23609
1418743729.jpg
  • StrikeFor
    HAJÓBAN MÁSZKÁLÁST ELŐBB PLS!
  • Torzonborz
    Höhö azzal együtt már többe kerülne ED mint a - "lehúzós" - SC csomagom. ^^

Hozzáteszem sima ED megvan.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.08.05. 19:36:29
  • PiszkosFred
    Mint az alapjatek, csak most van legalabb 10 font kedvezmeny :)
  • Diopapa
    Remélem az árát is láttátok
  • EFRM
    uristen :DDD:DD:D nice
  • ShaiHulud
    végre, ez hiányzott nekem speciel a legjobban a játékból. :)

https://community.elitedangerous.com/node/247
    van teaser
  • PiszkosFred
    Planetary landings are coming to Elite: Dangerous this year
  • ShaiHulud
    powerplay pedig ilyesmi, bar nem egyedul valtja meg a vilagot :)
  • tordi
    Srácok, én nem tudom ti minek nevezitek egy frakció hegemóniájának kiterjesztését, én ennek, és borzasztóan élvezem, tetszik. Az egyik szomszédos rendszerben már ki is robbantottunk egy polgárháborút.
  • TokraFan
    Ebben a játékban nem lehet birodalmat építeni, sőt, szinte semmi mást sem. Sajnos...
  • tordi
    Pedig nagyon úgy tűnik, hogy igenis így működik! Már megjelent környező naprendszerekben a frakcíóm, ha azokban is meghatározó többségben lesz már kész is a birodalmam
  • traz75
    Hát, ez azért azt hiszem nem egészen úgy működik. :)
  • tordi
    Köszi!
    Hát, ez nagyon tetszik, akkor birodalmat fogok építeni!
  • traz75
    Igen, pontosan ezt jelenti.
  • tordi
    Én még elég új vagyok ebben a játékban, talán tudtok nekem válaszolni.
    Elkezdem az egyik naprendszerben favorizálni egy frakciót. Nekik lótok-futok, harcolok. A befolyásuk 30-ról 93%-ra nőtt. Most azt látom a státuszuk mellet, hogy "expansion". Ez jelentheti azt, hogy a környező systemekre is kiterjesztik a befolyásukat? Vagyis ez a frakció más naprendszerekben is megjelenjhet?
  • Torzonborz
    "Tegyük hozzá, hogy nem is igértek mást"

Éppenséggel de ...csak nem a megjelenésre. ^^
  • Gilmoor
    Hmm.. amolyan single player élmény és nem tud kitörni ebből a zónából. Aktív energiabevitel - passzív élmény visszacsatolás.
    Nekem a lineage2 volt talán az első olyan multi játék ahol aktív élmény visszacsatolás volt. Aztán persze ott volt az EVE online is. Értem én, hogy nem akarnak elite eve-et csinálni, de bizonyos dolgok, egyes metodikák nem kisajátíthatóak. Az EVE online is attól válik azzá ami, hogy csoportok birtokolnak benne valamit és nem egyének. Majd, ha végre eldönti DB is, hogy valójában online vagy singel palyer játékot akart készíteni, akkor lehet jó irányba mennek majd. Story ugye nem lehet, mert online és nem lehet mindenki Flash Gordon. Player owned structure stílust meg nem nagyon akarnak, mert az már elite-eve.
    Ez az izé a két hogyishívják között itt valahol, igazából nagyon szép, talán a legszebb amit eddig láttunk és büszke program tulajdonosokká tesz bennünket, de... közben meg sajnálom, mert sokkal több lehetőséget látok benne.
  • PiszkosFred
    Tegyük hozzá, hogy nem is igértek mást, ez nem a Star Citizen meg a millió fícsörje, ez az Elite, ami 30 éve is ilyen volt és manapság sem sokat változott, maximum bővült pár aprósággal, de az alapok és a gameplay maradt. Az biztos, hogy aki napi 24 órában akar hónapokig "beköltözni" egy játékba, az nem itt fogja megtalálni a virtuális otthonát, mert annyi tartalom nincs, hogy valaki itt élje az életét. De hogy értelmetlen lenne a játék? Butaság lenne ez állítani. (Hozzáteszem, én sem léptem be vagy két hónapja már, lefrissítem a klienst folyton, de ennyi, nincs rá késztetés, hogy megint belépjek. Viszont amíg játszottam, az megérte bőven a - nem kevés - pénzt.)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.06. 09:39:38
  • StrikeFor
    teljesen ugyenezen a véleményen vagyok...talán 3-4 hete nem is léptem be....semmi értelme játszani,nincs tartalom..........

