23609
1418743729.jpg
  • npolos
    aki megveszi annak biztosan :)
    neked nem annyira
  • drop
    sziasztok eladnám a acontom +trumaster huta x joyal 10 ezerél megéri szerintetek eladni?
  • _Kondor_
    Az EDHU 1 éves szülinapja alkalmából nyereményjátékot indítunk.
    Részletek.
    Nagy értékű nyeremények!
  • Cooper911
    Elkészült a Cobra MkIII videóm:

Utoljára szerkesztette: Cooper911, 2015.11.04. 20:26:56
  • Cooper911
    Vannak. Talán a legfontosabbak:
    Powerplay, hatalmi harcokba szólhatsz bele, akár SOLO módban is. Egy kis szerepjáték feeling.
    CQC különválasztott, csak lövöldözésre specializált multis rész.
  • Voltan
    Üdv mindenkinek!
    Még az alfa alatt megvettem, akkor sokat játszottam vele, majd a hivatalos megjelenéskor, amikor "lenullázódtak" a dolgok, akkor is toltam egy-két hónapig, de már vagy egy jó fél éve rá se néztem, talán több.

Most megint kacsingatok rá, azt kérdezném, hogy vannak-e már komoly újítások benne mondjuk a hivatalos megjelenési állapothoz képest?
  • Cooper911
    Sziasztok,

Aki nemrég kezdte a játékot, vagy csak ezután fogja, annak ajánlom a videóimat, amiben a különböző "Szakmák"ról esik szó. Kereskedő, bányász, felderitő, csempész, stb.

Videók
    Utoljára szerkesztette: Cooper911, 2015.11.03. 21:01:01
  • Megamax
    szerintem elobb probáld ki mielobb elcserélnéd , írj rám privátban ha gondolod kollcsonadom én eg yjo ideje nem jáccottam vele
  • PiszkosFred
    Újabb sneak peak videó, némi ostrommal.

• Micsurin
    Nagyon érdekel a játék talán 7 éves voltam amikor először ültem le az Freelancer elé csak mert láttam a star warst és vágytam egy űrhajós játékra,(és olyannak tűnik csak "újabb" és frissebbnek) ezeket meg már nem játszom , csak gondoltam hátha :) (Árban 50-50 lenne , talán kicsit több is D3+WoW ára)

