értem,hogy ez a poén hogyan kapcsolódik Mason poénjához... -
StrikeFor #5999 :D :D én csak funolok nem kell extra hajó....a Vulture-t is tökre élvezem :P
talán egy Viper majd nyárra -
#5998 -
MasterMason #5997 Az jó, akkor ha megvan a clipper utána elkezdhetsz gyűjteni egy igazi hajóra. :P -
StrikeFor #5996 LORD vagyok bekaphatja az ELITE :) már csak kis seggnyalás a SUMMERLAND rendszernek és a kövi rang a BARON azaz imperial clipper:P -
#5995 Pontosan. -
Oriza #5994 Count -
#5993 Hát, ha Kickstarterezték volna a Mortal Kombatot, és stretch goalként beteszik... :) -
MasterMason #5992 Nem akarom védeni Tokrafan-t, de ezek szerint az, hogy Brabenék azt találták ki, hogy lehessen a hajóban mászkálni az olyan mintha a mortal combatosok hello kitty-s sütit szerettek volna árulni japán kislányoknak?
-
#5991 Akkor fussunk neki még egyszer.
-"Ez egy universe sandbox"
-"Szeretnék a hajóban mászkálni"
-"Amíg ez nincs, nem látom értelmét a játéknak."
Én meg a mortal combatnak nem látom értelmét, mert nem lehet benne hello kitty-s sütit árulni japán kislányoknak. De komolyan.
Freespace óta nem játszottam űrhajószimulátorral (majd elmeséled, hogy az sem az), az is csak teljesen véletlenül akadt a kezembe, szóval nem akarom magam a téma szakértőjének beállítani, de ha a gugliban az első találat ami űrhajószimulátorokkal foglalkozik az első helyen hozza az ED-t, akkor többen élünk abban a képzavarban, hogy ez bizony az, aminek látszik. -
Oriza #5990 Dehogynem adnak, csak mindíg olyan helyre menj, ahol még nem kaptál előtte. -
#5989 Az első 1984-es Elite-ben planet landing? Erről mesélj egy kicsit :)
Csak a Frontierben és az FFE-ben volt ilyesmi. -
StrikeFor #5988 Friendly után még érdemes nyomni? vagy már nem adnak több NAVAL-t? -
TokraFan #5987 Tévedsz, ez egy universe sandbox, szimlátor elemekkel és kereskedelmi rendszerrel! Már az ős Elite-ben is volt planet landing, ahogy a későbbi Frontierben is alap volt ez a feature...Éppen ezért szerettük RÉGEN, mert nem egyszerű "űrhajós szimulátor" volt, hanem annál sokkal több... -
StrikeFor #5986 paszmek..akkor ezt buktam :S már T4 ben vannak -
Serzetes #5985 Earl ránk adja a Facece permitet. -
StrikeFor #5984 skacok ide,hogy szerzek engedélyt?? már Squire vagyok Empire-nál pedig....
System: Facece (requires permit)
Station: Simpson Depot
Objective: Hand in Imperial Bounty Vouchers to Simpson Depot
How: Kill wanted ships in Empire systems
Ends: 10 Apr 3301 16:00
-
#5983 Űrhajós szimulátor. Nincs értelme, amíg nem mászkálhatsz a hajón.
-
TokraFan #5982 "Szeretnék a hajóban mászkálni és szeretnék bolygón is landolni."
Én is erre várok. Amíg ez nincs, nem látom értelmét a játéknak. Illetve kicsit még gyúrhatnának a procedurális logikára, mert 10-20 textúrával nem lehet egy ilyen iszonyat méretű galaxist változatosan megcsinálni. Felfedezésnek nincs sok értelme, amíg 3 óra játékot követően kvázi az összes textúrát és lehetőséget láttam. Attól tartok, hogy a planet landing is kb. abból fog állni, mint az állomások esetén. Lesz 4-5 különböző felszíni állomás, aztán csókolom, ez fog ismétlődni idők végezetéig. -
EFRM #5981 jo kép! fasz kivan a neu csillagoktol -.- -
#5980 Supercruise-ban nincs jelentősége :)
De a pötty majdnem jó. Ott a B típusú csillag mellett az az apró fényes pötty egy neutron csillag. Bináris vele. Sokkolt, mikor ezt mind így együtt megláttam. :) -
#5979 Csak 2 pötty engine-en röpködéskor? :) -
#5978 Az ott a távolban egy fekete lyuk. Valaki talál még valami érdekeset a képen ? :)
-
Oriza #5977 Menj egy kicsit messzebb esetleg. De egy idő után már mindenütt allied leszel a federation/empire reputation miatt. Viszont a bázisokon levő 1-2 minor faction ettől még mindig neutral marad, ha nem csináltál nekik küldetést és lehet velük barátkozni további naval mission-ért. -
MasterMason #5976 Egyebek mellett továbbra is várom azt a két modult amit beígértek DLC-ként, mert leírtam már régebben is, hogy ez a játék azokkal a játékelemekkel együtt fog egy kerek egészet alkotni.
Szeretnék a hajóban mászkálni és szeretnék bolygón is landolni. Rengeteget fog dobni a hangulaton. Végtelenségig bővíthető lenne ez a játék annak köszönhetően, hogy az egész galaxis benne van, és bízom benne, hogy minimum az a két DLC valóban realizálódni fog idővel. Jó lenne ha elkezdenének csöpögtetni is infókat.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2015.04.07. 06:50:25 -
MasterMason #5975 Én voltam az egyetlen, aki mit mondott miközben töröltetni akarták a hozzászólásaidat?! Azt mondtam, hogy bizony mindenkinek joga van leírni akkor is ha negatív. Szóval most abba rúgsz bele aki kiállt érted akkor is, ha nem értett veled egyet... -
TokraFan #5974 Nekem az tetszik benned, ahogy sikerült pálfordulnod! :-D
Anno, még bőven alfa fázisban Te voltál a "másik oldal" legfőbb vezére! Amikor néhányan már jó előre láttuk Braben hazudozását - főként az offline mód kidobása, ezzel együtt az online DRM erőltetése miat- és ezen véleményünknek itt hangot is adtunk, Te védted legerősebben a Frontiert. Most pedig, amikor már neked nem tetszik valami, ordibálsz itt folyamatosan.
Parádés! :-D Én jól szórakozom... -
#5973 Kis csillagászati kiegészítés: a neutroncsillagok a jelenlegi modellek alapján kb. 3-10 Nap tömegű csillagok szupernóva robbanása után maradt, extra sűrű, kb. 10-15km átmérőjű izék - a mi Napunk ezzel szemben ~700 000 km átmérőjű (a Föld hasonló sűrűséggel ~200m átmérőjű lenne). Mivel a kívülről érzékelhető gravitációs hatás csak a befoglalt tömegtől és a távolságtól függ, ezért ugyanúgy megközelíthetetlen, mint egy azonos tömegű csillag - csak itt nem a hőhatás, hanem a vonzás roppantaná először össze az arra bóklászót. -
#5972 Áhh fenébe...az a kis fehér pixel az ott az, ja :DD
-
Serzetes #5971 Reputationt az adott frakciónál. Nekem is 40ezer és 4millió közötti összegekkel adott ilyen küldiket. -
Etelkozi Vata #5970 Kaptam egy ilyen küldit, hogy adjak 4 millát az egyik frakciónak.
Volt, aki már bevállalt ilyet? Mit ad cserébe?