pedig ha csak a hajót lehetne bütykölni vagy mászkálni benne már visszatudnának rántani :)
  • TokraFan
    Pedig pénz biztos van, miután a Steam Top seller listán rendre az első 15-ben mozog...Ez egy rendkívül értelmetlen játék lett sajnos...Kár érte...
  • Gilmoor
    Még mindig tartalom szegény a játék? Van egy mercenary editiion-öm, időnként frissítem az új peccsekkel a feltelepített verziót, de kedvem nem sok akad vele játszani. Pedig már vettem egy gamer pc-t is, amin tuti ultrában mehetne, de mégsem. Fura, pedig élek-halok a scifi-ért. Lehet nem ártana David B. nek is egy jó producer, aki érti és érzi is egyszerre, mitől mozog a "kerék". Olyasmire gondolok, hogy pl. az egyik stúdió karaktermozgásokat digitalizált egy fps játékelemhez, és az istennek sem akart összejönni a kellő hatás. A jó színész megvolt, a felpontozott ruha megvolt, studio megvolt ... a felvételnek mégsem volt olyan dinamizmusa, mint amire akár egy átlag ember rá bólintana, hogy rendben van. A végén lecserélték a színészt egy hivatásos katonára, és a felvétel hirtelenjében a helyére került. Vagy amikor a környezeti tényezőket alakítják ki. Kiraktak egy kamerát a ház tetejére, elindították és 3 órán keresztül vette az éppen zajló eseményeket. Hang, kép stb. Aztán 2 hónapig analizálták, majd rájöttek, hogy egy arrébb rúgott kavics hangja is mennyit változtat az összképen. És akkor a sztoriról még nem is esett szó :)
    Értem én, hogy online game no story sand box meg mittomén. De ez a galactic news kb egy szinten van a reggeli metro újsággal, amit a zsíros kenyér alá raksz, mikor eszel. Pont annyira érdekel mit olvasok benne. Nem biztos, hogy azért mert nem fontos, inkább azért mert semennyire nem impulzív.
    Szóval szerintem ez a játék nagyon lassan fejlődik. De hát ugye elite, csak kibírja míg kiforrja magát :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.05. 08:29:17
  • Ry0K3N
    Mutass nekem egy jobban felépített béta fázisú játékot ennél 15 dolcsiért légyszives.
  • TokraFan
    Egy korai Beta1 fázisú játékért 15dollár lenne reális...
  • npolos
    steam-en 25%-val olcsóbb
    http://store.steampowered.com/app/359320/
  • ShaiHulud
    At the end of each cycle, the amount of merits earned by
    all supporters is used to determine who should increase or decrease in rating.
    The effect of merits is reduced over time, so you need to actively support your power to ensure the
    best rating possible each cycle.

vagyis minden ciklus utan van a kiertekeles, es csak akkro kapod majd meg a rankot. 1 ciklus=1 het, gondolom penteken resetel de majd kiderul.
  • ShaiHulud
    http://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/38q361/powerplay_player_guide/
  • StrikeFor
    összekubikoltam 120 MERIT-et ,de nem ugrik fel Rank 2 -re a szintem :S

ez a Powerplay eléggé foscsi amúgy
  • TokraFan
    Mi ez a powerplay? Van már valami értelme, célja is a játéknak?
  • ShaiHulud
    live a powerplay patch
  • StrikeFor
    nice!
  • picket
  • StrikeFor
    oké,de én azt az egyént kérdezem aki már próbálta....11 napja dolgozom reggeltől estig,időm nincs gépezni ,de kíváncsi vagyok milyen élesben az újdonság! köszi
  • picket
    Kattints a képre -.-
    Utoljára szerkesztette: picket, 2015.05.28. 16:13:48
  • StrikeFor
    srácok valaki összegezné mi a fene ez a Powerplay?
  • ShaiHulud
    nem vagom 100% ban a powerplayt, mitol kell majd emiatt a moneysink?
  • Luciferkee
    Viszont az új hangok....nekem nagyon bejönnek. Eddig is teljesen meg voltam elégedve velük de most.... az új SC és Ugrás hangok...
  • Yserac
    Ha van powerplay onnantól kezdve kell money sink is nem kérdés. A mértéke viszont kérdéses.
  • Luciferkee
    Mint ahogy a hivatalos fórumon többen írták, oké legyen benne, de akkor legyen valami lehetőség a megvásárolt modulokat valahogy tárolni.
  • ShaiHulud
    beta patch notes

10% module eladas eleg lonak a fasza :( minek ebbe a gamebe moneysink? nincs kereskedelem benne, amit befolyasolna hogy kinek mennyi creditje van.
  • Megamax
    már énis megtanultam sem Betás játékra sem Sandbox (céltalan ) játékra nem éri meg a pénzt kolteni.