De tekintve senki nem írt , nem fogom ;) Majd ha lesz Steam Salen....
    Utoljára szerkesztette: Micsurin, 2015.10.23. 21:02:52
  • StrikeFor
    el ne cseréld erre
  • Micsurin
    Van itt olyan aki megunta a játékot és érdekelné csere egy Battle.net accra ?
    (Diablo3:RoS , WoW:WoD + pár 90 és 100 as kari egy rakat mount)
  • StrikeFor
    2017....béta................shit
  • StrikeFor
    ez odabasz!
  • Torzonborz
    Hopppáááááá ez az az Infinity amit már baromi régóta csinálnak, még itt sg-n is van topikja.
  • Gilmoor
    Nagyon ígéretes, és remek lehetőségeik vannak SC szárnycsapásainak nyomán.
  • TokraFan
    OFF
    Adakozó kedvűeknek itt egy új, az Elite-re hajazó project. Infinity: Battlescape
    Érdekes lenne, végülis a motort csak kb. 10éve fejlesztik alá. :-) Bocs az OFF-ért, de stílus ON játékról van szó, gondoltam lesz akit érdekelhet...
    ON
  • elégmááá
    Örülök, ha azért összességében pozitív a kép. Nekem is van itt-ott némi hiányérzetem, én is várom az új lehetőségeket(leginkább egy ED-re épülő fps-t), és nincs azzal semmi baj, ha a hibák szóba kerülnek, csak ez a katasztrófa hangulat szerintem erősen túlzó, mert a játék most is élvezhető(szerintem)
    Érdemes visszaolvasni a hozzászólásokat, Gyerekkoromban voltam ilyen kétségbeesett, ha tökfőzelék volt ebédre(na jó, túloztam, az azért durvább volt)
  • TokraFan
    Nem a sandboxal van gond, hanem a tartalom hiányával. Az X3 is sandbox, az sem fogja a kezedet, de azzal együtt, hogy grafikai és technikai megvalósítás terén köszönő viszonyban sincs az ED-vel, önmagában az a lehetőség, hogy állomásokat, komplexumokat építhetek, flottákat menedzselhetek és saját kvázi birodalmat építhetek ki, kereskedő komvojokkal, állomásokkal, melyek védelmérőál szintén nekem kell gondoskodnom, nos, ez mind olyan élményt ad, amire az ED a sokkal kifinomultabb és összehasonlíthatatlanul jobb/szebb/nagyonn univerzumával sem képes, jelenleg még. Pedig tényleg szeretném, ha képes lenne. Talán majd egyszer... A lehetőség még mindig benne van, az pedig csak jó, ha az emberek veszik mert akkor talán egyszer be is fejezik, és a végén egy tényleg tartalmas játékot kapunk...
  • elégmááá
    Feladom, mert folyamatosan elbeszélünk egymás mellett. Nincs mit tenni, ez a fórum tényleg a siralom völgye, ahol a legtöbben csak azért gyűltök össze, hogy temetési szertartásokat celebráljatok a szerintetek elhunyt Elit általatok vizionált sírjánál. Hát akkor további kellemes zokogást, én inkább megyek, mert csak magamat tudnám ismételni - ha még egy percig maradok, akkor elevenen fal fel a depresszió, és emosnak állok. Inkább megyek játszani
  • Jeffjohnson
    Teljes mértékben egyetértek! A baráti társaságban többen is megvettük, játszottunk is vele sokat de a kieget már senki sem veszi meg. Ez azért nem véletlen.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.10.19. 14:09:05
  • picket
    Bármilyen játéktípussal eljátszom, ha az szórakoztat, bár inkább a multiplayer, mert ha már van ez az internet dolog, és Vágási Ferivel együtt mi is beszálltunk, akkor használjuk is ki. Meg más érzés az, amikor valakivel megoszthatod az élményt.

Elmondhatod még sokszor, hogy mennyibe kerül egy teljes játék, ez attól még egy langyoska digital expansion az eddig látottak alapján, teljes áron. Ár-érték arány továbbra is van, a vásárlók mérlegelni fognak, és ennek meglesz az eredménye. Nem azért mondom, mert bárkinek is rosszat kívánok, nincs itt semmi célzás... de ha én tudom hogy nem veszem meg, aki ismerős játszott azok közül szintén senki nem veszi meg, akkor el lehet gondolkozni, hogy milyen lesz az arány. Tapasztalati mintavétellel - biztos forrásokból - eddig 0%.

A többit meg egyszerűen nem értem. Azok alapján, amit leírtam komolyan úgy gondolod, hogy van a játéknak olyan aspektusa, amit nem próbáltam, vagy nem láttam? Jó nem írtam, hogy rare cuccal is kereskedtem, nem térek ki minden részletre. Nem jártam az összes naprendszerben, ez is logikus, de jártam furcsákban, fedeztem fel érdekes dolgokat. Sok űrállomást láttam, sok különféle hajóval röpködtem, sok fejpénzt begyűjtöttem. De! Ha láttam ezer fűszálat (köztük érdekeseket is), akkor azt mondom, hogy az ezeregyedik sem lesz különb. Lenne olyan fűszál, ami még felkelthetné az érdeklődésemet, de azért nem túrok át még ezret. Én ilyen vagyok. Az meg, hogy te a megjelenés óta folyamatosan tudsz játszani... hát különbözőek vagyunk. Valahol irigyellek ezért, hogy ilyen kitartó vagy. Másrészt meg sajnállak is. Azért az ember egyszer él, és azt az újabb ezer fűszálat túrni, amikor vannak más lehetőségek is... hát nem biztos, hogy kifizetődő. Mindenesetre mondom: a kitartásodat csodálom.

