23609
-
#6250 Wow, lehet 64 bites verzióra váltani a launcher-ben :) -
#6249 Ph-n is van ED topik ott ahogy látom pörög rendesen. Esetleg nézz át oda. ;) -
#6248 Hát ez a fórum megdöglött úgy veszem észre....
RIP elite -
Ninju #6247 Srácok!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik megjárták a galaxis közepét.
Kb. mennyi pénzt kaptatok a felfedezési adatokért? -
#6246 Még egy opciót fel tudok ajánlani, feltéve ha nem vagy túl messze tőlem!
keresel egy olyan övezetet ahol a bolygóknak van asteroida köre és van benne High intensity extraction site.
Ott általában sok a bányász, sok a wanted-os csempész is aki áldozatra vár.
Ha tudunk ott találkozni, akkor oda megyünk, és ha látunk ilyen wanted embereket, én meglövöm, akkor engem kezd el támadni. te is belel lősz párat a végén mind2 en megkapjuk a dijjat érte ami 4.000-250.000 ig is terjedhet / ember. nyilván hajó függő. igy kb 1 Millió CR/óra össze szokott jönni nekem.
Azt azért érdemes figyelni, hogy olyan hely legyen ahol a extraction site közelében van állomás javtani meg ammot tolteni. -
#6245 Nekem az segitett, hogy a legelso utam egy forgalmas NavBeacon-hoz vezetett, ahol scanneltem az erkezo hajokat, es a wanted besorolasuakra tuzet nyitottam. Tobbnyire hamar csatlakozott mas hajo is, es a korozottek levadaszasaval eleg jo kezdotoket lehet osszeszedni akar egy ora alatt. Igy szereztem egy CobraMK III-at, amivel konnyebb volt elkezdeni a hatekonyabb kereskedest. -
#6244 Eloszor is nezz szet a kozeli bolygok kinalataban, hogy mi kaphato azon, amin epp "ulsz", es mi a szomszedban. Vegyel olcson es add el dragan ott. (supply, demand, stb-nak nezz utana elotte, foleg, hogy mi mit jelent).
Kuldetesek kozul lesz elobb-utobb "sima" fuvar, azt erdemes felvenni, majd megnezni, hogy a celallomason (ahova a fuvar szol), mit lehet eladni dragan. Ha ez megvan, akkor keress a kornyeken egy tultermelo allomast abbol a cuccbol, vasarolj be ut kozben, es dupla profit :) (Elite Trader Bible appot vagy pdfet keresd meg - nekem nagy segitseg volt eleinte - hogy lasd, melyik termeket hol keresd, milyen tipusu allomason). Azt azert nezd meg, hogy amit szallitasz, nem szamit e tiltott arunak, mert akkor erhet meglepetes a helyi biztonsagi erok reszerol.
Mivel valoszinuleg ismert es felterkepezett vilagban ulsz jelenleg, az ismeretlen, meg fel nem fedezett rendszerek messsze vannak, oda kesobb menj el, hogy eladd az ott begyujtott "tudast".
Kesobb aztan lehet mar fejvadaszkodni, csempeszkedni, felfedezni, megegyrakasdolgot csinalni., ahogy fejlodik a hajod es leszel komolyabb tenyezo.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.08. 20:17:51 -
#6243 Tud valaki tippet adni, hogy mivel érdemes kezdeni a játékot. 1000 kredittel egy állomáson ülök, mit csináljak? Egy csomó küldetést fel sem tudok venni a board-ról. -
Cooper911 #6242 A játékhoz mindenképpen kell net kapcsolat.
De játszhatod egyedül (Solo) vagy a barátokkal (Friendly group), úgy hogy nem zavar más játékos.
Vagy pedig multiban (Open) amikor bárkivel összeakadhatsz. -
#6241 Lehet szoloban is nyomni, de az is online :) -
steweee #6240 ez csak online vagy lehet solóban is sztorit nyomni ? -
-
#6238 Köszönöm szépen! ;) -
#6237 #6228 es hozzászólás -
#6236 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Tegnap este wing-ben egy baráttal megcsináltunk egy küldetést, de csak az kapta meg a krediteket aki felvette a mission-t.
