23609
1418743729.jpg
  • Gilmoor
    Hiába lesz benne hajón mászkálás, amíg nincs szereped a játékban, nem társul felelősség a játékodhoz, addig amíg - gyakorlatilag - el vannak szigetelve egymástól a játékosok, addig ilyen marad. Üres. Tudom, hogy be van építve egy csomó dolog amivel már hatással lehetsz a környezetedre, de nem hozta a kívánt eredményt. Egyébként ez lesz az élete vagy halála a star citizennek is, egy nagyon távoli aspektusból megfogalmazva: ha lesz miért visszamenj másnap is, akkor életben marad. A kérdés az, hogy mi az, ami visszavár? Eddig csak a lehetőségek voltak ugye - venni nagyobb hajót, pénzt gyűjteni... viszont ahogy meglettek ezek, illetve amint azt érezted, hogy ettől kezdve csak seggelés kérdése mikor lesz meg amit akarok (elnézést a szóhasználatért) nos ezután már nem vonzott annyira (saját tapasztalat szerint)
  • gregoryan
    Na most mondtad ki a kulcsszót.

pont azt nézegetem hol és hogyan vegyem meg
    mert mindenféle csomag van baromi drágán
    te melyiket vetted?
  • Gilmoor
    Igen :) és nagy bánatomra valahányszor hozzá akarok nyúlni, sosem jutok túl a launcheren. Azóta már megvetetm a star citizent is, van egy avengerem és bár szinte alig elérhető valami a játékban, de a harcrendszere és a hangulata nekem többet ad mint a frontier (egyelőre).
  • gregoryan
    Hát Gilmoore, ha te is ezt mondod...

pedig te ott voltál az elsők közt :)
  • Gilmoor
    Akkor még mindíg ez az állatkerti fílingje van a játéknak. Olyan vérszegényke :)
  • StrikeFor
    unalom.......értelme semmi.....talán ha lesz leszállás meg hajóban mászkálás kicsit feldobódik..szerintem itt sem igazán játszik senki...nekem van egy fullos Imperial Clipperem 50 millióm kp-ban ,de nem logoltam be kb 4 hónapja...........
  • gregoryan
    Sziasztok!

szeretnék tanácsot, gyorstalpalót kérni az elmúlt negyedévről vagy mondjuk március óta eltelt időről.
    Nem voltam mostanság az Elite-ben, és n em tudom jött e ki érdemleges javítás tartalom azóta, mert mikor még én játszottam, akkor kb kalózokra vadászni, kereskedni és bányászni lehetett csak. ennyi volt a játék, és a pénzszerzés volt mindenkinek a fő célja nem a játékélmény, hogy minél nagyobb hajója legyen.
    Változott ez némileg? Vagy a Star citizen game sokkal többet fog nyújtani? esetleg tök más jellegű lesz ha valaha megérkezik? Netán a elite Horizons?

Köszönöm a véleményeket,
  • picket
    Többféle küldetés van.

-Kereskedelmi jellegű: hozzál vagy vigyél valamit. Ilyenkor konkrét űrállomás van, ahova vinni kell. Az lehet nehéz, hogy találj olyan helyet, ahonnan beszerzed amire szükségük van, erre ott az Elite trading tool
    -Assassination: ki kell nyírni valakit. Megadott csillagrendszerekben fordulhat elő. Odamész, keringsz, unidentified signal source-okba bekukkantasz. Vagy bent lesz egy ilyenben, vagy valaki sopánkodik, hogy a műkörmöse mesélte, hogy az unokatestvérének a szobatársa éppen csak megúszta, hogy a célszemély megtámadta a valamelyik csillagrendszerben. Na akkor odamész, és USS-böngészés. Megvan megölöd.
    -Ölj n darab x-et: Adott rendszer(ek)ben ölj kalózt/fejvadászt/kereskedőt/rendőrt. Odamész és ölsz. Nav beaconnél minden megtalálható, resource extractionnél több lehet a kalóz, de nem lesz trader.