És ne értsd félre: én nem akarlak meggyőzni róla, hogy ne játssz, vagy ne vásárolj a frontier-től. Sőt, örülök ha fennmarad a játék, és fejlődik tovább, hátha egyszer olyat látok benne, hogy én is előveszem (végül is azért vagyok itt is, figyelek, hátha jön valami érdekes). De azt is értsd meg, hogy engem egy dolog fog meggyőzni, és az nem az ára, meg hogy mások mennyit kérnek érte, csakis a szórakoztató, változatosságot növelő, előre mutató feature-ök. Nem érdekel, hogy ez narrált kézenfogós, vagy szellemileg is kihívást jelentő küldetéseket, vagy aszteroidamezőben rendezett űrrally-t jelent-e. Mindenevő vagyok. De a bohóckodunk egy holdjáróval egy kietlen sziklán tíz percig, aztán inkább megyünk super mariózni, mert az színesebb, az nálam nem 50 euro.
  • elégmááá
    Ez a "fig" nem elírás volt, ez csak Beta-Hydri nyelvjárás(és ha legközelebb pontos j-vel fogom írni a mosoly-t, az is emiatt lesz)
  • _Kondor_
    A betűket se hanyagold el, ha a számok már mennek :D.
  • StrikeFor
    az fasza! ln nem adok érte még 50 eurót az 100%
  • elégmááá
    javítok, természetesen nem Elite 64, hanem 84. De már tanulom a számokat, a hónap végéig már menni fig 100-ig
  • elégmááá
    Azt ugyan továbbra is fenntartom, hogy számomra az Elite 64 a csúcs, de a Pirates nekem is nagy kedvencem volt. Olyannyira, hogy legutóbb tavaly ősszel toltam végig emulátorral az eredeti C64-es változatot, és nincs annyi ujjam(a lábujjakat is beleszámítva), hogy hányszor játszottam le az összes verzióban az összes változatot. És ha annyi forintom lenne, ahányszor leraboltam Maracaibot, akkor most gond nélkül tudnám kisegíteni azokat, akik itt siránkoznak azon, hogy milyen drága az ED
  • Diopapa
    Aki alphaban (240 €-ért), vagy beta1-ben vette meg a játékot (120 €-ért), annak ingyenes az összes kieg. Aki beta2-ben 60-ért a játékot és vett lifetime passt (40€-ért), annak is. A többieknek fizetni kell.
    Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.10.18. 15:44:39
  • yamato41
    Azért a Pirates! sem volt semmi. Nekem az nagyságrenddel nagyobb élmény volt, mint az Elite. Pinnace-szel Wargalleon ellen... Nyammm ...
  • elégmááá
    Hogy te milyen típusú játékokat kultiválsz, azt neked kell tudni, de azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy egy játék manapság ingyen lenne, vagy fillérekért hajítanák utánad(most a torrent "vásárlásokat" ne számítsuk ide)
    Tudomásul kell venni, hogy egy-egy komolyabb játék manapság kb ennyibe kerül(a cégek irgalmatlan összegeket tolnak bele éveken át, és vannak olyan aljasok, hogy ezt haszonnal vissza is akarják kapni. A szemetek! Pfúj!)
    Az Elite árképzése sok tekintetben nekem sem szimpatikus, de ez van. Ha kell, akkor megveszed, ha nem, akkor meg otthagyod. Az, hogy egy árucikknek mi az ára, azt az eladó dönti el. Az, hogy az az áru annyiért el is adható-e, azt a vevő dönti el. Aztán hogy ki számolt jól, vagy rosszul, azt meg az idő dönti el(ez utóbbi eddig őket igazolta, a többit meg majd meglátjuk). Én természetesen csak a magam nevében beszélhetek, de ha a ráfordított összeget elosztom a ráfordított élvezetes órák számával, akkor egy zacskó frutti többe jönne ki. A megjelenés óta csak ezzel játszottam, de még mindig találok benne újabb és újabb motivációt. (és akkor a CqC-t még ki sem próbáltam) Persze ebben a totálisan szabad játékban