Ez így normális vagy valamit még kellett volna csinálni, hogy osztozzunk a jutalmazáson?
Köszi -
stoppos #6235 Meg lehet egyébként jelölni több, mint egy weak signalt? Próbáltam a panelen, de nem sikerül. Miután megvizsgáltam egyet közelről és újra supercruise-ba lépek, onnantól a többi elveszlik és kereshetem megint. -
stoppos #6234 Navlock-nál, ha nem vagy nagyon messze,
Automatikusan belépsz vele supercruise-ba, és ki, plusz ugyanez ugrásnál. Pl ha lekapcsolják valamiért, te is kilépsz ugyanúgy.
-
Oriza #6233 Igen, voltam veletek gw2-ben, emlékszem a nevedre, meg szerintem a többiekre is nagyjából :) Úgy tudtok wing társsal kiugrani , hogy mindenki beállítja az enable wing beacon-t, ekkore látni fogod, hogy ki merre van. Aki pedig követni akarja a másikat, az beállítja az engage wingman navlock-ot. Ezután annyi történik, hogy amikor vki kilép supercruise-ból, a többiek, ha megfelelő távolságba érnek a wingtárs kilépési pontjához, akkor követni fogják automatikusan és egy instancebe kerülnek vele. Visszaelépésnél ugyanez. Hasznos opció, elég ha egyvalaki elér egy bázisig, a többiek csak beugrálnak hozzá, ha elég közel vannak már. A wingman target működik SC-ben is és harcban is, de csak bizonyos távolságon belül működik. Érdemes olyan rendszerekben röpködni, ahol a bázisok közel vannak az érkezési ponthoz, hogy ne kelljen percekig SC-ben bóklászni. Remélem tudtam segiteni :) -
#6232 Szia
nem biztos hogy a legpontosabb a cucc ,de :
a jobb oldali panel -ben a "Function" részben van egy olyan hogy "Signal" ott mindig be kell állítani hogy "Squadron"
ezen felül a bal oldalin ,de ahogy olvasom ott a pk meghív mindenkit Squadron -ba és mindekinek el kell fogadnia ...
majd több lehetőség is van
- jobb oldali panelon "Contact" a pk neve mellett a téglalap kék azt bejelölni célnak
- a másik sokkal egyszerűbb a "T" billenővel befogni a pk -t > előfordul hogy hibázik a rendszer és kézzel kell ugrani a szárnyaknak ,de egyébként a pk kézi ugrása után automatikusan behuzza a rendszer az ugrásba a szárnyakat és ki is lépteti őket az ugrásból ...
ehhez még annyi hogy néha ugrani kell ahhoz hogy az első meghívás után lássátok egymást a radaron is
ha minden igaz ,ha a pk-t ki "ID" (szedik) a super utazásból akkor nem tudtok oda ugrani hozzá ,de ha kézileg szakítja meg a super utazást elképzelhető hogy a szárnyakat is ki ugratja ... de ez nem biztos ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.12.01. 13:32:11 -
#6231 Köszi, sikerült, igaz kellett egy logout hogy rendesen tudjuk invelni egymást. De sikerült 3an wingbe álltunk. Felvettünk pár quest-et igaz 1et nem tudtunk megcisnálni belőle mert nem találtunk bounty huntereket :(, mondjuk körözötteket sikerült kilőni egy párat így azért szedtünk össze némi pénzt.
Az lenne a kérdésem (most így nem teljesen emlékszem a nevére mert nem vagyok játék közelben) hogy ha wingben vagytok van valami navlock lehetőség az egyik társadra. Az mi?