Van még, de egyik sem megfejthetetlen.
  • MrPredator
    Üdv

Én csak havernál megnéztem a játékot, de ő azt mondja, nagyon nehéz megtalálni a questek helyszínét. Felvett egy küldetést és nem találta meg hol kell azt az 5 valamit kinyírni. Van valami ingame help hogy megtaláljam a küldetések helyszíneit?
  • yamato41
    Köszi. Eléggé meg tudtam pakolni, most kb 14M-t ér. Van rajta két bazi beam, erős pajzs, stb. A probléma, hogy csak két hard point van. Vulture-nél erősebb még nem akadt, de eddig meg sem tudtak karcolni. Mission-ben van eg piton célpontként, de mindig elugrik az fds interdiction elől.
    A ba az, hogy a harc még mindig csak szórakozás, pénzkeresetnek kevés. Trade-re maxolt ASP hatpercenként 400k-t hoz. Most van egy 150k-s küldim, hat kalózt kell leszedni. Fél óra, mire összegereblyézem őket, bemegyek a bountyért, majd vissza a feladóhoz a 150k-ért. Fél óra: 300k. Ezalatt trade-del másfél milla simán meglenne...
  • macleody
    Azt mondják egy jól felszerelt Vulture igen ütőképes harci gép. Nekem volt egy nem fullos, de nem bírtam kivárni míg meglesz a pénz a fittingre. Lecseréltem egy Clippere, azzal jobban lehet csajozni :)
  • yamato41
    A Vultur-ral vannak valakinek komolyabb tapasztalatai? Én most vettem egyet ASP helyett harcolgatni kicsit. Kíváncsi vagyok mire számíthatok.
  • TokraFan
    Jól hangzik...Már csak az a kérdés, mennyire lesznek változatosak a planéták, mert a galaxisban ezt nem igazán oldották meg jól. Néhány textúra variálásából áll az egész, ami 400billió csillagrendszer esetén elképesztően unalmasan ismétlődő látványt eredményez. Kíváncsi leszek, hogy a planéták esetében mit művelnek. Akár még jó is lehet, de Brabennek már azt sem hiszem el , ha kérdez. Majd a tesztek után meglátjuk...a remény hal meg utoljára...úgyhogy bizakodom még egy sort...
  • macleody
    Az átlaghardwer erősödéséhez a fizetésnek is erősödnie kellene. De ez már egy másik történet. Még szétoffoljuk a totyikot és MM kinyír a zűrben, amit nem vennék jó néven, mert nincs pénzem visszavásárolni a clippert :)
  • traz75
    Pont ezért nem is kell túl sok teljesítményjavulást várni. Az optimalizáció ahhoz kell hogy amikor meglesz a technika mellett a játék is, megmaradjon ez a teljesítmény. :) Azért ne feledkezzünk el arról hogy egy kiforrott, kész enginet licenzelnek meg tuningolnak, gyökeres sebességjavulást arról a végről nem igen lehet várni... Chris Roberts meg mindig is ismert volt arról hogy mindig az aktuális csúcsgépekre készíti a játékait. Így volt ez már a wing commander idején is. Egy-két év múlva mire "kijön" a játék, azért erősebb lesz az átlaghardwer is.
  • macleody
    Reméljük, hogy megjelenéskor azért már optimalizálás is lesz. Mégiscsak egy alpha állapotú, még játéknak sem nevezhető cuccról beszélünk.
  • traz75
    Nem harap, csak egy átlagkonfigon nem fut, max döcög. :)
    Az elmúlt 1-2 évben eléggé megnövekedett a hardverigénye, egy alap 4magos amd procit meg egy radeon 6850et már sajnos kiröhög...
    Az viszont tény hogy csilivili lesz.
  • Yserac
    2-3 év mire megjelenik. Mi van azon tesztelni való? Ráadásul biztos vagyok benne, hogy kivárják pontosan mi lesz a DX12-vel, ha felnő hozzá a hardver és a fejlesztők. Addigra az ED egy őskövület lesz :)
  • Diopapa
    SC-ről tudni kell, hogy elég egy kezdő hajó a játékhoz, (sőt, szerintem kis hajóval jó kezdeni igazán, hiszen hol a kihívás, ha mindent a segged alá tolnak?) sőt, amint hivatalosan megjelenik, már nem lehet store-ból pénzért hajót venni, szóval előnyt nem igazán jelent. Nem kell félni attól sem, nem harap :D
  • xrm
    Festékek annyira nem,az zavarna pl ha hajókat tennének be Shopba,de szerencsére ez MÉG nincs. Ha ezt meglépnék akkor szomorodnék el igazán. Star Citizen pl ezért nem nyerő nálam,bár most azt is kipróbálom a GAMESCOM1015 kóddal 1 hétig tesztelhető, meglátjuk milyen.
  • Diopapa
    Nem volt elegendő. ;) Én is megvettem még beta alatt a lifetime pass-t, szóval engem sem érdekel, de _szerintem_ baromira megérdemlik az alfások meg a premium betasok, hogy utána nem kell tartalomért fizetni. BTW csak ez zavar a 4 fontos festések nem? :)