sokak elveszettnek érzik magukat, mert hozzászoktak, hogy a programozó egyfolytában fogja a kis praclijukat, és végigvezeti őket az előre kikövezett úton. Itt magadnak kell megtalálnod a helyed, és persze van akinek ez ürességet jelent. De ez nem a játék hibája, csak vannak sokan, akik inkább a "kézenfogós" stílust kedvelik, amivel semmi baj nincs, csak akkor ez nem az ő játékuk(igazán). Én pl ott a helyszínen haláloznék el, ha csak egy falat sushi is érintené a számat, de nem gondolom, hogy ez a sushi hibája. Csak nem nekem való.
    Annak meg külön örülök, hogy azért te magad is úgy látod, hogy megérte megvenni.
  • elégmááá
    Én is fanatikus Elite 84 rajongó voltam, életem kimagaslóan legnagyobb játékélménye az elite-hez kötődik. A nyolcvanas évek C64 világában ez a játék olyan kiemelkedő volt, hogy egyszerűen nem összemérhető az akkori "ugord át, kerüld ki, lőj, amíg meg nem halsz" játékaival. De ahogy írtad, ez már nem a nyolcvanas évek. Egy amatőr futóversenyen a sok kocogóra köröket verhet egy tehetség, de egy VB-n, ahol csak a profik vannak, ott még a legjobb is csak tizedekkel nyerhet. Az akkori amatőr játékíró mezőnyben jött egy Braben nevű zseni, alkotott egy zseniálisat, és rá is verte azokat a köröket a mezőnyre. De a játékipar manapság nagyobb üzlet, mint Hollywood. Itt már csak profik vannak. Akkora kiugrás már nem lehetséges. De végül is az ED a hibáival együtt is egy jól sikerült program, és nekem, mint ős elitesnek külön öröm, hogy visszaköszönnek a régi formák, egy kicsit visszautazhatok a fiatalságomba. Összefoglalva, ha nem is emelkedik úgy ki a mezőnyből, mint anno, de ez a játék manapság is megállja a helyét
  • MarkBlade
    Ismered azt a számot hogy moneymoneymoney..,)
  • MarkBlade
    Ismered azt a számot hogy moneymoneymoney..,)
  • StrikeFor
    srácok most kajak meg kell venni a kiegészítőt is? nem úgy volt,hogy minden kieg ingyen lesz aki elővételben megveszi?
  • Diopapa
    Igazad van, elnézést, félreolvastam.
  • Oriza
    Én is kb. ezt csinálom. És szerintem a többiek is, akik még játszanak vele. Várom az új dolgokat, fejlesztéseket és közben játszom is. A nyáron szünet volt, mert elért a megcsömörlés engem is, az általad leírtakat éreztem/tapasztaltam a játékkal kapcsolatban. 1,5 hónapja megpróbáltam újra, a powerplay adott egy kis célt, motivációt. No nem arra, hogy nagyobb hajó, meg drágább cucc, az már van bőven, hanem hogy próbáltam magam egy kicsit beleélni abba, hogy a Federation oldalán küzdök, átszoktam open playbe így legalább találkozom ellenséges játékosokkal és szövetségesekkel is és élvezhetőbb lett nekem így az egész, mint előtte volt. Úgyhogy a Horizons is pre-order lesz.
  • BladeW
    Elite 2-3. Oké, abban nem volt local grid system (bármi is legyen az).
  • PiszkosFred
    Hja ok, akkor felreertettem. Azt hittem talaltal egy komplex urszim+menedzsment+barmi+stb. jatekot, amely nem "csak egy" urszim, hanem tobb annal.
  • picket
    "Ha csak és kizárólag űrhajó-szimulátorral szeretnék játszani..."
  • PiszkosFred
    No akkor "mr. soher ur", mondj kerlek par cimet, amivel jatszol es ami ehhez az ED/SC stilushoz hasonlo! Egyedul az X Rebirth-t probaltam az laza ket ev utan mar egesz korrekt elmenyt tud nyujtani, bar tovabbra is van mit javitani rajta, de megiscsak urszim. Barmi erdekel, nem csak az ingyenesek. Koszonom elore is!