Meg nincs olyan opció hogy mondjuk ráállunk a vezérre és automatikusan követjük őt, ha belép hipertérbe akkor mi is, (ha kiszedik mi is kijövünk) mivel ha benne vagyunk írtó nehéz eldönteni hogy most ő látott valami signalt amit csekkolna le is tér a pályáról, de mi hátrébb vagyunk meg van több jel is nem tudjuk pontosan melyikhez ment, hiába mondja néha annyi jel van nehéz kiszürni.
Azt sikerült megoldani, hogy tudjam targetelni az wingben lévő társaim targetjét de ez csak bizonyos távolságban működik, ahogy néztem, szóval ez nem megoldás a fenti esetben, harcban rendben működik.
Ja igen és ami nagyon zavaró még vannak rendszerek, mindig egy központi csillaghoz lehet ugrani, ami gyorsan megvan aztán a rendszeren belül már írtó lassan lehet eljutni egy másik csillaghoz ami körül kering a célállomás, nem lehet valahogy egyből a célállomás napjához ugrani?
ELőre is köszi a válaszokat.
UI: Te nem gw2-ztél véletlenül, és raideltél wvw-n velünk együtt a [War]-ban egy Oriza Triznyak nevű enginierrel?
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2015.12.01. 09:13:22 -
stoppos #6230 Köszi. Közben kaptam egy jó ötletet csempészéshez. Egész közel kell menni a bejárathoz, akkor kérni engedélyt és behúzni. Nincs idejük szkennelni. -
Cooper911 #6229 Tehát arra vagy kiváncsi, hogy ha silent runnál kikapcsolsz pár dolgot akkor a következő silent run kapcsolásnál is kikapcsolja e ezeket?
A válasz nem. Neked kell kikapcsolgatni. -
Oriza #6228 Wingben, ugyanazon a bázison egy ideig minden wingtag ugyanazokat a küldetéseket látja, fel tudja venni és egyszerre megcsinálhatják. Pl. adott egy lőj le valami neves kalózt küldetés. Mindannyian felveszik, együtt szépen lelövik és mindenkinek megadja a teljesítést. A lényeg, hogy mindenki támadja meg és lője is valamennyire. -
stoppos #6227 Köszi,
A 3-asnál vágom, hogy érdemes heat sinket berani és hogy közelről scannelhetnek. Inkább az a kérdés, hogy ha kikapcsolom az alrendszereket, amik épp nem kellenek, fegyver, miegymás, azt megjegyzi-e, vagy minden alkalommal ki kell egyesével? Mert a manualban magyarázza az UI fel le részt megint a silent runnál, meg a kikapcsolást, de azt nem írja, hogy megjegyzi-e. -
Cooper911 #6226 Mindkét játékos csináljon private groupot és hivja meg a másikat.
Ezután A játékos elinditja a játékot, private group, saját neve, betölt. Ezután B játékos is inditja a játékot private group A játékos neve.
Ezután meg kell hivni egymást wingbe a 2-esel elérhető menüben. A játékos meghív, B játékos elfogad.
Sajnos nagyon sokszor nem jön össze, ki kell lépni főmenübe és újra próbálkozni. Elég rosszul van ez megoldva.
A küldetéseket szerintem nem lehet megosztani, aki elválalta az kapja érte a jutalmat. Viszont a kilőtt hajókért a bounty megoszlik a wing tagjai között. -
Cooper911 #6225 1. H betüvel térsz vissza a kijelölt uticél mutatásához. De néha elfelejti. Bal oldali menü navigation részéből is ki tudod választani.
2. A bolygókat fedezed igy fel, a system map-on tudod megnézni mik vannak, azt nem jelöli hogy akkor éppen mit fedeztél fel, csak az összeset amit már felfedeztél.
3. Silent runnngnál a pajzsot kikapcsolja, elzárja a kiáramló nyílásokat, igy jóval nehezebben scanelnek, de közelről ugyanúgy be tudnak scanelni. A hajó pedig folyamatosan melegszik. Gyorsnak kell lenni és/vagy heatsink launchert használni.