• xrm
    Csak jelzem az a kettőspont meg a zárójel úgy gondoltam elegendő ,de nem ... az ingyen-hez is kellett volna idézőjel úgy érthetőbb lett volna mire akarok kilyukadni .Én később csatlakoztam,de a 35 Fontos pass-t megcsíptem . Szóval engem nem nagyon zavar, a "picuri" majd száz fontos Pass árnövelés,én csak várom minnél több kieg jöjjön A Pass drasztikus emelését,meg a "szopatós" 33% os leárazást egy hónappal a Horizons bejelentése előtt akkor is pofátlanságnak tartom, ha anno nem döntök úgy, hogy megveszem a pass-t most szívám a fogam.... Amúgy már ideje volt,hogy fejlesszenek valamit,remélem jó lesz. Mostanában csak alig alig lépegetek fel,maxos hajók, megszámlálhatatlan nulla a crediteknél :)
  • _Kondor_
    Az új vásárlók, felhasználók szerzése a legtöbb üzletpolitikai modellben elsőbbséget élvez. Itt sincs ez másképp.
    Az, hogy az alfások, prémium bétások ingyen kapják nonszensz, kicsit bele kellene gondolni abba amit leírsz. Ők már sokkal régebben kifizették az árát(pénz+egy félkész játék tesztelése), mint bárki.
  • Diopapa
    Jah, az alfások tök jól jártak, hogy fizettek 240€-t egy nem létező játékért vagy a beta 1-esek aki 120€-t egy vagy elkészül vagy nem játékért 1.5 éve. Legalább megbecsülik azokat, akik a bizonytalanba ölték a pénzüket.
  • xrm
    Kicsit "olcsóbb" lett a lifetime expansion pass. Annó 35 font volt most "lecsökkentették" 130 fontra. Nice. Azok jártak jól akik ősbétások
    FORC-FDEV-D-1001 - Elite: Dangerous - Premium Beta
    FORC-FDEV-D-1000 - Elite: Dangerous - Alpha
    ők ingyen kapnak mindent :) az 1002,3,8,10 -esek csak akkor ha megvették a 35 fontos passt. A többiek a szőrös nyalóka rossz végén álltak.
    Amúgy a 33%-os leárazás a lehúzás magasiskolája volt :P Mivel így megvetted az alapjátékot, ha a kieggel akarsz játszani akkor azt is meg kell venned,aki meg most veszi a kieget az jobban jár mert kapja az alapjátékot meg a kieget. Még egy Nice...
    Utoljára szerkesztette: xrm, 2015.08.07. 18:59:26
  • gregoryan
    Sziasztok!

szeretnék tanácsot, gyorstalpalót kérni az elmúlt negyedévről vagy mondjuk március óta eltelt időről.
    Nem voltam mostanság az Elite-ben, és n em tudom jött e ki érdemleges javítás tartalom azóta, mert mikor még én játszottam, akkor kb kalózokra vadászni, kereskedni és bányászni lehetett csak. ennyi volt a játék, és a pénzszerzés volt mindenkinek a fő célja nem a játékélmény, hogy minél nagyobb hajója legyen.
    Változott ez némileg? Vagy a Star citizen game sokkal többet fog nyújtani? esetleg tök más jellegű lesz ha valaha megérkezik? Netán a elite Horizons?

Köszönöm a véleményeket,
  • EFRM
    makozas omg, azt hittem rajtam kivul senki se szerette.
    meg a irrealisan meredek cuccokat is megmasztam, hatha talalok mogote vmit...
    + holdbeli rallyt azota se adta be ennyire semmi (de a kulonbozo vilagokon valo rally is lenyugozott foleg az extrem idojarasuak)
  • EFRM
    hahaha :D
  • npolos
    júliusban már volt 33% kedvezmény a steamen az alapra, majd a kiegre is lesz :)
  • AnarchoiD
    Uj jatekosoknak 60 doollaros pack lesz a regiek allitolag 45 usd -ert juthatnak hozza az uj seasonpassal (en soknak talalom)
  • AnarchoiD

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.08.06. 00:17:28
  • riviera
    Nem, minden vágyuk, hogy be nem váltott ígéretekre basszák el a pénzüket.
  • Diopapa
    Úgy tudom az újjonan belépőknek lesz a legjobb, összességében ők kapják meg a legolcsóbban.
  • PiszkosFred
    Jo, nem lesz olcso - es egyuttal nem is lesz kotelezo, akinek nem futja ra, nyugodtan megveheti kesobb is -, de azert ez az elso nagyobb kiegeszito (nem DLC), azok meg nem 20-25 dollar kornyeken szoktak erkezni a legtobb jatek eseteben, foleg ami az online piacot illeti.

A kerdes inkabb az, hogy az ujonnan belepoknek mit kell megvenni? Alapjatek+kieg? Vagy eleg a kieg is?
  • ShaiHulud
    csoringerek... :( de remelem nem bagoznak meg isznak...
  • Diopapa
    Szerintem elég sokakat.
  • ShaiHulud
    jo, de nem sok jelenlegi hajon lenne ertelme pl eagle, viper, clipper ezeken kb semmi ertelme nem lenne. de talan cobratol felfele,hm, na majd egyszer csak lesz, de a bolygokon leszallasban tobb fantaziat latok, ill ezekszerint Brabenek is :)
    en azok koze tartozok akik imadtak Mass Effect 1 ben is a Makozast, korbe hajtottam minden lehetseges bolygon es elveztem is, nem csak muszajbol :)
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.08.05. 20:59:26
  • StrikeFor
    javitgatod,nézelődsz,nyomkodod a gombokat :P
  • ShaiHulud
    na annak aztan mi ertelme? egyszer korbe jarod es annyi, planeta legalabb van rengeteg es mind kulonbozo. SZERINTEM. :)
  • ShaiHulud
    kit erdekel az ara?