23609
-
StrikeFor #6050 éspedig? -
TokraFan #6049 De szeretem, amikor az élet engem igazol...:-) -
npolos #6047 sajna így van, nagyon fanatikusnak kell lenni ahhoz hogy húzamosabb ideig lekössön
egy The Crew kicsit többet ad mostanság :)
-
StrikeFor #6046 kicsit unalmas egy idő után.... -
npolos #6045 mostanában mindenki csak szabadulna tőle :) -
#6044 Ennyire kihalta játék? -
StrikeFor #6043 milyen hajód van és mennyi tőkéd? -
#6042 hosszú idő után tegnap beloggoltam, majd azt hittem kifagyott miután rákérdeztem a commodities marketre. Percek teltek el mire betöltött. Ez normális? -
traz75 #6041 Én pl most éppen úgy, hogy pár perc múlva viszem a céges kocsit a szervízbe. :D -
#6040 Hello, elmondanátok hogy jelen pillanatban ti hol és hogyan kerestek pénzt? -
rexsimus #6039 írtam! -
metaxx #6038 Időhiány miatt sajnos eladóvá vált az accom. Van rajta némi kredit, és egy közel maxos ASP, Sol System Permittel, Allied Federation-el. -
traz75 #6037 Másnál is játszhatatlan most a game? Hetek óta nem toltam, most van időm, erre ötpercenként szakadozik... :S -
StrikeFor #6036 szobám :P
-
EFRM #6035 nájsz és várós!
-
StrikeFor #6034 omfg :D -
#6033 Katt rá -
StrikeFor #6032 ???? mi jön? -
#6031 -
Serzetes #6030 Igen :) -
#6029 A MWO (Mechwarrior Online) CW modulja miatt, pár hónapig nem volt időm ED-vel játszani, holnap belogolok, de félek, kapásból szénné töröm a T9-emet :DDD Valami értelmes update? Látom Wings-ek vannak. oO -
StrikeFor #6028 viszont combatra egyszerűen verhetetlen a Volture...szerintem el is baszták picit.....a Deadly Anakondák is esélytelenek -
StrikeFor #6027 az csak próbából volt megvéve én se használom nagyon unalmas a discovery.... -
Ninju #6026 Én az adv. disc scannert levenném. Legalább is én nem nagyon használom felderítésre a Vulture-t. -
StrikeFor #6025 csináltam egy ilyen Volture-t :D van rajta még 2 Gimballed nagy Pulse lézer meg egy D és B-s pajzs booster.....a kombat vicces,mert kikapcsolt cargo,hyperhajtómű és shield cell-el mennek a fegyverek :D úgy van energia....ha kell pajzsot tölteni /általában nem kell:P akkor hajtómű maxra kis menekülés fegyverek kikapcs Cella bekapcs és van pajzs megint :D
-
traz75 #6024 Lehet hogy azt viszi majd jézuska karácsonyi ajándéknak. :D -
#6023 Na, akkor nem adom fel a reményt, hogy válaszolnak a két hete megírt ticketemre.. -
traz75 #6022 LOL... Tegnap este kaptam egy mailt, amiben megköszönik a január elején feladott bugreportomat a vándorló nav beaconról. Szerintem évek kérdése és meg is állítják majd. :D -
StrikeFor #6021 hajóban mászkálást MOST! :D -
Luciferkee #6020 NR.: 71
Egy kis update hírmorzsa
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.17. 19:01:16 -
Serzetes #6019 Ma reggel személyesen Gomboc Artur dokkolt be mellém egy NPC Anacondával..
:-D -
StrikeFor #6018 -
StrikeFor #6017 ez a pajzs ami a clipperen van vicc?? és azt se értem,hogy a sokkal nagyobb generátor miért szívja le sokkal gyorsabban a lézereket mint a Volture-n.........na mindegy ez kuka -
#6016 PVP-re: 4 med gimbal multi-cannon
PVE-re: 2 med gimbal beam laser, 2 large gimbal cannon
Szerintem. -
#6015 Próbáld ki a sima Cannont. -
Serzetes #6014 Amíg volt Clipperem én is azt használtam, large fegyvernek meg Beam Lasert. A shieldje az egyetlen gyenge pont, ezen kívül hibátlan hajó szerintem. -
StrikeFor #6013 megvan az Imp clipper ship:P végre :)
akinek van milyen medium fegyót használ? arra gondoltam az 57 ezres Gimballed Multi cannon jó lesz -
StrikeFor #6012 -
TokraFan #6011 Naivitásod annyira parádés, hogy rendesen élvezem olvasni a butaságaidat! :-D Kérek még! -
StrikeFor #6010 paszmek! LORD rangon 3 napja!!! kb. 35-40 küldi után!!! SEM!!!!!!!!!!!! adja be a rákos naval küldit,hogy végre Baron lehessek