4. Majdnem mindegyik. Bizonyos küldetéseknél van olyan ami nem, pl Blackbox. -
stoppos #6224 Sziasztok,
Lenne pár noob kérdésem.
1. Megyek egy állomás felé, útközben látok valami érdekeset, amit megvizsgálnék. Kijelöl, majd utána mennék tovább az állomás felé, de eltűnt, nem tudom újra kijelölni, csak a térképről. Mivel bénázok?
2. New Astronomical object discovered. Mondjuk ezt nem nagyon néztem még, de honnan tudom mit találtam? Egyáltalán, hogy jelölöm ki?
3. Silent running. Ezt sem próbáltam ki, mert csak ma reggel jutott eszembe. Ha elindítom és leállítom az alrendszereket, amik nem kellenek, legközelebb magától leállítja őket? A másik ezzel kapcsolatban, hogy kevesebb ilyenkor a scan az állomás közelében/dokkolás közben?
4. Minden űrben talált cucc lopottnak számít?
Köszönöm. -
#6223 Nekünk is hasonló gondunk van mint Kingx-éknek, ugyan annál a statoinnél vagyunk és nem látjuk egymást. csináltunk groupot, private game-t indítottunk. Miért nem látjuk egymást?
A másik, hogy küldestéseket lehet megosztani? vagy mind2őnknek fel kell venni az adott questet? -
kingx #6222 Sziasztok!
Most kezdtük el tolni a haverokkal. Olyan gondunk van délután még láttuk egymást multiban, de egy idő óta nem. Bár mit csinálunk nem látjuk egymást. Létezhet túl sokan vették meg és nem bírták a szerverek?
-
Oriza #6221 Inkább a hivatalos fórumon olvasgass. Itt kevés a játékkal kapcsolatos információt fogsz találni, többnyire csak a véleményeket, hogy kinek miért nem tetszik. Aki szereti és játszik vele, az nem igazán törődik ezzel. Ha már megvetted, próbáld ki és majd látod, hogy neked bejön vagy sem. Én 1 éve tolom, szinte a megjelenés óta, volt már hogy kellett egy kis szünet, de később folytattam. -
#6220 megvettem én is.úgyis tervben volt.egymilliószor elolvastam oda meg vissza a topikot és valahogy eltántorított a dolog az unalomba fulladás miatt.de na,ekkor is hiánypótló nekem ez a kódrengeteg :) -
TokraFan #6219 Jó ez a patch ami kijött, szép hosszú a lista, csak éppen semmi értelmeset nem tartalmaz...CQC, nagy újítás, inkább az értelmes tartalommal törődnének...A Horizons DLC 50Eurós áráról nem is beszélve...Brabennek elment a maradék esze is... -
#6218 12 euro most steamon a jatek ;) -
komiki #6217 Köszönöm szépen:).Igen azt tudtam hogy nem lehet írányítani a külső nézetben .Még egyszer köszi. -
Zseblovag #6216 Ctrl+C de azt tudnod kell, hogy a külső nézeti kameraállásban nem tudod vezetni a hajót, mert az irányítással a kamera állásszögét, távolságát működteted. Tehát ha egy nap felé mész éppen akkor neki fogsz menni mert az utolsó irányban és sebességgel fogsz haladni. Ugyanígy a CTRL+C-vel kapcsolsz vissza is a vezetésre......
Utoljára szerkesztette: Zseblovag, 2015.11.25. 19:14:29 -
komiki #6215 Sziasztok.Tudna valaki segíteni nekem?A játékban hogyan tudok külső kamerát kapcsolni?.Előre is köszönöm. -
#6214 Ha valaki lemaradt volna az Elite Dangerous nyereményjátékról. Holnap éjfélig lehet még pályázni, a 2db játékkulcsért és a 3db hajófestésért! -
#6213 Uj het, uj video.
-
#6212 -
#6211 20-nál kevesebbet nem kérnék érte a helyedben, feltéve, ha jól dekódoltam azt amit a joystickról írtál.